|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 457 | 84,91% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
259 | 15,09% |
Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasza-klasa.pl
Cytat:
sama napisalam ten moj w nerwach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to n-kl zaczyna przypominac fotke...
![]() oto co osatnio znalazlam na profilu pewniej dziewczyny w rubryce O SOBIE: "jestem otwarta dziewczyna na kazda propozycje. jestes napalony? pisz! ![]() ![]() wiara chyba myli n-kl z sexstronkami... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Raczkowanie
|
Wiesz ma tez swoje plusy bo w koncu po cos ludzie maja tam konta :P Ja dzieki temu mogłam sie spotkac kilkakrotnie ze znajomymi z dawnej klasy na piwku i to akurat jedyny mega plus tego portalu ^^[/quote]
Ja się też spotkałam po latach z ludzmi ze swojej szkoły na piwku,ale i ze znajomymi z dawnych lat sie odnalazłam,naprawdę sporo kontaktów że tak powiem odbudowałam dzięki nk ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Coś mi ten cytat nie wyszedł do końca... ![]()
#4895 |
Konto usunięte
|
ja ostatnio zauważyłam ten obrazek o nieudolnosci n-k u znajomej, która to zawsze pisze "komciujcie" ,"nowe focie" wstawia te swoje fotki w których zaznacza pinezką wszystkich jak leci itp.
w ogóle hipokrytka na maxa ![]() Edit: podobno ktos wykupił nk za niezłą sumkę kilku(nastu) milionów ![]() Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-04-17 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
siedzę i myślę
|
Nasza klasa stoczyła się na dno.Skasowałam swój profil.
#4897 |
Zakorzenienie
|
dodatkowo nie podoba mi sie nowa wizualiacja komenatrzy. malo przejzyscie, trzeba niezle sie nameczyc zeby to przetyczac.... kiedys byly jeden pod drugim, bez cudowania..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
Hmm... Z serii "mam dużo do pokazania"
http://nasza-klasa.pl/profile/7600910
#4899 |
Raczkowanie
|
Kurde ..nk mnie irytuje..naprawdę robią z tego fotke.pl..! Denerwuje mnie że teraz zaczęli wprowadzac oceny do zdjęc.! Jest to w ogóle nie potrzebne.! Zresztą..niektóre laski wstawiają do galerii zdjęcia takie jak wlasnie były na portalu fotka.pl..Przynzam że sama miałam fotke..ale usunęlam ją z powodu kretynek które wstawiają zdjęcia gdzier są pół nagie i chcą żeby jakis koleś pisał do nich że się napalił..Zresztą uważam że dojrzałam..i również dlatego usunęłam konto na tym portalu..Jeszcze troche i zaczne zastabwaiwać się nad usunięciem nk..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4901 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cieszę się, że nie jestem tak piękna i bogata, bo też by mi się mogło coś w głowie poprzestawiać... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4902 |
Wtajemniczenie
|
Niektóre profile trąca fotka.pl
![]()
#4903 |
Konto usunięte
|
Przed skasowaniem powstrzymuje mnie tylko utrata kontaktu ze znajomymi, których często nie widuję. W innym przypadku już bym dawno skasowała, macie rację NK zaczyna przypominać fotkę.pl ble.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Raczkowanie
|
bogata to może ona i jest... ale że piękna to bym nie powiedziała
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny,czy uważacie,że ktoś stoi przy drogim aucie to jest jego?
to się możecie zdziwić. moja koleżanka ma podobne fotki i często prosiła kogoś o pozwolenie na fotkę. kąpiąc się w basenie nie oznacza posiadanie basenu i willi .dla mnie ta osoba nie pracuje w recepcji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]() Ja podglądam z ukrytego konta mamuśki ![]()
![]() |
#4909 |
Zadomowienie
|
Zgadnijcie co przed chwila odkryłam? Szukając sposobu, by wyłączyć najnowsze super opcje oferowane przez nasza-klase, odnalazłam numery, pod które należy wysłać sms, żeby zwiększyć transfer fotek na koncie. Czy ta opcja juz była, czy dodali ja wraz z podziałem galerii na albumy?? Ciekawe czy juz niedługo bedzie mozna zostac naszo-klaso-władnym
![]() Ale numerów nie podam, bo jeszcze zablokujecie łącze i nie bede mogla wstawic swoich 150 najnowszych fotek do mojego 15 albumu ![]() ![]() ![]() ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zadomowienie
|
wiecie co coraz gorzej się czuję w ogóle w "dorastającym" pokoleniu. same puszczalskie i głupie jak but dziewuchy, nie wspominając już o facetach, którzy tak usilnie dbają o pakowanie w biceps i szukanie naiwnych panienek na seks...
wiem, że uogólniam, ale to niestety się najbardziej rzuca w oczy. szczytem marzeń jest teraz mieć fajną furę,duże( silikonowe) cycki etc. jeżeli to ma być ten słynny rozwój cywilizacji, to ja dziękuję ![]()
#4912 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na koniec OT dodam, że najlepszym rozwiązaniem byłaby w tym momencie likwidacja gimnazjów i powrót do poprzedniego systemu szkolnictwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Wtajemniczenie
|
aspiracje dziecka 12-letniego:
http://nasza-klasa.pl/profile/192573...ery/album/2/25 ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() W podstawówce to ja myślałam, czy kolor bluzki mojej barbie pasuje do spodni ![]()
![]() |
#4917 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() (p.s. mam 18lat i nie śpieszy mi sie do dzieci) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
BAN stały
|
Kolejna mądra http://nasza-klasa.pl/profile/204428...ry/album/2/104
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się zastanawiam nad skasowaniem moich zdjęć. Tylko z drugiej strony, chciałabym mieć jedno takie normalne, gdzie widać kim jestem, szkoda tylko, że takiego nie posiadam, bo na każdej focie mam głupią minę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
'Co ułatwia: kontakty' ![]() Jedna dziewczyna z mojej szkoły też sobie taką legitkę wstawiła ![]() Mimo młodego wieku czuję się,jakbym była z innej epoki niż ta przerażająca większość nastolatek teraźniejszych ![]() Ostatnio mi nawet kumpela powiedziała,że chyba epoki pomyliłam i powinnam cofnąć się do średniowiecza ![]() to pewnie przez moje poglądy z epoki kamienia łupanego - by kumpela. Wolę być dinozaurowatą tudzież moherowatą i zbyt poważną nastolatką,niż same wiecie kim. ![]() Ja jakoś ostatnio coraz rzadziej na nk wchodzę.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.