|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
A nie podrażnia cię Antidral? Mi wręcz wyżerał skórę pod pachami, no ale rzeczywiście, wcale się po nim nie pociłam. Jakiś czas temu przerzuciłam się na niebieskiego Etiaxila i też sobie chwalę
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jakoś nie miałam ochoty na zakupy ciuchowe. Powiem szczerze,że dopiero pod koniec dnia mi się przypomniało, że dziś dzień Glamour ![]() Antidral faktycznie piecze i swędzi, ale powiem szczerze, że efekty daje lepsze niż Etiaxil. Jeśli dalej tak będzie świetnie działał jak teraz to przeżyje to swędzenie
|
|
#3513 |
|
Raczkowanie
|
ale nastukałyście...
mam kolejne masełko z TBS - truskawa generalnie jestem fanką wanilii, ale ta owocowa nutka do mnie przemawia ![]() a poza tym czekoladki mam tak czekoladowe i wiem, ze d... rośnie, ale co tam. dziś dieta MŻ poszła na wagary
|
|
#3514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo wezmę go na wyjazd i sobie potestujesz![]() Cytat:
|
|
|
#3515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Coś się pogoda popsuła a miało być przecież słonko...W dodatku słuchajcie, całą noc śniły mi się węże! I co najgorsze - śniło mi się, że byłam w Indiach czy tym podobnym kraju i jadłam smażonego węża! Chyba za dużo się naoglądałam ostatnimi czasy Cejrowskiego i jego "Boso przez świat" ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Wąż podobno jest bardzo smaczny i smakuje jak kurczak
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ależ mi się nie chce iść dziś na zajęcia, za oknem takie piękne słońce Antidral faktycznie o wiele bardziej szczypie niż E., ale to może kwestia przyzwyczajenia ? Chciałabym kupić jakąś maseczkę do twarzy nawilżającą lub odżywczą, bo została mi już tylko Avenka, macie jakieś typy ?
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak wolałabym nie próbować na żywo Mogłabym węża dotknąć, ale konsumować?! W życiu!
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
brazery Diora podobno juz u nas. ja narazie bede trzymac sie z daleka
ale jakby ktoras obadala to prosze o relacje
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-04-19 o 09:58 |
|
|
|
#3520 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam pomysłu na maseczkę dla ciebie ja ostatnio samych oczyszczających używam.Cytat:
Wmawiam sobie, że to tylko pierwsza warstwa jest taka ładna a potem wszystko się ściera
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogladalam w piatek stand Diora i nic nowego nie bylo
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Ziz te pudry (czy róże, bo bardziej jak róże wyglądają) są na samym dole na standach Diora. Nic specjalnego. Małe to jakieś.
O dziwo po żelu ze świetlikiem prawie mnie już oko nie swędzi, więc super. Na wykończeniu mam mnóstwo kosmetyków mam zamiar naprawdę ograniczyć kupowanie kosmetyków, nawet nieźle mi idzie (jak na mnie ). Myślę nad zdjęciami kolorówki, ale szczerze mówiąc nie chce mi się tego wszystkiego wyciągać i fotografować.Chciałam wczoraj kupić to nowe serum drenujące na uda z Lirene, ale były potowrne kolejki. Bardzo lubię tą serię, super pachnie. Serum na noc na cellulit też jest niedorgie, w obecnej promocji w SP kosztuje ok. 14zł.
|
|
#3523 | |
|
Zadomowienie
|
O tym myślałam. W Wawie już są od jakiegoś czasu, ale zazwyczaj na dole, trzeba się nachylić żeby je dojrzeć
![]() Cytat:
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Estella obfoć, obfoć
Dziewczyny piszecie ostatnio o problemach z oczami, podobno teraz dużo ludzi choruje na zapalenie spojówek. Więc uważajcie
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Taki sezon na klopoty "oczne", wczesniej duzo wialo, a teraz sie zaczynaja pylki i insze farfocle w powietrzu. U mojej okulistki dlugie kolejki z tego powodu. Sama wlasnie przeszlam zapalenie spojowek, ktore przeszlo w zapalenie rogowki
![]() Potwierdzam, ze zele ze swietlikiem to tez dobra ochrona przed takimi niespodziankami, swietlik dziala kojaco i uodparnia oczy na rozne infekcje. przerobilam wszystkie zele Flos Leku i bardzo je polecam. U mnie sie zlozylo kilka czynnikow ale jednym z nich na pewno bylo tez to, ze tydzien przed zapaleniem skonczylam zel ze swietlikiem i glupia nie kupilam nowego Zizou tak mi sie spodobaly twoje nowe roze Benefit, ze juz je licytuje na ebay (pojde z torbami przez ten serwis). MagJa, ja jestem niereformowalna, a dzieki nowo odkrytemu ebay'owi obsesja sie tylko wzmogla Coz robic...
Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-04-19 o 11:28 |
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie oczy swędzą, pieką itp i nie tylko oczy. w ogóle cierpie
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie na szczęście póki co omijają wszelkie oczne dolegliwości(odpukać), ale jak nadal będzie taka wietrzna pogoda to pewnie skończy się jakimś jęczmieniem
|
#3528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie słonko świeci, cieplutko tak Cytat:
Chyba faktycznie zainspirowany Cejrowskim Cytat:
Toniku jeszcze nie zrobiłam, bo coś mnie ostatnio podrażniło i nie chciałam go dawać na zaczerwienione poliki.Cytat:
A mówisz, że samo smarowanie powiek świetlikiem ma taki dobry wpływ ogólnie na oczy? Cytat:
![]() Dobrze, że za dobrze nie znam angielskiego, więc to mnie trochę odstrasza od transakcji tam, bo w razie problemów ciężko byłoby się dogadać, ale jak coś bardzo chcę, to klikam. Kupowałam już z UK, USA, Australii i nawet się Chiny napatoczyły
|
|||||
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z kolei myślę o zamówieniu z Ziaji Pro, bo ciągle jeszcze nie wypróbowałam nic z tej serii
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Si, takie odnosze wrazenie, ze te swietliki uspokajaja oczy
Ja mam uszkodzone rogowki, wiec latwo lapie rozne infekcje ale w ciagu ostatnich lat zdecydowanie rzadziej, odkad odkrylam te zele Flos Leku Do bani te wszystkie kliniki (pojde do piekla za to bluznierstwo), Shiseido i insze cuda na kiju, zwykla polska firma dba o oczy lepiej niz te dolarowe cuda wianki. W kazdym razie, jesli szukacie lagodzacych, ochronnych preparatow pod oczy to szukajcie wsrod tych, ktore zawieraja wyciag ze swietlika U mnie tez patelnia, zarowiaste slonce, ze nie wiem gdzie oczy podziac, tak razi. Pomolestuje was jeszcze - poleccie mi glinke biala z ktoregos sklepu z polproduktami, potrzebuje lagodnej maseczki samorobionej
|
|
|
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A używałaś już nawilżającej Farmony?
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2009-04-19 o 15:13 |
||
|
|
|
#3533 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Nie, wzięłam tylko puder, bo tylko puder tak naprawdę mnie kusił i był potrzebny.
Wczoraj byłam z niego całkiem zadowolona, mam nadzieję, że dalej tak będzie.![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na grillu wczoraj było super, w domu byłam o 4, wracaliśmy z TŻ kawał drogi na piechotę (to chyba zemsta była za moje domaganie się spacerów ), tylko teraz nie czuję się tak rewelacyjnie.![]() Nie chce któraś z was przygarnąć maseczki Plante System Rosakalm do skóry naczynkowej? |
||||
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajna pogoda
Szkoda tylko, że poszłam się wygrzewać z nałożonym na syfki Effaclarem K(na szczęście tylko punktowo a nie na całą twarz). No, ale może nic się przez to nie stanie.
|
#3535 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakoś tak zapomniałam o niej, a że moja skóra ostatnio nie domaga się jakoś szczególnie nawilżenia to jadę na samych oczyszczających.Jeszcze tak myślałam o masce nawilżającej Clareny, bo jakbym za jakiś czas zamawiała tonik to może i na maskę bym się skusiła (poza tą saszetką Farmony i winogronową z YR chyba nie mam żadnej ). Jak bym ją zamówiła to na pewno dostałabyś przelewkę, ale na razie nie wiem, kiedy to nastąpi.Cytat:
żebym ja tak umiała Ten swój róż mineralny muszę jeszcze dokładnie przetestować, ale jak nadal będzie mi ciemniał na twarzy to oleci w świat.Cytat:
![]() A ja kupiłam sobie telefon (to znaczy tata kupił, nie mogłam wziąć na siebie abonamentu)
|
|
#3536 |
|
Raczkowanie
|
Piękna niedzielka, słonko cudne, tylko jakoś chłodnawo. Pobuszowaliśmy po sklepach, bluzki w Mango jakieś dorwałam, a potem spacer, spacer.
Chyba sie dotleniłam, bo teraz chce mi się spać. A mam robótkę pracową w domu i obiecałam sobie zajrzeć, noo. ![]() Miałyście może odżywki do paznokci Nail Tek?
|
|
#3537 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie dobrze że mi przypomniałaś
![]() Lizzie Ty chyba chciałaś żebym coś powiedziała jak poużywam no i mówię ![]() Kupuj to co mi z paznokciami zrobiła to żadna odżywka nie zrobiłaPrzestały się rozdwajać nie pękają tak jak kiedyś i są twarde strasznie A tak w ogóle to dzień dobry
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję za pamięćNa razie moje paznokcie nawet nie dają mi się mocno we znaki, ale zapuścić się raczej nie dadzą, muszę je obcinać na krótko. Ale po kolejnych zachwytach na pewno pozytywnie rozważę zakup tej odżywki, tylko za jakiś czas, bo obecnie po kosmetycznych i ciuchowych szaleństwach jestem bankrutem ![]() Aha, no i współczuje wizyty w szpitalu, mam nadzieję, że to nic poważnego. Osobiście nienawidzę szpitali, tego zapachu, staram się tam bywać jak najrzadziej.
Trust the lust. Go deeper. Edytowane przez lizzie Czas edycji: 2009-04-19 o 19:49 |
|
|
|
|
#3539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
współczuję odwiedzin szpitalnych
|
|
|
#3540 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi ten zapach to z dzieciństwem się kojarzy.. Niestety raczej poważne. . Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

Ja już nie mogę się doczekać jak przyleci do mnie Tropical Orchids
Estello, czy mogę się uśmiechnąć po odleweczkę korektora MAC, tak na spróbowanie? Szukam czegoś punktowego na krostki 

Poza tym jakoś nie miałam ochoty na zakupy ciuchowe. Powiem szczerze,że dopiero pod koniec dnia mi się przypomniało, że dziś dzień Glamour 
Coś się pogoda popsuła a miało być przecież słonko...
I co najgorsze - śniło mi się, że byłam w Indiach czy tym podobnym kraju i jadłam smażonego węża!

ja ostatnio samych oczyszczających używam.

), tylko teraz nie czuję się tak rewelacyjnie.