|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
mysle ze sprobuje a najwyzej pozniej przerzucę sie na kallosa ![]() Cytat:
teraz mam juz zrobioną na bok, prosta pewnie za bardzo by mi twarz pogrubila No i dziekuje Cytat:
O amerykanskiej wersji nie ogladalam zadnego odcinka, ciekawa jestem czy dosc duzo jest "ściągnięte" do wersji polskiej ![]() Cytat:
ja tez wczesniej nie identyfikowalam kilku osob ale juz wiem wszystko kto jest kto ![]() Tes wyslalam Ci na PW Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2009-04-18 o 22:57 |
||||
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ![]() bo ja rzadko w centrum i w pasazu bywam [a tam podobno duzo przychodzi ] ![]() a jak juz bywam to w srodku nocy na klubowo ![]() ale mam obiecana wycieczke do ogrodu botanicznego z kumpela w celu zrobienia zdjec! a potem przyjedzie po maturze moja przyjaciolka i tez obejdziemy ladnie starowke i parki ![]() ja uwielbiam Wroclaw ![]() jak cos zapraszam
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w zeszłym roku na wyprawie z kolegami z klasy
ale było wesoło. nie spałam dwa dni, ledwo co na nogach się trzymałam, ale wrocław zwiedziliśmy ehhh co to były za fajne czasy
|
#1654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jesli nie ma teraz ani Niji ani Pretty, to m oze ktoras z Was mi podrzuci?
Edytowane przez Olunia1989 Czas edycji: 2009-04-19 o 10:19 |
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Pretty, dzięki
Ładnie ci w takiej fryzurce Jak długie miałaś włosy wcześniej?W ogóle zauważyłam, że takie fryzurki są ostatnio bardzo modne, u mnie sporo dziewczyn podobnie się obcina, nawet mnie namawiały ale ja uparcie zapuszczam, tylko, że moje włosy są złośliwe i jak otrzymają długość za łopatki to przestają rosnąć ale przynajmniej wyglądają zdrowo i się błyszczą w miarę
|
#1656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sporo rzeczy wzieli z amerykańskiej wersji, ale mogę poświadczyć, że jest o wiele lepsza niż polska, a wszystko to przez specyficzne poczucie humoru ![]() ( a oglądam już 2 serie więc wiem co mówie) Cytat:
A włosy naprawdę masz bardzo ładne, kolor bardzo fajny ( i z tego co wiem chyba naturalny?), cięcie też jest super I myśle że pasuje ta fryzura baaardzo do ciebie
|
||
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
zyje. wczoraj z Tz zabalowalismy i fajnie bylo
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
dziwna jestem
![]() będąc w Krakowie tęskniłam za domem i strasznie chciałam wracać, a jak już wróciłam to wolałabym być w Krakowie z TŻ
|
|
|
|
#1659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wczesniej mialam tak do zapięcia od stanika, moze nawet troszke dluzsze no ale byly zniszczone dlatego scielam sie krocej Dzis czeka mnie duuuuzo nauki na ta zerowke wtorkową a jest taka ladna pogoda, mam ochote isc pograc na boisko z TŻtem w tenisa, no ale moze pozniej uda nam sie wyjsc
|
||
|
|
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
ja znowu nie dam rady na mozilli
![]() ostatnio kupiłam sobie spodnie w Bershce, super są ![]() no i mam prace w Stegnie od 19 czerwca
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam za sobą nieprzespaną noc, bo byłam u koleżanki. Jestem nieprzytomna i głowa mi pęka. Ale było fajnie, oglądałyśmy filmy, oczywiście głupawka na całego i jestem bardzo zadowolona, bo będziemy się starały razem pojechać do pracy w wakacje. Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-04-19 o 15:55 |
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się zaraz zbieram i jadę do Krakowa
i idę dzisiaj do TŻ i zostaję na noc raczej, bo jutro akurat On ma na 10 do pracy a ja na 10.30 na uczelnię wiec mozemy wyjść razem
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1665 |
|
po prostu Em :)
|
pretty, czy ja też mogłabym zobaczyć Twoje zdjęcia?
|
|
#1666 |
|
Zadomowienie
|
straaaaaaaaaaaaaasznie dziękuje
i strasznie Ci fajnie w tych wloskach! dla mnie pamietam bylo szokiem jak z takich dlugich scielam na krotsze [mniej wiecej wtedy troche krotsze od Twoich mialam] hehe ![]() a Nija coś zaniedbala sprawe i zdj nie dala ![]() pogoda super ;] zrobilam masę kilometrów z Tż i kuzynem;] przez rynek, na Wawel, nad Wisłą troche i spowrotem ;] lubie ten kilmat z krakowskiego rynku ![]() ale wrażenia z wczoraj z ok. 1 w nocy, kiedy na rynku sikał koń - bezcenne! nie ma to jak na żywo się przekonać o stweirdzeniu `sikać jak koń na blachę`
|
|
#1667 |
|
po prostu Em :)
|
Olunia, ja też właśnie wróciłam znad Wisły.
|
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
a nóż się gdzieś minęłyśmy :P hehe
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz przesle na PW
![]() Cytat:
Tez bym sie dzis przeszla gdzies bo naprawde ladna pogoda jest, ale niestety musze dalej sie uczyc ![]() Byle do 8 maja
|
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz we Wrocławiu : )
ale sliczna pogoda dzisiaj ![]() ![]() i w ogole mam obiady chyba na 2 tyg
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Pretty czemu do 8 maja ? :P
Piękna pogoda, piękna Chętnie bym wzięła TŻ na jakiś spacer a my w tym tyg się nie będziemy widywać bo ma 6 kolokwiów
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Bo wtedy konczy mi sie sesja i zostaną tylko cwiczenia terenowe ale to juz bardziej przyjemnosc niz kucie :P
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj utwierdziłam się w przekonaniu, że świetnie się czuję w tej nowej fryzurze. ![]() Dalej się męczę z katarem ![]() News dnia - puma była w mojej miejscowości Naprawdę. Nie gdzieś tam na terenie gminy (moja gmina ma kilka takich jakby dzielnic, nie wiem czy w innych miastach też tak jest no i puma była w mojej dzielnicy... ). To nagranie, które wczoraj krążyło po internecie to właśnie u mnie nagrali Nic nie wiedziałam, bo nie doczytałam miejscowości, tylko ogólnie, że woj. śląskie. O matko, boję się wychodzić z domu... U mnie wszędzie wokoło pola, lasy i w ogóle
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze wyskoczy gdzies zza rogu ![]() Juz pisalam wczesniej ze ja mam semestr do 27 kwietnia (zostal mi tylko ten tydzien ktory sie jutro zacznie ) i sesja od 27 |
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, fajna taka puma
![]()
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Ale śmieszne
![]() ![]() ![]() Boję się wyjść do sklepu, a przystanek autobusowy mam obok lasu. Jak byłam na stażu to jeździłam autobusem przed 6, stałam sobie sama na tym przystanku przy lesie, oczywiście było jeszcze ciemno O mamo, teraz to bym chyba eee nie wiem co bym zrobiła ![]() ![]()
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta puma to juz od jakiegos czasu nie krazy po Twojej okolicy? Jakis czas temu slyszalam o pumce na wolnosci.. Straszne. Nie wiem, co bym zrobila, gdyby wyszla mi naprzeciw. Jutro jestem kobieta pracujaca.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa, nie mów takich rzeczy!
![]() co ja mam powiedzieć... byle do 17 czerwca? albo i jeszcze później, bo nie znam terminów 3 egzaminów a maksymalnie do 26 czerwca mogę coś mieć ![]() jestem już w mieszkaniu, ufff. głowa mi pęka, ostatnio jakoś gorzej znoszę dłuższą jazdę... ![]() Nija nieźle, jakbym spotkała taką pumę to nie musiałaby mnie atakować, i tak umarłabym ze strachu chyba ;O
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest 3 km ode mnie, ale co to 3km dla takiej pumy... Zresztą rodzice już parę dni temu mówili, że niedługo przyjdzie do nas, bo była widziana w lasach raciborskich, a lasy raciborskie łączą się z tym lasem obok mojego przystanku ![]() Czemu nie mieszkam w mieście tylko na takim zadupie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

mysle ze sprobuje a najwyzej pozniej przerzucę sie na kallosa 
teraz mam juz zrobioną na bok, prosta pewnie za bardzo by mi twarz pogrubila
). Tż mnie karmi syropkami i tableteczkami, a jak nie przejdzie to ide do tego lekarza w poniedzialek

ale przynajmniej wyglądają zdrowo i się błyszczą w miarę
Ale robiłam te zdjęcia o 5 rano przed wyjściem do szkoły, w ciągu dnia lepiej się ułożyły 

Naprawdę. Nie gdzieś tam na terenie gminy (moja gmina ma kilka takich jakby dzielnic, nie wiem czy w innych miastach też tak jest
). To nagranie, które wczoraj krążyło po internecie to właśnie u mnie nagrali