|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie też, nawet na maleńkim kole suknia się o wiele ładniej układa niż bez halki. Ja mam malutkie kółko. I przynajmniej nie majta mi się ta suknia między nogami
![]()
#4053 |
Raczkowanie
|
martucha baaardzo ładnie to wszystko razem wyglada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha moja suknia slubna tez jest bez halki i bez koła. Nawet panie w salonie mówiły, ze nie trzeba. poza tym po co dodatkowe partie materiałów na sobie targac szczególnie jak to lato ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
Halo
![]() A ja tylko na chwilkę. Udało nam sie zalatwic juz wszytskie papiery i mozemy udac sie do ksiedza spisywac protokol ![]() ![]() Dzis w USC zlozylismy zapewnienie i dostalismy te zaswiadczenie o braku przeciwskazan. Posmialismy sie przy okazji bo nabijalam sie z TZ ta ze zostaje przy swoim nazwisku. Jutro jedziemy do Katowic troche spraw pozalatwaic i moze kupimy kokardki na wodke, bo siostra TZta powiedziala nam gdzie jest fajny sklep ze slubnymi bibelocikami. Uciekam spac, bo juz mi glowa peka od siedzenia przed kompem i pisania pracy a teraz przez weekend musze oddac kolejny rozdzial. Mo9ze uda mi sie kiedys nadrobic co tu popisalyscie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
witaj, ja kiedys mialam nadzerke... juz jakis czas temu i ja usunelam, nie pamietam dokladnie na czym to polegalo, ale chyba nie wymrazanie, ginekolog mi ja usunal laserowo, czy w jakis taki sosob i prawie nic nie bolalo. nie jestem fachowcem ale jakos to tak bylo ![]() zobaczysz bedzie dobrze ![]() martucha piekna suknia i bardzo ladnie w niej wygladasz, tak jak pisalas idealnie do ciebie dopasowana, a jak ja jeszcze podopinasz, pwiazesz tak jak powinno byc to efekt bedzie zniewalajacy
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091003580517.html Nasz ślub ![]() ![]() ![]() "całe życie z wariatami i niech tak już zostanie ![]() Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-04-16 o 23:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
martucha84 - sliczna suknia
![]() ![]() drogo nie drogo .. slub bierze sie raz nie ![]() Riana - rowniez bardzo ladna suknie ![]() masz zdjecia na sobie? jaki kolor bedziesz miala biala ecru? a ja wkoncu dzisiaj zlapalam kontakt z tym sprzedawca wyslal mi wzor zaproszen ktore wybralismy z inicjalami na przodzie ( orginal ) a drugi z nazymi imionami i data slubu ( moj pomysl ) ale niestety nie moge wkleic nie wiem dlaczego ![]()
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
martucha, ślicznie!
![]() Jeśli nie chcesz koła to spróbuj przymierzyć halkę na samym sztywnym tiulu. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was Kobietki
![]() ![]() Mój TŻ ma dzisiaj imieninki! ![]() ![]() ![]() Ale zobacze sie z nim dopiero jutro ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Kliwia masz racje, moja suknia nie ma koła tylko halkę na sztywnym tiulu i ślicznie sie układa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na korfantego (za spodkiem), jest sklep ślubny-kupowalam tam ostatnio balony i wstazki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zadomowienie
|
martucha84
Sukienka śliczna. Widze że masz ten sam problem co ja - jeszcze nie zmieniłyśmy zimowych oponek na letnie. Mi wszytsko jak juz sie odkłada, to tylko w boczkach, przez co talia ginie. Koniecznie proponuję Ci założenie koła, ponieważ - opytcznie wyszczupli to talię i spowoduje, ze sukienka w górnej części będzie się prezentowała duzo lepiej. W tej wersji bez halki wygląda tak, jakby Twoje biodra się gdzies schowaly. Halka nada Tobie linię osy, tzn. bedzie sie wydawało, ze jestes szczuplutka w pasie, jeśli bardziej rozkloszujesz dół. Spróbuj koniecznie i wzróć na to uwage przeglądając się w lustrze. Zawsze drażni mnie to, że modelki prezentujące suknie maja rozmiar 34, albo jeszcze sa szczuplejsze- chyba wszytko przerabiane jest w fotoshopie. Twoja sukienka na modelce ma ogromnie rozkloszowany dół, przez co góra wyglada niebotycznie szczupło ( zazdroszcze kobietom takiej figury, ale z drugiej strony takie kształty sa dla mnie wrecz nienormalne). Nie znam zadnej babki o figurze jak na zdjeciach z prezentacji sukien ślubnych. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-04-17 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Agatka, będzie dobrze ![]()
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() po pierwsze dziekuje wszystkim za opinie i rady co do mojej fryzurki slubnej ![]() dzwonilam wczoraj do mojej swiadkowej (bo napisala mi sms, ze bede musiala sie napracowac, by mi wybaczyla to ze sie przez troche nie odzywalam i ze jest smiertelnie obrazona ![]() ![]() ![]() ![]() Martucha - ja sobie po prostu nie wyobrazam Ciebie w innej sukni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Cytat:
Dziewczyny śliczne sukienki macie ![]()
![]() |
#4065 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-04-17 o 08:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() wczorajsza sesja zdjęciowa w bieliznie dla tzta udana ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo duzo pracy mam dzisiaj do tego latanie, telefonowaie, dziewczyny to za 8 dni ![]() jutro mam wieczor panienski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4070 |
Zakorzenienie
|
Martucha slicznie wyglądasz w tej sukience
![]() Ciekawe jak tam Iza, jutro ślubuje. Wiecie co w ramach wspomnien przeglądałam wczoraj posty z I części wątku. To bylo ponad rok temu. Az się wzruszyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
No tak, ale oni w tych salonach przesadzają... Wszystko co ślubneod razu cena x100%
![]() My wczoraj dokończyliśmy robić albumy dla rodziców. Została jeszcze księga gości (ale trochę mam już zrobione). Nie kupiliśmy wczoraj też kamizelki ![]() ![]()
#4072 |
Zakorzenienie
|
nie teraz, za tydzien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-04-17 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() IZA, OBY WSZYSTKO POSZLA TAK JAK CHCIALAS I BY TEN DZIEN BYL NAJPIEKNIEJSZYM DNIEM W TWOIM ZYCIU ![]() I COS ODE MNIE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zadomowienie
|
Nie rozumiem jak można powiedzieć komuś że ma nieładną suknię ślubną. Rozumiem, że obiecujecie sobie tutaj, że będziecie szczere względem siebie, ale co ta szczerośc właściwie daje. Sukni i tak nie da się już zmienić, a PM zostaje świadomość, że coś z suknią jest nie tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Iza...życzę cudownego ślubu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Wtajemniczenie
|
[quote=zaaaabcia;11918282]
Riana - rowniez bardzo ladna suknie ![]() masz zdjecia na sobie? jaki kolor bedziesz miala biala ecru? Nie niemam niestety zdjecia przyniarke mam w lipcu to zrobie.Suknia w kolorze szampanskim bo pasuje mi do wloskow(blad) i karnacji zle wygladalam w bieli |
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i myśle o księdze gości. Jak ją robisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.