|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
BAN stały
|
Szukam:
L'Artisany: Jour de Fete Ananas Fizz L'Eau d'Ambre Ambre Extreme Drole de Rose Navegar Fleur de Liane Bois Farine Timbuktu Mechant Loup La Chasse Aux Papillons/Extreme Mure et Musc/Extreme Verte Violette figowce Inne: AA Pivoine Magnifica Etro Shaal Nur i Messe de Minuit zapachy LesNez każda ilość Etry, Ouarzazate i Philosykosa Mam: l'Artisan Dzing* l'Artisan Voleur de Roses l'Artisan Passage d'Enfer Etro Etra* l'Artisan Fou d'Absinthe (f) Bvlgari Black* Bond no9 The Scent of Peace (f) Bond no9 Madison Soiree (f) Demeter Snow Demeter Cinnamon Bun Kenzo Amour Creed Spring Flower (f) Cartier Baiser du Dragon edp* Cartier Must edt Cartier Must ekstrakt Gloria (mgiełka)* Sephora Brown* Hermes Ogródek Nilowy AA Mentafollia Aquolina Wanilia i Anyż Fendi Theorema Leggero Fendi Theorema Esprit d'Ete Molinard Fleur de Figuier CK in2u (f) Guerlain Winter Delice YR Neonatura Cocoon* Lacroix Tumulte PH Max Mara Kashmina Touch Annick Goutal Petite Cherie (f) Annayake Miyako Celine Oriental Summer L'Or de Torrente* Burberry Brit Red* Balmain Balmya Etro Heliotrope (f) * - możliwa odlewka cdn Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2009-06-25 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
Oddam 3 odlewki 5ml :
Sephora Mysterious? Vanilla - Patchouli - Vanilla Cocon Słoń Miniaturka Cocon 5ml NOWA Miniaturka Voile D'Ambre Mogę zrobić,również odlewki 10ml,ale atomizerki dostanę ok. 20-21 kwietnia : Demeter Blueberry Mufin Demeter Earl Grey Tea Słoń Szukam : T4T Dzing! Demeter Cinamon Bun AA Aqua Allegoria Laurier Reglisse AA Aqua Allegoria Herba Fresca AA Aqua Allegoria Lavande Velours Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-04-26 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edit: O, już doczytałam, że paczulowanilii też masz 5. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 5 ml pusty atomizerek mam od Gwai (innych mi zabrakło)taki plastikowy,to może jak będę wysyłać do Ciebie to i ten pusty podeślę. Może tak być? To poproszę na PW adres ,a jutro wyślę poleconym prio ![]() Paczula to jest w atomizerku kupionym na all ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-04-15 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzinga już mam ![]() Jak wybielacie to co nie jest już aktualne.Edytujecie posta(nawet kilka gdz. po napisaniu)i zmieniacie kolor?Tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1391 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale sprawdź, ile masz - nie pali się. Ja też jeszcze sprawdzę pojemności, ale są to raczej standardowe fabryczne próbki, testowane ze dwa razy, więc półtora mililitra mają na pewno. ![]() Edit: Och, ale widzę, że masz też Premier Figuer Extreme ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2009-04-15 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
BAN stały
|
rozpaczliwie poszukuje Funeral Home Demeter
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zadomowienie
|
AKTUALIZACJA 28.03.2010
Pragnę posiadać . - odlewki (najlepiej w atomizerach)ok 3-10 ml: .
- próbki 1-2 ml: .
Pragnę oddać: . - niewielkie odlewki .
- miniaturki (pełne) .
-próbki - ok 1 - max 2 ml: .
.Brigitte Tocca - Princesska Prada Intense Deluxe - od mettemarit Histoire d'Eau Maubossin - od mettemarit Annayake Miyako i Tsukimi - od magdulenki Miel de Bois Lutensa - od magdulenki Rose Incense Andy Tauer - dla magdulenki Escada Collection - od kasiulki Idole de Lubin - Od KasixQ Czarna Mania Armani (próbka firmowa z atomkiem i kartonikiem) - do Soso .Lolita Lempicka EDP 5 ml - od Soso Musc Maori PG - od Skarbiątka Echt Koelnische Wasser - od justynyneyman Trussardi EDT (skórzano-kadzidlano-szyprowy, możliwa większa próbka) - dla justynyneyman miniaturka Rive Gauche YSL - dla Justynyneyman Y YSL - dla justynyneyman Ungaro, Emmanuel Ungaro. unikat z końca lat 70' pachnie podobnie do JOOP Femme. ja wyraźnie czuję goździki - dla justyny Soir de Paris Bourjois - do passero - dla Rywki miniaturka Organza Indecence (za coś porywającego) 24 Fabourg Hermes (0,5 ml) Botrytis Ginestet (max 1 ml - tylko za nisze) Nature Millenaire (max 1 ml) Scent Intense CN - od zeldee minaiturka Soir de Lune (za coś porywającego) - dla Zielonej 30 Caron, Caron (vintage) - z powrotem do justyny Aromatics Elixir Clinique - pin up girl Celine Oriental Summer - Kasiaqx Midnight Poison (nie elixir) - już mi się odpodobało miniaturka Champs Elysees (mam dubla) miniaturka Very Valentino (mam dubla) miniaturka Initial Boucheron - poszło wszystko do Chypre
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2010-03-28 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
BAN stały
|
Szypru pragnę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
Porzeczki
Mam Nature Millenaire,Cocon (mogę odlać ![]() ![]() U Ciebie interesuje mnie : miniaturka Eau de Dolce Vita,Zen Shiseido 2000 i Verte Violette L'Artisan,Eau De Rochas. |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Zadomowienie
|
Cieszę się
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Najchętniej wzięłabym od Ciebie za to wszystko z 5 ml NU EDP, po 1-2 ml Les Belles, Cocona i Millenaire i może jeszcze kropelkę czegoś, co Ci zbywa a czego nie mam na liście ![]() ![]()
![]() |
#1399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyne co mogę odlać to tylko Cocon ![]() ![]() To sorki za zamieszanie ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-04-16 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reszta po 1ml? A ja chętnie zrobę próbki Cocon,N.Millenaire i Belles (żółta)po 2ml ![]() Jeśli tak ,to mogę wysłać w poniedziałek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Adres podam na PW ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zasypać to ja dopiero mogę swoimi próbkami,tylko muszę je spisać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
kochane moje uaktualniam listę:
PRZYGARNĘ: najchętniej odlewki ESCADA-wszystkie DKNY Delicious czarny Trusardi Skin Demetery Neonatura YR zielona w zamian to co w wątku kosmetycznym, tam tez lista zapachów rozważę oddanie Christian Lacroix ABSYNTHE- z kartonikiem, ubytek 2-3 psiki ale moze jeszcze ubyc wiec prosze pytac prosze o kontakt na pv ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zadomowienie
|
Chyba Ci mogę pomóc
![]() Wpisałam się w Twoim wątku
![]() |
#1408 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Gucci PH ok 16/100ml dostałam we flakonie ze wspólnych zakupów z Cbr 20ml,zrobiłam próbkę 1,5ml,ale liczę,że jest 16ml -Spellbound Lauder ok. 25/50ml w oryginalnym flakonie,oddam całą ![]() Próbki:Borneo,Pi robione Kawowa na mnie jest Balmya,mam próbkę L'Artisan NOWE w oryginalnych kartonikach: - Ambre Extreme - Fou d'Absinthe - L'Eau de Jatamansi - L'Ete en Douce Mam jeszcze do oddania cały tester BLV Notte PH 50ml bez 2-3 psików Jednak szukam tylko Belle de Minit,L'Artisan T4T i Dzongkha odlewek,a lepiej flaszki ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-04-17 o 14:30 Powód: Pomyłka w nazwie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
Szukam próbek (1-2ml):
V.Westwood Anglomania Lalique Tendre Kiss CDG White Bond No. 9: New York Fling Houbigant Quelques Violettes Caron Violette Precieuse Prada Infusion D'Iris Arrogance Poudre Ambre de Cabochard Charriol EDP Guerlain Meteorites Givenchy Ysatis Iris Yardley April Violets A.McQueen My Queen FRESH: Cannabis Rose, Tobacco Caramel Floris China Rose D'Orsay Femme de Dandy Ayala Moriel Immortelle L'Amour Bath And Body Works: Sensual Amber, Chocolate Amber Orlane B21 EL Youth Dew Amber Nude Hermes Hermessence Rose Ikebana Mona di Orio Amyitis Tous Tous Touch Memo Lalibela Eadward Fragrences Indulge H.Mori Hanae Mori W zamian mogę oddać: Houbigant Quelques Fleurs Royale - niecałe 2ml L'Artisan Verte Violette 1ml A.Goutal La Violette 1,5ml Penhaligon's Bluebell 1,5ml Creed Love in Black - minimum 2ml Creed Fleurissimo - minimum 2ml Kelly Caleche 2ml Kate Moss - firmowa próbka 2ml
Agent Provocateur Emotionnelle EDT - firmowa próbka 1,5ml Innocent T.Mugler - 1,5ml - z wymiany Tea Rose - 6-7ml w atomizerze Brigitte by Tocca - próbka 1ml z LS Pure Wish - ponad 2ml z wymiany Bond No.9 Coney Island - firmowa próbka 1,7ml (raz wypróbowana) Molinard Fleur de Figuier - 5ml YSL NU EDP- niecałe 1,5ml Rose of Bulgaria - 2ml CSP Princess Muscat - ok.3ml T.Ford Black Orchid EDP 1,5ml Black Cashmere - ponad 2ml Kenzo Tiger 2ml Flowerbomb Extreme 1ml Flowerbomb EDP - firmowa próbka niecałe 1,5ml Sonia Rykiel Les Belles żółte - 2ml AA Gentiana ponad 1,5ml Boucheron Initial 1ml Ultrared - mogę zrobić odlewkę max 5ml Lancome Hypnose Eau Legere - mogę zrobić odlewkę max 5ml Za klika próbek mogę oddać też inne rzeczy. Zapraszam do mojego wątku. Link w podpisie.
Przygarnę Meharees ![]() Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-04-17 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.