|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D
Mój kolor włosów to ciemny blond i zawsze chciałam mieć jaśniejsze. Ale... jak zobaczyłam koleżankę, która naturalnie ma prawie białe (bardzo jasny blond) to zrozumiałam, że wolę swój kolor. Chociaż ostatnio stwierdziłam, że wolałabym być brunetką
.Dziś znów mnie poniosło w sklepie i moja kolekcja produktów do włosów powiększyła się o jedwab Joanny, maseczkę rozświetlającą i samorozgrzewającą (z oliwą z oliwek i olejkiem z orzeszków macadamia) z Marionu .Właśnie wyczytałam, że na 3 miejscu jest alkohol denat. Chyba ma rozgrzewać i ułatwiać wchłanianie się innych składników Edytowane przez trinee Czas edycji: 2009-04-18 o 17:38 |
|
|
|
#2432 |
|
Rozeznanie
|
To może ja i pokaże to coś co mam na głowie - oto KUZYN COŚ z prawdziwej rodziny adamsów
w moim wykonaniu w świetle słonecznym i bez żadnego światła heehe
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-04-18 o 17:37 |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudiczka997 łał jakie sliczne włoski. Naprawde bardzo ładne !
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudiczka sa w moim typie...
Ja za jakieś 20 min dołacze do coraz bardziej sławnego grona "obcietych" |
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Dwie bluzki na ramiączkach - czerwoną i zieloną i zielony sweterek z rękawami 3/4.
Cytat:
Uświadomiłam się, że moją półkę z kosmetykami zdominowała Ziaja . Mam szampon, odżywkę, żel i krem do twarzy, jeszcze tylko brakuje balsamu i żelu pod prysznic
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no chyba że lekko podciąć..Ja się niestety męcze z niesfornymi końcówkami...puszą sie i wywijają tak jak Narek usiłuje zejść z nieszczęsnego cieniowania...ale na taki krok sie nie odważe żeby je obciąć tak nagle do równej długości bo miałaby krótkie...
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-04-18 o 17:57 |
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
To ładne kolory.
A Ziaja jest dobra ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- boże jak patrze na wasze włosy to tez chce zejsc z cieniowania, ale gdybym obcięla za jedym razem to bym miała włosy do ramion.
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klaudiczka Ty masz proste, wydaja sie takie "od linijki" ![]() Ja tez musialabym z 10 cm, żeby były równiutkie. Na szczescie moim celem nie jest już październik. Teraz prawdopodobnie bedzie kwiecień. Więc może zejde z tego cieniowania i farby edit: juz jestem po obcieciu :d w niektróych miejsach poszły 2 cm, w niektórych 0,5 w każdym razie mama mi tnie tak na półokrągło, ale są coraz bardziej równe i ta zewnetrzna częśc włosów juz się zrównuje z reszta
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-18 o 18:33 |
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Klaudiczka, o rany, nie no , słów brak! Piękny kolor
Znalazłam moje zdjęcie z gimnazjum, Grzywka do brwi, włosy do ucha, o rany, ale byłam pasztet ![]()
|
|
|
|
#2440 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() hahahaCytat:
ja ciągle się zastanawiam, co robię nie tak: bo stosuję kallosa, olejek kokosowy, rycynowy, szampon brzozowy i odżywkę Ziai... pomyślałam sobie, że może moje włosy potrzebują czegoś w stylu gliss kur i takie inne...nie wiem już ![]() ![]() ![]() Cytat:
wow
|
|||
|
|
|
#2441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
czerwony kolczyk Mogą lubic sylikony spróbuj coś silikonowego im dac
|
|
#2443 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam od fryzjera... poszło okolo 5-7cm
Wcześniej miałam cięte w taki szpic i staram sie teraz zejsc tak z niego jak i z nieszczesnego cieniowania ![]() zalaczam zdjecia "po"
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie ładne włosy, super, czy moge je zapisac na komputerze
?
|
|
#2445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech proszę Cię ![]() ![]() mam dni, że mi to nie przeszkadza, ale bywają tez, że związuję w kitkę i nie ma mowy o rozpuszczeniu... no cóż, wazne że z każdym dniem ten milimetr do przodu... Cytat:
mój Kuzyn Coś czuje się niedorobiony... dziś olejowanie, ale jutro Kuzyn Coś w nowej dziennej odsłonie [trójkolorowych jeszcze nie było nie?]
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
||
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
Klaudiczka997 – super gładkie włoski..
piękne!Wiesz Narek, kiedyś widziałam zdjęcie mamy w kitce do pasa.. to by był jeszcze lepszy materiał na avatar ![]() Dziewczęta, dziękuje w imieniu mamy ![]() Najlepsze jest to, że jak była mała, to miała proste włosy.. jak Klaudiczka997 ! gładkie, proste..
Edytowane przez Effervescing Elephant Czas edycji: 2009-04-18 o 20:13 |
|
|
|
#2448 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)Dziewczyny, jaka jestem zła Moi sąsiedzi mają suczke i psa- bernardyny pies , spoko taki ciapek stoi i tyle a tamta suczka- stara już jest- szczeka jak powalona jak jest u mnie TŻ i schodzimy na dół ( wciąż w domu jesteśmy) to ona już pod płotem i szczeka... mało tego, wiesza się na płocie jak stoi na dwóch łapach i tak się powiesi to łeb ma cały nad płotem, boję się, że jakimś cudem kiedyś wyskoczy ![]() ![]() ![]() mówiłam już nie raz sąsiadce, żeby zamykała psa, chociaż na 10 min, jak mój TŻ wychodzi, stwierdziła, że ''i tak nic nie zrobi'' nie słyszałyście, jak ona szczeka itd. jak normalnie pies morderca
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Rozeznanie
|
wow dziewczyny, tylko siedziec i podziwiac wasze włosy
![]() atenaz, nie martw sie ja tez bylam kiedys 3kolorowa
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie a mnie aż zazdrość zżera
|
#2451 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj wybrałam się do miasta po Seboradin Niger (lotion) i jedwab z Waxu , bo mi się skończyły, dodatkowo chciałam kupić maseczkę Wax Latte. O ile Seboradin i jedwab dostałam od razu, to o Waxa Latte pytałam w OŚMIU aptekach i dopiero w DZIEWIĄTEJ mieli... Latałam po mieście jak głupia przez 2 godziny
Padam z nóg, ale warto było ![]()
|
#2452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
coś na pazia takiego? Nie wiem czy sie nie myle? ale napisalas to pod moim postem wiec nieskromnie wnioskuje ze chodzi o mnie więęęcccc dziękujęę, oczywiście że możesz
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
Narek, Woow jakie piękne włosy!
Podasz mi linka na KWC do Nutri gładki? ;> Bo nie wiem czy używasz szamponu czy kremu ![]() AnnaEf, Klaudiczka macie prześliczne włosy. Takie gładkie i długie, marzenie
Edytowane przez rubinka123 Czas edycji: 2009-04-18 o 21:15 |
|
|
|
#2454 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny widzę ze wszystkie prawie macie pomierzone włoski w cm. od jakiego miejsca mierzy się ich dlugośc? od czubka głowy? bo niektorzy od czola mierza co jakos tak nie pasuje mi za bardzo
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie tomiałam się zapytac was obu.
|
|
#2456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zła jestem. Jutro śpiewam na wyborach miss mojego miasta. Ja i koleżanki też śpiewające miałyśmy być uczesane i umalowane przez sztab ludzi pracującymi nad wizerunkiem missek, a tu dupa. Nie lubię się malować bardzo, nawet nie mam kosmetyków... Włosy to włosy, nawinę na wałki i coś wyjdzie. Najbardziej przeraża mnie to, że zrobiły mi się okropne pryszcze na ramieniu i jak aparat to uchwyci to będzie maskara. Ja nie wiem, najpierw się prosi o śpiewanie, a potem mają człowieka w dupie. A co mnie obchodzi, ze fryzjer musi zrobić 50 fryzur, chyba 3 nie zrobiłyby mu już wielkiej różnicy.
|||
|
|
|
#2457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczne włosy, naprawdę Cytat:
To jest ta odżywka->klik! Cytat:
|
|
#2458 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że mniej obciąża.A, jeśli o bernardyna chodzi to chyba nie masz się co martwić, to bardzo łagodne stworzenia, po prostu broni terytorium Kiedyś moi dziadkowie mieli Maję, która była bernardynem. Kochana była, jak byłam mała, wchodziłam jej na grzbiet, wkładałam jej głowę do pyska Świętą cierpliwość miał ten pies do mnie. Szkoda, że już nie żyje ![]() Cytat:
I jest ok.
|
||
|
|
|
#2460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, śpiewam razem z zespołem, jeśli ja powiem, ze nie, to wszystkie nie,a szkoda właściwie. Ale za rok już moga być pewnie że nie zaśpiewamy. Cytat:
Sęk w tym , że w domu mam tylko krem tonujący.
Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2009-04-18 o 22:18 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

.
i moja kolekcja produktów do włosów powiększyła się o jedwab Joanny, maseczkę rozświetlającą i samorozgrzewającą (z oliwą z oliwek i olejkiem z orzeszków macadamia) z Marionu 
w moim wykonaniu w świetle słonecznym i bez żadnego światła

i staram sie teraz zejsc tak z niego jak i z nieszczesnego cieniowania 

Ja nie wiem, najpierw się prosi o śpiewanie, a potem mają człowieka w dupie. A co mnie obchodzi, ze fryzjer musi zrobić 50 fryzur, chyba 3 nie zrobiłyby mu już wielkiej różnicy.