Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-15, 19:53   #1111
kicia555
Zakorzenienie

Dot.: Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti

Heloł babeczki
no wlasnie ja tez czekałam cały dzień na ycd a tu klops

GALAXIA
Istanbul lover

kicia555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 19:58   #1112
thelila
Zakorzenienie

Ooo to są już 3 miłośniczki YCD wśród nas bo wiem że jeszcze Ulincia
To jest w sumie jedna z nielicznych rzeczy którą odlądam w tv

..... właśnie ustrzeliłam sobie perfumy z mojej wish listy i z powrotem zabieram się za odwyk.. koniec koniec koniec koniec zakupów kosmetycznych

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-04-15 o 20:08
thelila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 20:13   #1113
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thelila Pokaż wiadomość
Ooo to są już 3 miłośniczki YCD wśród nas bo wiem że jeszcze Ulincia
To jest w sumie jedna z nielicznych rzeczy którą odlądam w tv

..... właśnie ustrzeliłam sobie perfumy z mojej wish listy i z powrotem zabieram się za post.. koniec koniec zakupów kosmetycznych
jestem wielkąąąąą fanką YCD...
ycd rulleeezzzzz a i jeszcze mam swira na punkcie ''zagubionych-Lost '' ale ten serial jest tak zakręcony ze po prostu juz nie nadążam

jakie perfumy jakie ???? jestem maniak zapachowy
ja mam chrapke jeszcze na flowerbomba bardzooo (chociaz nie wiem jak pachnie ale mam zamiar zaopatrzyc sie w próbeczki na początek zeby w ciemno nie kupic ) przydałaby sie wieksza pojemnosc Lolity edp i edt bo mam tylko 30 ml i zal mi używać bo tak lubie, Hypnose jest boskie i tez chce
i żałuje ze oddałam siostrze The beat Burberry bo znowu mam na nie chcice ,a siostra nie chce mi oddać narazie starczy

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-15, 20:26   #1114
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia555 Pokaż wiadomość
jestem wielkąąąąą fanką YCD...
ycd rulleeezzzzz a i jeszcze mam swira na punkcie ''zagubionych-Lost '' ale ten serial jest tak zakręcony ze po prostu juz nie nadążam
YCD o tak i love it !!!!!!!!!
A z seriali to lubie Dextera.. czekam na kolejne serie bo do tej pory juz wsio przerobiłam
Cytat:
Napisane przez kicia555 Pokaż wiadomość
jakie perfumy jakie ???? jestem maniak zapachowy
ja mam chrapke jeszcze na flowerbomba bardzooo (chociaz nie wiem jak pachnie ale mam zamiar zaopatrzyc sie w próbeczki na początek zeby w ciemno nie kupic ) przydałaby sie wieksza pojemnosc Lolity edp i edt bo mam tylko 30 ml i zal mi używać bo tak lubie, Hypnose jest boskie i tez chce
i żałuje ze oddałam siostrze The beat Burberry bo znowu mam na nie chcice ,a siostra nie chce mi oddać narazie starczy
A o zapachach to nie zaczynajmy bo ja też maniak zapachowy
Ustrzeliłam Ghost Deep Night- praktycznie nie znane w PL a są cuuudo musze jeszcze w bombke edp się zaopatrzyć i basta więcej do szczęście mi nie trzeba Ja bombeczki to mam tylko miniaturki ale jak tylko dorwe ją w perfumerii to juz koniec Na mojej wish liscie jest jeszcze Mania.. mam niestety koncóweczke tylko 15ml ale na szczęście dostane pełniutką buteleczkę od TZ na urodzinki więc musze być bardzo grzeczna
No właśnie nie wiem czemu nie lubie się z lolitami.. wydałam 80ml lolki edt.. teraz w kramiku mam do oddania lole edp i lole midnight- chcesz przygarnąć to zapraszam
Hypnosek mam ale stwierdzam że jednak nie jest moim must have i równie chętnie bym go wymieniła

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-04-15 o 23:18
Stary 2009-04-15, 21:20   #1115
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
A od kiedy Ty masz tego guerlainka?? Jakiś świeży zakup??
Ja mam tego z drugiego linka ale za jasny jest.
Ja tam na ebayu guerlain i givenchy praktycznie nie spotykam Może dlatego że od razu loguje mnie na angielski wizaz
eee nie mam jeszcze macalam w marrionaud i mi sie podoba
a jaki masz odcien?

Dziewczynki a powiedzcie...ile mam czasu zeby zlozyc reklamacje? ile dni od otrzymania? mam jaja na all i musze sie dowiedziec wszystkiego, ale nie moge znalezc nic w necie:| pisze ze jak chodzi o obuwie to do 2 lat
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 21:53   #1116
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
Dziewczynki a powiedzcie...ile mam czasu zeby zlozyc reklamacje? ile dni od otrzymania? mam jaja na all i musze sie dowiedziec wszystkiego, ale nie moge znalezc nic w necie:| pisze ze jak chodzi o obuwie to do 2 lat
Ja tam się zbytnio nie znam na takich rzeczach a co się staneło ??
Stary 2009-04-15, 21:57   #1117
desti
Zakorzenienie

hej dziewczynki ... padam na pysk ... wycieczka udana... na nic wiecej nie mam sily

u mnie na ebay czesto sa kulki, chyba wszystkie rodzaje ... Givenchy tez mozna spotkac ale sypanca widzialam chyba ze dwa razy... ebay przyslal mi wczoraj mail, ze ostrzezenie cofa bo dla nich z mojej strony jest wszystko ok... jutro jeszcze zadzwonie bo nie daruje tej cholerze tego cofnietego negatywu ... bo jakby nie bylo ja dalej nie mam tego co kupilam pfff

Dimiti prosze bardzo zdjecie butkow zalaczone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 915551.jpg (12,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 91555.jpg (11,8 KB, 7 załadowań)
desti jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 22:10   #1118
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam się zbytnio nie znam na takich rzeczach a co się staneło ??
a sprzedalam takie urzadzenie tz i facet po 2 tyg pisze ze mu zle dziala czy cos, i tak kombinowal i kombinowal ze teraz napisal ze mu wogole nie dziala i naprawa sie nie oplaca wiec chce zwrot kasy! ale jak otrzymal sprzet to byl maly problem tylko z opoznieniem reakcji na rysik (palmtop) a teraz wogole nie dziala! no i wyszlo na to ze ja mam mu oplacac jego eksperymenty, bo zamiast isc do serwisu od razu to sie tak bawil...

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
hej dziewczynki ... padam na pysk ... wycieczka udana... na nic wiecej nie mam sily

u mnie na ebay czesto sa kulki, chyba wszystkie rodzaje ... Givenchy tez mozna spotkac ale sypanca widzialam chyba ze dwa razy... ebay przyslal mi wczoraj mail, ze ostrzezenie cofa bo dla nich z mojej strony jest wszystko ok... jutro jeszcze zadzwonie bo nie daruje tej cholerze tego cofnietego negatywu ... bo jakby nie bylo ja dalej nie mam tego co kupilam pfff

Dimiti prosze bardzo zdjecie butkow zalaczone
jak nie lubie obcasikow to musze przyznac ze bardzo ladne! mi sie zdaje czy lekko przeswituja? ale fajnie musza na nodze wygladac!

a zdjecia na wycieczce zrobilas?
Stary 2009-04-15, 22:25   #1119
thelila
Zakorzenienie

Cytat:

Walcz kobieto walcz a czy masz w ogole kontak z tym sprzedawcą?? czy szukaj wiatru w polu zapadł się pod ziemie??
Cytat:
a sprzedalam takie urzadzenie tz i facet po 2 tyg pisze ze mu zle dziala czy cos, i tak kombinowal i kombinowal ze teraz napisal ze mu wogole nie dziala i naprawa sie nie oplaca wiec chce zwrot kasy! ale jak otrzymal sprzet to byl maly problem tylko z opoznieniem reakcji na rysik (palmtop) a teraz wogole nie dziala! no i wyszlo na to ze ja mam mu oplacac jego eksperymenty, bo zamiast isc do serwisu od razu to sie tak bawil...
O żesz.. po 2 tygodniach to on mógł tego palmtopa 5 razy utopić 8 razy wrzucić pod pociąg i 7 razy go przejechać.. Przecież Ty nie sklep z serwisem i żadnej długoterminowej gwarancji mu nie dałaś.. Ostatnio poznalam kilka prawniczek na wizazu.. jak coś to moge dac Ci cynk napewno od strony prawnej coś więcej będą wiedziały
Stary 2009-04-15, 22:36   #1120
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Walcz kobieto walcz a czy masz w ogole kontak z tym sprzedawcą?? czy szukaj wiatru w polu zapadł się pod ziemie??

O żesz.. po 2 tygodniach to on mógł tego palmtopa 5 razy utopić 8 razy wrzucić pod pociąg i 7 razy go przejechać.. Przecież Ty nie sklep z serwisem i żadnej długoterminowej gwarancji mu nie dałaś.. Ostatnio poznalam kilka prawniczek na wizazu.. jak coś to moge dac Ci cynk
hehe no wlasnie moze sie to przydac bo mi grozil ze zglosi sprawe o oszustwo!
gadalam z tata bo sie mniej wiecej orientuje i powiedzial ze niech zglasza to sie go oskarzy tez i to o wyludzenie. Napisalam mu ze moge oddac pieniadze, ale jezeli sprzet bedzie w takim samym stanie jakim go dostal, wiec czuje ze gromy poleca na mnie!

a tak wogole to opowiem wam cos..
moja mama ma kolezanke, nauczycielke, ktora zwolnili, jest na emeryturze i dorabia w jakiejs szkole. No i okazalo sie ze ma problemy z okiem, okazalo sie ze jej sie siatkowka odkleja, wiec jezdzenie, operacja itp. Moja mama byla jedyna osoba, ktora jej pomagala, glowe myla, sprzatala, zakupy robila i wogole gotowala. No a do niej jej spory kawal autobusem ok 30 min, rowerem dluzej
WYdzwaniala pare razy dziennie, a ma jeszcze taki dziwny nawyk, ze jak ktos inny odbierze niz moja mama to sie nie odzywala i sie rozlaczala
No i wymyslila sobie zeby moja mama sobie cos wybrala na imieniny i za ta opieke i pomoc. Przez 3 tyg byla akcja, bo mama chciala zeby jej pow mniej wiecej do jakiej kwoty, albo ze jak cos znajdzie to sobie dolozy, zeby nie bylo problemu i zeby jej nie obciazac finansowo.
Znalazlysmy bransoletke swarovskiego, za 130zl, z upustem na 120zl, i mamuska chciala cos dolozyc. To wogole bylo tak ze nie chciala, zeby ta kupowala jej ta bransoletke, ale ta pow ze ma cos znalezc, bo ona nie bedzie czekala i akcja. No to ok. Kupila to i zostawila w sklepie ze moja mama ma to odebrac. Od tego czasu nie dzwoni, nie odzywa sie, a jak mamuska zadzwoni do niej to potrafi sie rozlaczyc i dzisiaj sie okazalo o co kaman oczywiscie. Powiedziala jednej nauczycielce, a ta oczywiscie drugiej a ta druga mojej mamie ze ta mowi, jaka ona bezczelna, ze tak ja wykorzystala, bo to takie drogie, jak mozna itd...

Wedlug mnie to troche swiruje, bo gdyby faktycznie moja mama nie chciala sobie doplacic i sie tym nie przejmowala, ale przez 3 tyg pytala sie jej do ilu, ze cos dolozy, ze nie musi nic miec i wogole to sie uparla i byly afery (a kobieta nerwus straszny!) no i teraz taki lol!
Stary 2009-04-15, 22:50   #1121
thelila
Zakorzenienie

Dimi priv poszedł

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 23:37   #1122
dimiti
Zakorzenienie

hehe ale jaja sie dzieja na tym wizazu
jeszcze raz dzieki
napisalam narazie tak ogolnie i czekam na odp
Stary 2009-04-16, 10:48   #1123
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
hehe ale jaja sie dzieja na tym wizazu
jeszcze raz dzieki
napisalam narazie tak ogolnie i czekam na odp
Dobry Diewczynki

Oj dzieją dzieją.. swoją drogą mam nadzieję że Ci pomoże i koniecznie mnie informuj bo ja tez czuję sie wciągnięta w sprawę
Stary 2009-04-16, 11:30   #1124
desti
Zakorzenienie

Witam ... w przelocie ...

Cytat:
jak nie lubie obcasikow to musze przyznac ze bardzo ladne! mi sie zdaje czy lekko przeswituja? ale fajnie musza na nodze wygladac!
ja tez w sumie nigdy nie przepadalam za szpilkami ale te z Buffalo sa boskie ... a przy tym niesamowicie stabilne (dobrze wyprofilowane) i wygodne ... swietne na wiosne i lato... faktycznie przeswituja ale na nodze az tak tego nie widac, z tym ze fajnie bo stopki maja powietrze i sie nie dusza hihi

Cytat:
a zdjecia na wycieczce zrobilas?
jasne... cos okolo 500 ... wrzucam pare zdjec misia z mamusia buszujacego w wodzie

Cytat:
a co mi kontakt ze sprzedawca da ... pisac sobie moge az zakwitne ... i tak nie odpisuje a na policje nie mam co isc bo mi powiedza, ze mala szkodliwosc czynu i nic sie nie oplaca robic

Cytat:

Oj dzieją dzieją.. swoją drogą mam nadzieję że Ci pomoże i koniecznie mnie informuj bo ja tez czuję sie wciągnięta w sprawę
a co sie dzieje... bo ja nic nie wiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg misie1.jpg (99,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg misie4.jpg (95,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg misie6.jpg (76,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg misie7.jpg (91,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg misie5.jpg (74,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg misie8.jpg (83,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg misie2.jpg (87,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg misie3.jpg (118,3 KB, 1 załadowań)
Stary 2009-04-16, 11:42   #1125
thelila
Zakorzenienie

Ale misiakowo fajne...
Cytat:
a co mi kontakt ze sprzedawca da ... pisac sobie moge az zakwitne ... i tak nie odpisuje a na policje nie mam co isc bo mi powiedza, ze mala szkodliwosc czynu i nic sie nie oplaca robic
No co Ty... przecież jest cos takiego jak oszustwo internetowe i powinni sie tym zająć
Cytat:
a co sie dzieje... bo ja nic nie wiem
Dimiti pisała kilka postów wcześniej o swoim problemie z allegro.. oprócz tego jest male zamieszanko na targowisku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 15:03   #1126
desti
Zakorzenienie

Cytat:
No co Ty... przecież jest cos takiego jak oszustwo internetowe i powinni sie tym zająć
niby powinni ale jak jest to widac

Cytat:
Dimiti pisała kilka postów wcześniej o swoim problemie z allegro
aaaaa... o Dimiti napisala ale jaja dzieja sie na wizazu... wiec sie zamotalam
Stary 2009-04-16, 16:31   #1127
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaa... o Dimiti napisala ale jaja dzieja sie na wizazu... wiec sie zamotalam
Bo na targowisku jest małe zamieszanie
Stary 2009-04-16, 21:11   #1128
ulinkaaa
Zakorzenienie

Dzen dobry
Czuyam Was regularnie choc dosc szybko
Sciskam Was wszystkie
Desti, sliczne buciki, uwielbiam szpilki, bo mi bozia wzrostu nie dala

Dzis mialam zebranie w sprawie otwarcia prywatnego przedszkola, zainteresowanie duze jestem dobrej mysli

Jutro ide na rozmowe do pani z przedszkola miejskiego, podziekowac jej za proponzycje... Musze wreszcie stanac po ktorejs stronie muru.

A oto moj Toficzek, obiecane zdjecie, zwariowalam na jego punkcie

Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0180.jpg (147,6 KB, 8 załadowań)
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 21:16   #1129
thelila
Zakorzenienie

Wooooow śliczny synuś!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje Mamusiu

Gratuluje wyboru i podjęcia decyzji.. wierze że dobrze wybrałaś Chętnie dowiedziałabym się więcej na temat tych innowacyjnych metod pracy więc jak znajdziesz chwilkę to koniecznie napisiaj nam tu coś więcej
Stary 2009-04-16, 21:46   #1130
ulinkaaa
Zakorzenienie

Dziekuje

Co do decyzji, mam nadzieje, ze nie bede zalowac
A jesli masz ochote na kilka informacji n/t pedagogiki M.Montessori to wysle Ci priv z namiarem na nasza strone, bo nie wiem czy tu moge zamiescic, boje sie, ze potraktuja jako reklame...

Tamjest wszystko ladnie i w syntetyczny sposob podane

Co do ycd, tez wczoraj strasznie zalowalam, ze nie bylo.
I wiecie co jeszcze: siedzialam ostatnio i myslalam nad moja wish lista i wyszlo mi, ze niczego nie potrzebuje

Nie wiem tylko czym zastapie mojego ukochanego fatala ale mam jeszcze 2 wiec sie bede pozniej tym martwic...

A teraz ide usypiac moje malenstwo

Dobranoc
Stary 2009-04-16, 21:53   #1131
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulinkaaa Pokaż wiadomość
Dziekuje

Co do decyzji, mam nadzieje, ze nie bede zalowac
A jesli masz ochote na kilka informacji n/t pedagogiki M.Montessori to wysle Ci priv z namiarem na nasza strone, bo nie wiem czy tu moge zamiescic, boje sie, ze potraktuja jako reklame...

Tamjest wszystko ladnie i w syntetyczny sposob podane

Co do ycd, tez wczoraj strasznie zalowalam, ze nie bylo.
I wiecie co jeszcze: siedzialam ostatnio i myslalam nad moja wish lista i wyszlo mi, ze niczego nie potrzebuje

Nie wiem tylko czym zastapie mojego ukochanego fatala ale mam jeszcze 2 wiec sie bede pozniej tym martwic...

A teraz ide usypiac moje malenstwo

Dobranoc
To koiecznie wyślij mi adres stronki na priv.. chętnie się zapoznam

Ale rozpieszczasz Tofficzka .. niech Maluszek smacznie śpi
Stary 2009-04-17, 09:49   #1132
kicia555
Zakorzenienie

dzień doberek
zrobiłam sobie dziś wagary mialam przygotować przegląd literaturowy i jak usłyszałam ze niektórzy to po 40-50 stron przygotowali to stwierdzilam ze chyba nie mam po co isć , w pracy mam dzień wolny hehe fajna praca pogoda cudownaaaa , czekam na swoje próbeczki flowerbomba zamówiłam i zobaczymy ehhh taka żem ciekawa tego zapachu z racji wolnego dnia moze posprzątam ?? ale najpierw ide na kawe
ulinko shitzu są boskie , mowie całkiem serio bo zastanawialismy sie z mama wlasnie nad tą rasą albo yorkiem , ale narazie dajemny sobie spokój z dwoma psami moze byc za duzo roboty ,ale piesiunio -syneczek jest pikny GRATULUJE i zazdroszcze takiego niuńka

pozdrawiam i miłego dnia życzę

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-17, 10:20   #1133
thelila
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

No to Kicia poszalałaś .. taka mała poświąteczna laba

Czy któraś z Was używała serii Ziaja Pro?? Ma bardzo dobre oceny na KWC i aż się rozochociłam Czy te kosmetyki można dostać w drogeriach perfumeriach czy tylko w salonach kosmetycznych ?? Będę wdzięczna za wszelkie wskazóki..

Miłego dnia
Stary 2009-04-17, 13:40   #1134
desti
Zakorzenienie

ello ... ostatni dzien wolnosci ehhh... pogoda taka, ze najchetniej bym przespala... leje tak jakby chcialo ostatnie tygodnie nadrobic ehhh... pocwiczyc dzis nie moge... bo leze i cienko kwicze... wscieklizna jajnikow mnie dopadla ... skladam sie aktualnie w 99,9% z wody, ktora pluska sobie radosnie i zalega w roznych czesciach ciala ... moja milosc do swiata jest chwilowo mocno ograniczona pfff...

jak sobie jeszcze pomysle, ze w weekend czeka mnie praca i wstawanie o 5 rano

niech mnie ktos przytuli

do tego sprawa na ebayu mozna powiedziec zakonczona... jestem w plcecy na calej lini... bo negatywa nie da sie przywrocic... tak wiec kroowa ma moje pryzmy i 100% pozytywow... i prawde mowiac juz nie mam sily sie zloscic... steroryzowalam wczoraj meza zeby do ebaya zadzwonil... co i tak nic nie dalo... bo nic nie moga zrobic... ostrzezenie cofneli na podstawie dostarczonych im dowodow i zycza mi aby kolejne transakcje przebiegaly bezproblemowo... i juz im chcialam napisac gdzie mnie moga pocalowac ... dobrze, ze nie siedzialam przy kompie bo juz chcialam skasowac konto na ebayu... i bede placic ceny sklepowe, wszystko jedno jakie sa ale na ebay nic wiecej nie kupie ... i chco pewnie tam to nikogo nie wzrusza... jedna w ta czy w tamta... ale ja jestem uparta jak stado oslow... o! ... tu ich mam ...

Ulinko futrzak boski ... az by sie chcialo przytulic
Stary 2009-04-17, 14:19   #1135
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
niech mnie ktos przytuli
Chodź potule
Stary 2009-04-17, 15:21   #1136
ulinkaaa
Zakorzenienie

Dziekuje Wam kochane za mile slowa Toficzek rowniez

Desti, sciskam Cie mocno, ja tez jak mysle o rannym wstawaniu w weekendy do szkoly to mnie trafia. Niestety po odstawieniu tabsow moje jajniki rowniez szaleja, takze wiem co przezywasz. Jesli chodzi o e bay to porazka... Dlatego ja wlasnie wiekszosc rzeczy kupuje w perfumeriach, wiem, ze pierunsko drogo, ale przynajmniej pewnie. Wole sobie odkladac sukcesywnie i troche dluzej zwlekac z zakupem, niz sie potem zamartwiac.

Lilu, co do ziai pro to dostaniesz ja w Polsce wszedzie, nawet w hipermarketach na dziale kosmetycznym, a takze w mniejszyc drogeriach. Mi niestety nie posluzyla zadna seria z ziai, choc nie jednej dalam szanse.

Ide robic pierozki dla tz-ta. Toficzek dzis grzeczny jak aniolek, mozna troche w kuchni podzialac. W nocy wstawalam do niego 2 razy, troche niewyspana jestem, bo 2 godziny go usypialam, ale jakos przezyje.

Bylam tez odmowic pracy tej pani w miejskim przedszkolu. Serce mi pekalo, ale zrobilam to...
Stary 2009-04-17, 15:42   #1137
kicia555
Zakorzenienie

no właśnie jak zaczęla się rozmowa na temat ebay i all , to ja dokończe mając konto na all od ok 5-6 lat zgadnijcie ile razy z niego skorzystałam... 4 powaznie. no właśnie boje sie takich akcji bo wiem ze nie mam na tyle siły przebicia zeby ewentualnie walczyc o swoje podziwiam Cie desti ze i tak dajesz rade dlatego wszystko to co mam jest o wiele przepłacone, ale jakos sie nie moge przemóc, dzisiaj wróciłam z salonu zła ... zła wlasnie . kupiłam swoją ulubioną pomadeczke diorka no i przychodzi do płacenia a tu cale 17zł wiecej... niby to nie duzo ,ale tą samą kupowałam miesiąc wczesniej taniej ,
no ,ale podniesli ceny i dooopa
pozdrowionka

GALAXIA
Istanbul lover

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-17, 15:47   #1138
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulinkaaa Pokaż wiadomość
Lilu, co do ziai pro to dostaniesz ja w Polsce wszedzie, nawet w hipermarketach na dziale kosmetycznym, a takze w mniejszyc drogeriach. Mi niestety nie posluzyla zadna seria z ziai, choc nie jednej dalam szanse.
Ulinkoo no bo właśnie ja czytałam że ta ziaja pro przeznaczona jest do salonów kosmetyczych więc w tych zwykłych sklepach praktycznie nie do zdobycia

Kiciu ciekawe o ile wrośnie koszt pryzemek .. pudry średnio poszły w górę o 30zeta

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-04-17 o 15:48
Stary 2009-04-17, 16:07   #1139
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
Kiciu ciekawe o ile wrośnie koszt pryzemek .. pudry średnio poszły w górę o 30zeta
Lilu juz wiem ile na wątku '' podwyżki w sephorze '' znalazłam posta gdzie piszą że ''sypkie pryzmy'' (to te nasze prawda ?) 199 zł było ,a kosztują 215 zł , niby nie duzo bo taka róznice to potrafie wydać na bzdure i sie nawet nie zastanowie , ale przy duzej sumie ta róznica robie sie znacząca
kurde flaczek , jak euro było niskie i dolar smiesznie tani to ceny nie spadły ... a teraz to prosze.
tak samo było z różem chanela , jest napisane 148 zł to mysle sobie okej , ide do kasy a tu 168zł

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-17, 16:15   #1140
thelila
Zakorzenienie

Ojojo... no ale z drugiej strony te podwyżki to takie konkretne zrobili troszkę przesadzili tym bardziej że te wachania są chwilowe i pewnie niebawem złotówka znowu się wzmocni

A czy używałaś może Diorskin Extreme Fix... mam wiadomość od wizażanki że niby jest bardzo fajny i że naprawde pory przy nim ładniej wyglądają.. świetnie matuje itp
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości