|
|
#3571 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Cytat:
Aż tyle^^ dziękuję bardzo, prześliczne Chyba że ktoś ma coś jeszcze w ten deseń? __________ a dzisiaj pomalowałam paznokcie na czerwono, niech wszyscy widzą że jestem zakochana. z Tobą wśród kaczeńcy biec^^ chodź, zabiorę Cię na spacer wśród gwiazd. a wieczorem siedzimy wsluchani w rechot żab czasem przerywany przez nasz śmiech. kto by pomyślał że tak wygląda szczęście. nawet papierosy nie smakują. Ty wiesz co to oznacza. pamiętasz, siedzieliśmy wtedy na łace pod blokiem. Ty patrzyłeś na mnie. ja wpatrywałam się w niebo. wtedy zrozumiałam, miłości na tym osiedlu brak.
|
|
#3572 |
|
Zadomowienie
|
Mimo to kocham go nadal, bo po raz pierwszy w życiu poczułam, co to wolność. Mogłam go kochać, choćby miał się o tym nigdy nie dowiedzieć. Nie potrzebowałam jego pozwolenia, by niepokoić się tym, co ludzie knują przeciwko niemu. To właśnie była ta wolność. Czuć to, czego pragnęło moje serce, nie patrząc na to, co powiedzą inni. dzięki Tobie, wiem, że mam już wszystko. i do końca swego życia, zapamiętam momenty, kiedy czułam, że Ty czujesz to samo. cholernie brak mi Twoich beztroskich oczu. Wiesz, czasami myślę, że ja już nie będę potrafiła się zakochać, on był całym moim życiem, a bawił się nim jak zabawką, którą kiedy się popsuję, można wyrzucić.Niestety, na chwilę obecną nie mogę powiedzieć, że nie chciałabym przeżyć tego wszystkiego jeszcze raz, żeby nawet na chwilę być szczęśliwa. Pomyślę o tym wszystkim jutro. Przecież życie nie kończy się dzisiaj. Jutro też wzejdzie słońce! edit : Przepraszam, że nie odpowiadam na prośby, ale niestety brak czasu i weny. Dziękuję za wszystkie pochwały i wyróżnienia, bo kilka tam widziałam. Uwielbiam was i mam nadzieję, że tan bałagan, który siezrobił ostatnio damy radę wspólnymi siłami uporządkować! ![]()
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-04-18 o 13:23 |
|
|
|
#3573 |
|
Zadomowienie
|
Jedna na milion:
Mówią,że historia lubi się powtarzać... Oby ta też lubiła ![]() tak mi przyszło do głowy noo ii tenn.. powodzenia ;P zadziałajj tam, to na pewno się powtórzy ![]() ___ 1. Bede się śmiała ze swych łez, gdy pokocham w końcu też... 2. Rozwalić wspomnienia jak ścianę zapomnienia... 3. Jest jeszcze taka miłość ślepa bo widoczna jak szczęśliwe nieszczęście pół radość pół rozpacz ile to trzeba wierzyć milczeć cierpieć nie pytać skakać jak osioł do skrzynki pocztowej by dostać nic za wszystko 4. Testosteron was nakręca. 5. To te chwile, kiedy smutek dławi oddech w piersi ...
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Mmm śliczne macie opisy
) I mam do Was prośbę, macie może jakieś "o sobie", tzn mówiące o tym jaka jestem.. Takie żeby pasowały do rubryki "o mnie" że tak powiem![]() _________________________ ______________ no there is nothing that can stop us I'm your pretty little problem You are the reason that I breathe I know you can save me, come and save me, I need you now. I don’t wanna be without you babe I don’t want a broken heart Don’t wanna take a breath without you babe I don’t wanna play that part
