Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-18, 13:26   #811
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

wilczyca OSP to ochotnicza straz pozarna mamy sale gdzie wszystko sami robimy tzn bedzie kucharka my kupujemy produkty ona gotuje, dla mnie 1000 zł to tez duzo, własciciel sali ( w tym wypadku strazacy) wynajmuja tylko sale nic wiecej ich nie interesuje wiec albo zamowimy dekoratorke albo bedziemy dekorowac sami tylko boje sie czy wyjdzie to jakos chociaz moja siostra mowi ze wyjdzie wystarczy zebrac dobra ekipe musze to obgadac z mama
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 13:28   #812
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
wilczyca OSP to ochotnicza straz pozarna mamy sale gdzie wszystko sami robimy tzn bedzie kucharka my kupujemy produkty ona gotuje, dla mnie 1000 zł to tez duzo, własciciel sali ( w tym wypadku strazacy) wynajmuja tylko sale nic wiecej ich nie interesuje wiec albo zamowimy dekoratorke albo bedziemy dekorowac sami tylko boje sie czy wyjdzie to jakos chociaz moja siostra mowi ze wyjdzie wystarczy zebrac dobra ekipe musze to obgadac z mama
jeśli już to ja bym sama robiłą w necie jest tyle tego typu zdjęć i propozycji, że spokojnie dacie radę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 13:36   #813
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a wieczorem idziemy z TZcikiem na koncert
trzeba odkurzyc glany
Na jaki koncert idziesz?
Ja dzisiaj moje glany wypucowałam i odstawiłam na strych. Poczekają sobie tam na kolejną (już dziewiątą ) zimę
Cytat:
hej dziewczynki
od razu mam pytanie do tych ktore maja wesele w sali typu osp czy pytałyscie juz moze ile bedzie kosztowała dekoracja waszej sali ja sie pytałam w 2 niby cena nie jest kosmiczna ale zaczełam sie zastanawiac czy nie dali bysmy rady sami jakos jej udekorowac kupiłabym materiały balony tylko czy efekt byłby porownywalny
Cytat:
My też mamy w takiej sali weselnej, którą trzeba ustroić. Wynajmujemy same pomieszczenie i kuchnię. Jeszcze nie interesowałam się cenami dekoratorów, ale kumpela mi opowiadała, że oni za samodzielne wystrojenie remizy dali ok. ... 1000-1500 zł Jeżeli dekorator byłby w podobnej cenie, to wzięłabym jego.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 13:38   #814
kaska87
Zakorzenienie

a ja mojej sali przystrajać nie będę bo bym ją zwieśniaczyła bo sama w sobie jest strojna

Stary 2009-04-18, 13:46   #815
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Na jaki koncert idziesz?
ciezki nie wiem czy ktorejkolwiek z Was cos powiedza nazwy zespolow
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...kesttour22.jpg

Cytat:
Ja dzisiaj moje glany wypucowałam i odstawiłam na strych. Poczekają sobie tam na kolejną (już dziewiątą ) zimę
ja moich nie pastuje len ze mnie
z reszta one juz tylko na koncerty, bo dziurawe sa z deczka

co do dekoracji sali to ja nie wiem czy bym sobie sama poradzila, szczegolnie z czescia sufitowa... bo to jednak jakos trzeba przymocowac wszystko

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-18 o 13:48
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 13:49   #816
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no Ty to masz poważniejsze zadania niż ja
e tam wydaje Ci się

Cytat:
a ja mojej sali przystrajać nie będę bo bym ją zwieśniaczyła bo sama w sobie jest strojna
ja też nie będę
ale jeśli dekoracja, którą miałabym zrobić sama wyniosła by mnie cenowo podobnie jak wynajęcie dekoratora, to chyba bym się jednak zdecydowała na to drugie ale zawsze mi sie wydawało, że jeśli samemu się to robi, to mimo wszystko dużo taniej wychodzi

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 13:50   #817
kaska87
Zakorzenienie

opycham się sałatką owocową mniami

Stary 2009-04-18, 14:10   #818
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
opycham się sałatką owocową mniami
zazdrościć

u mnie wszystko stoi w miejscu..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 14:17   #819
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli już to ja bym sama robiłą w necie jest tyle tego typu zdjęć i propozycji, że spokojnie dacie radę
na razie przegladałam zdjecia od tych dekoratorek u ktorych sie pytałam o cene bardzo ładnie to wszystko wyglada i chyba nie jest takie trudne do zrobienia

Cytat:
My też mamy w takiej sali weselnej, którą trzeba ustroić. Wynajmujemy same pomieszczenie i kuchnię. Jeszcze nie interesowałam się cenami dekoratorów, ale kumpela mi opowiadała, że oni za samodzielne wystrojenie remizy dali ok. ... 1000-1500 zł Jeżeli dekorator byłby w podobnej cenie, to wzięłabym jego.
jeszcze nie wyliczałam ile by nas to wyniosło jesli sami bysmy robili porozmawiam z tz i mama siostra juz jest za tym zeby samemu dekorowac, jutro moze mniej wiecej sie zorientuje ile czego potrzeba ile by to kosztowało ale jesli rzeczywiscie ok 1000 to tez sie nie bede bawic tylko zamowie dekoratorke

ide na powtórki brzyduli
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 15:29   #820
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Byliśmy w Kancelarii i mamy godzine juz zarezerwowana na 100% i prawdopodobnie nauki i poradnii już drugi raz nie bedziemy musieli robićWiec abrdzo fajnie
Zapozyczylam od PM i barzo mi sie spodobało , warto przeczytać :

Wrzesień
Gdy do ołtarza prowadzi Wulkan (Hefajstos), bez kłopotów się nie obejdzie. Mówiąc wprost, nie jest to najszczęśliwszy miesiąc na zawieranie związków małżeńskich. Partnerzy często wnoszą w posagu kompleksy, smutne wspomnienia z dzieciństwa, nie zabliźnione rany, a wobec siebie mają nadmierne oczekiwania, które przeważnie nie mogą być spełnione. Zdrady i rozwody nie należą tu do rzadkości.
Madzia.. No to pięknie Nastraszyłaś mnie równo :P Już teraz wiem że szanse na sukces są nikłe

Cytat:

zapomniałam Wam coś opowiedzieć sis mojego TZ-a ostatnio w albumie znalazła zdjęcie, gdzie jestem ja i TZ!! rok 98 przeżyłam szok toż to przeznaczenie! jakiś zjazd był motorów i akurat stoimy obok siebie niezłe, nie?
Kaśka szok!! Przeznaczenie faktycznie

Cytat:
hej dziewczynki
od razu mam pytanie do tych ktore maja wesele w sali typu osp czy pytałyscie juz moze ile bedzie kosztowała dekoracja waszej sali ja sie pytałam w 2 niby cena nie jest kosmiczna ale zaczełam sie zastanawiac czy nie dali bysmy rady sami jakos jej udekorowac kupiłabym materiały balony tylko czy efekt byłby porownywalny
Moja dekoracja będzie kosztować ok 800-1000 złotych.. Na pewno nie będę sama dekorować, wynajmę dekoratora
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 18:23   #821
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej
jestem padnieta, bo dzisiaj z TŻtem mylismy znoeu 4 auta,ręce odpadają no i dizsiaj muszę jeszcze zrobić projekt na czwartek bo w tygodniu nie będę miała czasu..

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a u mnie lipa troszkę- dziadek tżta nie odzyskał nadal przytomności i maszyny podtrzymują jego życie a lekarze każą nastawić się na najgorsze.....
no faktycznie nie za ciekawie.. ja się czasem obiwawiam ,żeby np mojej babci nic się nie stało.. możę to głupie ale nie wiem jak wtedy przed ślubem mielibyśmy się zachować..

Cytat:

ale swinie za przeproszeniem... po co one ci w ogole gadaja takie glupoty
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ale masz koleżanki.
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
powiedz koleżankom, ze są dziwne mój chrzestny brał ślub w majui do dziś są szczęśliwym małżeństwem, wychowującym już 18 letnią córkę... moja kuzynka także brała ślub w tym miesiącu i też wszystko ok....
ludzie kochani przecież to wszystko zależy od charakteru danego człowieka, czy uda się wytrwać do końca czy nie... jak słysze takie teksty to się sama zastanawiam, w którym my wieku właściwie żyjemy??? wszystkim takim przesądom mówimy stanowcze NIE
chyba po prostu mi zazdroszczą,. bo same szybko się slubów nie doczekają.. w sumie to nie są moje koleżanki tylkio znajome ze studiów, koleżanki mam z inzynierski z którymi utrzymuję kontakt.. na poczatku było mi przykro jak mi to wszystko mówiły, a potem to tylko zlew, bo ja w przesądy nie wierzę, ale mogły to wszystko zachować dla sibie..

