|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 730
|
ch³odny br±z...
cze¶æ laseczki!
mam do Was ogroooooooooomn± pro¶bê, mianowicie chodzi mi o fotki w³osków w ch³odnym br±zie. Ja jestem zielona w temacie kolorów i zupelnie nie wiem czym sie ró¿ni ciep³y od ch³odnego br±zu, tak wiêc bardzo prosze o fotki CH£ODNEGO br±zu. Szuka³am na forum ale za duzo fotek nie znalaz³am, owszem br±zy s± i to duzo ale sk±d mam wiedzieæ czy to ciep³y czy ch³odny? sorki za moja ciemno¶æ, ale ja w zyciu nie farbowa³am w³osow i jakos sie tym nie interesowa³am... z góry serdecznie dziekujê pozdrawiam![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ch³odny br±z...
np. to, to jaki to kolor??
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 092
|
Polecam farbe Joanny NAturia ''palona kawa'' daje taki sam odcien jaki ma Ania przybylsk a
![]() taki chlodny braz... bez rudych refleksow
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
thx
a jakies foteczki moze???? |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
up
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 336
|
Witajcie!ja od dlugiego czasu farbuje t± "palon± kaw±"Joanny i na moich wlosach jest to bardzo ciemny braz nie tak jak u Ani Przybylskiej.
Wlasnie wczoraj tez farbowalam wloski bo w sobote idem na studniowke fakt jest taki ze odrosty mimo,ze trzymalam dluzej to sa jasniejsze od calej reszty ale nie jest tak zle.Juz od nastepnego razu planuje zakupic inn± farbe tylko nie wiem czy z mojego obecnego koloru bardzo ciemny br±z da sie zafarbowac na troszke jasniejszy...mam zdjêcia takiego koolrku jaki bym chciala miec ale jestem tutaj nowa i niestety nie umiem go wkleic
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

sorki za moja ciemno¶æ, ale ja w zyciu nie farbowa³am w³osow i jakos sie tym nie interesowa³am...
pozdrawiam