|
|
#3575 |
|
Rozeznanie
|
1 Tylko smutku nie zostawiaj...
2 może jednak się narzucam ? 3 Kłócę się z teraźniejszością.. 4 Wątki bajeczne w moim życiu
|
#3576 | |
|
xoxo
|
Cytat:
rozumiem,że może nie podobać Ci się Edward, nie jesteś tym zainetresowana, nie czytałas ksiązki i nie korzystasz z cytatów z nich ale takie wypowiedzi zostaw dla siebie. wiesz są gusta i guściki ![]() * ten cytat wyżej to z jakieś książki ? rewelacyjny *a co do prośby : a głupia głowa odgrzewa wspomnienia o Tobie co wieczór mam tego dość, wyłaź z mojej głowy! wynocha z mojej głowy, nie mam miejsca w niej dla ciebie nie chce być skazana na ciągłe myśli o Tobie wspomnienia o Tobie są jak bumerang ciągle wracają mam tego dość, zająłeś nawet moja głowę meczą mnie wspomnienia o tobie _________________________ ___ Jesteś powodem, dla którego oddycham! / You are the reason that I breathe niech dobry Bóg oszczędzi nam tych słów jak nóż odejdź szeptem w zapomnienie potem będzie bardzo pusto zanim nas zapomni lustro nim rozwieje się ta miłość jakby nigdy nas nie było bądź blisko mnie jak anioł stróż nasza miłość jest jak kot co przemknął chyłkiem po ogrodzie
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko-Wiem, że jesteś moderatorem, ale coś mi się w Twoich opisach nie podoba..Są piękne, ale jak czytam Twoje opisy to jakoś co 2,3.4 był na wizażu..Ostatnio dużo u Ciebie takich było..I jeśli chodzi o ten cały 'bałagan' to mogłabyś coś poradzić, a nie Cie to gó.wno obchodzi. Taka prawda, bo Cie dziewczyny chwalą, Ty dziękujesz i dodajesz opisy. Nic więcej. Ale mogłabyś jakoś to 'naprawić'.Jeśli Cię obraziłam to sorka. Tyle ode mnie : ]
opisy : Mogę być pierwsza, lub ostatnią, ale nigdy jedną z wielu... ..tak zimno tak pusto czuję się...to wszystko mija ucieka jak sen... skromnie bo idę. ;*
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3578 | |
|
xoxo
|
Cytat:
było tego mnóstwo w poprzedniej części _________ I'm a big girl I can handle myself But if I get lonely I may need your help / Jestem duzą dziewczynką, poradzę sobie. Ale jak się zgubię, mogę potrzebować Twojej pomocy
|
|
#3579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_________________ Piętnaście po czwartej rano wszystko wydaje się możliwe. Absolutnie wszystko. cztery minuty na to by odnaleźć drogi swej sens.. Już miałam zrobić krok, ale zastygłam w połowie.. może nie dziś. nie jutro. ale pewnego dnia. i do końca swojego życia. I znów od nowa analizuję półzdania, półmilczenia, półokrzyki. znam na pamięć wszystkie zbiegi okoliczności. nawet lakier z paznokci odchodzi, gdy chcę zostać sama. Świat rozbiera się dla mnie przy rurze. Wirujemy.
|
|
|
#3580 |
|
Raczkowanie
|
już nigdy nie będę czekać, już nie ułożę słów podczas oczekiwań,
żegnam się. już zapomniałam jak się wyciera nos od płaczu, zapomniałam jak pieści się usta ciepłym szczęściem. na kartce zostawił niewyraźne słowa, że spisał świat na straty. zakrywaj mnie swoimi włosami, kiedy opowiem ci jak się wstydzę siebie ułożę w stosunku do ciebie teraz podpatruję przyklejony mój uśmiech, noszę go na kręgosłupie tańczy po mnie w koło, kontaktuje się z tęczówkami moich oczu, powtarza, że dopiero kiedy wrócisz, wróci w kąt ust. chcę dotknąć sobą każde twoje miejsce
w świecie za dużych rękawiczek i niewygodnych foteli, gdzie niebo można zerwać jak tapetę ze ściany wszechświata, nie pozostaje ci nic innego, jak zadzwonić do Boga i zgłosić reklamację . Edytowane przez lovers2friends Czas edycji: 2009-04-18 o 13:49 |
|
|
|
#3581 |
|
Rozeznanie
|
Budowałam swoje uczucia na nitkach babiego lata.
Westchnienia jak morskie huragany. Dlaczego kiedy zaczyna analizować siebie i swoje uczucia- one uciekają? Wrednie znikają i zacierają swoją obecność. A kiedy wreszcie uda jej się pochwycić jakąś myśl, ukierunkować ją, coś zawsze musi jej przeszkodzić. Więc co kryje się za tym beztroskim uśmiechem i błyskotliwym spojrzeniem? Przypominało to właśnie jej huśtawkę nastrojów. Rozkołysana przez los, nie umiała się sama zatrzymać. Wiecznie chaotyczna, raz tu, raz tam. Zwłaszcza teraz, kiedy bała się wszystkiego. Czas biegł niemiłosiernie, a policzki z minuty na minutę czerwieniały coraz bardziej. Chyba zaczęła błądzić we mgle znanej jako życie. Na ogół zakochujemy się w nieodpowiednich osobach. I to jest chyba najpiękniejsze.
|
|
#3582 |
|
Raczkowanie
|
spojrzenie oczu niebieskich,czerwonych ust dotyk
czytam słowa nienapisane z twoich oczu moje oczy w smutku wypatrują radości twoja skóra muśnięta powietrzem dwa albo trzy słowa pomiędzy ustami pocałunek kilka dźwięków czulszych niż szept szepcze o dotyk twych warg… cierpliwe i wytrwałe serca nie zmieniają swojego oblicza różowe niebo nad górami pocętkowany horyzont... fioletowe oczy,rumiane policzki,płonące włosy. serce położone na ręce... przybliża kadr pragnieniem pocałunku… _____________ Zabierz mnie tam gdzieś najdalej gdzie najwolniej płynie czas, Z Tobą za rękę przed siebie w nieznane będę szła. ;* ;* |
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Zabijanie uczuć i górnolotne słowa.
Ciepły oddech, gorące ciało. Chciałabym powiedzieć ci coś o miłości, bo o nienawiści prawie wszystko wiesz.. Cicho oddychać, cicho żyć. Więc chociaż ty mnie kochaj. |
|
|
|
#3584 |
|
Rozeznanie
|
OKRADAM :
lilyblack - guru . ![]() Paajka - Biore beszczelnie ![]() dDoll - boska <3JednaNaMilion osz kurdee kobietoo ! Ukradłam sobie twoje czteryy . ![]() a co do prośby to może hmm : - Powtórzmy to jeszcze raz - to samo miejsce i ten sam czas . - pobawmy sie w replay . Ja nacisnę guzik a ty zrobisz to jeszcze raz . - wspomnienia nie dają mi spokoju , więc powtórzmy to jeszcze raz . - Dziś nadejdzie okazja , możesz ją wykorzystać . Pytanie tylko oczy to zrobisz. - Dzisiaj nadejdzie ten dzień kiedy spełni się sen . - Tu się zaczęło i niech się nie skończy . - By do ciebie wracać każdą NOCĄ złotą . chyba nie pomogłam ale starałam sie w każdym bądz razie intencje miałam dobre Steri - okradam , świetne opisy .zakichanakrolewma - POWALIŁAŚ ;*Czarnula4 - jak zawsze ![]() ![]() xDJakJaCieLubiexD -nic dodać nic ując poprostu zabiram ![]() dontlookdown -cudowna ty ![]() ![]() nee - to już jest moja tradycja ;D nieliczylamwcalesie - Ty wiesz ;** ![]() bagera - również okradłam ;-) niewieotymnikt - a ty wcale nie gorsza ;** zabieram ![]() snowball - - wszystkie ukradłam ![]() TiS - kradne , kradne , kradne ![]() Diva (iles chybaa przepraszam ale nie pamiętam nicku ) - ale okradam mimo to . ![]() Kinderka13 - i tą też okradam ![]() Miluu - po raz kolejny kradne CukrowaPanna - BOSKIE opisyy powinnam - podaruj mi twój talent okradam ;**(przepraszam jeśli pomyliłam czyjś nick , żebyście wiedziały ze nie zrobiłam tego specjalnie bo pisałam z pamięci ) bankowska może : * Bujamy się w rytmach Hip - Hopu / z najmojszym *; (; * Peja , Firma i te klimaty . Koncert . * Koncertowo z nim ;* * śpiewamy , tańczymy - dobrze się bawimy na koncercie z nim .Tylko takie , nie wiem czy pomogłam ![]() _________________________ - Bohater moich snów <3 - lubie moje sny erotyczne z tobą w roli głównej (; - Pokaż mi Ciebie , a ja pokaże Ci niebo . - Zgłosze sie do "dom nie do poznania" tylko zamiast domu niech wybudują mi nowe serce . - proteza serca .
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-04-18 o 20:46 |
|
|
|
#3585 |
|
Raczkowanie
|
dopiero teraz wiem ile w jego myślach było mnie..
kłótnie zniszczyły wiele racji na mojej drodze.. mieć szczęście oznacza również : nie mieć szczęścia. tak często o tym zapominamy.. no dalej.! spuść na mnie swoje lwy. ona tańczyła. on ukradkiem bił jej brawo..
|
#3586 | ||
|
Raczkowanie
|
truskawkowa1993
jak ja cię kocham, dziewczyno ![]() Cytat:
Cytat:
genialne. mogę wiedzieć skąd? jestem za mała by spojrzeć ci w oczy. nadwrażliwość jest jak bilet w jedną stronę stąd. uczę się na nowo, oddychać. sucho mi w gardle, ty jesteś mój tlen! czułość waszych obcych rąk. nadziei naładuj w kieszenie i chleb. dziękuję, unicestwię się sama. gdyby nie papierosy, pewnie bym zwariowała. gdyby nie ty, pewnie bym nie paliła. Edytowane przez niewieotymnikt Czas edycji: 2009-04-18 o 14:42 |
||
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Słońce na patyku zagląda przez moje okno . cóż, ja zwykle oddycham Twoimi słowami. Miłość - wydanie specjalne, seria limitowana. i znów zła Pogoda Sercowa To tylko sezon miłości.. Nasze Uczucie pod stołem, kopie się nawzajem ! pomiędzy ciszą, a krzykiem słucham głosu Twojego serca kazdy niezapisany moment znika jak łza w oku na ścianie farbami namalujemy serce, a obok odciśniemy nasze dłonie. Moda na Samotność. Pożyczony Czas. Weź moje serce, owiń je we wstążkę i zrób kokardę . Dźwięk męczy się na moich ustach. Liczymy gwiazdy i przejeżdżające samochody na drodze naszej Miłości. Devileek - świetna jesteś ! ; ** paulqa94 - gdzie Ty się podziewasz ?!
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
mimo burz, z woli dusz, ja cię kocham. no i już. odczaruj mnie. ty wiesz, co kryje się w moich snach. mamy czas. łap mnie. zamykam w dłoni nasz świat, świat wart więcej od marzenia. uśmiechem słońca dotknę ust. i znosisz mi co dzień rozogniony bukiet róż. |
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to niby dlaczego zaskoczona ;> ? ja uwielbiam Twoje opisy ! i zapomniałam wczoraj wyróżnić także peculiarity także wspaniałe ![]() _______________ Zatańcz ze mną jeszcze raz Otul twarzą moją twarz w nicości trwam Kolejna łza spływa po moim policzku i umiera na mych ustach.. Nie bądź smutna, no nie bądź, ta mgiełka, to tylko pamięć. Patrz jakie czyste niebo, a w morzu - łabędź! jutro już będzie słońce i ciastko z dziurką! ta chmura jest małą chmurką, Co mnie zabija, to nadzieja, jej wątły krzyk i śpiew, i szept, - ściga mnie po wsiach, knajpach, kniejach, wzywa na szlaki szczęść i bied wątpliwa przyszłość kołysze mnie. pod drzewami - miłość Znowu dziś chciałem odmienić świat więc jesteś jesteś jesteś daj niech sprawdzę niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę oślepłym ze zdumienia oczom był czas muzyka była dla nas wszystkim jak BÓG ! było szaleństwo dusz ten pocałunek pachniał jak rozgryziona łodyga maku czerwono posypał się z warg zakwitł w miękkim wgłębieniu dłoni kiedy wspiełam się na palce dzwonił w dojrzałym polu lecz wtedy nie było już mnie znikłam w tym złotym pocałunku
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-04-18 o 14:54 |
|
|
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
Jest w Twym usmiechu coś ekscytującego. coś, czego nie pojmuję
Twoje palce na mojej skórze tworzą powieść . niebo turkusowe jak niezapominajki znów jest jutro, w pokoju czuć wczorajszą wódką... bo Ty wymieniasz gwiazdą baterie. strzępek uczuć zszyć nie potrafię.... W sercu -5... nie kocham Cię już. Gdziekolwiek był on tam był mój raj. mieścisz mi się pod paznokciem właśnie. smak twoich ust dawno przestałam mieszać pod podniebieniem! _____________ Zabierz mnie tam gdzieś najdalej gdzie najwolniej płynie czas, Z Tobą za rękę przed siebie w nieznane będę szła. ;* ;* |
|
|
|
#3591 |
|
Raczkowanie
|
to koniec zabiliśmy w sobie wszystko, mogliśmy więcej, przykro.
a miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam. wydawać by się mogło, że jesteśmy źle dobrani. kiedy przechodzisz pod oknem śmiejesz się głośnie, nie obchodzi cię toczy ustoję czy upadnę. ponoć wiesz o mnie wszystko chociaż nie znasz mnie wcale. lubię patrzeć w twoje oczy, kiedy pada. I leżąc na krawężniku opowiadać tobie jak wygląda świat. A na ulicy mali chłopcy rozbijają sobie głowy. Przygotowując roztwory miłości chcą być lżejsi od ciężaru swoich ciał. najlepiej było wtedy, kiedy kogoś miałam w sobie. gdy pachniało deszczem i marzyłam wieczorem, gdy karmiłam gołębie chlebem z karbidem, słuchałam muzyki, upijałam się winem. nieco schudła, trochę zbrzydła, serce miała z mydła. potargana przez czas i przez miejsce. i tak nie spotkamy się więcej i tak nie będziemy się więcej już znać. razem tak wiele choć obiektywnie prawie wcale. jedna miłość to coś więcej niż cokolwiek.
Edytowane przez patrycja123121 Czas edycji: 2009-04-18 o 15:11 |
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
z flamastrem pójdę w świat. namaluję sobie szczęśliwe życie. to tylko pech. tylko brak mi czasu, by żyć. ej, ej. nie szalej. czyżby motylki w brzuchu? kochaj. to fajne jest. serce mam jak ogień. spadło niebo. wyznanie, gdy brak słów. witaj w świecie rozkoszy. |
|
|
|
#3593 |
|
Raczkowanie
|
Popatrzyła na siebie z pogardą i pomyślała "spadłam na dno"... to tylko miłość. nie panikuj. <3 zasłoń mi słońce. niech zgaśnie. w Twoim cieniu świece najjaśniej. ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata.
|
#3594 |
|
Raczkowanie
|
stąd do wieczności, jak od nas do miłości. zdaję sobie sprawę że daleko.
Tęsknota za Tobą jest nie do zniesienia... Patrzysz na mnie takim wzrokiem, że bezczelnie proszę o jeszcze Żeby wrocily te dni, kiedy uśmiech byl na twarzy. Powietrze wciąż pachnie smakiem twych słów... Moje myśli biegną maratonem umierającego czasu im większy się sobie wydajesz ,tym bardziej malejesz. kiedy się uśmiechasz... rób to tylko dla mnie. do gwiazd jest bliżej Nam niż krok... ciebie pragnę bardziej niż powietrza. ________________ Zabierz mnie tam gdzieś najdalej gdzie najwolniej płynie czas, Z Tobą za rękę przed siebie w nieznane będę szła. ;* ;* |
|
|
|
#3595 |
|
Zadomowienie
|
mało się udzielam ale dodaje coś od siebie.
Myśli plączą się ze snami... moja psychika od dawna poj.eba.na Jutro Jest Niepewne, A Wczoraj Było Takie Piękne.... Miłość to chłam...Przeliczana na ilość ran...Ran które mam... Między prawdą a złudzeniem... Masz już kogoś na oku? Ona jest górą. A Ja już jestem z boku.... Brak perspektyw. Brak marzeń. Było żle to nie płakałam, że jest dobrze udawałam, ale ile można?? Tak wiele we mnie słów których nie wypowiem, choć krzyczą głośno.... Mówię tO Do SiebiE COdziEnniE: BęDzie LePiej, Na LepSze Się ZmiEnię... Chcieć a móc...Pragnąć a mieć... Marzenia a realność... Niech za każdy ból w duszy, życie wstrzyknie mi morfinę, żyć nauczy... Ból doświadczeń sprawia, że śmiech znika. Troche pozytywu w negatywnym świecie. (: Tyle samo kłamstw co prawd, moim życiem rządzi... To co wiem wpędza mnie we frustrację, czego niewiem w megalomanię... Propaguje przyjażń i nie dlatego że się kiedyś może przydać !!!!! Nie należy bać się zmian, które powodują ran wyleczenie... Będe sobą... A inni niech dalej z siebie kretynów robią... Życie to dziwka, która nie jest słodka... |
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio dodaję tylko opisy, które wymyślam sama. Ewentualnie jeżeli coś nie jest mojej twórczości podaję autora. Tak jak to były ostatnim czasy cytaty Lidii Jasińskiej, czy cytaty z Magdy M. Jest to ogólnie dostępne i mógł ktoś np. 3 wątki temu wrzucić dany fragment. Nie przeglądałam wszystkich wątków, więc raczej nie jestem w stanie nie powtórzyć ewentualnie jakiegoś opisu, który nie jest mojej twórczości. Natomiast opisów z wizażu teraz nie dodaję. Co się tyczy "bałaganu".. nie wiem co masz konkretnie na myśli, ale domyślam się, że chodzi Ci o pojawiające się offtopy. No, wybacz jeżeli się tak moim moderatorstwem zainteresowałaś to mogłaś również sprawdzić, że nie jestem moderatorem plotkowego, ale dietetyki. Tutaj moge co najwyżej komuś dać ostrzeżenie jeżeli już poważnie mi podpadnie, ale usuwanie postów, czy w jakikolwiek sposób "rządzenie" działem plotkowego nie jest moim obowiązkiem. Od tego są specjalnie przydzieleni moderatorzy: YenneferD, Laura2112, Rambo, Hosenka. I nie, nie obraziłaś mnie, ale takie uwagi są nie na miejscu. __ naiwna jak dziecko we mgle w drodze na Nową Zelandię to nie jest kryzys, to jest kompletna katastrofa chwilowo odpoczywam od "mienia kogoś" - nienawidzę Cię - kochasz, tylko wstydzisz się przyznać takie teksty to zasuwały sufrażyski na początku XX wieku - czy wiesz, że ja to nawet dałbym sobie zrobić krzywdę, żeby zapewnić Ci miłość, szczęście i takie procesy, że łeb urywa? - dlaczego masz takie smutne oczy? - oczy?... od wiatru miłość może się znudzić. nie można 24 godziny na dobę trzymać się za ręcę i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie Ci co najgłośniej krzyczą o męskości mają najczęściej z nią największe problemy wiesz, że dla mnie jutro znaczy na przedwczoraj cały czas musismy się martwić, żeby nie trafić do klatki z jakimś nieodpowiednim zwierzakiem /magda m. pozostałe: nie patrz już nigdy więcej na mnie oczami zbitego psa ja i Ty? a przepraszam, oglądałeś może film mission impossible? złamana, połamana, zniszczona, wyrzucona po każdym spotkaniu z Tobą czuję się jakby przejechał mnie czołg lepiej się nie przyznawaj, że twoją ostatnią rozrywką jest wycie do księżyca o północy no szczerze Ci powiem, że kot mojej sąsiadki ma większe mięśnie od Ciebie kolego, zalatuje mi z lekka małą aseksualnością Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-18 o 15:20 |
|
|
|
|
#3597 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a te Twoje powyżej Znakomite! <3Cytat:
Ale fajny! A to:I znów od nowa analizuję półzdania, półmilczenia, półokrzyki. chyba nie tak dawno dodawałam .. :P Swoje ciało umieszczam w sukience. Wkładam nogi, piersi i ręce, ale głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę. a czarne skały wietrzą spisek i sypią węgiel do kołysek..
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-04-18 o 15:23 |
||
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz echo w tym lesie szydzi, że ziemia nosić mnie się wstydzi.
po tym wszystkim zawsze mi będzie czegoś mało. póki co serce mam zatrute, a uśmiech na twarzy bardziej gorzki niż smutek. po raz setny odbiegam od uczuć na siłę. między nami jakieś miliony słońc. życie jest zmianą. jeśli przestajesz się zmieniać - przestajesz żyć. bo wypełniasz kolorami te wszystkie szare dni. trust I seek and I find in you. /szukałem zaufania i znalazłem je w Tobie jestem złodziejem, Twe najlepsze chwile kradnę. natnij, zarysuj, skończ mnie, w którymś końcu, w końcu. spod przymkniętych powiek przyglądam się Tobie - z czułością. za rękę przed siebie. raz dwa trzy cztery, znikają wszystkie szmery.
|
#3599 |
|
Zadomowienie
|
tak siedzę godzinami, nigdzie nie spieszę się,
czasami facet taki jak Ty zaczepi mnie. zakończmy tą grę w udawanie uczuć. jesteś tylko ciężarem, jak kosz z brudnym praniem. więc siadaj razem ze mną, na stacji PKP. westchnienia i szepty bezwstydne. dziś mi się nawet przyśniło, że między nami nigdy nic nie było na imię mam.. nieważne jak. i tak każdy z was przecież dobrze mnie zna.
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
i nic nie będzie takie samo, ale kto powiedział, że bez Ciebie będzie gorzej.
nawet smutek stracił już swój sens. Odszedłeś, a razem z twoim odejściem przyszło do mnie dwóch Panów. Pierwszy powiedział muszę obdarzyć Cię wielkim smutkiem, a drugi samotnością.. Spojrzałam na nich ze łzami w oczach i wyszeptałam -wchodzcie chłopaki, uwielbiam trójkąciki. wyczerpane słowa. paniczny szept twój. upajamy się swoją ciszą. wiesz miałam już szkic naszego życia.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

Chyba że ktoś ma coś jeszcze w ten deseń? 

osz kurdee kobietoo ! Ukradłam sobie twoje czteryy .
ale starałam sie

Ale dziekuję ;* I podebrałam Ci ten dłuższy ;*
wystarczy Marzena