z takich slubnych rzeczy to TŻ był dzisiaj w kancelarii kościelnej zaklepać nam termin i godzinę bo biedak obawiał się że już jest pozarezerwowane.. faktycznie caly czserwiec 2010 jest zajęty, ale w maju w piątki było wszystko wolne, tylko 3 pary zapisane na sobotę..
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 22:00   #822
centipede
Zadomowienie

Can't odpoczywaj bidulko fajnie, że macie już zarezerwowaną godzinę! My dalej nie mamy ale na razie mamy troszkę innych spraw na głowie, także nie wiem kiedy się tym zajmiemy...

Strasznie wysokie ceny niektórych dekoracji 1800zł na przykład, powariowali? dla mnie to dużo my chyba nie będziemy musieli się o to martwić, bo lokal zapewnia wystrój o ile dobrze pamiętam z rozmowy (umowy jeszcze nie mamy podpisanej). Będzie pomarańczowo-biała, to na pewno, bo ślicznie się taki kolor komponuje z tą salą.

Przeglądam sobie komisy sukien ślubnych i można tak przeglądać całą noc, pełno tu tego. Co myślicie o tych dwóch sukniach? Moim zdaniem ślicznie wyglądają na PM.
http://komisslubny.pl/index.php?modu...=0&limit_do=21
Stary 2009-04-18, 22:07   #823
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Can't odpoczywaj bidulko fajnie, że macie już zarezerwowaną godzinę! My dalej nie mamy ale na razie mamy troszkę innych spraw na głowie, także nie wiem kiedy się tym zajmiemy...

Przeglądam sobie komisy sukien ślubnych i można tak przeglądać całą noc, pełno tu tego. Co myślicie o tych dwóch sukniach? Moim zdaniem ślicznie wyglądają na PM.
mi się akurat żadna z tych sukni nie podoba a ta druga wygląda jak z żółtej firanki ale fakt, że jakość jest super a cena okazyjna, sama nie wykluczam sukni z komisu choć z moimi wymaganiami będę musiała chyba uszyć

a co do kościoła - nie straszcie mnie, ja czytałam że pół roku przed ślubem wystarczy chyba będziemy musieli zadzwonić do rodziców mojego PM i poprosić, żeby podeszli bo szkoda jechać do Bielska tylko po to...
a mówiłam mu, żeby poszedł sam w święta ale nie, bo on nie chce z księdzem rozmawiać
Stary 2009-04-18, 22:51   #824
centipede
Zadomowienie

Wilczyca z żółtej firanki? cóż za piękne porównanie no wiesz, ja tu wynalazłam dwie kiecki które przykuły moją uwagę a Ty mi tutaj, że się nie podobają

Też mam nadzieję, że nie trzeba się bardzo spieszyć z załatwianiem godziny w kościele, bo żeby się nie okazało że będziemy mieć problem tak się zbieramy, żeby to załatwić, że aż wstyd... chyba od lutego co jakiś czas powtarzamy, że może by się przeszedł i zapytał o te nauki... a do kościoła, gdzie planujemy ślub mamy ok 2 minuty piechotą, także odległość nie jest przeszkodą
Stary 2009-04-19, 08:17   #825
centipede
Zadomowienie

Kobitki gdzie jesteście? Jestem w szoku, myślałam że będę mieć coś do poczytania a tu cisza taka....
Stary 2009-04-19, 08:27   #826
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Kobitki gdzie jesteście? Jestem w szoku, myślałam że będę mieć coś do poczytania a tu cisza taka....
w niedzielę o 9 rano? ja gdybym nie musiała jechać na Dzień Ziemi spałabym jeszcze co najmniej 2h a tak to wstałam w środku nocy
Stary 2009-04-19, 08:30   #827
gosica502
Wtajemniczenie

No szok jakie pustki Ja wczoraj miałam z TŻtem rocznicę, a później imprezkę ze znajomymi... Tak że mnie tu niemalże nie było
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 08:39   #828
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ale zawsze mi sie wydawało, że jeśli samemu się to robi, to mimo wszystko dużo taniej wychodzi
a to chyba wlasnie niekoniecznie, bo dekoratorka zazwyczaj ma swoja firme i swoje materialy - jakies wstegi, swieczniki, ozdoby ktore wykorzystuje w swojej pracy... bo chyba nie kupuje tych wszystkich elementow na kazde wesele z osobna?
a robiac samemu dekoracje musimy to wszystko kupic, a potem nam to zostaje - wlasciwie nie wiadomo do czego

Cytat:
na razie przegladałam zdjecia od tych dekoratorek u ktorych sie pytałam o cene bardzo ładnie to wszystko wyglada i chyba nie jest takie trudne do zrobienia
ooo a pokaz przykladowe zdjecie jakbys chciala zeby to wygladalo
chyba nie balony?

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
jestem padnieta, bo dzisiaj z TŻtem mylismy znoeu 4 auta,ręce odpadają no i dizsiaj muszę jeszcze zrobić projekt na czwartek bo w tygodniu nie będę miała czasu..
no podziwiam, ze wam sie chce myc auta innych... jakby mi ojciec czy brat podstawili auto do mycia to bym ich chyba wysmiala

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
no faktycznie nie za ciekawie.. ja się czasem obiwawiam ,żeby np mojej babci nic się nie stało.. możę to głupie ale nie wiem jak wtedy przed ślubem mielibyśmy się zachować..

ja tez sie boje o mojego dziadka. swoje lata juz ma i roznie to bywa. ale wierze, ze bedzie wszystko w porzadku. nie wyobrazam sobie swojego wesela bez dziadka. z reszta jak mi mowil, bardzo mu zalezy zeby dozyc powiedzialam mu zeby glupot nie gadal, bo jeszcze wnukow spokojnie dozyje

a w ogole to ja tu jako porzadny koordynator zespolu projektowego wstalam wczesnie zeby poskladac wypociny mojego zespolu i wyslac do ocenienia... i co? i jedna osoba mi wyslala...
a do 12 w poludnie musze wyslac calosc co za lenie....

na koncercie bylo superancko tym bardziej, ze jeszcze spotkalismy sie tam z kuzynka i jej mezem (ktorzy sobie wchodza na koncerty za darmo, takim to dobrze...)
TZ po koncercie byl przygluchawy, zachrypiety i mu sie troche okulary zluzowaly (dostal od kogos glanem w bok glowy, jak jakiegos goscia niesli przez sale na rekach )
mam nadzieje, ze dzis juz wszystko w porzadku
i tak dochodze do wniosku, ze chyba musimy sobie kupic jakis dziadowski aparat do 3,5mp specjalnie na koncerty. bo z naszym cos nas nie chca wpuszczac. juz na Coke Live krecili nosem, ale ze na nim nie pisze ile ma mp to wpuscili. a wczoraj powiedzieli, ze taki duzy to ma na pewno wiecej i musze zostawic w depozycie (oczywiscie dodatkowo platnym ) na szczescie maz kuzynki zalatwil sprawe i go sobie wnioslam no ale nastepnym razem juz niekoniecznie moze sie udac
ale takie male aparaty chyba nie sa drogie jak u nich z jakoscia zdjec? do przejscia?

hehe wlasnie zadzwonila do mnie kolezanka i poinformowala, ze jedyne zajecia na ktore sie dzis wybieralam popoludniu sa odwolane
no to mam wolne

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-19 o 08:44
Stary 2009-04-19, 08:45   #829
kaska87
Zakorzenienie

witam dziewczyny nie chce mi się nic! nie mam ani apetytu ani nie mam ochoty się ubrać, nic! wstałam o 4:30 i nie mogłam spać nad ranem przysnęłam, ale tak, że wszystko słyszałam więc to takie drzemanie nie mam już siły

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-19 o 08:51
Stary 2009-04-19, 09:31   #830
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
witam dziewczyny nie chce mi się nic! nie mam ani apetytu ani nie mam ochoty się ubrać, nic! wstałam o 4:30 i nie mogłam spać nad ranem przysnęłam, ale tak, że wszystko słyszałam więc to takie drzemanie nie mam już siły
jesli słuchałas jak rodzice rozsztrzygali jakies wazne kwesie dotyczące Ciebie, to współczuję, bo to okropne, ja też nie raz byłaś świadkiem w tkaiej sytuacji, straszne, bo oni myślą, że nie słyszysz
Daj znac jak tam Ci sie wszystko uklada i głowa do góry choćby nie wiem co
A my juz nie śpimy i się zastanawiamy kiedy tż będzie mógł auto prowadzićA ja chce go jeszcze do deathlona po hntle dla mnie wyciągnąć. Super wczoaj było. Wódke piliśmy w czery osoby, czasem ktoś się przyłączył i wypilismy całą 0,5 i prawie całą 0,7, ok.0,5-0,6 l, myślę, że na weselu butelka na głowę wystarz i jescze zostanie. Specjalnie zwracałam uwagę na to ile wypijemy
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 09:39   #831
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A my juz nie śpimy i się zastanawiamy kiedy tż będzie mógł auto prowadzićA ja chce go jeszcze do deathlona po hntle dla mnie wyciągnąć. Super wczoaj było. Wódke piliśmy w czery osoby, czasem ktoś się przyłączył i wypilismy całą 0,5 i prawie całą 0,7, ok.0,5-0,6 l, myślę, że na weselu butelka na głowę wystarz i jescze zostanie. Specjalnie zwracałam uwagę na to ile wypijemy
niech sobie sprawdzi internetowym alkomatem
moj TZ zawsze sobie oblicza, przy czym zaznacza, ze pil na pusty zoladek zeby miec jako taka pewnosc

a ja sie robia typowa baba... wczoraj po pierwszym piwie przerzucilam sie na Bacardi Breezery

te regulaminy koncertow sa jakies z innej epoki szukam na allegro aparatu do 3,5mpix i co?? i kupa... juz praktycznie takich nikt nie produkuje... te ladne np. rozowy cybershot maja po 8-10
Stary 2009-04-19, 09:50   #832
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jesli słuchałas jak rodzice rozsztrzygali jakies wazne kwesie dotyczące Ciebie, to współczuję, bo to okropne, ja też nie raz byłaś świadkiem w tkaiej sytuacji, straszne, bo oni myślą, że nie słyszysz
nie, nie o to chodzi moi rodzice normalnie cieszą się ze ślubu i kasę tez nam na wesele dadzą

Stary 2009-04-19, 09:53   #833
lain
Zakorzenienie

bo to pewno chodzi o tescia (bo jezeli nie o rodzicow i nie o tesciowa, to juz chyba tylko on zostaje...). nie bede wypytywac, bo widze, ze wybitnie nie chcesz nam powiedziec. 3mam tylko kciuki zeby sprawa sie rozwiazala po Waszej mysli a jak sie rozwiaze to zdaj relacje
Stary 2009-04-19, 09:54   #834
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
bo to pewno chodzi o tescia (bo jezelie ni o rodzicow i nie o twesciowa, to juz chyba tylko on zostaje...). nie bede wypytywac, bo widze, ze wybitnie nie chcesz nam powiedziec. 3mam tylko kciuki zeby sprawa sie rozwiazala po Waszej mysli a jak sie rozwiaze to zdaj relacje
może Wam napiszę później póki co trzęsie mi się wszystko w środku

Stary 2009-04-19, 10:35   #835
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
niech sobie sprawdzi internetowym alkomatem
moj TZ zawsze sobie oblicza, przy czym zaznacza, ze pil na pusty zoladek zeby miec jako taka pewnosc

a ja sie robia typowa baba... wczoraj po pierwszym piwie przerzucilam sie na Bacardi Breezery

te regulaminy koncertow sa jakies z innej epoki szukam na allegro aparatu do 3,5mpix i co?? i kupa... juz praktycznie takich nikt nie produkuje... te ladne np. rozowy cybershot maja po 8-10
sprwdzaliśmy, ale wpisaliśmy za dużo wódki i wyszło, że po 12 godzinach, czyli za jakies dwie godziny, zaraz sprawdzę z mniejsza ilością. Z resztą zaraz jedziemy.
A breezerki ja lubięSzczególnie arbuzowego
zobcz sobie na takie aparat jak kamerka internetowa coś w tym stylu ale wyglądało jak aprat, pamiętam, ze brat tz takie cos kupił bardzo dawno temu i miało 2 mpix to może jest cos w tym stylu.
A to o to chodzi, że wpuszcają tylko z marnymi apratami, żeby zdjęc nie sprzedać mediom?

Cytat:
nie, nie o to chodzi moi rodzice normalnie cieszą się ze ślubu i kasę tez nam na wesele dadzą
nie to miałam na myśli, bo wydawało mi się, ze to nie po Twojej stronie lezy problem. Ale to, że gadali a Ty słysałaś i tak głupio. Trzymam kciuk, żeby problem był z głowy.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 10:41   #836
centipede
Zadomowienie

Kasiu może jak się wyżalisz to lepiej się poczujesz szkoda, żebyś się tak z tym męczyła mam nadzieję, że wszystko się poukłada!

Gosica gratuluję rocznicy!

Co do mojego porannego pytania to faktycznie sierota nie zwróciłam uwagi, że dzisiaj wcześniej wstałam byłam zaskoczona bo chyba tak jeszcze nigdy nie było, żeby żadnych nowych postów nie było do poczytania, no cóż

Lain no to masz dzień wolny i możesz się relaksować fajnie!

Zmykam do teściów na obiadek będę później
Stary 2009-04-19, 10:44   #837
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A breezerki ja lubięSzczególnie arbuzowego
ja tam prawde mowiac wypije aczkolwiek jakos za nimi nie szaleje
ale wczoraj moj zoladek jakos kiepsko przyjmowal piwo, wiec skusilam sie na breezerki... a zeby nudno nie bylo to po kolei kazdy smak lecial

Cytat:
zobcz sobie na takie aparat jak kamerka internetowa coś w tym stylu ale wyglądało jak aprat, pamiętam, ze brat tz takie cos kupił bardzo dawno temu i miało 2 mpix to może jest cos w tym stylu.
A to o to chodzi, że wpuszcają tylko z marnymi apratami, żeby zdjęc nie sprzedać mediom?
glupek jestem, bo sie okazuje, ze TZ ma w telefonie aparat 3,2MPix wiec nie ma sensu kupowac
a o co chodzi nie mam pojecia pewno o to o czym piszesz bo ladnie nam niektore zdjecia wyszly, calkiem pro mozna by komus sprzedac
Stary 2009-04-19, 10:44   #838
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu może jak się wyżalisz to lepiej się poczujesz szkoda, żebyś się tak z tym męczyła mam nadzieję, że wszystko się poukłada!
póki co czekam na relację TZ

Stary 2009-04-19, 12:05   #839
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczyny mam pytanie- czy jak człowiek jest nieprzytomny i sam nie oddycha tylko maszyny podtrzymują jego życie to czy mogą to robić w nieskończoność?? bo mi coś ktoś tam klepał że się odłącza po jakimś czasie- a mi się wydaje to kompletnym absurdem i nie można nikogo odłączyć!!! dziadek tżta nadal w beznadziejnym stanie i tak chciałam zapytac... ciekawe czy ślub szwagra będą przesuwać jak się coś stanie niedobrego... oby nie...

Cytat:
TZ po koncercie byl przygluchawy, zachrypiety i mu sie troche okulary zluzowaly (dostal od kogos glanem w bok glowy,
ale się uśmiałam jak sobie wyobraziłam twojego poturbowanego tżcika z okularami poluzowanymi niezły koncert musiał być hehehe

Cytat:
Cytat:
póki co czekam na relację TZ
Kasia a czy sprawa toczy się o odbycie się waszego ślubu??? czy jestes taka smutna z jakiegos zupelnie innego powodu?? czy to chodzi o to że twój ślub stoi pod znakiem zapytania?? bo nie wiem czy mam trzymać kciuki za ślub czy za coś innego??? spokojnie ja wierzę że wszystko ułoży się po waszej myśli- na pewno dacie radę słoneczka nie mam innej opcji!!!!

ja już po kursie jestem i siedzę w domu sama bo tżcik pojechał już do domku i taaaaak za nim juz tęsknię... ale koleżanka mnie dziś pocieszyła bo się pyta kiedy mam ślub no to jej mówię datę a ona na to że strasznie szybko zleciało i toż to już niedługo- i mnie to podbudowało
a ja sobie zerkam na Kasi suwaczek i taaaaak mi się podoba- zamienisz się kochana??
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 12:06   #840
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Kasia a czy sprawa toczy się o odbycie się waszego ślubu???
tak

jejku piszcie coś dziewczyny bo ja tutaj z nerwów na zawał zejdę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-19 o 12:10
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości