|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
powiedzmy, że jest fajnie
i jeżeli jeszcze raz skradniesz mi pocałunek, przysięgam podam Cię na policję czy odzywa się twoje alter ego? nie, skarbie. jeżeli myślisz, że jestem kolejną idiotką, to przykro mi, ale muszę Cię rozczarować dobre! no, to Ci się udało... ale musisz się bardziej wysilić, żeby mi naprawdę złamać serce czy nadal masz zamiar wbijać mi widelec między łopatki? Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-16 o 17:33 |
|
|
|
#3422 |
|
xoxo
|
Między nami coś nie tak
Między nami czegoś brak Oko Boga pod brudnym makijażem Dawnych miłości wyschnięte oceany moje emocje odbijają się echem naprawdę myślisz,że nad wszystkim panujesz ? Dokąd tak biegniesz? Przecież wiesz, że przed sobą nie uciekniesz niee Są chwile kiedy czuje się źle, bo ja widzę w co ten świat zmienia się Ludzie gonią iluzje zagłębiają się w zło i korupcje Nie maja czasu na refleksje Naprawdę to co widzę wywołuje wstręt Ja mówię Ci: Ty nigdy nie rób tego co robią ludzie źli Nigdy nie pozwól by dusze zabrali Ci Pamiętaj, że o sobie decydujesz Ty Ja równym tempem podążam przed siebie, a bicie serca wyznacza czas Nie na tym opiera sie mój świat.
|
#3423 |
|
Wtajemniczenie
|
świat wokol mnie nabral jaskrawych barw.
serce znow zaczelo bic na alarm.. Patrzyłam beznamietnie na opustoszalą ulice, zapaliłam papierosa i staralam sie nie myslec o niczym. Wszystkie historie milosne sa takie same. Beznadziejnie takie same. ..a serce wysylalo mi sygnaly ostrzegawcze, ktorych nie umialam odczytac. Jeszcze we mnie tkwi wspomnienie tej magicznej chwili. momentu w ktorym jedno "tak" lub jedno "nie" moglo calkowicie odmienic zycie. Jesli posluchamy glosu dziecka, ktore wciaz w nas mieszka nasze oczy znow nabiora blasku. jednorazowy kubek kawy i idę na zawnątrz jednorazowy moment który idzie w przeszłość jednorazowa Ty, jednorazowo ja jednorazowy świat jednorazowa gra jednorazowo budzę się przy Tobie i zasypiam, to element jednorazowego życia. w jednorazowej scenerii, bez żadnych zbędnych fanaberii bez histerii, tylko raz, oo dzisiaj masz swój czas
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
leżąc na trawie. wypłakując oczy i wyrywając serce z żalu.
snu nie da się opowiedzieć. dwie minuty później. uśmiecham się do zdjęcia w telefonie. do tego zdjęcia, które niedawno usunęłam. do tego zdjęcia, które znowu jakimś cudem tam jest.
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2009-04-16 o 15:51 |
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
trochę z BrzydUli:
Mont Everes bezczelności! Panie Boże, jaki wielki jest Twój ogród zoologiczny. A jakie małe w nim zwierzątka. Ani tango, ani walec. Faceci to świnie! Gorzej, bezmyślne świnie.
|
|
|
|
#3426 |
|
Raczkowanie
|
Nie wycinamy już na drzewach serduszek. Kaleczymy inaczej.
Jeśli Twoje marzenia są z waty cukrowej- zjem je! Mam mózg z brokatu i serce z mydła wzięłam Cię sobie, powiedziałam: to będziesz Ty Ty jesteś w moim tętnie, we mnie powstajesz najgłębiej kłamca. pinokio z wiosennej wyprzedaży. wiosenny spicz, królowej made in kicz Mój Książę z bajki - wprost bajkowy dupek! Alicja z krainy Rozczarowań
|
#3427 |
|
Zadomowienie
|
nethaa - hmm, najulubieńsza?
miłooo. ![]() Dobiega mnie jakaś muzyka.. Nie, to tylko w mej głowie szum.. Siedzę i tonę i tonę we łzach, bo jest mi smutno, bo jestem sam.. Dławi mnie strach. Samotność to taka straszna trwoga. Ogarnia mnie, przenika mnie (..) jak mam to nazwać? jak nazwać ten ból, który nie pozwala normalnie funkcjonować..? pozwala za to myśleć, jak myślę.. pozwala czuć, co czuję.. a jednak.. tak bardzo daje mi się we znaki. odczuwam go wtedy, kiedy muszę być silna.. odczuwam go zawsze, kiedy jestem sama. odczuwam go, kryjąc twarz pod uśmiechem do obcych ludzi.. bo nie ma sensu szukanie na siłę. wypatrywanie uczucia, które na prośbę się nie zjawi. czas pokaże. czas przyniesie.. Pewnego razu.. Żyli długo i szczęśliwie.. Historie, które opowidamy, są ze snów. Bajki się nie sprawdzają. Rzeczywistość jest bardziej niepogodna.. Mroczna.. Straszna.. Rzeczywistość jest dużo bardziej interesująca, niż życie długo i szczęśliwie. Przychodzimy na świat sami i odchodzimy sami. I szystko co się zdarza między tym, sprawia, że chcemy znaleźć sobie towarzystwo.. Potrzebujemy pomocy, wsparcia. W innym przypadku, jesteśmy sami.. Obcy.. Odcięci od innych. I zapominamy.. Jak jestemy ze sobą złączeni. Więc wybieramy miłość.. Wybieramy życie.. I nachwilę.. Czujemy się trochę mniej samotni (..) Zmiana. Nie lubimy jej, obawiamy się jej. Lecz nie możemy powstrzymać jej nadejścia. Albo dostosujemy się do zmiany, albo zostaniemy z tyłu. Dorastanie boli - ktokolwiek powie, że tak nie jest - kłamie. Lecz prawda jest taka: Czasem, im więcej się zmienia, tym więcej pozostanie bez zmian. A czasem.. Czasem zmian jest dobra. Czasem zmiana jest.. Wszystkim. zmieniasz poglądy, zmieiasz przyzwyczajenia, zmieniasz muzkę, zmieniasz przyjaciół, zmieniasz środowisko, zmieniasz siebie, zmieniasz świat, zminiasz to, co było w tobie dobre, zmieniasz to, co było tobie złe.. zmieniasz się, choć myślałeś, że nie możesz być już bardziej dojrzały..
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
czuję się jak takie jedno, wielkie, okrąglutkie nic
i dlaczego bezsilność znowu szczerzy zęby przez okno? jeżeli Ci tak bardzo na mnie zależy, to zostaw mnie w świętym spokoju pora skończyć ze wszystkim tym, co doprowadza mnie do wewnętrznej katastrofy panie, panowie. wulkan Wezuwisz dzisiaj przy mnie to pikuś aktualnie zdycham na fotelu w blasku słońca prześwitującego przez rolety |
|
|
|
#3429 |
|
Przyczajenie
|
Byłam dla niego jak antidotum...
Ty nauczyłeś mnie płakać, teraz nie mogę powstrzymać łez ![]() Codzienność przepełniona kłamstwem =[ Gdzie dziś marzenia nasze są??? .a może Twój głos przypomniał mi marzenia? Dość już Twoich i Moich łez... Jak jest wiesz, masz twarz zasmuconą... Widziałam łzy, które raniły także mnie... Ten wzrok... Jej nienawiść... Ale za co? Przecież ona wygrała. Bądź ze mną, bądź przy mnie blisko, bo tylko wtedy nie jest mi zimno. .Chcieli być ale nie są. Jutro też nie będą. NIGDY już na pewno.! I znów stanie przed Tobą z kwiatami. kłamiąc w żywe oczy, że był z kolegami. |
|
|
|
#3430 |
|
Rozeznanie
|
Kochane przepraszam,ze teraz mało sie udzielam,ale mam mase nauki..;/
czasu mi nie starcza.. ![]() gdy tylko mam chwilke odrazu wchodze tuu,aby zobaczyc co i jak.. <3 na niebie dla Ciebie ułoże z gwiazd serce.. Dla Ciebie mój szept, gdy budzi się dzień Ty jesteś moim skarbem wiesz, tak bardzo bardzo kocham Cię Cukier?? Nie!! Miód?? Nieee!! Kurde nie znam nic słodszego niż ty kilka chwil do rana wykorzystaj swoja szansę samotność mnie zabija odsłon swe oblicze chce wszystko albo nic
ja nie muszę być z kimś, kto ma milion euro w złocie będziemy zakazani, będziemy czynić zło ja tylko kiwnę palcem w twoich myślach już na zawsze zakazany owoc, który pragnę zerwać twój zapach na mej mokrej skórze jak tatuaż już na wieczność |
|
|
|
#3431 |
|
Raczkowanie
|
___Na ustach wiatr słodki tak.
___Nie cieszy nic, nawet sny. ___Przyjdź do mnie więc, jak ciepły dzień. ___Trzymaj mnie w kazdą noc w każdy dzień. ___Tyle barw, tyle spraw. ___Mijasz mnie gdzieś co dzień. ___Grawitacja serc łączy ciebie, mnie. ___Pedantycznie może zbyt składam dni. ___Oczy moje tam nie tu. ___Cisza lepsza jest od słów. ___Złe chwile rozwieje jego śmiech.
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
- nie cieszysz się?
- cieszę się, ale nie umiem tego okazać rozczarowanie to bardzo paskudne uczucie, czasami lepsze jest puste mieszkanie dla ludzi zgorzkniałych, rozczarowanych i cyników zabrzmi to dosyć banalnie, ale dla pozostałej mniejszości to najlepsze co może być... za miłość - mówiłem Ci już, że będę Cię kochał? - do końca świata? - i o jeden dzień dłużej ja nie mam zamiaru się zestarzeć sprawdzając całymi dniami i nocami, czy przypadkiem nie zepsuł się dźwięk w mojej komórce. bo może dzwonił, a ja nie słyszałam. dzisiaj byłam nawet w serwisie. głupota chroni przed poczuciem krzywdy - ja Cię bardzo lubię - no to mamy problem, bo ja Cię kocham co z tego, że go kocham, jak nie mogę z nim być ja to muszę przechorować jak katar. leczony trwa siedem dni, nieleczony tydzień... - należysz do gatunku, którego nigdy cenić nie będę - a co to za gatunek? - płazy /oczywiście magda m. Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-16 o 17:07 |
|
|
|
#3433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ze wszystkich decyzji, najtrudniejszą była decyzja na miłość.. Kocham Cię nie takim, o jakim marzę, żebyś był, lecz takim, jakim jesteś.. codziennie mniej na świecie słów.. rzeczywistość tu jak nieczynne neony.. znam takie "kocham Cię", które sprawia, że istnieję.. nie ma nic słodszego nad miłość.. szczęście się połamało bo mnie się nie należy.. serce to jeszcze za mało żeby kochać.. Wczoraj, kiedy twoje imię Ktoś wymówił przy mnie głośno, Tak mi było, jakby róża Przez otwarte wpadła okno.. Jest Ktoś, przy kim mogę być sobą.. Twoja miłość budzi w niej wszystko co najlepsze. Pod wpływem twojego spojrzenia ona czuje, że istnieje. W Twoich włosach śpi dzień, a w oczach śpi noc I tylko wtedy budzę się gdy całujesz mnie.. Smutno Ci, miłość znowu przeszła obok Ciebie. To nie Dawca był skąpy, tylko Twoje ramiona nie potrafiły jej przygarnąć.. Wejdź do tajemnicy twego serca obserwuj w nim Twoją miłość do mnie a dostrzeżesz tam moją miłość do Ciebie..
|
|
#3434 |
|
Raczkowanie
|
i ślubujesz mi uśmiech przy kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę ? za duże mnie otacza łóżko, za duży mnie przykrywa koc... Wysokie obcasy są wynalazkiem kobiet, które ciągle całowano w czoło. Spotkać się, mamy szansę tylko w snach...
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
gdy już nadziei brak.
wiele jest gwiazd więc je opisz mi. bo jeśli jesteśmy sobie pisani to ja nie muszę do Ciebie zagadywać. czasem Kocham nic nie wyraża. więc zróbmy coś by móc zapomnieć. spale wszystkie złe wspomnienia. mamy siebie, mamy tak wiele. Czy powinnam wiedzieć, że wiedzą, że wiem, czy też nie? nie mogę zrobić nic. zamykam serce. podjechał cicho pod blok dziewczyny i zgasił esa..
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
biorę sobie 3 dni urlopu od życia
właśnie 'mitowszystkobezróżnicy' czy ma ktoś pastylkę na znieczulenie od uczuć? chcesz mi pomóc? naprawdę? serio? to wyłącz mi dzisiaj myślenie jeżeli się zaraz nie przymkniesz, to wsadzę Ci ten kabelek w du.pę nie rozumiesz mnie?! to może zainstaluj sobie winampa i odtwarzaj w zwolnionym tempie |
|
|
|
#3437 |
|
Raczkowanie
|
jednak jest jakiś głos który każe przed siebie biec.
narzędnik - z nikim. z niczym. ! a gdybym miała papierową kronę i nazywała się księżniczką pokochałbyś mnie..? 'do prawdziwej miłości potrzeba Romea i Juli.' a ja jestem Edyta. i też potrafię bardzo mocno kochać.! moja obecność jest wystarczającym kłamstwem.. zainspirowana przez ciebie. stworzona przez deszcz.
|
#3438 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie spodziewałam się, wielkie dzięki rybka ;* Jeszcze byś wyróżnioną przez Ciebie to hoho... ![]() _____ 1. -Ciii... Słyszysz.? -Ale co.? -Serce mi pęka. 2. Gdybyś był moim deserem wylizywałabym talerz. 3. Nie ma po co sklejać połamanego serca. To tak, jakbyś chciał przyklejać liście, które już dawno opadły z drzewa. 4. -Zimno mi. -Przecież jest około 20 stopni. -W serce mi zimno... 5. Uśmiecham się już chyba tylko emotikonami. 6. Bo szczęście zawsze puka do sąsiednich drzwi. Moje celowo omija. 7. Jesteś jak blizna, a blizny ze swojego życia ciężko usunąć. 8. Jesteś jak pączek z marmoladą. Całkiem smaczny, ale gdybym miała się nim żywić całe życie dostałabym niestrawności. 9. W tej pustej ciszy słychać nawet bicie zegara. Żadnego tupotu na schodach i wyszeptanego 'Kocham'... I nawet ten piep.rzony zegar tyka w rytmie słów 'Czekam, wróć...'. 10. Tonę w bagnie samotności. Jeśli nie przyjdziesz na czas - wciągnie mnie na zawsze... A później.? Później to wyciągniesz jedynie mój szkielet. I tylko serce będzie biło dla Ciebie nadal, tak jak biło wcześniej. 11. Nasza miłość paruje jak gorąca herbata. 12. Nawet mój pluszowy miś za Tobą płaczę. Tak nasiąkł moimi łzami, że można go wykręcać. 13. -Mam serce pęknięte na pół. -Ja też. Może jak połączymy nasze połówki, to wyjdzie jedno bijące wspólnie.? |
|
|
|
|
#3439 |
|
Rozeznanie
|
1 Pomiędzy snem, a dniem marzenia się spełniają...
2 Czekam na zachód słońca by móc podziwiać gwiazdy bez końca 3 Ty nie jesteś bogiem a ja nie jestem twoja muzą... 4 Zapatrzeć się na świat i wymarzyć sobie życie.. 5 Chłopak - rzecz nabyta
|
#3440 |
|
Raczkowanie
|
Nie mów mi że wiesz co myślę,kiedy nie wiesz co mówisz sam!
Zapragnij mnie tak jak pragnę ja, pokochaj mnie tak jak ja kocham Ciebie Bo dwie połowy razem, znaczą idealny stan używa stringów mamy zamiast dentystycznej nitki nikt nie jest doskonały, nawet jej on |
|
|
|
#3441 |
|
Raczkowanie
|
śliczny opis słonko
![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że przyjdziesz, by zapełnić tę przytulność miejsca naprzeciw mnie.. Wyobrażam sobie tę chwilę, kiedy weźmiesz mnie za rękę, by spacerować po wrzosowiskach naszych myśli.. Tylko mnie .. poproś do tańca .. ja na nic więcej nie liczę.. Przytul mnie, tak blisko Ciebie pragnę być.. Całując moje obolałe ręce Troskliwie nadajesz każdy cień nadziei.. Napędzasz me życie, będąc jego sensem..
|
#3442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Ci, bo i ja jestem tu dzięki takim osóbką jak Ty właśnie ;** <3 a ten jeden kradnę ;* ![]() ___ było to trochę tak, jakbym słyszała ostatnie oddechy umierającego ciała. z konieczności, nie z wyboru. sms z okolic piekła.
|
|
#3443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie to niestety nie to ![]() ![]() to nie był dialog tylko takie jak by opowiadanie i oni byli porównani do drzewa czy coś takiego. cudowne to było nie spocznę dopóki tego nie znajdę, przejże wszytki wątki z opisami!!! jeżeli któraś z was na to trafi albo coś podobnego to piszcie, będę olbrzymi wdzięczna !!
|
|
|
|
|
#3444 |
|
xoxo
|
połknij to co chciałeś do mnie wypluć.
- Czy pani tak to wszystko pisze z życia? - Z życia. - A łatwo się pani pisze? - Łatwo. - A łatwo się pani żyje? - hmm... bez smutnych wspomnień. odpocząć chcę. wyprzedzić czas , jeszcze żyć.. nie jestem ciałem, w którym mieszka dusza, jestem duszą, która ma widzialną część zwaną ciałem. nie potrafię dokończyć spraw, i nie potrafię wypełnić własnych snów..
|
#3445 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-----------------------------------
ciągle kocham to jak na mnie patrzysz. przepraszam, że pozwoliłam Ci wątpić. nie dorabiaj marnej ideologii. ot, nie kocham. i tyle. Szukałam w Tobie jego. Nienawidzę kiedy mówisz, że mnie znasz .. pretensjonalnie. para przyjaciół - wszystko jasne. po co komplikować. jesteś idealny, tak jak ja. I'm cute. No shit. // Jestem ladna. Bez kitu. I żałuję tamtych słów. Że nie opuszczę, że do końca, że zawsze. - Mogę cie o coś zapytać?- powiedziala z wahaniem - Strzelaj. - Dlaczego? To znaczy dlaczego chcesz czekać do ślubu? - A znasz jakiś piękniejszy dar dla osoby , z która zamierzasz spędzić resztę życia? Piękniejszy niz to , że czekałaś własnie na nia? .. ej a tak w ogóle to nie przebywaj ze mną, jeśli boisz się, że się do Ciebie przyzwyczaję. Moje 180 cm z szałem na głowie i ogniem w duszy. <33 a kiedy znajdziesz siłę, by ze mną zawsze być, zostawię Cie. Ciało mi umiera. Dotknij. tak naprawde to nie oplaca sie dla was starac . |
|
|
|
|
#3447 |
|
Raczkowanie
|
KaMa2704 - Moje Najwspanialsze Cudo <3 nawet się nie spodziewałam szczerze mówiąc. ale wiesz, że gdyby m.in. nie Ty, to nawet nie zaglądałabym na tą stonę... ;* love.
MyFranticIdeas - ale mam nadzieję, że znajdziesz więcej czasu i będziesz tutaj często <3 Dziś widzę, dla odmiany, jesteś psychopatą, ostatnio widziałam Cię jako postać frajera i dziwkarza - ej, wiesz, że miłość tak naprawdę nie istnieję i jest bzdurą? - jasne, że wiem. Wystarczy spojrzeć na Ciebie Ogarniam serce, z/w A on tak chodzi po świecie z niesprawnym mózgiem… Beznadziejna mgła, przez którą nie potrafię przejść Rozpoznaję Ciebie nawet z tyłu Serce – dochodzi prawie do gardła Na zewnątrz - papierowy uśmiech, wewnątrz – ból Słońce między nami odeszło, zanim jeszcze chciało spróbować zaświecić Wszyscy jesteśmy tacy sami? Bo Ty masz trochę dziwną twarz i jakoś skrzywione uszy Nie czuję nic konkretnego W Twoich oczach ironiczny śmiech Odpocząć z jakieś 7 dni od tego chaosu. Kompletnie się wyłączyć __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#3448 |
|
Zadomowienie
|
-Nie mam już domu.
Powiedział gdy ona odeszła. W jej sercu był jego dom. Rzadko kiedy kobieta wybacza mężczyźnie zazdrość. Jeśli nie jest zazdrosny- nigdy. Kontakt z energią miłości owocuje umiejętnością odnalezienia pewnej równowagi w chaosie istnienia. Ani różnica poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może być powodem zerwania wielkiej miłości. Nic, prócz jej braku. O drewniany fotel na którym dzielnie zasiada smutek-potykam się Trudno wstać,mając przy stopach metalowe kule. Kolorową wstążką przewiązuje każdy dzień.. To nic że za chwile wyblaknie.. Przecież wszystko blednie jak stare sprane ubranie. Druga twarz z przyklejonym uśmiechem,szukające tej pierwszej-ewidentnie naturalnej. |
|
|
|
#3449 |
|
Zadomowienie
|
Not that I don't care about u,
just that things got so compliqué . /Nie to że mnie nie obchodzisz, po prostu to wszystko jest takie skomplikowane ./ cherry cherry boom boom . ![]() /wisienka wisienka boom boom ./ and I wish u the best on your way . ![]() /i życzę tobie najlepiej na twojej drodze ./ I can't believe what the hell I'm hearing ... /nie mogę uwierzyć, co, do diabła słyszę ../ speaking of hell, It don't compare to this heat that I am feeling . ![]() /mówiąc o piekle, to nie ma porównania z żarem, który czuję ./ Good for u bad for me . /dobrze dla ciebie, źle dla mnie ./ __________________ ja z prośbą, że jutro ostatni termin zdawania z mojej porażki edukacyjnej - niemiecki. A to już końcowa ocena i decyduje o mojej maturze, przyszłości. Że wykańcza mnie psychicznie ;( ziś zdawalam, ale dalej mnie męczy i nie chce mnie oblać i jutro mam ostatnią szansę, że moja nauka i starania nie dają rezultatu i jestem bezradna. bananowalaska, JednaNaMilion, powinnam, papergirl, Tis, Little Ballerina, nydee, dontlookdown, abunee, kee, lillyblack, CukrowaPanna, Paajka, Rozunia, Plotkaraa. <3
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-04-16 o 20:17 |
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ten kradnę bo tak bardzo do mnie pasuje. ________ nasz sen doznał zbyt gwałtownego przebudzenia. za dużo. za często. a gdy jeszcze raz bycie razem mi zaproponujesz złośliwym uśmiechem Cię rozczaruje. nie chce niczego na niby. gdy siedzę przed tv i myśle, rozumiem, że nam już nie może się udać, gdy jednak widzę twoje słoneczko na gg całe moje ciało i dusza pragnie by to wszystko wróciło. tak niebezpiecznie Ciebie pragnę. Żałuję, że nie odeszłam gdy byłam jeszcze silna. nigdy już nie wróci.. prosty minimalizm serca. nie warto wspominać.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

wystarczy Marzena 

miłooo. 

!!