![]() |
#721 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
![]() A co z resztą to nie wiem ![]() Znów zabieram się za pisanie od rana, w koncu jestem po pracy, zrobiłam zakupy, wystroiłam się w lżejsze ciuchy (bardzo ciepło mi dzis było) i czekam na męża bo jedziemy na obiad na miasto, ot taki mamy kaprys ![]() Izusia zapowiada się pysznie dziś u Ciebie ![]() Kasiu butki pierwsza klasa. Dobrze, że chociaz inni moga sobie ponosic takie szpile. Ja z wysokich wybieram tylko na słupku - pewnie sie czuje na chodnikach (dziurawych badz brukowanych) Izka chyba opowiadałam Wam ze dodatkowa sesje robilismy na małym stawie z molem (nad morze nie chcialo nam sie ruszac z tymi klamotami) Foty strzelała nam moja mama ![]() Jak macie jeszcze kiecki to nic Wam nie stoi na przeszkodzie aby troche popstrykac. Daguś z wiekiem bedzie mniej terroryzowac, dobrze nia pokierujecie i bedzie ok ![]() ![]() ![]() Wspaniale ze wyniki masz ok ![]() ![]() Malutka może i sesji brak, ale za to już macie małe szczescie u boku ![]() ![]() Anusia jak u siostry? Ooooo maz zarzadzil ze trzeba leciec wiec pa ![]() wrrrrr nie napisalam wszystkiego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
A dziekuje za wyznanie
![]() Niestety bardzo trudna na takie trafic, wlasnie opconuje czy plaskie buty na platwormach sa mi niezbedne ![]() No dobrze.... skoro mnie tak ladnie prosisz to wkleje kilka Cytat:
a za kciuki na razie nie dziekuje ![]() Czy was tez tak wizaz wkurza.... w ogole nie pokazuje mi ostatnich wiadomosci zatrzymal sie na godz 10:55 i pokazuje ze nikt nic nowego nie napisal ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-04-16 o 16:02 Powód: skleroza... zapomnialam o zdjeciach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |||
Rozeznanie
|
hejloł
![]() ![]() ![]() po rowerku zaszyłam się na kanapie żeby dokończyć książkę i chociaż przez pierwszą połowę główna bohaterka momentami strasznie mnie drażniła..... to wytrwałam do końca i ogólnie moje zdanie jest ok ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() daget super że badania wyszły ok ![]() ![]() ![]() izka19855 użyj sposobów szczególnej perswazji ![]() ![]() ![]() A wogóle co do hh to mi przypomniałaś! bo ja kupiłam jakieś pół roku temu ![]() ![]() ![]() ![]() soffera faajnie Wam z tym wyjściowym obiadkiem ![]() ![]() A że Twoje maleństwo zwliło karnisze- dobre ![]() ![]() 1.moje ulubione zdjęcie jak była malutka 2.szczuje "Czipem" żeby ją ganiać 3.śpi zawsze w jakichś kocach - to zdjęcie było robione w największe upały 2 lata temu - ok 30st 4.na parapecie też siedzi w kocu ;] 5.na spacerku 6. a to my razem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#724 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Nie rozmawiałam z nim dzis..moze jutro..musze sie przygotowac...tak przy teściach nie będe mówić... ![]() Wymiekłam jak leżanka.... ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
dzięki
![]() a ja właśnie przetrzepałam szafę i mi wyszło że ja chyba baaardzo dawno nie byłam na jakiejś imprezie gdzie trzeba by się na "galowo-balowo" ubrać... nic się nie nadaje ;/// mam 3 sukienki takie wyjściowe niby ale widać że to już nie ta moda eh... a w piątek za tydzień mamy tą imprezę klasową Marcina... i strój galowy zakomunikowali ;/// jak nic trzeba się wybrać w najbliższym czasie na zwiady do Arkadii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | ||
Wtajemniczenie
|
Heloł. Czekam na męża , bo poszedł na mecz, więc se mysle skrobne se
![]() Kacha jak zakupy????? powiedz czy fajna Cytat:
A przytycie...hmmm...komu jak komu ale Tobie chyba nie grozi ![]() Cytat:
![]() Hmmm chyba kupię te wyznania. Właśnie skończyłam Kod Szekspira i nie mam nic do czytania. Ok lecę na Pitbula PA |
||
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem
![]() Padam na ryjka, spać mi się chce na maksa, a co to będzie jak synka będę miała w domku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ad. 3 gratuluję dobrych wyników ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra ja uciekam na "produkcję". Dobranoc i do jutra ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() święta prawda ![]() Dagecik słodki niedźwiadek z tej Twojej Cziki Malutka a kiedy synusia do domciu bierzecie?? wiesz już? ![]() Gosia jak przeczytam to dam znac ale to trochę potrwa bo dopiero za kilka dni będę ją miała dobrej nocy żonki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
nooo zeby nie bylo ze sie nawet z Wami dzis nie przywitalam
![]() dobry wieczor kochanienkie ![]() caly dzien meczy mnie bol glowy, w pracy myslalam ze nie wytrzymam, a jak przyszlam to zrobilam szybki ( i pyszny oczywiscie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc i do jutra kochane zlotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oby szybko wszystko przeszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Hehehe, niemożliwe, czyżbym pierwsza dzisiaj była? Wpadłam na chwilę się przywitać i spadam do pracki, może się jeszcze później odezwę
![]() Buziaki i miłego dnia! ![]()
#732 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U mnie czasu brak ostatnio na wizazowanie :/ wczoraj skończyli wstawiać okna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buziak dla każdej z osobna i trzymajcie kciuki, żebym nie zwariowała przez ten remont ![]()
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
Cześć! Jak większość z Was przywitam się i lecę do pracki. Pocieszam się, że dzisiaj piątek a że mam wolne w poniedziałek to trzy dni wolnego przede mną
![]() Dziewczyny była któraś w Bułgarii i Chorwacji? Kurcze nie wiem co wybrać na wakacje. To moje ostatnie typy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
czesc... pamietacie mnie jeszcze???
![]() tyle sie tu u Was dzialo... 100lat solenizantce ![]() malutkiej gratuluje syneczka juz po tej stronie brzuszka ![]() ![]() moj TŻ tez po operacji juz... mial dopiero w ta srode... masakra nie zycze najgorszemu wrogowi... stres przeogromny, on zle znosi narkoze, brzuch ma rozciachany od mostka po pepek... na szczescie juz ten najgorszy okres za nami juz tydzien po operacji, dochodzi do siebie. Wycieli mu to co tam mial... guza wielkosci jajka kurzego... chirurdzy ktorz codziennie wycinaja takie rzeczy powiedzieli ze w zyciu czegos takie nie widzieli... poszlo to jajo do badania... moze dzisiaj beda wyniki... zeby to nie bylo raczysko jakies ![]() ja o dziwo tez sie czuje dobrze... jak na codziennie jezdzenie 1,5 godz w jedna strone do katowic... teraz juz zadziej... brzuchol juz tak nie twardnieje a Majeczka bryka jak oszalala ![]() sciskam ![]()
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty też dbaj o siebie i córunię ![]()
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() Daguś, Monai śliczne psinki ![]() Malutka buziolki dla Ciebie i Dawidka ![]() ![]() ![]() Agatko cieszę się, że najgorsze już za Wami, dużo zdrowia dla męża, a dla Ciebie jak najwięcej brykającej córci ![]() miłego dnia dziewczyny, jak dobrze, ze już weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Witam żoneczki!!! Nadrobie was wieczorem mam nadzieje
![]() wpadlam tylko na chwilke zeby was prosic o trzymanie kciukow.......mam dzisiaj wizyte u gina!!! mam pewne oczekiwania co do wizyty- mianowicie, chcialabym zeby lekarz powiedzial mi ze moja dzidzia sie obrocila(ale chyba nie bo czuje kopniaki wen fredce), i najwazniejsza ze moja dzidzia okazę sie wreszcie Weroniką albo Robertem.........choc jesli sie nie obrocila to nadal plci nie poznam......... ale poki co mam nadzieje!!! ![]()
#738 |
Zakorzenienie
|
czekoladko
![]() ![]()
#739 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciukolce i zmykam.... moze w koncu zbiore sie na poczte i wysle przesyleczke do Korei ale szczerze..... wcale nie chce mi sie z domu ruszac w dodatku mam wisielczy humor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie, że pamiętamy
![]() Będzie dobrze ![]() ![]() ![]() co się staneło? |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Agacior dobrze ze sie odezwałas, teraz musisz opiekować sie Wasza trojka ![]() ![]() Daguś ![]() ![]() ![]() Dzasta mysl o efekcie koncowym remontu to da Ci siłę ![]() Czeko21 ![]() Monai jeszcze kiecki nie masz?! Juz jakis czas temu pisalas o tym zjezdzie. Do sklepów marsz ![]() Kasiu jak zakupy? Izusia gdzie Cie wciagnelo? Lece do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ja tylko na chwilkę jeszcze nie wiem ![]() Cytat:
![]() ad. 2 trzymam kciuki za dobre wyniki męża ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#743 | ||||
Zadomowienie
|
![]()
Witam Żuuczki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja Ciebie pamiętam i tą pode mną i nad i wszystkie wokół, nawet te, które rzadko zagladają i te, co chciałyby a nie mogą i te, które nie wchodzą, a były też kiedyś ... ![]() No czyli tak! ![]() Głuptasie Ty... ![]() ___ ![]() Dla Majeczki ![]() Cytat:
![]() Witam w klubie @ (gangsterskich małpiszonów)... ![]() Cytat:
![]() *********** Wczoraj z mężem leżymy już w łóżku i teges.... pytam się Go czy jak coś powiem, to nie bedzie się śmiał... On na to: "nie!, no mów" To ja mówię : "będziesz, na pewno" On :"no powiedz" To ja: Misiu, a co by było jakbyśmy wzięli ja swoja suknię ślubną i Ty Twój gajerek i wzieli nad morze" Jego pierwsza reakcja: "przestań" No to ja ciagnę dalej:"wiedziałam" I mu tam nawijam, że to , tamto... No i mówi, no dobra "pomyślimy" ![]() I wiecie co dziewczynki, ja Go znam ponad 8 lat i wiem, że on chyba nawet jest zadowolony z tego pomysłu, tylko nie chce sie przyznać... No to mu mówię, wiesz te dziewczyny z wizażu... A on "no wiem" To one tez tak chcą zrobić, ze nad morze biorą rzeczy ślubne.... No to on mówi, no dobra pomyślimy Kochanie..... ![]() ![]() ![]() Czyli, że on niech myśli, a ja bede działać.... ![]() No to szukam inspiracji....macie moze jakieś galerie gdzie mogłabym podejrzeć fociaki z morza....albo jakieś stronki gdzie moglabym znaleźć fotki...na swoją reke już zaczynam szukać...ale jakbyście mialy coś naprawdę godnego polecenia...tj u Aguni... ![]() Przepraszam za tej poemat... ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Izka no to fantastycznie
![]()
#745 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
wcale się nie dziwię, ja na sesję nad morzem tak samo się cieszyłam
![]() ![]()
#747 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Ale dopóki nie będę wiedziała na sto procent, to do końca nie wierzę...więc nie lubie sie cieszyć za wczasu, bo potem można sie rozczarowac...także tak po cichu będę podskakiwac...a tymczasem cichosza... ![]() ![]() Przeżywam jak mrówka okres ..wiem! ...ale tak sie składa, że @ mam, więc wszystko się zgadza.... bilans zamkniety... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-17 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
dzieki dziewczyny
![]() ![]() wkleilam cosik... ja sie poplakałam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post11921654 w 18 wygladalm jak dziecko z etiopi... niedozywione ![]() MASAKRA ![]()
#749 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
a po co ci termometr do herbaty???? A psinka cudowna Cytat:
![]() Cytat:
A w Bułgarii ani w Chorwacji nie byłam Cytat:
![]() reszta będzie później:P buziole ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
Ale masz śliczny brzuszek i kurcze wielka róznica a to tylko 4 tygodnie Iza gratuluje udanego namawiania męża mój jak mówi że pomyslimy to znaczy ze sie zgadza:P |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szkoda...ale w razie gdybyś się tam znalazła przede mną to daj znać ![]() Kurcze dziewczyny tak szczerze to podziwiam Was z tymi sesjami. W chwili obecnej już by mi się nie chciało nigdzie z suknią ślubną jeździć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.