Od kasownika do pełnej szczeny. Jak wytrwać z wyjcem nie tracąc weny :) - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-16, 22:02   #4801
dorbar
Wtajemniczenie

Dot.: Od kasownika do pełnej szczeny. Jak wytrwać z wyjcem nie tracąc weny :)

Cytat:
Napisane przez Oliwia1979 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Bardzo długo podczytywałam Was jako gość i dopiero dziś odważyłam się zarejestrować i napisać kilka słów. Mam córeczkę Oliwię, którą urodziłam drugiego lipca 2008 r. Dzięki Wam udało mi się przetrwać różne ciężkie chwile, bo działacie na mnie dosłownie jak balsam. Chciałabym spróbować udzielać się tak często jak Was podczytywałam i "wyżyć" się piśmieniczo na Waszym wątku. Moja córa już raczkuje i ma dwa ząbki na dole. Poniżej przedstawiam Wam zdjęcia mojego skarbu. Mam nadzieję, że będę mogła u Was pozostać Ja jestem aktualnie na urlopie wychowawczym, na którym zamierzam pozostać co najmniej do września a może dłużej. Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny serdecznie!
witaj i udzielaj się ile wlezie.

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Dziołchy a dostała już któraś z Was zwrot podatku... u mnie mija już dwa miechy i tak myślę, kiedy kasa przylezie...

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
no zapomniałam za rzadko się pokazujesz zobaczymy co mąż Małej na jej wizytę i wtedy coś ustalimy

pokazuje się jak daję radę, a że Młoda w ciagu dnia mi nie pozwala to niestety tylko wieczore mi zostały, a od czasu kiedy sotykam się z H. to często wieczore też mam zajęte

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
a moje dziecie po bebilonie noc tak tutaj wychwalanym wcale dobrze nie spało

prosze o odpowiedz : czy Wasze dzieci przesypiają całą noc bez przebudzania? nie siadają i tym podobne? TZ coraz bardzie naciska zeby isc z małą do lekarza , ze z nią cos nie tak, ze nie spi pięknie od wieczora do rana. Dzis w nocy obudziła sie o 2 i wałkoniła sie do 3.30 , śpiąca była a nie umiała zasnąć i przewracała sie z boku na bok
moja to conajmniej 2 razy się budzi na cyca

Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość
A jeszcze chciałam napisać że mi Karolek przesypia całe noce i śpi 10 godzin jednym ciagiem
super mój zięciunio spi
Stary 2009-04-16, 22:16   #4802
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

afro dzięki jeśli moesz to mi jeszcze napisz ile mniej więcej to jest tego masła by stopić tyle ile trzeba i powiedz mi jeszcze jak się to upiecze to już się z tym nic nie robi

Anisia najmniejszy to jest chyba mój Karolek i najlżejszy

Dorbar Karolek to ma spanie chyba po mamusi bo ja też jestem śpich i to straszny
ale po ojcu chyba też bo też lubi sobie pospać
do rannych ptaszków to moja rodzina nie należy no z wyjątkiem mojego najstarszego syna który zawsze pokazuje swe oburzenie gdy mu mówię że zawcześnie wstał i ma się jeszcze troszkę położyć

kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 22:39   #4803
Sosnowa
Zakorzenienie

Cytat:
Wersta to niesprawiedliwe!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Tobie nawet dziecko pięknie śpi całą noc, jest dziedzina w której nie masz wesoło? pociesz mnie, moze np masz włosy na plecach ?
no po prostu padłam genialne hasło
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 23:03   #4804
dorbar
Wtajemniczenie

Kristi a ja lubię wcześnie wstawać. Nie przeszkadza mi, ze Ala wstaje wczenie, ale te pobudki w nocy mnie dobijaja. W piątek coś się Młodej stało i obudziła się o 12 i do 2 nie chciała spać. Ale byłam wkurzona. Czasami jej się zdarzają takie odchyłki.
Stary 2009-04-16, 23:10   #4805
kristi75
Zakorzenienie

a ja bogu dziękuję że mogę sobie pospać że mam takie dzieci co mi dają pospać
tylko przy chorobach różnie bywa ale to wiadomo że to co innego
i bardzo współczuję tym co im dzieci nie śpią po nocach

Stary 2009-04-16, 23:11   #4806
dorbar
Wtajemniczenie

Ostatnio Ala dała mi pospać do 8, ale byłam heppi
Stary 2009-04-16, 23:17   #4807
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
a moje dziecie po bebilonie noc tak tutaj wychwalanym wcale dobrze nie spało

prosze o odpowiedz : czy Wasze dzieci przesypiają całą noc bez przebudzania? nie siadają i tym podobne? TZ coraz bardzie naciska zeby isc z małą do lekarza , ze z nią cos nie tak, ze nie spi pięknie od wieczora do rana. Dzis w nocy obudziła sie o 2 i wałkoniła sie do 3.30 , śpiąca była a nie umiała zasnąć i przewracała sie z boku na bok
Tymek śpi od 20-21 to 8-9 ale zazwyczaj budzi się raz z płączem, muszę mu puścić muzyczkę z karuzelki pogłaskać i śpi, ale zdaża się i tak że nie śpi np od 3-5, wygląda jakby był wyspany a całkiem niedawno spał od 20-7 bez przerwy.
idę w kimonko
dobranoc

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 23:33   #4808
kristi75
Zakorzenienie

Karolek jak się obudzi rano to nie płacze tylko obruci się na boczek podniesie się lekko sparty na jednej ręce drugą ręką odsłoni sobie tą ochronkę co ma na łóżeczku i patrzy na mnie aż ja się obudzę czasem coś tam woła jakieś eeeeeeeeee czasem nawet ma ma jak się zmęczy kładzie się na plecka i po chwili znowu patrzy
Jak to kochanie wygląda

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

dobranoc dziewczyny zmykam bo juz oczy mi się same zamykają

Stary 2009-04-16, 23:35   #4809
dorbar
Wtajemniczenie

dobranoc Dziewczyny. Też zmykam
Stary 2009-04-17, 05:50   #4810
anka1900
Zakorzenienie

hello
moje dziecie juz sie bawi na domowym placu zabaw

Taka sobie moj Miki z reguły przesypia cała noc od 19-20 do 5-6 rano, położenie go później nie skutkuje późniejszym wstawaniem rano, dodam ze Miki cyckowy i na kolacje ssie tylko cyca, ale dawniej juz przeciez wiecie, ze pobudka była co 2 godziny na ssanie, az pewnego razu mu sie odmieniło i sam z siebie zaczął spac do rana, co do kokoszenia sie w łózeczku to on nie wstaje bo przeciez jeszcze sam nie siada, wiec na razie spoko

mam pytanie w czym śpią Wasze dzieciaczki obecnie, bo ostatnio chyba Mikiemu za gorąco w bawełnianym pajacyku, bo jak sie budzi to ma wypieki na buzi, przestawic go na body z dł. rękawem, żeby przynajmniej nóżki chłodziły?

ps. własnie przechodzi mi całodobowa migrena, popjam kawę, dla lepszego działania tabsa, czy zna ktoś jakies antidotum bez recepty na taka przypadłość w pełnej krasie, dodam że żadne ibuprofeny czy paracetamole nie działają na mnie w takim mega bólowym stanie, jedynie cola lekko łagodzi niektóre objawy

a co do tortów urodzinowych, to pewnie moja mama cos tam Mikiemu upiecze z bitą śmietaną, ja że tak powiem nie mam do tego zacięcia, bo nie lubię słodkości
zresztą to pierwsze urodziny i dzieciak nie kuma jeszcze tego świeta, wiec to raczej impezka dla dorosłych, takie moje zdanie

a to inspiracja dla tych mam co to chcą zrobić coś super pracochłonnego
http://tortownia.pl/galeria.php
Stary 2009-04-17, 06:44   #4811
evelin2000
Zadomowienie

