|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 15 kilo mniej :))
Jesli zrezygnujecie z weglowodanów to schudniecie na 100% ...czyli zero: pieczywa, ziemniaków, makaronu, ryzu , słodyczy, chipsów...itd. To nie tłuszcze są odpowiedzialne za wzrost wagi ale węglowodany!
Aaaaa...żeby nie bylo, nie mówie,ze to zdrowe, ale skuteczne.
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- ja tez sie dopisuje do watku. razem zawsze latwiej zrzucac kilogramki
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Witam was drogie dziewczynki dzisiaj pierwszy dzien naszej diety
czeka nas dluga praca ale oplacalna pozdrawiam
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co juz mialam pisac wam ze od jutro zaczne diete bo to bo tamto(jestem jescze u siebie w domu i mama na stowe mi bedzie placki swieteczne wpychac, poza tym mam ognisko ze znajomymi) ale przeciez tak bedzie caly czas: zawsze cos moze wyskoczyc i trzeba umiec sie temu przeciwstawic co nie? nie musze zjesc na ognisku 2kielbas, karkowy i tak dalej, ogranicze to jak tylko bede mogla
a powiedzcie mi co lepsze, wódka czy piwo;d? oczywiscie w malyh ilosciach;p co do naszych zasad to te główne zostały wymienione chociaz nie wyobrazam sobie nie jesc makaronu bo moj kochany mezczyzna jest milosnikiem spaghetti i co 3 dni mi robi..hm no jakos dam rade, z wami mi sie uda uzyskac do lata ładne ciałko![]() ![]() Pozdrawiam i życze kazdej powodzenia w tym pierwszym dniu! |
|
|
|
|
#65 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Makaron możesz jeść razowy i w mniejszej porcji niż zwykle
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Hej Justyna
Piwo jest dużo bardziej tłuczące niż wódka. Chociaż każdy alkohol zwalnia przemianę materii. Justynko nie poddawaj się ! ![]() Jak wam święta minęły? Mi jakoś idzie w pierwszym dniu. Nie mam czasu na jedzenie, bo ciągle się uczę
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Ja też chętnie się przyłącze..wiadomo że w grupie zawsze raźniej..
pozdrowionka
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Wiem dziewczeta ze nie wolno ale życie studentki czasami zmusza do tego;P Ale ogranicze i to bardzo! mi az wstyd sie przyznac o ktorej dzisiaj wstałam...13;o ile ja bym mogla zrobic przez ten czas co spalam..ale teraz biore sie za życie. dobry pomysł Justynko, nauka! zaraz sie zabieram..w taka pogode ehh ale dam rade
makaron razowy..piersze słysze, musze poszukac, dzieki udanego dnia!
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Ten makaron jest chyba taki ciemny. Jadłam go kiedyś. Nie jest taki zły.
Baw się dobrze na ognisku ![]()
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Juatzna głowa do góry..podobno podczas snu też sie spala jakieś kalorie..
|
|
|
|
|
#71 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym to ja mysle [moge sie mylic bo ekspertem nie jestem] ze wiecej szkody niz sam makaron powoduja sosy ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
nie poddawaj sie! |
||
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Slonkom zgadzam się z Tobą. Sosy to największe gówno. Szczególnie te z torebek.
Macie jakieś fajne przepisy na obiady lub śniadania i kolacje? Bo ja w ogóle nie mam pomysłu co sobie robić. Chleba nie chce za dużo jeść, ale żebym miała w szkole siły to muszę zjeść, bo inaczej umieram.
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i daje mi duzo sily na caly dzien
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
O. To zaraz sobie zrobie na kolacyjke
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Za późno
Nastepnym razem będę wiedzieć. Kurde bardzo mało dzisiaj zjadłam. Jestem z siebie dumna ![]() |
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Kurczak..dziś jeszcze zgrzeszyłam ale od jutra już biorę się za siebie..
rano przebieżka na czczo,potem lekkie śniadanko,hektolitry wody i czerwonej herbatki Trzymam za Was dziewczyny kciuki..za mnie też trzymajcie !! Damy radę!! |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie sobie poćwiczyłam troszkę. Uczę kręcić hula hop. Jakoś mi nie idzie;/
Muszę sobie kupić jakąś herbatkę. Jaką polecacie? A co myślicie o tabletkach Bio C.L.A.? |
|
|
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do owsianki to sie nie przejmuj, nie ma nakazu zeby jesc ja rano. zalezy kiedy komu energia jest potrzebna |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
A jak robicie tę owsiankę??
Płatki zalewa się ciepłą wodą, czy mlekiem, czy gotuje? Nigdy mnie do tego nie ciągnęło, więc nie wiem - ale te płatki same plusy, więc chcę spróbować
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zalewam gorącym mleczkiem, bo wówczas tak ładnie pęcznieje i dodaje rodzynki do smaku lub inne 'suszki' . Mmmmm...delicious:rolleye s:aż mi slinka poleciała ![]() Nie jestem po takiej miseczce głodna aż do wieczora tak wypełnia brzuszek
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Takiej, czyli jakiej? Ile tych płatków i ile mleka??
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to ja po żadnych tabletkach efektu nie widzę..a B.I.O cla to jeszcze do tego strasznie drogie więc trzeba się dobrze zastanowić bo równie dobrze to mogą być pieniądze wyrzucone w błoto.. Jedyne tabletki które mi coś dają to chrom..faktycznie mniejsza ochota na te okropne słodycze..
Co do herbaty to piję czerwoną od ok.pół roku.. piję po każdym posiłku i faktycznie jest godna polecenia bo i fajnie wypełnia żołądek,i cholesterol obniża..ale jakichś spektakularnych efektów też nie daje..ja piję bo lubię i tak już chyba mi zostanie..tak do 4 szklanek dziennie.
|
|
|
|
|
#84 | |||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Do teraz idzie mi dobrze
Muszę w necie jeszcze jakieś przepisy poszukać ![]() Lexie dzięki za przepis. Wykorzystam go ;P Umie ktoś kręcić hula hop?Ja już kilka dni robie i ciągle mi spada |
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Pani Smith ja biore pol kubka owsianki i kubek mleka. zalewam owsianke mlekiem i stawiam na kuchenke az sie mleko zagotuje a pozniej ok 8 -10 min trzymam na malenkiej juz temperaturze kuchenki czesto mieszajac. wtedy platki staja sie mieciutkie i przepyszne
wychodzi naprawde porzadna miseczka jedzonka.no i grzesze bo sypie cukier. pol plaskiej lyzeczki ale jednak wyrzeklam sie kawy i innych dobroci wiec uwazam ze owsianke moge poslodzic. cos mi sie od zycia nalezy
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
oczywiście mówiłam,że z ćwiczeń nie zrezygnuję, a wyszło na to,że przez 4dni nie ćwiczyłam, nie biegałam i nie miałam diety :PP
ale! wczoraj poszłam biegać i o dziwo jestem w o wiele lepszej formie już się tak nie męczę, także te dni grzechu były potrzebne hehe ale odbiłam sobie ćwiczeniami wczoraj zrobiłam 4razy więcej brzuszków niż normalnie ![]() dzisiaj weszłam na wagę i co widzę 1kg w dół ! nie wiem jak to możliwe, bo w końcu nie miałam diety przez święta haha ! ale dobrze, dobrze D zmotywowało mnie to do działania i już dzisiaj wszystko solidnie wypełniam mój plan na odchudzanie jest na stronie 1szej. Zmierzyłam się w końcu (w sobotę): (w najgrubszych miejscach) Łydka: 36, 5 cm Udo: 58 cm Biodra: 103cm Boczki: 90cm Talia: 72cm (w najchudszym miejscu) Buziole Kobietki ![]()
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
To trzymam kciuki za Ciebie Mexyco
Ja się zmierzyłam wczoraj. Zobczymy jak za dwa tygodnie zmienią się moje wymiary ![]() Po egzaminach będę dużo jeździć na rowerze i zwiększe ilość treningów. Brzuszki, hula hop, pas wibrujący,pompki, ciężarki na ręce. Myślicie, że to wystarczy by schudnąć? ![]() Tak strasznie mi zależy żeby schudnąć, zrobie wszytsko. Edytowane przez just52 Czas edycji: 2009-04-15 o 21:12 |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Aha, to to fajnie z tą owsianką, a ja się dziwię, że zalewam ciepłym mlekiem i zostają twarde i niedobre...
Jutro kolejna próba:P Pozdrawiam i powodzenia z dietą i ćwiczeniami
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Jak wam dziewczynki idzie trzeciego dnia?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

:

Co do herbaty to piję czerwoną od ok.pół roku.. piję po każdym posiłku i faktycznie jest godna polecenia bo i fajnie wypełnia żołądek,i cholesterol obniża..ale jakichś spektakularnych efektów też nie daje..ja piję bo lubię i tak już chyba mi zostanie..tak do 4 szklanek dziennie.