Wielbicielki Piękna część 2. - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-19, 00:10   #151
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.

Na mnie już czas. Dobranoc kochane
Stary 2009-04-19, 00:14   #152
sylvi_86
Zakorzenienie

tez lece..tym bardziej ze musze o 7 wstac:P
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 00:16   #153
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
jestem..nadal.jeszcze..eh h nie potrafie tego skonczyc tym bardziej ze teraz to by za mna w ogien skoczyl..tylko wiesz co...ja juz chyba za nim nie
ja bym tak nie dała rady .. kiedys byłam z takim... ktory 'nie miał dla mnie za duzo czasu' .... ale on był moim ideałem .. był tak super ze nic i kint nie doruwnywał mu .. i z braku czasu zerwalismy ze soba .. po roku rozawiałam z kolezanka z innej szkoły.. okazało sie ze była z nim w tym samym czasie i dowiedziala sie ze miał dziewczyne z jeszcze innej szkoły (tzn. nie mnie) ... i to było okropne ... ale nie było to wtedy juz dla mnie nic waznego .. szok tylko...

mysle ze nie powinnas tego tak ciagnac .... i kazdej innej tez bym tak poradziła ... lepiej wczesniej zaczac sie ogladac za nowym niz eraz ciagnac to i ciagnac i zyc ze swiadomoscia ze jakas byla na boku .. ja bym tego nie wytrzymała..

a co do tej dziewczyny to naprawde bardzo ładna :P taka egzotyczna uroda i w ogole .. kto by pomyslał ze z Warszawy ? hehe ;p

pustkami ieje wiec ide spac ;* troszke sie zasieziałam :P dobranoc slicznosci

Edytowane przez YeM
Czas edycji: 2009-04-19 o 00:42
YeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 06:29   #154
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Wstawać śpiochy, a podglądające niech się udzielają
Stary 2009-04-19, 06:35   #155
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YeM Pokaż wiadomość

Airish musimy sie jakos trzymac takie bez TŻa bo przeciez MUSI byc dobrze
Ehhh no musi ale nie jest niestety :/

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość

Ale przynajmnie nie masz problemów z facetami. Będzie dobrze, zobaczysz
Własnie, że mam ... wczoraj on na NK był późno jak tu z Wami pisałam ... Nie mogłam się powstrzymać i się odezwałam. Dowiedziałam się, że był na imprezie na której była moja bardzo dobra koleżanka ... szkoda, że mnie nikt nie zaprosił :/ potem oni poszli na balety a on do domu .... napisał mi, że nie ma godzint żeby o mnie nie myślał
Chyba nie potrafię o Nim zapomnieć....
Tak mi się smutną zrobiła, że zaczełam wczoraj płakać :/
Ehhh czemu to wszystko takie pokręcone ...
W ogóle dzisiaj czuję się jak na kacu. Z tego wszystkiego poszłam pać po 2 a wstałam o 7 i dalej spać nie mogę a przede mną mnóstwo nauki dzisiaj.
No! Wyżaliłam się Wam, bo tak jak większość tutaj pisała i ja nie mam takiej przyjaciółki od serca. Chociaż Wam pomarudzę ;P
Stary 2009-04-19, 06:41   #156
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Własnie, że mam ... wczoraj on na NK był późno jak tu z Wami pisałam ... Nie mogłam się powstrzymać i się odezwałam. Dowiedziałam się, że był na imprezie na której była moja bardzo dobra koleżanka ... szkoda, że mnie nikt nie zaprosił :/ potem oni poszli na balety a on do domu .... napisał mi, że nie ma godzint żeby o mnie nie myślał
Chyba nie potrafię o Nim zapomnieć....
Tak mi się smutną zrobiła, że zaczełam wczoraj płakać :/
Ehhh czemu to wszystko takie pokręcone ...
W ogóle dzisiaj czuję się jak na kacu. Z tego wszystkiego poszłam pać po 2 a wstałam o 7 i dalej spać nie mogę a przede mną mnóstwo nauki dzisiaj.
No! Wyżaliłam się Wam, bo tak jak większość tutaj pisała i ja nie mam takiej przyjaciółki od serca. Chociaż Wam pomarudzę ;P
Marudź kochana, kiedy tylko potrzebujesz. A myślisz, że warto próbować odbudować to co było? Wart jest tego?
Stary 2009-04-19, 06:47   #157
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Marudź kochana, kiedy tylko potrzebujesz. A myślisz, że warto próbować odbudować to co było? Wart jest tego?
Wiesz co tęsknię ... on jest taki, że raz pokazuje, że mu na mnie cholernie zależy a drugi raz zlewa na mnie :/ denerwowało mnie w nim, że we wszystkim zauważa coś negatywnego. Chciałby żeby jego dziewczyna była jakimś ideałem ... dlatego uważam, że to nie ma dalej sensu. Chciałabym żeby zrozumiał, opamiętał się, ale wydaję mi się, że skoro to nie nastąpiło przez rok to i nie nastąpi dalej ... Jednak ciężko mi jest go ignorować. Nie potrafię się nie odzywać kiedy on piszę, ciężko mi jest odmawiać spotkać i do tego w tym wszystkim czuję się taka samotna ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 06:54   #158
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Wiesz co tęsknię ... on jest taki, że raz pokazuje, że mu na mnie cholernie zależy a drugi raz zlewa na mnie :/ denerwowało mnie w nim, że we wszystkim zauważa coś negatywnego. Chciałby żeby jego dziewczyna była jakimś ideałem ... dlatego uważam, że to nie ma dalej sensu. Chciałabym żeby zrozumiał, opamiętał się, ale wydaję mi się, że skoro to nie nastąpiło przez rok to i nie nastąpi dalej ... Jednak ciężko mi jest go ignorować. Nie potrafię się nie odzywać kiedy on piszę, ciężko mi jest odmawiać spotkać i do tego w tym wszystkim czuję się taka samotna ...
Rozumiem Cię kochana. Mój TŻ też widzi we wszystkim tylko te złe strony. Przez te swoje niezadowolenie i nerwy nabawił się nerwicy. Jednak mój uważa mnie za ideał, więc jestem w nieco innej sytuacji. Kiedyś jednak miałam tak jak Ty i wiem, że ja na pewno dałabym wtedy szansę, tylko on jej nie chciał. Może jestem naiwna, ale zawsze wierzyłam, że może się jeszcze coś zmienić na lepsze i że tym razem będzie inaczej. Może chłopak po utracie Ciebie zrozumiał co stracił, albo po prostu taki jest, że kocha, ale nie umie tego pokazać. A długo już nie jesteście razem?
Stary 2009-04-19, 07:05   #159
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem Cię kochana. Mój TŻ też widzi we wszystkim tylko te złe strony. Przez te swoje niezadowolenie i nerwy nabawił się nerwicy. Jednak mój uważa mnie za ideał, więc jestem w nieco innej sytuacji. Kiedyś jednak miałam tak jak Ty i wiem, że ja na pewno dałabym wtedy szansę, tylko on jej nie chciał. Może jestem naiwna, ale zawsze wierzyłam, że może się jeszcze coś zmienić na lepsze i że tym razem będzie inaczej. Może chłopak po utracie Ciebie zrozumiał co stracił, albo po prostu taki jest, że kocha, ale nie umie tego pokazać. A długo już nie jesteście razem?
Wczoraj minęły 4 tygodnie. Też troszkę mam taką nadzieję, ale boj,ę się, że jak do niego wrócę to dalej będzie oglądał się za innymi a ja będę cierpiała :/ Najbardziej mnie denerwowało, że jak starałam się dla Niego ładnie wyglądać, wiecie jak to jest ... to on potrafił zauważyć najmniejszą krostkę na moim czole i mnie o tym poinformować :/ Potem już w ogóle prawie nie dbałam o siebie przy nim :/
Stary 2009-04-19, 07:27   #160
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Wczoraj minęły 4 tygodnie. Też troszkę mam taką nadzieję, ale boj,ę się, że jak do niego wrócę to dalej będzie oglądał się za innymi a ja będę cierpiała :/ Najbardziej mnie denerwowało, że jak starałam się dla Niego ładnie wyglądać, wiecie jak to jest ... to on potrafił zauważyć najmniejszą krostkę na moim czole i mnie o tym poinformować :/ Potem już w ogóle prawie nie dbałam o siebie przy nim :/
To przykre. To może jednak nie warto. Przez niego stracisz całkowicie poczucie własnej wartości jeśli tak będzie, a każda z nas jest wyjątkowa i zasługuje na szacunek. Nie jest łatwo wykreślić kogoś z naszego życia, może zajmij się czymś innym, nie myśl o nim, nie pisz do niego, żyj własnym życiem. Zobacz czy przy dobrej organizacji czasu naprawdę jest on niezbędny w Twoim życiu
Stary 2009-04-19, 07:31   #161
Suzik
Raczkowanie

GG do Suzik

czesc dziewczyny ;*
no niech bedzie ze sie przyznam: tez do was czasem zaglądam
kurcze te wszystkie zdjecie sa przepiekne.. szkoda tylko ze te kobitki maja geste włosy i duze biusty czyli calkowite przeciwienstwo mnie ;p ;p
Suzik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 07:34   #162
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez Suzik Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny ;*
kurcze te wszystkie zdjecie sa przepiekne.. szkoda tylko ze te kobitki maja geste włosy i duze biusty czyli calkowite przeciwienstwo mnie ;p ;p
Witam! Udzielaj się częściej.
Jak wytrzymujesz czytając nas i nie wyrażając własnego zdania? mi byłoby ciężko
Stary 2009-04-19, 07:40   #163
Suzik
Raczkowanie

GG do Suzik

ja niestety w tygodniu raczej nie mialam dostepu do neta wiec bylam delikatnie opozniona :P ale teraz powinno być lepiej
Suzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 07:44   #164
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
To przykre. To może jednak nie warto. Przez niego stracisz całkowicie poczucie własnej wartości jeśli tak będzie, a każda z nas jest wyjątkowa i zasługuje na szacunek. Nie jest łatwo wykreślić kogoś z naszego życia, może zajmij się czymś innym, nie myśl o nim, nie pisz do niego, żyj własnym życiem. Zobacz czy przy dobrej organizacji czasu naprawdę jest on niezbędny w Twoim życiu
Straciłam i udało mi się już je odzyskać ... więcej się nie dam. Nie potrafię jego olewać i nie odpisywać :/ teraz np. mi piszę, że łzy mu się do oczu cisną jak sobie myśli, że nie jesteśmy już razem
Stary 2009-04-19, 07:47   #165
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Ehhh ja tego w ogóle nie rozumiem :/ skoro ma Ciebie to po co mu jakieś koleżanki? nie toleruję w związkach żadnych pseudo przyjaciół :/ między mężczyzną a kobieta to po prostu nie jest możliwe ...

Faceci są okropni

Mi teraz tak bardzo smutno, że z moim to już koniec i że jestem sama

Zdjęcia zakupków postaram się wkleić jak tylko znajdę troszkę czasu
Trzymaj się

Cytat:
Napisane przez YeM Pokaż wiadomość
Śpij kochana

jak ja nie ubie takich osób:
http://nasza-klasa.pl/profile/20484496 ;/

Airish musimy sie jakos trzymac takie bez TŻa bo przeciez MUSI byc dobrze
Yem bardzo dobrze pisze

Cytat:
Ale pomimo tego co on gadał powinnaś dalej dbać o siebie, nie dla niego a dla siebie ;* Ale rozumiem że to jets przykre, jak się starsz a ktoś ci jeszcze dowala

Cytat:
czesc dziewczyny ;*
Witamy

Hehe Zyskowa wkońcu nie wytrzymała
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 08:13   #166
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Straciłam i udało mi się już je odzyskać ... więcej się nie dam. Nie potrafię jego olewać i nie odpisywać :/ teraz np. mi piszę, że łzy mu się do oczu cisną jak sobie myśli, że nie jesteśmy już razem
Wiem, że to trudne. I żadna rada nie będzie w tym wypadku dobra. Musisz przemyśleć to sama. Zastanów się czy wolisz żałować, że coś zrobiłaś czy, że czegoś nie zrobiłaś...
Cytat:
Ja uwielbiam jak dziewczyna ma duże piersi (często niestety sztuczne) i płaski brzuszek, wąską talię. A jak założy zwykły top z okrągłym dekoltem. Hmm. Wygląda to bosko. Też tak chcę
Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Hehe Zyskowa wkońcu nie wytrzymała
No i prawidłowo
Stary 2009-04-19, 08:15   #167
ckin2u
Zakorzenienie

Nice Sprite - super zmiana ladna jestes

tak czytam o tych Waszych przygodach z facetem i mi sie znowu smutno zrobilo i zastanawiam sie czy dobrze robie z moim M. :/ ehhh.. ja tez wychodzilam z zalozenia ze nie nigdy juz niczego nie wybacze a to jednak nie takie proste
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 08:18   #168
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
tak czytam o tych Waszych przygodach z facetem i mi sie znowu smutno zrobilo i zastanawiam sie czy dobrze robie z moim M. :/ ehhh.. ja tez wychodzilam z zalozenia ze nie nigdy juz niczego nie wybacze a to jednak nie takie proste
To prawda, mówią, że wybaczanie nie jest proste, a niewybaczanie jeszcze bardziej, a nie ma nic pomiędzy
Stary 2009-04-19, 08:21   #169
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda, mówią, że wybaczanie nie jest proste, a niewybaczanie jeszcze bardziej, a nie ma nic pomiędzy
no wlasnie ;/
czasami mam ochote rzucic to wszystko w cholere i gdyby nie jego mocne argumenty, wielkie naleganie, proszenie, przekonywanie to chyba bym dala spokoj..
wybaczyc jest jeszcze w MIARE prosto, ale zapomniec o powodzie przez ktory trzeba bylo wybaczac juz nie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 08:23   #170
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Nice Sprite - super zmiana ladna jestes

łatwo się mowi z boku, że bym nie wybaczyła ale jak się już jestw takiej sytuacji to ciężko podjąć decyzję.
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 08:27   #171
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Ja chyba muszę się szykować do kościoła. Wpadnę później. Jak myślicie, sprawdziłaby się taka fryzurka w kościele?
z157629732.medium.jpg
podoba mi się bardzo...
Stary 2009-04-19, 08:27   #172
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Trzymaj się

Yem bardzo dobrze pisze

Ale pomimo tego co on gadał powinnaś dalej dbać o siebie, nie dla niego a dla siebie ;* Ale rozumiem że to jets przykre, jak się starsz a ktoś ci jeszcze dowala
Taka osoba odbiera energię. Stroisz się dla faceta a on tego nie zauważa, odechciewa się :/

Cytat:
Wiem, że to trudne. I żadna rada nie będzie w tym wypadku dobra. Musisz przemyśleć to sama. Zastanów się czy wolisz żałować, że coś zrobiłaś czy, że czegoś nie zrobiłaś...
Ciągle się zastanawiam ... nie chce mu robić nadziei i też za szybko wracać aby to się powtórzyło.

Cytat:

Nie jest Kochana wcale proste. Ja już sporo rzeczy wybaczyłam ... Mimo to nie potrafię tak po prostu zapomnieć i iść dalej ...
Stary 2009-04-19, 08:30   #173
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:

Nie jest Kochana wcale proste. Ja już sporo rzeczy wybaczyłam ... Mimo to nie potrafię tak po prostu zapomnieć i iść dalej ...
wiem i podziwiam ze moglas jednak tak duzo rzeczy wybaczyc. Czasami bym chciala zeby znowu cos odwalil, zebym go na czyms zlapala zeby moc mu powiedziec 'na razie' i miec na to dowody, bo meczy mnie ta sytuacja.. chociaz z drugiej strony on sie tak stara, jak chyba jeszcze nigdy nikt.. ehh

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 08:43   #174
bastka
Rozeznanie

GG do bastka

Jeju od wczoraj juz 6 stron napisalyscie niestety nie nadrobie bo mi TŻ marudzi <urwanie głowy> wiec piszczie jak najwiecej a ja wieczorkiem nadrobie

Zyskowa - fajny nowy av

Feel sexy day by day !!
bastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 08:45   #175
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez bastka Pokaż wiadomość
Zyskowa - fajny nowy av
Dziękuję Wracaj szybko
Stary 2009-04-19, 08:51   #176
Airish88
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za miłe słowa.
Uciekam się ubierać i uczyć
Potem zajrzę.
Miłego dnia
Stary 2009-04-19, 09:04   #177
Nice Sprite
Raczkowanie

Ja już wstałam zaraz musze sie szykować bo z Tż jestem umówiona ale chyba nie bedzie to miły dzien, juz nie wiem czeka nas poważna rozmowa, ostatnio jest baznadziejnie ciagle jakies klotnie, dogadywanie sobie itd Kupilismy sobie wspolny aparat fotograficzny, mial go tydzien potem dal mnie, przegladam zdjecia a tam wiekszosc jest z ta głupia arleta, ja nie rozumiem on nie ma czego fotografowac tylko te zdzire?! Mowi ze to tylko kolezanka tylko ze ona jest taka zawsze wygłupiona i on tylko pyka zdjecia zeby ona sie wkurzala, super tlumaczenie nie ma co...... powiedzialam mu dwa dni temu ze to koniec, ze mam dosc, caly dzien pisal dzwonil ze chce ostatnia szanse ze to naprawimy, powiedzialam ze to nie rozmowa na tel czy gg, dzis mamy porozmawiac w cztery oczy... Juz wiem ze dam mu te ostatnia szanse, chociaz sytuacja sie powtarza juz taka szanse dostal rok temu.. Ale zakladam ze kazdy zwiazek przechodzi kryzysy, wiec teraz oboje sie postaramy to naprawic, chciałabym zeby było jak w pierwszym miesiacach naszego zwiazku, same motylki w brzuchu szkoda mi sie rozstac po prawie dwoch latach zwiazku, jednak wiem ze potem bedzie jesce gorzej, zaryzykuje...

Dzis sukces, nie wyprostowalam wlosow pierwszy raz w zyciu zacely podobac mi sie moje fale moze dlatego ze wlosy sa dluzsze, przy krotkich dziwnie moje fale wygladały, włoski niech sobie poodpoczywaja od prostownicy suszarki, a ja im dam pożądną dawke odżywienia
Nice Sprite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 09:17   #178
messinka
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Napisane przez Nice Sprite Pokaż wiadomość
ja po Obcy II wymiotowałam wieć dziś nie obejrze tak na wszelki wypadek

dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
Nie ma za co myślę, że każdy by się tak zachował

Cytat:
Napisane przez chitty Pokaż wiadomość
ja mam remington s1051, można nią zakręcić także fajne loczki
jest niezła

ta fryzura jest boska, w ogóle podobają mi się fryzury w stylu brigitte bardot ale mam za krótkie włosy tak to bym poeksperymentowała, bo chyba nie jest za trudna (gorzej żeby była taka lśniąca i utrzymała się przez dłuzej niż 5 minut )

ile już jesteś z TŻ? jak tak ciebie podczytuję to też uważam, że jesteście idealną parą

geografii oczywiście nie umiem, oglądałam Madagaskar 2
Z Tż jesteśmy prawie 13 miesięcy. Idealną parą to może nie jesteśmy, bo jednak czasami (b.rzadko) zdarzają nam się kłótnie, ale to takie, które trwają minutę.

Cytat:
No dobra tylko sie nie smiać ze mnie nooo Na pierwszym zdjeciu wyglądam jak wiejska babuszka-pyza:P ogolnie to schudłam, zapusciłam włoski i odkryłam co potrafi zrobić z twarzą makijaz zmieniłam troche styl, a to wszystko dodało mi odwagi i wiekszej pewnosci siebie ale przede mna jescze troche, dieta i cwiczenia i z minus 3,4 kilo, sie własnie robi

dwa pierwsze, lato 2008 i zima2008/2009
dwa nastepne stan obecny
Zmiena na bdb + Uważam, że teraz Twój wygląd obrazuje : dziewczęcość z takim zadziornym pazurem
Jesteś prześliczna

Cytat:
dzięki
tak tak nosze soczewki, okazyjnie kolorowe najczesciej zielone, oczy tez mam zielone wiec efekt jest podwojny ale oczka i tak troszke podphotoshopowane
Moja koleżanka też nosi soczewki (zielone) i wygląda rewelacyjnie.

Cytat:
cudowna figurka

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
O witam nowe koleżanki

NiceSprite zmiana na plus

Ja sobie popijam kakao wasze zdrowie
Podziel się...

Cytat:
Napisane przez Agnesta Pokaż wiadomość
melduje sie w II częsci

nie było mnie od 16 a tyle
naskrobałyscie.. szalone
do tego ile fotek na dzien dobry
i to przewaznie blondynki

wróciłam niedawno od tż'ta i jestem
nieco zła ;/ ehh.. cos mnie ruszyło i zerknelam
na jego skrzynke sms'ow wysłanych.. i niestety
chyba zapomnial skasowac bo został 1 do tej suki
o ktorej pisalam wczesniej.. z ktora sie 'kolezankowal'
w tamte wakacje.. od razu humor mi sie spieprzyl
i zaczelam dogryzac ze mnie zdradza itd

nie wiem czy dalej sie 'kolezankuje' z ta zdzira czy
po prostu ona go wciąz męczy ;( a prosiłam zeby
zakonczyl ta znajomosc dla dobra naszego związku..
sms w zasadzie zwykly bo 'po 23 mialem juz wyciszony
telefon blablabla' czyli pewnie dzwonila szmata

normalnie nie moge sie opanowac...
Najważniejsze co powinnaś zrobić to opanować emocję, chociaż z drugiej strony rozumiem, że to trudne bo sama jestem zazdrośnikiem. Musisz porozmawiać szczerze z TŻ i powiedzieć mu, że to Ci się nie podoba i czujesz się niepewnie w związku, a to najgorsze co może być.

Cytat:
o! na to nie wpadłam! fantastyczny pomysł!
tylko co by sie wyswietlalo kiedy ja bym
do niego dzwonila albo cos?
Ja bym w takie coś się nie angażowała. Pomyśli, że nie masz do Niego w ogóle zaufania... wyjdzie Ci to raczej na -.

Cytat:
ide spac bo sie tylko zadręczam.. moze
dramatyzuje ;/ juz sama nie wiem w co
mam wierzyc... miał mi napisac smsa
ciekawe czy juz spi czy czasem nie podszedl
na spacer z psem i z nia
opanuj emocje kochana

Cytat:
czesc dziewczyny ;*
witamy serdecznie.

Przepraszam, że z Waszym wypowiedzi pousuwałam emotki, ale miałam posta przeładowanego grafiką.

Wiedziałam, że mam coś dodać
Jesteście niesamowite, w jeden wieczór prawie 200 postów

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

Edytowane przez messinka
Czas edycji: 2009-04-19 o 09:20
messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 09:23   #179
Nice Sprite
Raczkowanie

dzięki dziewczyny za wszystko komentarze do mojej metamorfozy
Nice Sprite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 09:24   #180
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już wstałam zaraz musze sie szykować bo z Tż jestem umówiona ale chyba nie bedzie to miły dzien, juz nie wiem czeka nas poważna rozmowa, ostatnio jest baznadziejnie ciagle jakies klotnie, dogadywanie sobie itd Kupilismy sobie wspolny aparat fotograficzny, mial go tydzien potem dal mnie, przegladam zdjecia a tam wiekszosc jest z ta głupia arleta, ja nie rozumiem on nie ma czego fotografowac tylko te zdzire?! Mowi ze to tylko kolezanka tylko ze ona jest taka zawsze wygłupiona i on tylko pyka zdjecia zeby ona sie wkurzala, super tlumaczenie nie ma co...... powiedzialam mu dwa dni temu ze to koniec, ze mam dosc, caly dzien pisal dzwonil ze chce ostatnia szanse ze to naprawimy, powiedzialam ze to nie rozmowa na tel czy gg, dzis mamy porozmawiac w cztery oczy... Juz wiem ze dam mu te ostatnia szanse, chociaz sytuacja sie powtarza juz taka szanse dostal rok temu.. Ale zakladam ze kazdy zwiazek przechodzi kryzysy, wiec teraz oboje sie postaramy to naprawic, chciałabym zeby było jak w pierwszym miesiacach naszego zwiazku, same motylki w brzuchu szkoda mi sie rozstac po prawie dwoch latach zwiazku, jednak wiem ze potem bedzie jesce gorzej, zaryzykuje...

Dzis sukces, nie wyprostowalam wlosow pierwszy raz w zyciu zacely podobac mi sie moje fale moze dlatego ze wlosy sa dluzsze, przy krotkich dziwnie moje fale wygladały, włoski niech sobie poodpoczywaja od prostownicy suszarki, a ja im dam pożądną dawke odżywienia
Ja po 13 miesiącach związku dalej mam motylki
Życzę Ci powodzenia na rozmowie Mam nadzieję, że Tż przyjdzie po rozum do głowy i zrozumie, że masz prawo być zła i czuć się niepewnie w związku. Nie może sobie pozwolić na tego typu sytuacja.

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości