![]() |
#4681 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Cytat:
W miniaturce przypomina mi elfa ![]() ![]() A ta panią wszytskie chyba juz znamy ![]() viele11.jpg viele1.jpg viele7.jpg viele2.jpg viele10.jpg viele8.jpg Fascynuja mnie jej zeby ![]()
![]() ![]() ![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-04-16 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zadomowienie
|
mi ten lakier może robic hełm czy nawet skleić trochę włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
tylkokasia więc gdy już zakupisz Pansticka to ja bardzo proszę o zdanie mi relacji, bo bardzo mnie kusi. Wymyśliłam sobie,że jak na codzień będzie zbyt kryjacy to będę go używać jako korektora,bo krycia to ja niestety potrzebuję
![]() ![]() Ale Panstick też chcę żeby był mój:P Co do zakupów przy TŻ to ja nie mam oporu, On to chyba nawet cienia od błyszczyka nie rozróżni ![]() ![]() ![]() hahaha, ja też jak jestem u koleżanek to patrzę na te powystawiane kosmetyki, strrrrasznie mnie iekawe czwgo one używaja ![]() o nieznajomych swietnie wyglądajacych nie wspomne Na imprezie też unikam fot, zawsze wyglądam jak naćpana... zawsze! nawet jak sącze 1 drinka:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
to w avku jest przerobione napewno i dlatego ta poswiata elficka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a na zakupy juz sie nauczylam chodzic bez niego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() Ale bardzo ladne ![]()
![]() |
#4686 |
Zadomowienie
|
![]() mój tż mowil ze lubi zakupy mhm.. za to ja nienawidze jak chodzi za mna jak cien ![]() dostałam torebke i buciki z allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
Tequilla, a jaka fryzure planujesz sobie zrobic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jutro chcę się odwalić dla TZ i zrobię sobie loczki, ten drapieżny makijaż co ostatnio messinka wklejała i ubiorę moją nową czarną bluzeczkę (zwykła dopasowana, ale ładnie w niej wyglądam bo wszystko widać: cycki talie itd) i jakieś spodenki fajne no i oczywiście szpileczki ![]() Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-16 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Raczkowanie
|
ja podpisuje sie pod tym czarnym taftem .. jast naprawde mocny ...
![]() uff jak dobrze .. juz mslalam ze tylko ja jestem jakas dziwna i zamiast za chłopakami ogladam sie za dziewczynami ... chyba takie juz jestesmy ![]() ![]() fajnie ze znowu troche zdjec wrzucacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
aaa co do kosmetyków jeszcze to mój nigdy mi nie wypomina kolejnego zakupionego kosmetyku, ale mówi po co Ci to, i tak bez makijazu wyglądasz najpiękniej... za to, gdy się umaluję wychwala mnie pod niebiosa.
Dziwna rasa z tych facetów ![]() na zakupy mojego też nie zabieram, bo krytykuje prawie wszystko!:P Wspominałam Wam,że kupiłam sobie fioletową zwiewną tuniczkę, luźną, taką typowo letnią. gdy pokazywalam TŻtowi podobną w sklepie stwierdził "Kotku jakbys Ty w tym wyszła..obciach!" Kupiłam ją, wyszłam mu się pokazać- oniemiał i prawił mi komplementy ładną chwilę. Ahh :P Dlatego nie zabieram go na zakupy, niech się nie wtraca do tego co nosze, skoro i tak w rezultacie wszystko zachwala:P Tylko mi przeszkadza w sklepach:P Zawsze słysze tylko "a jeść kiedy pójdziemy" wrrrr ![]() wracając do lakierów, ja na Tafta nie narzekałam, pewnie bym po przebudzeniu po studniówce nie myła włosów tylko zostawila tą fryzurę, gdyby nie to, ze tego wieczoru szłam na 2 stoódniówkę i fryzure powtarzałam ![]() a właśnie Tequilla co robisz z włoskami? ![]() też mam ochotę się wystroić dla TŻta jutro! Zgarnął u mni dziś do południa plusa, ale popołudnie i wieczór spędzam sama, jutro się zobaczymy, chciałabym, żeby szedł przy mnie dumny jak paw:P Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-16 o 20:48 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Zadomowienie
|
mniej wiecej cos takiego. ale zobaczymy co z tego wyjdzie
![]() najbardziej podoba mi się fryzura tej laski co stoi przy barze, tylko mocniej jeszcze grzywke na bok bym zrobiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tych balerinek (tak się nazywają te buciki prawda?) to ogółem nie lubię tych butów... Nie wiem czemu, bardzo mi się nie podobają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w sam raz do latania na wiosne/lato ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ktoras juz pisała o prostownicy to i ja sie pochwale ![]() a planuje sobie kupic taka suszarke ktora prostuje włosy .. tzn. z taka szczotka .. ale nie moge znaleźc zeby wam pokazac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam dwie pary i nosze jak chcem zeby mi bylo wygodnie ![]() Agnesta - a te balerinki to chyba primarkowe? ![]()
![]() ![]() ![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-04-16 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego nie wiem czemu mi się nie podobają tak po prostu nie ![]() W sumie ja należę do osób które uwielbiają chodzić w szpilkach, a tak to chodzę w adidaskach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-16 o 20:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zadomowienie
|
ee ja to własnie niby mam chęci zeby chodzic
w szpilkach.. owe buciki równiez mam ![]() jednak wole wrzucic na nogi cos bez obcasa ![]() adidasów to mam full.. i to każdego rodzaju i koloru ![]() Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-16 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Rozeznanie
|
Ja najgorzej nie moge sobie poradzic z butami na szpilce
![]() ![]()
#4701 |
Zakorzenienie
|
Tequilla na pewno będziesz zjawiskowo wyglądać
![]() ja wiem,że jestem nieobiektywna jeśli chodzi o Kim Kardashian- ale Ona ma dużo zdjęć własnie z pięknymi lokami.. mmm. Mi się podoba taka burza włosów jak w załączniku. Niestety, ja się czuję strasznie kretyńsko jak mam dużo włosów na głowie, najbardziej lubię proste zwykłe fryzurki, jak zrobię sobie coś wymyślnego czuję się bardzo nieswojo.. więc tak się nie czesze, bo przecież najwazniejsze jest to,żeby się dobrze czuc. Agnesta buciki ładne, choc ja chcę lakierowane balerinu, z czymś na nosku. Ale też z okrągłym przodem. torebka słodka ![]() ![]() a adidasy kocham, tak samo wielką miłościa co szpile. Lubię sportowy wizerunek wg,mnie to całkiem seksowne, wąskie obcisle rurki,adidaski, seksowny t-shirt.. to samo moge ubrac do szpilek. to i to uwielbiam ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-16 o 21:38 Powód: zapomniałam zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie chcę być wyższa od niego... I jeszcze dochodzi moja napuszona fryzurka jaką czasem zrobię... A on łysy ![]() Cytat:
Są tylko jedne rurki o jakich marzę... Szare ale takie jasne ![]() I tylko do szpilek te szare rurki bym nosiła do niczego innego A co do sportowego wyglądu to ja zakładam spodenki dresowa (pupcia ładnie w nich wygląda), buciki sportowe i jakaś fajna bluzeczka też taka sportowa i to też tak fajnie wygląda... Musi bo faceci się oglądają to musi być seksownie chociaż troszkę ![]() Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-16 o 21:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | ||
Zadomowienie
|
no własnie sie tego obawiam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() nie no wiadomo że na co dzień to tez cos prostego. często po prostu związuje włosy na gładko bo mi się nie chce nic z nimi robić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
Po cichu was nadrabiam, ale idę spać bo jutro wcześnie wstać muszę. Trzymajcie jutro kciuki żeby mi się udało zaliczyć geometrię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zadomowienie
|
ja też juz lece ;* złoże jeszcze
zamowionko z avonu i lulu . |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Na wieczór kilka ładnych dziewczyn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Zadomowienie
|
ja jutro wstaje o 4:30
![]() ![]() ![]() też sie muszę niedługo położyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny ja też idę spać dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Tequilla chodziło mi o to,że ja nawet na większe wyjścią z bujną frzurą czuję sie jak przebraniec, no po prostu nie ja.
Choć strrrrasznie podobaja mi sie grube loki, tapir ![]() Co do szpilek, ja mam 170, mój TŻ 180, a mój ostatni nabytek to szpilki 10cm, jesteśmy ówni, ale w ogóle to Nam nie przeszkadza i nawet nikt tego nie zauważa ![]() Tequilla ne narzekaj, ja, jak mam na rano do pracy wstaję o 3;45.. Po takim tygodniu na rano pracuję na noc, a potem na popołudnie. Nigdy się nie wysypiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.