Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-15, 17:30   #1741
gosiek678
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

OBÓZ MŁODZIEŻOWY/STUDENCKI W HISZPANII - Lloret de Mar - HOTEL SANMARTI z Orlando travel

termin >> 29.06-10.07 ;D piszcie na prva jak ktos jedzie
gosiek678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 18:21   #1742
mmegi90
Przyczajenie

GG do mmegi90

Cytat:
Napisane przez agnessss Pokaż wiadomość
mmegi, a nie wolisz na studencki? Czyli bez opieki?

dzwonilam tam wczoraj: mlodziez do 18 roku zycia jest obozem mlodziezowym a powyzej 18 ludzie traktowani sa jak "wczasy" czyli to co masz na mysli - bez opieki

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez olcia92 Pokaż wiadomość

hejo a jak ci sia tam w Latino podobało ?

dużo salsy mi sie nawet podobało

hmm gdybyś widziała jak niektorzy ludzie umieją tam tańczyć.... łoooł królowie parkietu - tylko to taki klub... hmm nie ma zwiazku z taka typowa dyskoteka a' la tropisc to spokojny klub ale ma cos w sobie
mmegi90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 19:23   #1743
olcia92
Raczkowanie

dużo salsy mi sie nawet podobało

hmm gdybyś widziała jak niektorzy ludzie umieją tam tańczyć.... łoooł królowie parkietu - tylko to taki klub... hmm nie ma zwiazku z taka typowa dyskoteka a' la tropisc to spokojny klub ale ma cos w sobie [/QUOTE]
to super bo ja uwielbiam takie rytmy
coś tam tańczyc potrafie ale chętnie obejrzę mistrzów :P a nie wiesz ile tam wstę kosztował ?
mi chodiz o jednorazowy bo na cały tydz kupię karnet do tropicsa :P
olcia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 19:27   #1744
carolinek2008
Przyczajenie

Hej wszytskim ja też się wybieram w te wakacje do Lloret de mar w II polowie lipca ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy (8-20 albo 15-27) z biura podróży Koliber z Lublina.. jedzie ktoś może z Was z tego biura? jak tak sobie czytam to forum to czuję, że się zakochałam w tym mieście tylko szkoda że większośc to turyści bo tak chciałam jakichś Hiszpanów poznać i trochę język poćwiczyć bo specjalnie się hiszpańskiego uczę ... ale mówi się trudno.. no i podoba mi się że miasto tętni życiem.. dyskoteki brzmią ciekawie tylko że dużo się słyszy też że jakieś podejrzane typy się tam kręcą a to jakieś prochy ci wrzucą do picia a to coś tam.. ale to chyba przesada już .. a oprócz dyskotek (mmm) są jakieś zabawy takie tańce imprezy na plaży pod gołym niebem? tak wieczorami do późnej nocy na plaży szum morza i zabawa na całego .. I Like it ;p
carolinek2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 22:16   #1745
mmegi90
Przyczajenie

GG do mmegi90

Cytat:
Napisane przez olcia92 Pokaż wiadomość
to super bo ja uwielbiam takie rytmy
coś tam tańczyc potrafie ale chętnie obejrzę mistrzów :P a nie wiesz ile tam wstę kosztował ?
mi chodiz o jednorazowy bo na cały tydz kupię karnet do tropicsa :P
nie wiem, sposorowal obóz...
Stary 2009-04-15, 22:34   #1746
sesee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carolinek2008 Pokaż wiadomość
Hej wszytskim ja też się wybieram w te wakacje do Lloret de mar w II polowie lipca ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy (8-20 albo 15-27) z biura podróży Koliber z Lublina.. jedzie ktoś może z Was z tego biura? jak tak sobie czytam to forum to czuję, że się zakochałam w tym mieście tylko szkoda że większośc to turyści bo tak chciałam jakichś Hiszpanów poznać i trochę język poćwiczyć bo specjalnie się hiszpańskiego uczę ... ale mówi się trudno.. no i podoba mi się że miasto tętni życiem.. dyskoteki brzmią ciekawie tylko że dużo się słyszy też że jakieś podejrzane typy się tam kręcą a to jakieś prochy ci wrzucą do picia a to coś tam.. ale to chyba przesada już .. a oprócz dyskotek (mmm) są jakieś zabawy takie tańce imprezy na plaży pod gołym niebem? tak wieczorami do późnej nocy na plaży szum morza i zabawa na całego .. I Like it ;p
hiszpanów też można poznać - poznałam całych trzech hahaha! no na pewno trzeba uważac, jest tam spoor taich starszych, napalonych facetów, ktorzy sie denerwuja jak im odmawiasz. pełno jest rożnych historii o morderstwach, gwałtach. ale nie ma coś martwić - trzeba sie dobrze bawić i z głową na pewno będzie super, też sie wybieram. już drugi raz!
sesee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 22:55   #1747
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sesee Pokaż wiadomość
hiszpanów też można poznać - poznałam całych trzech hahaha! no na pewno trzeba uważac, jest tam spoor taich starszych, napalonych facetów, ktorzy sie denerwuja jak im odmawiasz. pełno jest rożnych historii o morderstwach, gwałtach. ale nie ma coś martwić - trzeba sie dobrze bawić i z głową na pewno będzie super, też sie wybieram. już drugi raz!
Kiedys w jednej z dyskotek Lloret De Mar ,dwoch takich typow zaatakowalo mnie i moja kolezanke w toalecie ,jeden trzymal moja kolezanke,a drugi zablokowal drzwi i probowal rozpiac spodnie,ale na szczescie mu sie to nie udalo bo byl zbyt pijany,wiec kopnelam go w krocze i ucieklysmy .....
Trzeba uwazac i miec oczy szeroko otwarte !...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 13:46   #1748
carolinek2008
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość
Kiedys w jednej z dyskotek Lloret De Mar ,dwoch takich typow zaatakowalo mnie i moja kolezanke w toalecie ,jeden trzymal moja kolezanke,a drugi zablokowal drzwi i probowal rozpiac spodnie,ale na szczescie mu sie to nie udalo bo byl zbyt pijany,wiec kopnelam go w krocze i ucieklysmy .....
hehe no to widze ze zdarzaja sie niezbyt fajne przypadki.. ;/ ale i tak pewnie sie wybiore tam do tropics przynajmniej z raz ;D a co z tymi zabawami na plaży pod gołym niebem?? ;> bo one mnie też baardzo ciekawią xDxD
Stary 2009-04-16, 14:52   #1749
dreamisss
Przyczajenie

Heeey! Mam pytanie wybiera się ktoś z was do lloret do hotelu Goya**;p w terminie od 03.07 do 14.07:P Co sądzicie o tym hoteluu?:P heheheh mam nadzieję że spedze tam super wakacje :P Koncze w tym roku 18 wiec zamierzam tam imprezowac i jeszcze raz imprezować!
dreamisss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 15:24   #1750
olcia92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dreamisss Pokaż wiadomość
Heeey! Mam pytanie wybiera się ktoś z was do lloret do hotelu Goya**;p w terminie od 03.07 do 14.07:P Co sądzicie o tym hoteluu?:P heheheh mam nadzieję że spedze tam super wakacje :P Koncze w tym roku 18 wiec zamierzam tam imprezowac i jeszcze raz imprezować!
hej droga wizażystko ja jadę dokładnie w tym samym terminie i też do tego hotelu a z jakiego biura jedziesz?
i sama czy z znajomkami ? ja o tym hotelu słyszałam pozytywne opinie jedzienie nawet spoko basen 2 windy osłyga sie nie wtrąca za bardzo pokoje też spoko :P
Stary 2009-04-16, 15:27   #1751
dreamisss
Przyczajenie

Jade z indexu z Katowic, ale wsiadam z Łodzii Też slyszałam że ten hotel jest spokoo Mam nadzieje ze wyglada podobnia jak na zdjęciach A ty skąd jedziesz? Tak wogólee Kasiaa z tej strony:p
dreamisss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 16:21   #1752
engang
Raczkowanie

A czy ktoś słyszał coś o hotelach Guitart Rosa i Guitart Capri? Wybieram się tam 27.07 i mam nadzieję, że nie będę żałowała
engang jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 20:10   #1753
agnessss
Rozeznanie

co powiecie o Eugeni **** ?

"Ten, kto zwycięża innych, jest silny. Ten, kto zwycięża samego siebie, jest potężny"

13.08-24.08 - Lloret de Mar ^^

I FAZA - 1 / 14

agnessss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 00:10   #1754
Bachata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość
W zeszłym roku w lipcu zamordowano dziewczynę z Włoch. Została wywleczona z dyskoteki (nie wiem której).
Bachata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 16:54   #1755
Patrycja12521
Raczkowanie

GG do Patrycja12521

Cytat:
Napisane przez engang Pokaż wiadomość
A czy ktoś słyszał coś o hotelach Guitart Rosa i Guitart Capri? Wybieram się tam 27.07 i mam nadzieję, że nie będę żałowała
Ja jade do hotelu Guitart Rosa 6 lipca...Nie ma o nim złych opini...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-17, 18:09   #1756
agnessss
Rozeznanie

jedzie ktoś w sierpniu do llorent?

"Ten, kto zwycięża innych, jest silny. Ten, kto zwycięża samego siebie, jest potężny"

13.08-24.08 - Lloret de Mar ^^

I FAZA - 1 / 14

agnessss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 18:14   #1757
miyka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patrycja12521 Pokaż wiadomość
Ja jade do hotelu Guitart Rosa 6 lipca...Nie ma o nim złych opini...
ja tez jade do guitart ;D w tym samym terminie ;] tez jako takich zlych opinii nie slyszalam, ale z ciekawosci weszlam na ich strone oficjalna i tam byly nieciekawe komentarze w różnych językach; ze chamska obsługa, zimne jedzenie, blabla;p noale. nie mozna sie tym sugerować, prawda? xD
miyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 18:48   #1758
Marina92
Przyczajenie

Wink Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Kto był w Lefties ( outlet Zara,Bershka,Stradivarius ,Pull&Bear ) w Barcelonie i moze napisac jakie tam sa ceny ? za buty ,bluzki ,sukienki i czy duzy wybór
Marina92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 19:36   #1759
carolinek2008
Przyczajenie

a czy był ktoś może na stadionie w Barcelonie? jest mozliwość spotkania kogoś z FC Barcelona?? ;> i np autografy wziac albo zdjecia zrobic.. hehe xD ja juz sobie zamarzyłam że jak pojadę na stadion to akurat będą piłkarze i sobie zrobię pamiątkowe zdjęcie, kupię koszulke drużyny i zbiore ich podpisy <lol> ahh.. marzenia.. jest może ktoś kto akurat na nich trafił?? ;>

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-17, 23:00   #1760
mysha91
Raczkowanie

Ja byłam Allle jeśli byłaby taka możliwość to chyba musiałabyś mieć niemałe szczęście... Raczej jak nie ma meczu to ich nie ma No ale stadion bajer Chociaż bardziej mi się podobał Hajduk Split w Chorwacji xD

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

A i byłam w tych sklepikach w Barcelonie... iiii no ceny normalne takie jak u nas, wiadomo, przecież są takie same w całej Europie ... Ale jak dla mnie, ciuchy były tam beznadziejne, tzn dużego wyboru nie było, nic niesamowitego ... <lol> ( a to są moje ulubione sklepy i zawsze tam robie zakupy, akurat we Wrocławiu)
mysha91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 01:15   #1761
chevaugne
Zadomowienie

Witam, mógłby mi ktoś może powiedzieć coś więcej o hotelu SanMarti? ; >
Wybieram się w połowie lipcu na obóz właśnie tam i chciałabym coś więcej wiedzieć o hotelu może jakieś zdjęcia czy coś?
I jeszcze takie pytanie, jest może w Lloret shisha bar? (;
chevaugne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 10:05   #1762
mysha91
Raczkowanie

Ja byłam w hotelu blisko hotelu San Marti, moja grupa, no cały obóz (2 autokary) był podzielony na dwa hotele, a więc co nie co słyszałam o San Marti. Jest duży, pełno tam Włochów i zdarzają się kradzieże tzn dwa razy komuś ukradli pieniądze, raz czytałam tutaj na forum, a innym razem gdzieś tam słyszałam. I na tych obcokrajowców trzeba bardzo uważać, nie będę teraz przytaczała przykładu ... Ale ogólnie to fajny hotelik, taki w porządku, basenik miał chyba większy od mojego hotelu, w którym byłam - Castella.
mysha91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 10:50   #1763
margaretiss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chevaugne Pokaż wiadomość
Wybieram się w połowie lipcu na obóz właśnie tam i chciałabym coś więcej wiedzieć o hotelu może jakieś zdjęcia czy coś?
SanMarti świetny
świetne jedzenie i świetni ludzie. W hotelu kilka miejsc o których nie wiedzą goście i warto je odwiedzić. Basen mały, ale to nie przeszkadza bo przeważnie jest w nim mało osób. Wszędzie jest blisko.
Stary 2009-04-18, 11:12   #1764
Bachata
Raczkowanie

Cytat:
a czy był ktoś może na stadionie w Barcelonie? jest mozliwość spotkania kogoś z FC Barcelona?? ;> i np autografy wziac albo zdjecia zrobic.. hehe xD ja juz sobie zamarzyłam że jak pojadę na stadion to akurat będą piłkarze i sobie zrobię pamiątkowe zdjęcie, kupię koszulke drużyny i zbiore ich podpisy <lol> ahh.. marzenia.. jest może ktoś kto akurat na nich trafił?? ;>
Marne szanse. Latem mają długi urlop w lipcu i nie trenują, a jak już to korzystają z mniejszego boiska.
Bachata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 11:28   #1765
kupanapatyku
Raczkowanie

ja jade.;] 30.07 - 10.08
kupanapatyku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 13:18   #1766
chevaugne
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za odpowiedź. A jeszcze mógłby mi ktoś coś powiedzieć o hotelu Florida Park? bo to chyba jednak tam będziemy jechać, a z tego co widać nawet po zdjęciach wygląda o wiele lepiej niż SanMarti. Był tam ktoś może?
chevaugne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 13:38   #1767
shenandoah
Rozeznanie

Cytat:
tylko szkoda że większośc to turyści bo tak chciałam jakichś Hiszpanów poznać i trochę język poćwiczyć bo specjalnie się hiszpańskiego uczę ... ale mówi się trudno.. no i podoba mi się że miasto tętni życiem.. dyskoteki brzmią ciekawie tylko że dużo się słyszy też że jakieś podejrzane typy się tam kręcą a to jakieś prochy ci wrzucą do picia a to coś tam.. ale to chyba przesada już .. a oprócz dyskotek (mmm) są jakieś zabawy takie tańce imprezy na plaży pod gołym niebem? tak wieczorami do późnej nocy na plaży szum morza i zabawa na całego .. I Like it ;p
Spokojnie hiszpanów też można poznać, bardzo bezpośredni ludzie trzeba przyznać Francuzi są sympatyczni i ja jeszcze anglika poznałam i taki jeden obleśny hindus sie do mnie przyczepił w Tropicsie :|
Wiesz uważać trzeba wszędzie, u nas też ci mogą coś wrzucić do picia/

A w tamtym roku udało nam się trafić na dni Lloret czy coś takiego W nocy pokaz fajerwerków nad samym morzem, masa ludzi... super

Cytat:
Też tak sobie myślałam ale jak pojechaliśmy to akurat rozwijali i podlewali murawę i jedyne osoby jakie były na boisku to panowie który to robili

Cytat:
Przeszukaj wątek, dużo iformacji było podawane Ogólnie hotel polecam, jedzenie ok, blisko wszędzie. Jak się za długo w nocy siedziało przy basenie to wreszcie kazali światła gasić i wracać do pokoi.
Z dachu w nocy jest świetny widok! Widać wszystkie kluby, światła.

Zaraz poszukam kilka zdjęć i wstawię ;]

edit:
zdjęcia robione na szybko ostatniego dnia pobytu (meredith )
widok z okna na basen i balkony, rozmazane ale zawsze zdjęcie korytarza, no i Lloret <3
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0647.jpg (72,4 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0651.jpg (40,9 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0648.jpg (47,6 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0661.jpg (22,0 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0311.jpg (50,4 KB, 65 załadowań)

Edytowane przez shenandoah
Czas edycji: 2009-04-18 o 14:02
shenandoah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 20:56   #1768
olcia92
Raczkowanie

A w tamtym roku udało nam się trafić na dni Lloret czy coś takiego W nocy pokaz fajerwerków nad samym morzem, masa ludzi... super

hej a nie pamiętasz może kiedy to było ? ta impreza?
Stary 2009-04-19, 07:55   #1769
shenandoah
Rozeznanie

Dokładnie 26 lipca To chyba był już koniec tych dni Lloret

shenandoah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 13:14   #1770
mmegi90
Przyczajenie

GG do mmegi90

Cytat:
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. A jeszcze mógłby mi ktoś coś powiedzieć o hotelu Florida Park? bo to chyba jednak tam będziemy jechać, a z tego co widać nawet po zdjęciach wygląda o wiele lepiej niż SanMarti. Był tam ktoś może?

Powiedz mi Chevaugne czy Ty czasem nei wybierasz sie z biura Karlik i czy czasem nie jedziesz na oboz z kopalni?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości