Wielbicielki Piękna - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-16, 20:24   #4681
bastka
Rozeznanie

GG do bastka
Dot.: Wielbicielki Piękna

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
no wiesz..hmm jakby to powiedziec..fryzura ktora ja robie to rzeczywiscie helm bo nie moze nic sie ruszac w tancu:P. a ja jeszcze suszarka ten lakier sklejam:P

nowy nowy..urzekly mnie wlosy tej pani..a ten kolor..wow

W miniaturce przypomina mi elfa a kto to ktos znany?

A ta panią wszytskie chyba juz znamy :

viele11.jpg viele1.jpg viele7.jpg viele2.jpg viele10.jpg viele8.jpg

Fascynuja mnie jej zeby

Feel sexy day by day !!

Edytowane przez bastka
Czas edycji: 2009-04-16 o 20:27
bastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 20:27   #4682
tequilla.sunrise
Zadomowienie

mi ten lakier może robic hełm czy nawet skleić trochę włosy byleby był mocny i mocno utrwalał pewnie sie na Tafta zdecyduję
tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 20:28   #4683
Renatka89
Zakorzenienie

tylkokasia więc gdy już zakupisz Pansticka to ja bardzo proszę o zdanie mi relacji, bo bardzo mnie kusi. Wymyśliłam sobie,że jak na codzień będzie zbyt kryjacy to będę go używać jako korektora,bo krycia to ja niestety potrzebuję a na podkład już jestem prawie zdecydowana że wrócę do mojego MF Lasting performance..
Ale Panstick też chcę żeby był mój:P

Co do zakupów przy TŻ to ja nie mam oporu, On to chyba nawet cienia od błyszczyka nie rozróżni tylko zawsze słyszę nawet jak kupuje błyszczyk za 10zł "Tyle pieniędzy wiesz co za to można kupic!"

hahaha, ja też jak jestem u koleżanek to patrzę na te powystawiane kosmetyki, strrrrasznie mnie iekawe czwgo one używaja
o nieznajomych swietnie wyglądajacych nie wspomne

Na imprezie też unikam fot, zawsze wyglądam jak naćpana... zawsze! nawet jak sącze 1 drinka:P
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 20:30   #4684
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bastka Pokaż wiadomość
W miniaturce przypomina mi elfa a kto to ktos znany?
to w avku jest przerobione napewno i dlatego ta poswiata elficka..a to jest podobno estonska piosenkarka Kerli..natknelam sie na zdjecie w necie i te wlosy mnie normalnie uderzyly(te w zalaczniku)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kerliWizaz.jpg (46,9 KB, 62 załadowań)
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 20:32   #4685
bastka
Rozeznanie

GG do bastka

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość

Co do zakupów przy TŻ to ja nie mam oporu, On to chyba nawet cienia od błyszczyka nie rozróżni tylko zawsze słyszę nawet jak kupuje błyszczyk za 10zł "Tyle pieniędzy wiesz co za to można kupic!"
Moj zawsze komentuje "na co Ci tyle ubran? "
a na zakupy juz sie nauczylam chodzic bez niego po 2 sklepach wymieka

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
to w avku jest przerobione napewno i dlatego ta poswiata elficka..a to jest podobno estonska piosenkarka Kerli..natknelam sie na zdjecie w necie i te wlosy mnie normalnie uderzyly(te w zalaczniku)
Wyrozniaja sie napewno bardzo w tlumie
Ale bardzo ladne

Feel sexy day by day !!
Stary 2009-04-16, 20:33   #4686
Agnesta
Zadomowienie

widze ciekawe tematy poruszone heh
mój tż mowil ze lubi zakupy mhm.. za to
ja nienawidze jak chodzi za mna jak cien

dostałam torebke i buciki z allegro
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 20:34   #4687
Tygrryska
Zakorzenienie

Tequilla, a jaka fryzure planujesz sobie zrobic?
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 20:41   #4688
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnesta Pokaż wiadomość
widze ciekawe tematy poruszone heh
mój tż mowil ze lubi zakupy mhm.. za to
ja nienawidze jak chodzi za mna jak cien

dostałam torebke i buciki z allegro
Pokaż pokaż

Ja jutro chcę się odwalić dla TZ i zrobię sobie loczki, ten drapieżny makijaż co ostatnio messinka wklejała i ubiorę moją nową czarną bluzeczkę (zwykła dopasowana, ale ładnie w niej wyglądam bo wszystko widać: cycki talie itd) i jakieś spodenki fajne no i oczywiście szpileczki

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-04-16 o 20:43
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 20:42   #4689
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

ja podpisuje sie pod tym czarnym taftem .. jast naprawde mocny ...
uff jak dobrze .. juz mslalam ze tylko ja jestem jakas dziwna i zamiast za chłopakami ogladam sie za dziewczynami ... chyba takie juz jestesmy ae jak jakas ma fajna fryzure, makijaz, ciuchy ... to jakbym mogła to z checia przegrzebałabym jej kosmetyczke, szafe i wzieła numer do jej fryzjera
fajnie ze znowu troche zdjec wrzucacie ja nie mam za bardzo a ttaj moge sobie popatrzzec na fajne laseczki ;d
YeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 20:44   #4690
Renatka89
Zakorzenienie

aaa co do kosmetyków jeszcze to mój nigdy mi nie wypomina kolejnego zakupionego kosmetyku, ale mówi po co Ci to, i tak bez makijazu wyglądasz najpiękniej... za to, gdy się umaluję wychwala mnie pod niebiosa.
Dziwna rasa z tych facetów

na zakupy mojego też nie zabieram, bo krytykuje prawie wszystko!:P
Wspominałam Wam,że kupiłam sobie fioletową zwiewną tuniczkę, luźną, taką typowo letnią.
gdy pokazywalam TŻtowi podobną w sklepie stwierdził "Kotku jakbys Ty w tym wyszła..obciach!"
Kupiłam ją, wyszłam mu się pokazać- oniemiał i prawił mi komplementy ładną chwilę. Ahh :P
Dlatego nie zabieram go na zakupy, niech się nie wtraca do tego co nosze, skoro i tak w rezultacie wszystko zachwala:P Tylko mi przeszkadza w sklepach:P
Zawsze słysze tylko "a jeść kiedy pójdziemy" wrrrr

wracając do lakierów, ja na Tafta nie narzekałam, pewnie bym po przebudzeniu po studniówce nie myła włosów tylko zostawila tą fryzurę, gdyby nie to, ze tego wieczoru szłam na 2 stoódniówkę i fryzure powtarzałam
a właśnie Tequilla co robisz z włoskami?

też mam ochotę się wystroić dla TŻta jutro!
Zgarnął u mni dziś do południa plusa, ale popołudnie i wieczór spędzam sama, jutro się zobaczymy, chciałabym, żeby szedł przy mnie dumny jak paw:P

Edytowane przez Renatka89
Czas edycji: 2009-04-16 o 20:48 Powód: dopisek
Stary 2009-04-16, 20:46   #4691
Agnesta
Zadomowienie

pokazywałam juz ;>

buti.jpgtojba.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 20:47   #4692
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
Tequilla, a jaka fryzure planujesz sobie zrobic?
mniej wiecej cos takiego. ale zobaczymy co z tego wyjdzie podkreslone "luźne" loki albo fale, ntapirowany tył włosów u góry, i grzywa na bok.
najbardziej podoba mi się fryzura tej laski co stoi przy barze, tylko mocniej jeszcze grzywke na bok bym zrobiła ogólnie niektóre fryzury są tu bez grzywek ale chodziło mi o ich loki namieszałam troche ale chyba wiadomo o co chodzi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1237677850.jpg (23,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1237715148.jpg (39,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg arianny_celeste08.jpg (25,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hair-style-picture-highlights-threelyblessed.jpg (144,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mallika28.jpg (39,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mallika34.jpg (167,5 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg roxanne3.jpg (57,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sameerareedy40.jpg (43,8 KB, 13 załadowań)
Stary 2009-04-16, 20:48   #4693
bastka
Rozeznanie

GG do bastka

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Pokaż pokaż

Ja jutro chcę się odwalić dla TZ i zrobię sobie loczki, ten drapieżny makijaż co ostatnio messinka wklejała i ubiorę moją nową czarną bluzeczkę (zwykła dopasowana, ale ładnie w niej wyglądam bo wszystko widać: cycki talie itd) i jakieś spodenki fajne no i oczywiście szpileczki
Brzmi ciekawie

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
mniej wiecej cos takiego. ale zobaczymy co z tego wyjdzie podkreslone "luźne" loki albo fale, ntapirowany tył włosów u góry, i grzywa na bok.
najbardziej podoba mi się fryzura tej laski co stoi przy barze, tylko mocniej jeszcze grzywke na bok bym zrobiła ogólnie niektóre fryzury są tu bez grzywek ale chodziło mi o ich loki namieszałam troche ale chyba wiadomo o co chodzi.
Mi nigdy takie ladne loki nie wychodza

Feel sexy day by day !!
Stary 2009-04-16, 20:51   #4694
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Łeee mnie długo nie było i jak czytałam to wiesz tak po łebkach Bardzo podoba mi się torebeczka

A tych balerinek (tak się nazywają te buciki prawda?) to ogółem nie lubię tych butów... Nie wiem czemu, bardzo mi się nie podobają Obojętnie jakie, a co druga dziewczyna je nosi... Jestem dziwna
Stary 2009-04-16, 20:52   #4695
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
Łeee mnie długo nie było i jak czytałam to wiesz tak po łebkach Bardzo podoba mi się torebeczka

A tych balerinek (tak się nazywają te buciki prawda?) to ogółem nie lubię tych butów... Nie wiem czemu, bardzo mi się nie podobają Obojętnie jakie, a co druga dziewczyna je nosi... Jestem dziwna
aj tam.. do wszystkiego pasuja.. i ta idealne takie
w sam raz do latania na wiosne/lato
Stary 2009-04-16, 20:53   #4696
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

Cytat:
dobry wybor i czym bedziesz robić ? lokówką ?

ktoras juz pisała o prostownicy to i ja sie pochwale jakby ktoras zamierzała sobie kupic to ta jest super: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23406

a planuje sobie kupic taka suszarke ktora prostuje włosy .. tzn. z taka szczotka .. ale nie moge znaleźc zeby wam pokazac
Stary 2009-04-16, 20:54   #4697
bastka
Rozeznanie

GG do bastka

Cytat:

Ja nosze zamiast adidasow bo znowu mi sie adidasy nie podobaja
Mam dwie pary i nosze jak chcem zeby mi bylo wygodnie
Agnesta - a te balerinki to chyba primarkowe?

Feel sexy day by day !!

Edytowane przez bastka
Czas edycji: 2009-04-16 o 20:55
Stary 2009-04-16, 20:54   #4698
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
aj tam.. do wszystkiego pasuja.. i ta idealne takie
w sam raz do latania na wiosne/lato
No właśnie!
Dlatego nie wiem czemu mi się nie podobają tak po prostu nie

W sumie ja należę do osób które uwielbiają chodzić w szpilkach, a tak to chodzę w adidaskach A latem w japonkach... Ale szpilki to podstawa Ale czasem nóżki muszą odpocząć
Cytat:
Ja nosze zamiast adidasow bo znowu mi sie adidasy nie podobaja
Mam dwie pary i nosze jak chcem zeby mi bylo wygodnie
Agnesta - a te balerinki to chyba primarkowe?
ja muszę sobie kupić adidaski bo mi się popsuły te co mam ale nie wiem co ja mam z tymi balerinkami....

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-04-16 o 20:57
Stary 2009-04-16, 20:56   #4699
Agnesta
Zadomowienie

ee ja to własnie niby mam chęci zeby chodzic
w szpilkach.. owe buciki równiez mam ale
jednak wole wrzucic na nogi cos bez obcasa
adidasów to mam full.. i to każdego
rodzaju i koloru

Edytowane przez Agnesta
Czas edycji: 2009-04-16 o 20:58

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 21:00   #4700
bastka
Rozeznanie

GG do bastka

Ja najgorzej nie moge sobie poradzic z butami na szpilce Wpadaja mi w oko zawsze te na najwyzszym obcasie a pozniej nie wygodnie mi w nich chodzic i tak polowa lezy

Feel sexy day by day !!
Stary 2009-04-16, 21:01   #4701
Renatka89
Zakorzenienie

Tequilla na pewno będziesz zjawiskowo wyglądać
ja wiem,że jestem nieobiektywna jeśli chodzi o Kim Kardashian- ale Ona ma dużo zdjęć własnie z pięknymi lokami.. mmm.
Mi się podoba taka burza włosów jak w załączniku.
Niestety, ja się czuję strasznie kretyńsko jak mam dużo włosów na głowie, najbardziej lubię proste zwykłe fryzurki, jak zrobię sobie coś wymyślnego czuję się bardzo nieswojo.. więc tak się nie czesze, bo przecież najwazniejsze jest to,żeby się dobrze czuc.

Agnesta buciki ładne, choc ja chcę lakierowane balerinu, z czymś na nosku. Ale też z okrągłym przodem.
torebka słodka ale ja jakos nie darze wielką miłością torebek, mam 2, a nosze i tak zawsze 1-czarną nie odczuwam potrzeby posiadania innej:P

a adidasy kocham, tak samo wielką miłościa co szpile.
Lubię sportowy wizerunek wg,mnie to całkiem seksowne, wąskie obcisle rurki,adidaski, seksowny t-shirt..
to samo moge ubrac do szpilek. to i to uwielbiam

Edytowane przez Renatka89
Czas edycji: 2009-04-16 o 21:38 Powód: zapomniałam zdjęcia
Stary 2009-04-16, 21:03   #4702
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja najgorzej nie moge sobie poradzic z butami na szpilce Wpadaja mi w oko zawsze te na najwyzszym obcasie a pozniej nie wygodnie mi w nich chodzic i tak polowa lezy
Te na wysokiej szpilce są super Ale ja mam 164cm a TZ 175cm więc za wysokich też nie mogę, dlatego też na to patrzę

Nie chcę być wyższa od niego... I jeszcze dochodzi moja napuszona fryzurka jaką czasem zrobię... A on łysy
Cytat:
ja wiem,że jestem nieobiektywna jeśli chodzi o Kim Kardashian- ale Ona ma dużo zdjęć własnie z pięknymi lokami.. mmm.
Niestety, ja się czuję strasznie kretyńsko jak mam dużo włosów na głowie, najbardziej lubię proste zwykłe fryzurki, jak zrobię sobie coś wymyślnego czuję się bardzo nieswojo.. więc tak się nie czesze, bo przecież najwazniejsze jest to,żeby się dobrze czuc.

Agnesta buciki ładne, choc ja chcę lakierowane balerinu, z czymś na nosku. Ale też z okrągłym przodem.
torebka słodka ale ja jakos nie darze wielką miłością torebek, mam 2, a nsze i tak zawsze 1-czarną nie odczuwam potrzeby posiadania innej:P

a adidasy kocham, tak samo wielką miłościa co szpile.
Lubię sportowy wizerunek wg,mnie to całkiem seksowne, wąskie obcisle rurki,adidaski, seksowny t-shirt..
to smao moge ubrac do szpilek. to i to uwielbiam
Rurek też nienawidzę tak jak balerinek te dwa... Nie masakra jak dla mnie a połączenie ich razem zupełnie mi się nie podoba...

Są tylko jedne rurki o jakich marzę... Szare ale takie jasne A tak to inne nie

I tylko do szpilek te szare rurki bym nosiła do niczego innego

A co do sportowego wyglądu to ja zakładam spodenki dresowa (pupcia ładnie w nich wygląda), buciki sportowe i jakaś fajna bluzeczka też taka sportowa i to też tak fajnie wygląda... Musi bo faceci się oglądają to musi być seksownie chociaż troszkę

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-04-16 o 21:06
Stary 2009-04-16, 21:07   #4703
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:

Mi nigdy takie ladne loki nie wychodza
no własnie sie tego obawiam w ostateczności upnę sobie do góry bo taka fryzura zawsze mi wychodzi. tylko że na każde większe wyjscie z reguły upinam włosy i już mi sie to troche znudziło dlatego chciałabym jakąś efektowna fryzurkę na rozpuszczonych włosach
Cytat:
Napisane przez YeM Pokaż wiadomość
dobry wybor i czym bedziesz robić ? lokówką ?

ktoras juz pisała o prostownicy to i ja sie pochwale jakby ktoras zamierzała sobie kupic to ta jest super: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23406

a planuje sobie kupic taka suszarke ktora prostuje włosy .. tzn. z taka szczotka .. ale nie moge znaleźc zeby wam pokazac
no. tzn. mam grube wałki i później jeszce poprawie lokówką. to będzie zwariowany dzień i modle sie zeby się z wszystkim wyrobić mi czasem wychodzą fajne loczki tylko problemem jest właśnie to że nawet zrobie sobie fajna fryzurke a ona mi po godzinie klapnie, aco dopiero na weselu. dlatego potrzebuję mocnego lakieru i myślę jeszcze zeby końcówki podkreslic lekko woskiem, albo brylantyna ajjj juz sama nie wiem. pokrzyzowały mi sie szyki przez to że nie mogę iść do fryzjera

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
no Kim K. ma zawsze cudowne te loki i fryzury moje marzenie. ale niestety nie mam takich długich włosów
nie no wiadomo że na co dzień to tez cos prostego. często po prostu związuje włosy na gładko bo mi się nie chce nic z nimi robić ale na takie większe wyjście to lubię jakąś taką odpicowana fryzurkę
Stary 2009-04-16, 21:10   #4704
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

Cytat:
no własnie sie tego obawiam w ostateczności upnę sobie do góry bo taka fryzura zawsze mi wychodzi. tylko że na każde większe wyjscie z reguły upinam włosy i już mi sie to troche znudziło dlatego chciałabym jakąś efektowna fryzurkę na rozpuszczonych włosach

no. tzn. mam grube wałki i później jeszce poprawie lokówką. to będzie zwariowany dzień i modle sie zeby się z wszystkim wyrobić mi czasem wychodzą fajne loczki tylko problemem jest właśnie to że nawet zrobie sobie fajna fryzurke a ona mi po godzinie klapnie, aco dopiero na weselu. dlatego potrzebuję mocnego lakieru i myślę jeszcze zeby końcówki podkreslic lekko woskiem, albo brylantyna ajjj juz sama nie wiem. pokrzyzowały mi sie szyki przez to że nie mogę iść do fryzjera

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

no Kim K. ma zawsze cudowne te loki i fryzury moje marzenie. ale niestety nie mam takich długich włosów
nie no wiadomo że na co dzień to tez cos prostego. często po prostu związuje włosy na gładko bo mi się nie chce nic z nimi robić ale na takie większe wyjście to lubię jakąś taką odpicowana fryzurkę
no to tak nie dobrze jak trzeba w ostatniej chwili cos wymyslac .. ale napewno bedziesz swietnie wygladac ;*... ja sobe jakis czas robiam loki ale srasznie duzo mialam z tym pracy dlatego wole prosowac tym bardziej ze włosy mam z natury raczej proste
Stary 2009-04-16, 21:20   #4705
kasiaaczek
Zakorzenienie

Po cichu was nadrabiam, ale idę spać bo jutro wcześnie wstać muszę. Trzymajcie jutro kciuki żeby mi się udało zaliczyć geometrię Dobranoc
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 21:22   #4706
Agnesta
Zadomowienie

ja też juz lece ;* złoże jeszcze
zamowionko z avonu i lulu .
Stary 2009-04-16, 21:33   #4707
neheszta
Zakorzenienie

Na wieczór kilka ładnych dziewczyn
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BS.jpg (40,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CR.jpg (48,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FR.jpg (40,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HU.jpg (49,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IL.jpg (51,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg JP.jpg (37,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg NO.jpg (46,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg RU.jpg (53,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg VE.jpg (40,2 KB, 11 załadowań)
Stary 2009-04-16, 21:35   #4708
tequilla.sunrise
Zadomowienie

ja jutro wstaje o 4:30 jadę autobusem do Wawy i tam o 11:15 mam intercity do Krakowa. będę na miejscu o 14:10 10 godzin w podróży. już chcę miec to za soba
też sie muszę niedługo położyć
Stary 2009-04-16, 21:43   #4709
neheszta
Zakorzenienie

Dobra dziewczyny ja też idę spać dobranoc
Stary 2009-04-16, 21:44   #4710
Renatka89
Zakorzenienie

Tequilla chodziło mi o to,że ja nawet na większe wyjścią z bujną frzurą czuję sie jak przebraniec, no po prostu nie ja.
Choć strrrrasznie podobaja mi sie grube loki, tapir

Co do szpilek, ja mam 170, mój TŻ 180, a mój ostatni nabytek to szpilki 10cm, jesteśmy ówni, ale w ogóle to Nam nie przeszkadza i nawet nikt tego nie zauważa

Tequilla ne narzekaj, ja, jak mam na rano do pracy wstaję o 3;45.. Po takim tygodniu na rano pracuję na noc, a potem na popołudnie. Nigdy się nie wysypiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości