|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti
Heloł babeczki
no wlasnie ja tez czekałam cały dzień na ycd a tu klops
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to są już 3 miłośniczki YCD wśród nas bo wiem że jeszcze Ulincia
To jest w sumie jedna z nielicznych rzeczy którą odlądam w tv ..... właśnie ustrzeliłam sobie perfumy z mojej wish listy
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-15 o 21:08 |
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ycd rulleeezzzzz a i jeszcze mam swira na punkcie ''zagubionych-Lost '' ale ten serial jest tak zakręcony ze po prostu juz nie nadążam ![]() jakie perfumy jakie ???? jestem maniak zapachowy![]() ![]() ja mam chrapke jeszcze na flowerbomba bardzooo (chociaz nie wiem jak pachnie ale mam zamiar zaopatrzyc sie w próbeczki na początek zeby w ciemno nie kupic ) przydałaby sie wieksza pojemnosc Lolity edp i edt bo mam tylko 30 ml i zal mi używać bo tak lubie, Hypnose jest boskie i żałuje ze oddałam siostrze The beat Burberry bo znowu mam na nie chcice ,a siostra nie chce mi oddać ![]() narazie starczy
|
|
#1114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z seriali to lubie Dextera.. czekam na kolejne serie bo do tej pory juz wsio przerobiłam ![]() Cytat:
![]() Ustrzeliłam Ghost Deep Night- praktycznie nie znane w PL a są cuuudo musze jeszcze w bombke edp się zaopatrzyć i basta więcej do szczęście mi nie trzeba ![]() No właśnie nie wiem czemu nie lubie się z lolitami.. wydałam 80ml lolki edt.. teraz w kramiku mam do oddania lole edp i lole midnight- chcesz przygarnąć to zapraszam Hypnosek mam ale stwierdzam że jednak nie jest moim must have i równie chętnie bym go wymieniła
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-16 o 00:18 |
||
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
macalam w marrionaud i mi sie podoba a jaki masz odcien ?Dziewczynki a powiedzcie...ile mam czasu zeby zlozyc reklamacje? ile dni od otrzymania? mam jaja na all i musze sie dowiedziec wszystkiego, ale nie moge znalezc nic w necie:| pisze ze jak chodzi o obuwie to do 2 lat
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co się staneło ??
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
... wycieczka udana... na nic wiecej nie mam sily u mnie na ebay czesto sa kulki, chyba wszystkie rodzaje ... bo jakby nie bylo ja dalej nie mam tego co kupilam pfffDimiti prosze bardzo zdjecie butkow zalaczone
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
a sprzedalam takie urzadzenie tz i facet po 2 tyg pisze ze mu zle dziala czy cos, i tak kombinowal i kombinowal ze teraz napisal ze mu wogole nie dziala i naprawa sie nie oplaca wiec chce zwrot kasy!
ale jak otrzymal sprzet to byl maly problem tylko z opoznieniem reakcji na rysik (palmtop ) a teraz wogole nie dziala! no i wyszlo na to ze ja mam mu oplacac jego eksperymenty, bo zamiast isc do serwisu od razu to sie tak bawil...Cytat:
mi sie zdaje czy lekko przeswituja ? ale fajnie musza na nodze wygladac!![]() a zdjecia na wycieczce zrobilas ?
|
|
|
#1119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gadalam z tata bo sie mniej wiecej orientuje i powiedzial ze niech zglasza to sie go oskarzy tez i to o wyludzenie. Napisalam mu ze moge oddac pieniadze, ale jezeli sprzet bedzie w takim samym stanie jakim go dostal, wiec czuje ze gromy poleca na mnie! ![]() a tak wogole to opowiem wam cos.. ![]() moja mama ma kolezanke, nauczycielke, ktora zwolnili, jest na emeryturze i dorabia w jakiejs szkole. No i okazalo sie ze ma problemy z okiem, okazalo sie ze jej sie siatkowka odkleja, wiec jezdzenie, operacja itp. Moja mama byla jedyna osoba, ktora jej pomagala, glowe myla, sprzatala, zakupy robila i wogole gotowala. No a do niej jej spory kawal autobusem ok 30 min, rowerem dluzej![]() WYdzwaniala pare razy dziennie, a ma jeszcze taki dziwny nawyk, ze jak ktos inny odbierze niz moja mama to sie nie odzywala i sie rozlaczala ![]() No i wymyslila sobie zeby moja mama sobie cos wybrala na imieniny i za ta opieke i pomoc. Przez 3 tyg byla akcja, bo mama chciala zeby jej pow mniej wiecej do jakiej kwoty, albo ze jak cos znajdzie to sobie dolozy, zeby nie bylo problemu i zeby jej nie obciazac finansowo. Znalazlysmy bransoletke swarovskiego, za 130zl, z upustem na 120zl, i mamuska chciala cos dolozyc. To wogole bylo tak ze nie chciala, zeby ta kupowala jej ta bransoletke, ale ta pow ze ma cos znalezc, bo ona nie bedzie czekala i akcja. No to ok. Kupila to i zostawila w sklepie ze moja mama ma to odebrac. Od tego czasu nie dzwoni, nie odzywa sie, a jak mamuska zadzwoni do niej to potrafi sie rozlaczyc i dzisiaj sie okazalo o co kaman oczywiscie. Powiedziala jednej nauczycielce, a ta oczywiscie drugiej a ta druga mojej mamie ze ta mowi, jaka ona bezczelna, ze tak ja wykorzystala, bo to takie drogie, jak mozna itd...Wedlug mnie to troche swiruje, bo gdyby faktycznie moja mama nie chciala sobie doplacic i sie tym nie przejmowala, ale przez 3 tyg pytala sie jej do ilu, ze cos dolozy, ze nie musi nic miec i wogole to sie uparla i byly afery (a kobieta nerwus straszny!) no i teraz taki lol!
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Dimi priv poszedł
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ale jaja sie dzieja na tym wizazu
![]() jeszcze raz dzieki napisalam narazie tak ogolnie i czekam na odp
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj dzieją dzieją.. swoją drogą mam nadzieję że Ci pomoże i koniecznie mnie informuj bo ja tez czuję sie wciągnięta w sprawę
|
|
|
|
|
#1124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() jasne... cos okolo 500 ... wrzucam pare zdjec misia z mamusia buszujacego w wodzie Cytat:
... pisac sobie moge az zakwitne ... i tak nie odpisuje a na policje nie mam co isc bo mi powiedza, ze mala szkodliwosc czynu i nic sie nie oplaca robic ![]() Cytat:
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale misiakowo fajne...
Cytat:
![]() Dimiti pisała kilka postów wcześniej o swoim problemie z allegro.. oprócz tego jest male zamieszanko na targowisku |
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa... o Dimiti napisala ale jaja dzieja sie na wizazu... wiec sie zamotalam
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Dzen dobry
![]() Czuyam Was regularnie choc dosc szybko![]() Sciskam Was wszystkie ![]() Desti, sliczne buciki, uwielbiam szpilki, bo mi bozia wzrostu nie dala ![]() Dzis mialam zebranie w sprawie otwarcia prywatnego przedszkola, zainteresowanie duze jestem dobrej mysli![]() Jutro ide na rozmowe do pani z przedszkola miejskiego, podziekowac jej za proponzycje... Musze wreszcie stanac po ktorejs stronie muru. A oto moj Toficzek, obiecane zdjecie, zwariowalam na jego punkcie ![]() Pozdrawiam
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Wooooow śliczny synuś!!!!!!!!!!!!!!!!
gratuluje Mamusiu ![]() Gratuluje wyboru i podjęcia decyzji.. wierze że dobrze wybrałaś
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Co do decyzji, mam nadzieje, ze nie bede zalowac ![]() A jesli masz ochote na kilka informacji n/t pedagogiki M.Montessori to wysle Ci priv z namiarem na nasza strone, bo nie wiem czy tu moge zamiescic, boje sie, ze potraktuja jako reklame... Tamjest wszystko ladnie i w syntetyczny sposob podane ![]() Co do ycd, tez wczoraj strasznie zalowalam, ze nie bylo. I wiecie co jeszcze: siedzialam ostatnio i myslalam nad moja wish lista i wyszlo mi, ze niczego nie potrzebuje ![]() Nie wiem tylko czym zastapie mojego ukochanego fatala ale mam jeszcze 2 wiec sie bede pozniej tym martwic... A teraz ide usypiac moje malenstwo ![]() Dobranoc
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale rozpieszczasz Tofficzka .. niech Maluszek smacznie śpi |
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
zrobiłam sobie dziś wagary ![]() mialam przygotować przegląd literaturowy i jak usłyszałam ze niektórzy to po 40-50 stron przygotowali to stwierdzilam ze chyba nie mam po co isć , w pracy mam dzień wolny hehe fajna praca pogoda cudownaaaa , czekam na swoje próbeczki flowerbomba z racji wolnego dnia moze posprzątam ?? ale najpierw ide na kawe ![]() ulinko shitzu są boskie , mowie całkiem serio bo zastanawialismy sie z mama wlasnie nad tą rasą albo yorkiem , ale narazie dajemny sobie spokój z dwoma psami moze byc za duzo roboty ,ale piesiunio -syneczek jest pikny GRATULUJE i zazdroszcze ![]() takiego niuńkapozdrawiam i miłego dnia życzę
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() No to Kicia poszalałaś .. taka mała poświąteczna laba ![]() Czy któraś z Was używała serii Ziaja Pro?? Ma bardzo dobre oceny na KWC i aż się rozochociłam Czy te kosmetyki można dostać w drogeriach perfumeriach czy tylko w salonach kosmetycznych ?? Będę wdzięczna za wszelkie wskazóki.. Miłego dnia |
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
ello
... moja milosc do swiata jest chwilowo mocno ograniczona pfff...jak sobie jeszcze pomysle, ze w weekend czeka mnie praca i wstawanie o 5 rano ![]() niech mnie ktos przytuli do tego sprawa na ebayu mozna powiedziec zakonczona... jestem w plcecy na calej lini... bo negatywa nie da sie przywrocic... tak wiec kroowa ma moje pryzmy i 100% pozytywow... i prawde mowiac juz nie mam sily sie zloscic... steroryzowalam wczoraj meza zeby do ebaya zadzwonil... co i tak nic nie dalo... bo nic nie moga zrobic... ostrzezenie cofneli na podstawie dostarczonych im dowodow i zycza mi aby kolejne transakcje przebiegaly bezproblemowo... i juz im chcialam napisac gdzie mnie moga pocalowac ... dobrze, ze nie siedzialam przy kompie bo juz chcialam skasowac konto na ebayu... i bede placic ceny sklepowe, wszystko jedno jakie sa ale na ebay nic wiecej nie kupie Ulinko futrzak boski
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam kochane za mile slowa
Toficzek rowniez![]() Desti, sciskam Cie mocno, ja tez jak mysle o rannym wstawaniu w weekendy do szkoly to mnie trafia. Niestety po odstawieniu tabsow moje jajniki rowniez szaleja, takze wiem co przezywasz. Jesli chodzi o e bay to porazka... Dlatego ja wlasnie wiekszosc rzeczy kupuje w perfumeriach, wiem, ze pierunsko drogo, ale przynajmniej pewnie. Wole sobie odkladac sukcesywnie i troche dluzej zwlekac z zakupem, niz sie potem zamartwiac. Lilu, co do ziai pro to dostaniesz ja w Polsce wszedzie, nawet w hipermarketach na dziale kosmetycznym, a takze w mniejszyc drogeriach. Mi niestety nie posluzyla zadna seria z ziai, choc nie jednej dalam szanse. Ide robic pierozki dla tz-ta. Toficzek dzis grzeczny jak aniolek, mozna troche w kuchni podzialac. W nocy wstawalam do niego 2 razy, troche niewyspana jestem, bo 2 godziny go usypialam, ale jakos przezyje. Bylam tez odmowic pracy tej pani w miejskim przedszkolu. Serce mi pekalo, ale zrobilam to...
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie jak zaczęla się rozmowa na temat ebay i all , to ja dokończe
mając konto na all od ok 5-6 lat zgadnijcie ile razy z niego skorzystałam... 4 powaznie. no właśnie boje sie takich akcji bo wiem ze nie mam na tyle siły przebicia zeby ewentualnie walczyc o swoje podziwiam Cie desti ze i tak dajesz rade . kupiłam swoją ulubioną pomadeczke diorka no i przychodzi do płacenia a tu cale 17zł wiecej... niby to nie duzo ,ale tą samą kupowałam miesiąc wczesniej taniej , no ,ale podniesli ceny i dooopa pozdrowionka
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiciu ciekawe o ile wrośnie koszt pryzemek .. pudry średnio poszły w górę o 30zeta
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-17 o 16:48 |
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wątku '' podwyżki w sephorze '' znalazłam posta gdzie piszą że ''sypkie pryzmy'' (to te nasze prawda ?) 199 zł było ,a kosztują 215 zł , niby nie duzo bo taka róznice to potrafie wydać na bzdure i sie nawet nie zastanowie , ale przy duzej sumie ta róznica robie sie znacząca kurde flaczek , jak euro było niskie i dolar smiesznie tani to ceny nie spadły ... a teraz to prosze. ![]() tak samo było z różem chanela , jest napisane 148 zł to mysle sobie okej , ide do kasy a tu 168zł
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Ojojo... no ale z drugiej strony te podwyżki to takie konkretne zrobili
troszkę przesadzili tym bardziej że te wachania są chwilowe i pewnie niebawem złotówka znowu się wzmocni ![]() A czy używałaś może Diorskin Extreme Fix... mam wiadomość od wizażanki że niby jest bardzo fajny i że naprawde pory przy nim ładniej wyglądają.. świetnie matuje itp |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

a i jeszcze mam swira na punkcie ''zagubionych-Lost '' ale ten serial jest tak zakręcony ze po prostu juz nie nadążam 
jestem maniak zapachowy
?
??
... bo jakby nie bylo ja dalej nie mam tego co kupilam pfff
-> co sroce w oko wpadnie 

mi sie zdaje czy lekko przeswituja