|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Dziewczyny! mam pracę - dorywczą ale jaką ekstra! w poniedziałek mam sesję razem z kilkoma innymi dziewczynami - z tego co wiem - do katalogów reklamujących Ladies First Symphony Orchestra.
Fajna kasa, fajna praca ahh Właśnie pisze maila do pana od angielskiego,żebym mogła pisać koło w innym terminie i kiedy :P ale się cieszę
|
#1592 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
suuuper !! gratulacje i koniecznie zdj chcemy widziec!!
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko, gratuluję
Nie dość, że będziesz pracować, za fajną jak piszesz kasę, to jeszcze będziesz się świetnie bawić. Czego chcieć więcej?!
|
#1595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( jestem maniaczką pod wsględem kosmetyków do włosów).Używałam mnóstwa maseczek, odżywek, wiadomo- długie, rozjaśniane włosy, do tego prostowane= włosy zniszczone. Biosilka używałam, ale po pewnym czasie wysuszał, wiadomo alko w składzie, waxa już kilka razy i świetny jest na porost, na zniszczenie już mniej, odzywki drogeryjne- dla mnie najlepsza Pantene Pro-v do zniszczonych ( chyba taka fioletowa) i Elseve żółta- obie dobre, łatwo mogłam rozczesać po nich włosy, używałam też olejku rycynowego, ale z nim było za dużo roboty i się zniechęciłam więc nie powiem jak działa na moje włosy. No i Kallosa polecam, dla moich zniszczonych włosów był bardzo dobry, idealnie dopełniał się z waxem ( robiłam wax raz, 2 w tygodnia, a reszte dni starałam się używać Kallosa, min 3 razy w tygodniu). Fryzjerka zdziwiła się ostatnio że jak na tak długotrwale rozjaśniane włosy to mam je w bardzo dobrej kondycji, tak więc jak najbardziej polecam kallosa. Cytat:
![]() Dostałam dzisiaj przesyłke z all z LipoControlem ( balsam+ tabletki) i mam zamiar zacząć kuracje jak tylko wyzdrowieje
|
||
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
No mam nadzieję,że będę mogła się tym pochwalić i ,że coś ciekawego z tego wyjdie. Ale ciężko mi to sobie wyobrażać. Mam być jakąś dziewczyną od instrumentu dętego - więcej nie wiem :P haha
![]() Któraś z Was pisała chyba o szamponach na wypadające włosy - ja polecam Dermenę - szampon i żel. Łykam Belissę i korzystam z tego ... i wloski coraz mniej wypadają! rewelacja ![]() Dobranoc
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kilka lat temu mialam duzy przeskok i tydzien moje oczy sie dostosowywaly. Wazne, zeby nie bolala Cie glowa, bo to podobno nie powinno sie zdarzac. A ja bede zydzic. W tym miesiacu bede miala sporo godzin, to odloze sobie kase. Pewnie na ksiazki pojdzie.. ![]() A i dzisiaj bylam na malych zakupach Ladniutkie bluzki za grosze sobie kupilam ![]() I buty do pracy musze kupic ![]() I elzbiety na orkiestre pojda, bo coroczna oplate musze uiscic. Ech, dobrze, ze prace zaczynam
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
No to jedziemy
(Ukraina)
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
jaka Ukraina
?o co chodzi? ![]() Pretty a w jakiej formie masz egzamin z tej książki? ^^ test, opisówka, ustny czy co ? oj, chyba za 4h muszę już być na nogach ![]() dobranoc!
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i dziekuje za recenzje odyzwek Cytat:
a poprawka z tego jest ustna, no ale mam nadzieje ze mnie to ominie ![]() A Ty masz test czy co? Za 2 godziny jade do Gdynii ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Jade do Trojmiasta buziaki |
||
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam test no ale z innym facetem, no ale zawsze fajnie wiedzieć co może się pojawić ![]() ja już na nogach od 5 godzin ;O byłam już na kilku badaniach, pobraniu krwi i w mieście ![]() idę poleżeć w ogrodzie a potem z psem do weterynarza
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
mam przerwę bo wykłądu nie było więc wróciłam na mieszkanie ale na 14 musze jechać na kolosa z matmy
to będzie porażka!wogóle strasznie chce wrócić do domu! nie wiem daczego tak mam, już kiedyś miałam taki kryzys. na dodatek jak wracałam to moje współlokatorki pakowały się do samochody i pojechały, a ja tu zostałam sama;/;/ |
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam odrobić wf i o malo nie zemdlałam, pół wf-fu przesiedziałam na ławce
![]() Mama mi każe iść do lekarza, a ja nie mam pojęcia gdzie jest przychodnia. Dawno tak źle się nie czułam, zwykle w 2 dni wszystko mi przechodziło, a tu żadnej poprawy nie widzę ![]() Prawie nic nie jem, nie mam sił, ale staram się dużo pić i chyba naprawdę wybiorę sie do lekarza. |
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
marta Idź do lekarza
Czy może mi ktoś powiedzieć, czemu zamiast się uczyć siedzę na wizażu i ściągam Brzydulę? ![]() ![]() Spróbuję namówić mamę, żebyśmy pojechały do fryzjera
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
Można można ![]() wystarczy popracować w sklepie mięsnym miesiąc ![]() i wszytkogo się odechciewa na 90 % będe mieć pracę na wakacjach w Stegnie jako kelnerka ![]() i zakwaterowanie i wyzywienie
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Wen wielkie dzięki! podniosłas mnie na duchu co do tych okularów
Świetnie , kocham tkaie firmy. Uznali,że do tej reklamy to jednak blondynki.... phi...
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam do mam, idę do fryzjera
Tzn. jeżeli będą wolne miejsca, ale powinny być. Zrobię sobie fryzurę na Paulinę Febo ![]()
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od fryzjera
Zadowolona ![]() Pokażę się jutro, bo dzisiaj jestem bez makijażu i w ogóle
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Nija dzisiaaaaaaaj!
![]() to co, że bez makijażu!! ^^ dzisiaj, dzisiaj, dzisiaj! ![]() ![]() uff, załatwiłam wszystko na dziś, miałam jeszcze jechać do rodziny ale mam nadzieję, że uda mi się tego uniknąć bo nie mam siły ![]() i kurcze planowałam wrócić do domu dopiero za 3-4tygodnie a nie wiem czy nie będę musiała za tydzień bo mój pies będzie miał kolejną operację i może będę musiała się nim zająć...
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
już po kolosie... zostawię to bez komentarza
![]() a teraz szykuję się i idziemy z TŻ do jego siostry na urodziny, a jutro czeka mnie wyjście na miasto z dziewczynami więc mam nadzieję, że miło spędzę ten weekend i przestanę myśleć o tym, że wolałabym pojechać do domu |
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na 8.30 miałam mieć kolokwium z makro.. i co... przyjechałam na uczelnie i okazało się, że babka zadzwoniła, że jej dziś nie będzie
.. bez komentarza. Co za idiotka!
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
DsC u Was to normalnie jakaś plaga z tymi nieobecnościami ćwiczeniowców na kołach ;O
u nas się jeszcze w żadnej grupie tak nie zdarzyło jedynie raz jakiś ćwiczeniowiec nie mógł ale to tydzień przed kołem się umówił na zmianę terminu ;P też bym się wkurzyła na taką sytuację
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, ze jutro bedzie ladna pogoda, bo wybieramy sie na ognisko, a tymczasem pogoda sie psuje...
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że mam z nią jeszcze jakieś dwa inne przedmioty.
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
Nija pokaż się
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż tak źle
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie chyba zaraz będzie padać tu u nas... i też mam nadzieję na ładną pogodę bo zrezygnowałam z zakupów w bdg i tylko pojadę u mnie do centrum a potem mam zamiar spędzić ostatni dzień w domu leżąc w ogrodzie ![]() Nija !!! dzisiaj!!! ;D nie wytrzymamy do jutra ^^ hah
|
|
#1618 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakos nie mogę się wkręcić w wątek.odżywki z Kallosa mam dwie: tą osławiona Latte i jeszcze jedną z karotenem do włosów przetłuszcających się. z obu jestem zadowolona, widzę efekty, z tym,że ta druga ma niezbyt przyjemny zapach. no i nie zawsze mam czas, żeby trzymać ja na włosach przez pól godziny. ale mimo tego jest skuteczna ![]() Cytat:
![]() a ja mam za sobą bardzo przyjemny dzień. spotkałam się z koleżankami, ktorych dośc długo nie widziałam. jedna z Poznania, druga z Krakowa ( młodzież wszechpolska naczytałam się o tych Waszych kuracjach wzmacniającyh, wygrzebałam skrzyp z apteczki i też będę łykać1 a co
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro!
![]() I chyba z tego co pamiętam Pretty miała nam się pokazać ![]() Ja naprawdę wyglądam normalnie, tylko mam trochę krótsze włosy
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Zetus, tak w Toruniu. ale nie wiem co i jak, zwlaszcza ze wczesniej mamy inne spotkanie i zosyaje nam wybor z ktorymiu ludziami sie spotkac. raczej decyzje podejmiemy w trakcie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

to będzie porażka!