Czesc, chcialam sie przywitac. Jestem juz w pracy dzisiaj sie jakos tak udalo.

no i znowu weekend

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-17, 06:58   #4812
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej babiszki

My już na nogach od 6:50... ech ciężkie życie

Aniu Oli to za chłodno w bawełnianym pajacyku oczywiście poniekąd się śmieje, ale ona się tak wykopuje, że często gęsto ją znajduję rano z lodowatymi łapkami, chociaż i ja i małżon w nocy ją przykrywamy, a dziś nam pampers się przelał to już w ogóle...

Idę na śniadanko.

Pisać mi tu dużo kochane

---------- Dopisano o 05:58 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ----------

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
a wiecie, że Kasia mi JUŻ ten dresik znalazła ? jeszcze tylko muszę go wygrać

Cytat:
jaki dresik? ja tez chcem!

ja tez nie lubie pichcić, choc czasem, baaaardzo rzadko mnie najdzie i wtedy sie spełniam i jestem spełniona na dłuuuugi czas

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

ide w kime, dobrej nocki
A jaki kolor i rozmiar Takuśna szukasz to też Ci poszperam.

Trzymajta kciuki za Jowiszka, dresik musi być jej

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 07:16   #4813
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Bry babeczki

TakaSobie Nastka od 3 miesiecy nie przespała całej nocy Zazwyczaj zdarzają jej się 2-3 pobudki troche pojęczy pod nosem,czasem usiadzie ale do 5 min. zasypia ponownie.W sumie to nie wiem czemu sie budzi Nie chce pic,jeść,nieważne czy ma sucha czy mokrą pieluchę...nie kumam czaczy Oczywiście sa tez hardcorowe nocki,gdzie wstaje do niej co godzine ale takie naszczęście zdarzają sie sporadycznie.

Anka Ja Nastke na noc ubieram w cieńkie body na długi rękaw,skarpetki i kalesony. Pajacyków już jej nie ubieram bo pocila się w nich jak mysz.

A co do tej migreny to mi pomaga wlaśnie lekko wygazowana cola i aspiryna.Może Nervosol?Wiem że niektórzy to biorą.

Kurzoslawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 07:25   #4814
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

hejo

Aniu, Piterek spi w bawelnianym pajacyku, a pod nim ma bodziaka z krotkim rekawkiem.. ja mam chlodno w chalupie, a dziecko mi sie odkopuje non stop, wiec nie raz jak sprawdzam to ma zimne raczki i uszy, a z wypiekami sie potrafi rowniez obudzic on nie lubi goraca, a mnie to pasuje
Moze zacznij Mikiemu zakladac rampersa?? pajac ale bez stopek, czasem sa takie do 3/4 lydki. Zamierzam mlodemu takowe kupic na lato, i bedzie sypial z golymi nozkami on jak poczuje ze ma gole stopy to wariuje, kopie ile sil w nozkach, lapie sie za stopy i cuduje z nimi na wszelakie sposoby

Jak dobrze, ze dzis piateczek Kuzwa od rana klima delikatnie schladza task force, fak! nie lubie tego klimowego powietrza bo drapie mnie w gardlo i kaszle jak gupia... do tego mam miejsce centralnie nad wentylatorem wydmuchowym

Czas na caffe

ja robie roczek, bo kazde urodziny dziecku zamierzam odprawiac super ze latem, bo ja zawsze mialam zima, w adwent i szlag mnie trafial zreszta co urodziny to bedzie bardziej kumaty

aaa no i noc dzisiejsza udana, Mlode spalo bez kwekania, obudzil sie o 1 i walil lapka w deske od lozeczka, bo mam takie ze u wezglowia i nozek jest decha a nie szczebelki, to polozylam dalam smoka, usnal prawie natychmiast, no i next pobudka o 5 rano.. znow walil w deche tym razem juz byl wyspany, wzielam go do siebie do lozka ale zaczal po nas chodzic, wiec dalam go do bujaka i pobujalam lekko, pospiewal cos pod nosem i usnal po 10 min, obudzil go budzik TZ o 6.45 wiec git!

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 08:08   #4815
NibyNic
Zakorzenienie

Cześc
Hubert naogól przesypia noce, i chyba nie podnosi sie m pewna, bo my przez sen ale nie jestempewna, bo my śpimy, o której się budxzi to też dokładnie nie wiem, bo czasami nad ranem słyszę że cos tam mruczy i się bawi ale skoro spokojnie siedzi to co mam do niego zaglądac. Marudzic zaczyna tak około 7 i wtedy to juz stoi w łóżeczku i stuka miśkiem o poręcz.

Hubert już od bardzo dawna śpi w rampersie i pod spodem ma bodziaka z krótkim rękawem (jak było cieplej przed świętami to spał w bodziaku i spodenkach od piżamki)

Czuję się fatalnie ale TŻ dzisiaj w domu wiec jakos przetrwam

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 08:32   #4816
evelin2000
Zadomowienie

ja tez sie zastanawialam nad tym czy Zuza musi spac w spiochac ale dzisiaj rano jak wstalam to bylo np u nas 18 st w mieszkaniu, a ona sie odkrywa wiec doszlam do wniosku ze lepiej niech tak spi przyjdzie lato to cos sie zmieni
Stary 2009-04-17, 08:39   #4817
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
Cześc
Hubert naogól przesypia noce, i chyba nie podnosi sie m pewna, bo my przez sen ale nie jestempewna, bo my śpimy, o której się budxzi to też dokładnie nie wiem, bo czasami nad ranem słyszę że cos tam mruczy i się bawi ale skoro spokojnie siedzi to co mam do niego zaglądac. Marudzic zaczyna tak około 7 i wtedy to juz stoi w łóżeczku i stuka miśkiem o poręcz.

Hubert już od bardzo dawna śpi w rampersie i pod spodem ma bodziaka z krótkim rękawem (jak było cieplej przed świętami to spał w bodziaku i spodenkach od piżamki)

Czuję się fatalnie ale TŻ dzisiaj w domu wiec jakos przetrwam
Kasia, a masz lozeczko juz na calkiem dolny poziom obnizone? bo ja na ten srodkowy dalam, tyle ze ten cwaniak procz przemieszczania sie w lozeczku, wspina sie i jak stoi to latwo moze sie przechylic i wypasc.. dzis stukal w deche z pozycji brzuszkowo-kolanowej, ale cholerka wie kiedy zechce wstac by lepiej widziec

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez evelin2000 Pokaż wiadomość
ja tez sie zastanawialam nad tym czy Zuza musi spac w spiochac ale dzisiaj rano jak wstalam to bylo np u nas 18 st w mieszkaniu, a ona sie odkrywa wiec doszlam do wniosku ze lepiej niech tak spi przyjdzie lato to cos sie zmieni
z tego samego zalozenia wyszlam

It is what it is

Stary 2009-04-17, 08:43   #4818
anka1900
Zakorzenienie

u mnie obecnie w nocy jest 20-21 stopni, okna rozszczelnione, normalnie cieplej niz w zimie jak sie piec włączał
w związku ze Miki mało ruchliwy w nocy, śpi pod kołderką po pas zamotany, wiec chyba poszukam czegos bez stópek do spania, nie wiem czy klasyczne piżamki juz sie sprawdzają w użytku dla naszych dzieciaków, czy będzie wszystko fruwać ?
Stary 2009-04-17, 08:47   #4819
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
u mnie obecnie w nocy jest 20-21 stopni, okna rozszczelnione, normalnie cieplej niz w zimie jak sie piec włączał
w związku ze Miki mało ruchliwy w nocy, śpi pod kołderką po pas zamotany, wiec chyba poszukam czegos bez stópek do spania, nie wiem czy klasyczne piżamki juz sie sprawdzają w użytku dla naszych dzieciaków, czy będzie wszystko fruwać ?
Aniu np cos takiego

http://www.allegro.pl/item613164664_..._miesiecy.html

http://www.allegro.pl/item608721149_...roz_68_74.html

http://www.allegro.pl/item612798855_...ozm_74_80.html

w tej ostatniej aukcji jest z dlugim rekawem

edit:

albo cos takiego i bodziak pod spod z dlugim rekawkiem np

http://www.allegro.pl/item612413530_...74_gratis.html

edit2

http://www.allegro.pl/item611231543_...9_m_74_cm.html
slodziutki

It is what it is

Edytowane przez Anisia25
Czas edycji: 2009-04-17 o 08:54
Stary 2009-04-17, 08:52   #4820
evelin2000
Zadomowienie

chcialam zapytac bo wiem ze juz byl taki temat jakis czas temu czy ktoras kupila ta parasolke do wozka kees i czy jest z niej zadowolona?? bo nie moge dostac do mojego x-landera w naszym kolorze. Bede wdzieczna za opinie a moze macie inne tansze dobre?
Stary 2009-04-17, 08:52   #4821
anka1900
Zakorzenienie

dzięki Anisiu
już wiem, potrzebny jest taki rampers dłuższy
ubieranie do spanie musze ograniczac do jednej rzeczy, wiec rampers, długie czy 3/4 rękawy, czy nogawiczki byłby ok

evelin co do parasolki to nic nie wiem o tą co pytasz, kupiłam w markecie dziecięcym za 39 zł , niestety nie wiem co to za producent, grunt ze testowałam kilka i wybralam jedną, która wydała mi sie najlepsza w wyginaniu a jednocześnie małym rozdygotaniu na wietrze

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2009-04-17 o 08:56
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 08:55   #4822
Judi21_84
Zakorzenienie

Hej Młody wstał o 9 aż się zdziwił bo zawsze woła nas jak sie juz znudzi byśmy po niego przyszli a dzisiaj wisiały nad nim dwa uśmiechnięte dzioby bo już nie mogliśmy się doczekać aż wstanie ale goopki

No nic buty z pumy przyszły no cud miód orzeszki dokłądnie na moją stopencję malutką zrobione zacny rozmiar 41
No nic zmykam nakarmić małego za chwilę a potem pośmigamy po domu i na spaceros

aha Tymek śpi w body krótki rękaw i pajac, ale śpi nieprzykryty (rozkopuje się co 5 minut) więc pewnie całe lato będziie tak spał. chyba że będą upały to się zobaczy.

Stary 2009-04-17, 08:56   #4823
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
dzięki Anisiu
już wiem, potrzebny jest taki rampers dłuższy
ubieranie do spanie musze ograniczac do jednej rzeczy, wiec rampers, długie czy 3/4 rękawy, czy nogawiczki byłby ok

evelin co do parasolki to nic nie wiem o tą co pytasz, kupiłam w markecie dziecięcym za 39 zł , niestety nie wiem co to za producent, grunt ze testowałam kilka i wybralam jedną, która wydała mi sie najlepsza w wyginaniu a jednocześnie małym rozdygotaniu na wietrze
nie ma sprawy, zamierzam mlodego wlasnie tak w upaly do spania ubierac
a sledze aukcje rampersow, bo co chwile pojawiaja sie ciekawe oferty

ten ostatni jest slodki "I love mummy" i "I love daddy" z nexta

It is what it is

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-17, 08:56   #4824
afro_dyta85
Zadomowienie

Dzień dobry!
Przylazłam się tylko przywitać bo zaraz mama przyjeżdża i idziemy na spacer i zakupy. Potem do TŻta do roboty bo dzieckiem się chce pochwalić (eh te baby ciekawskie ). Przy okazji mu zaniosę ciachów niech se babsztyle dupy napchają

No i tak przy okazji zapraszam na muffiny. Jeszcze cieplutkie dopiero co z piekarnika wyszły się przywitac
Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość
afro dzięki jeśli moesz to mi jeszcze napisz ile mniej więcej to jest tego masła by stopić tyle ile trzeba i powiedz mi jeszcze jak się to upiecze to już się z tym nic nie robi
Ja daję połowę Nic z nimi już potem nie robię bo przeważnie nawet nie zdążę (ciepłe są najlepsze i znikają w tempie ekspresowym)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02078.jpg (86,9 KB, 24 załadowań)

Mój blog

afro_dyta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 09:01   #4825
anka1900
Zakorzenienie

o Afro tos mi sie wstrzeliła, własnie kawe popijam wiec babeczka czekoladowa do pary bedzie, mimo ze słodkości omijam szerokim łukiem
chyba sobie kupię foremkę i jakis przepis piernikowo-ziołowo-małosłodzony stworzę
Stary 2009-04-17, 09:07   #4826
evelin2000
Zadomowienie

Cytat:
i mowisz ze sprawdzona na wietrze??? bo wlasnie sobie sie zastanawialam czy przypadkiem nei kupic tanszej i juz ale wlasnie boje sie ze bedzie do d a 40 zł to tez jest pieniadz

A ja dzisiaj przechodzilam kolo cukierni i nie kupilam ciacha chociaz mnie korcilo kolejne stracie wygrane
Stary 2009-04-17, 09:11   #4827
afro_dyta85
Zadomowienie

Cytat:
o Afro tos mi sie wstrzeliła, własnie kawe popijam wiec babeczka czekoladowa do pary bedzie, mimo ze słodkości omijam szerokim łukiem
chyba sobie kupię foremkę i jakis przepis piernikowo-ziołowo-małosłodzony stworzę
Zaznaczam że babeczki w wersji wytrawnej (np z cebulą szynką i pomidorami) są równie pyszne... Albo mój ostatni przebój bułeczki świnki z nadzieniem pieczarkowym Ehhh...
Sorry że Wam tu o żarciu tyle nawijam ale takie mam niespełnione ambicje z młodości...

Mój blog

afro_dyta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 09:46   #4828
Judi21_84
Zakorzenienie

Hej Młody wstał o 9 aż się zdziwił bo zawsze woła nas jak sie juz znudzi byśmy po niego przyszli a dzisiaj wisiały nad nim dwa uśmiechnięte dzioby bo już nie mogliśmy się doczekać aż wstanie ale goopki

No nic buty z pumy przyszły no cud miód orzeszki dokłądnie na moją stopencję malutką zrobione zacny rozmiar 41
No nic zmykam nakarmić małego za chwilę a potem pośmigamy po domu i na spaceros

aha Tymek śpi w body krótki rękaw i pajac, ale śpi nieprzykryty (rozkopuje się co 5 minut) więc pewnie całe lato będziie tak spał. chyba że będą upały to się zobaczy.

Stary 2009-04-17, 10:11   #4829
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

nie wiecie czy naszym dzieciakom prawie 10 miesiecznym mozna podac budyn???

It is what it is

Stary 2009-04-17, 10:45   #4830
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
nie wiecie czy naszym dzieciakom prawie 10 miesiecznym mozna podac budyn???
nie mam pojęcia.
ale można zrobić:
http://www.we-dwoje.pl/budyn;na;mlek...ykul,8332.html

w ogóle to dzień dobry. obijam się już przy kompie bo porobiłam co było do zrobienia (czyli zupa, opróżnienie suszarki i nowe pranie)
mała właśnie wstała więc nakarmię i idziemy na pocztę i fotografa.
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości