Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-18, 23:37   #3511
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Witam Was
Widzę , że dyskusja różo-rozświetlaczowa się tu rozwinęła Ja już nie mogę się doczekać jak przyleci do mnie Tropical Orchids I jak zamówię minerałki

Zizou,. Estell, Lizzie, gratuluję zakupów Estello, czy mogę się uśmiechnąć po odleweczkę korektora MAC, tak na spróbowanie? Szukam czegoś punktowego na krostki

A ja ostatnio wykończyłam Effaclar K, na wykończeniu są : żel pod prysznic, szampon, tonik. Najważniejsze, że większość ubywa niż przybywa (w przypadku pielęgnacji )

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Aha, zapomniałam napisać - Antidral jest póki co absolutnie boski! Odkąd go używam ani razu się nie spociłam (nie licząc podczas ćwiczeń ofc )
Madzia, nie mogłam się ciebie doczekać Dotarłaś w końcu dziś na zakupy czy cały dzień na uczelni?
A nie podrażnia cię Antidral? Mi wręcz wyżerał skórę pod pachami, no ale rzeczywiście, wcale się po nim nie pociłam. Jakiś czas temu przerzuciłam się na niebieskiego Etiaxila i też sobie chwalę
Stary 2009-04-18, 23:58   #3512
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Madzia, nie mogłam się ciebie doczekać Dotarłaś w końcu dziś na zakupy czy cały dzień na uczelni?
A nie podrażnia cię Antidral? Mi wręcz wyżerał skórę pod pachami, no ale rzeczywiście, wcale się po nim nie pociłam. Jakiś czas temu przerzuciłam się na niebieskiego Etiaxila i też sobie chwalę
Ojej, jakie miłe powitanie Ja dziś na uczelni, potem wyciągnęłam kolegę na siłownie. Zakupy dziś sobie odpuściłam bo a) miałam zjazd b ) nic mi pilnie nie potrzeba c) ostatnio trochę się obkupiłam i wypadałoby trochę przystopować Poza tym jakoś nie miałam ochoty na zakupy ciuchowe. Powiem szczerze,że dopiero pod koniec dnia mi się przypomniało, że dziś dzień Glamour
Antidral faktycznie piecze i swędzi, ale powiem szczerze, że efekty daje lepsze niż Etiaxil. Jeśli dalej tak będzie świetnie działał jak teraz to przeżyje to swędzenie

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 01:03   #3513
Azyjka17
Raczkowanie

GG do Azyjka17

ale nastukałyście...

mam kolejne masełko z TBS - truskawa fantastiko...
generalnie jestem fanką wanilii, ale ta owocowa nutka do mnie przemawia
a poza tym czekoladki mam tak czekoladowe i wiem, ze d... rośnie, ale co tam.
dziś dieta MŻ poszła na wagary
Stary 2009-04-19, 07:25   #3514
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Estello, czy mogę się uśmiechnąć po odleweczkę korektora MAC, tak na spróbowanie? Szukam czegoś punktowego na krostki
No problem, tylko to co zwykle: pudełeczko albo wezmę go na wyjazd i sobie potestujesz
Cytat:
Ja mam teraz Etiaxil, wcześniej miałam Antidral. A. straszni podrażnia skórę, E. mniej. Ale oba działają

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 08:20   #3515
isa666
Zakorzenienie

Dobry Coś się pogoda popsuła a miało być przecież słonko...
W dodatku słuchajcie, całą noc śniły mi się węże! I co najgorsze - śniło mi się, że byłam w Indiach czy tym podobnym kraju i jadłam smażonego węża!
Chyba za dużo się naoglądałam ostatnimi czasy Cejrowskiego i jego "Boso przez świat"

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Faaaajny, szkoda, że się wcześniej nie pojawił. Podoba mi się też nowe serum z zielonej herbaty, ciekawe czy ładnie pachnie.
Też mnie ciekawi to serum z zieloną herbatą Może się na nie skuszę przy następnym zamówieniu.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
No proszę. Coś w tym być musi.
A Źródełko na pewno jest wodą źródlaną, zresztą jak sama nazwa wskazuje Wody w tych dystrybutorach chyba tylko źródlane są.
No widzisz, nie skojarzyłam, że nazwa wskazuje na to <zawias>
Stary 2009-04-19, 08:21   #3516
Estella
Zakorzenienie

Wąż podobno jest bardzo smaczny i smakuje jak kurczak

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-04-19, 08:33   #3517
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dzień dobry.
Ależ mi się nie chce iść dziś na zajęcia, za oknem takie piękne słońce

Antidral faktycznie o wiele bardziej szczypie niż E., ale to może kwestia przyzwyczajenia ?

Chciałabym kupić jakąś maseczkę do twarzy nawilżającą lub odżywczą, bo została mi już tylko Avenka, macie jakieś typy ?

Stary 2009-04-19, 08:34   #3518
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wąż podobno jest bardzo smaczny i smakuje jak kurczak

Chyba jednak wolałabym nie próbować na żywo Mogłabym węża dotknąć, ale konsumować?! W życiu!
Stary 2009-04-19, 09:53   #3519
zizou
Zakorzenienie

brazery Diora podobno juz u nas. ja narazie bede trzymac sie z daleka ale jakby ktoras obadala to prosze o relacje
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-04-19 o 09:58
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 10:23   #3520
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry.
Ależ mi się nie chce iść dziś na zajęcia, za oknem takie piękne słońce

Antidral faktycznie o wiele bardziej szczypie niż E., ale to może kwestia przyzwyczajenia ?

Chciałabym kupić jakąś maseczkę do twarzy nawilżającą lub odżywczą, bo została mi już tylko Avenka, macie jakieś typy ?
Ja zużyłam wtedy cały Antidral ale moja skóra się do niego nie przyzwyczaiła za każdym razem mnie szczypało i swędziało. Przy Etiaxilu nie mam takich rewelacji. A efekty podobne
Nie mam pomysłu na maseczkę dla ciebie ja ostatnio samych oczyszczających używam.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
brazery Diora podobno juz u nas. ja narazie bede trzymac sie z daleka ale jakby ktoras obadala to prosze o relacje
Chodzi ci o te różo-brązery? Już jakiś czas są w naszych perfumeriach, na szczęście mnie do nich nie ciągnie Wmawiam sobie, że to tylko pierwsza warstwa jest taka ładna a potem wszystko się ściera
Stary 2009-04-19, 10:28   #3521
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi ci o te różo-brązery? Już jakiś czas są w naszych perfumeriach, na szczęście mnie do nich nie ciągnie Wmawiam sobie, że to tylko pierwsza warstwa jest taka ładna a potem wszystko się ściera
o ten ogladalam w piatek stand Diora i nic nowego nie bylo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 527054_fpx.jpg (17,2 KB, 14 załadowań)
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 10:46   #3522
Estella
Zakorzenienie

Ziz te pudry (czy róże, bo bardziej jak róże wyglądają) są na samym dole na standach Diora. Nic specjalnego. Małe to jakieś.

O dziwo po żelu ze świetlikiem prawie mnie już oko nie swędzi, więc super.
Na wykończeniu mam mnóstwo kosmetyków mam zamiar naprawdę ograniczyć kupowanie kosmetyków, nawet nieźle mi idzie (jak na mnie). Myślę nad zdjęciami kolorówki, ale szczerze mówiąc nie chce mi się tego wszystkiego wyciągać i fotografować.

Chciałam wczoraj kupić to nowe serum drenujące na uda z Lirene, ale były potowrne kolejki. Bardzo lubię tą serię, super pachnie. Serum na noc na cellulit też jest niedorgie, w obecnej promocji w SP kosztuje ok. 14zł.

Siegfried Obermeier
Stary 2009-04-19, 11:03   #3523
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
o ten ogladalam w piatek stand Diora i nic nowego nie bylo
O tym myślałam. W Wawie już są od jakiegoś czasu, ale zazwyczaj na dole, trzeba się nachylić żeby je dojrzeć

Cytat:
Na wykończeniu mam mnóstwo kosmetyków mam zamiar naprawdę ograniczyć kupowanie kosmetyków, nawet nieźle mi idzie (jak na mnie). Myślę nad zdjęciami kolorówki, ale szczerze mówiąc nie chce mi się tego wszystkiego wyciągać i fotografować.
Estella, obfoć kolorówkę Uwielbiam oglądać zdjęcia twoich zbiorów
Stary 2009-04-19, 11:06   #3524
isa666
Zakorzenienie

Estella obfoć, obfoć

Dziewczyny piszecie ostatnio o problemach z oczami, podobno teraz dużo ludzi choruje na zapalenie spojówek. Więc uważajcie
Stary 2009-04-19, 11:27   #3525
vril
Zakorzenienie

Taki sezon na klopoty "oczne", wczesniej duzo wialo, a teraz sie zaczynaja pylki i insze farfocle w powietrzu. U mojej okulistki dlugie kolejki z tego powodu. Sama wlasnie przeszlam zapalenie spojowek, ktore przeszlo w zapalenie rogowki
Potwierdzam, ze zele ze swietlikiem to tez dobra ochrona przed takimi niespodziankami, swietlik dziala kojaco i uodparnia oczy na rozne infekcje. przerobilam wszystkie zele Flos Leku i bardzo je polecam. U mnie sie zlozylo kilka czynnikow ale jednym z nich na pewno bylo tez to, ze tydzien przed zapaleniem skonczylam zel ze swietlikiem i glupia nie kupilam nowego

Zizou tak mi sie spodobaly twoje nowe roze Benefit, ze juz je licytuje na ebay (pojde z torbami przez ten serwis).

MagJa, ja jestem niereformowalna, a dzieki nowo odkrytemu ebay'owi obsesja sie tylko wzmogla Coz robic...

Edytowane przez vril
Czas edycji: 2009-04-19 o 11:28
vril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 11:28   #3526
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny piszecie ostatnio o problemach z oczami, podobno teraz dużo ludzi choruje na zapalenie spojówek. Więc uważajcie
Teraz jest czas na alegrie mnie oczy swędzą, pieką itp i nie tylko oczy. w ogóle cierpie

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 11:32   #3527
isa666
Zakorzenienie

Mnie na szczęście póki co omijają wszelkie oczne dolegliwości(odpukać), ale jak nadal będzie taka wietrzna pogoda to pewnie skończy się jakimś jęczmieniem
Stary 2009-04-19, 11:44   #3528
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry Coś się pogoda popsuła a miało być przecież słonko...Chyba za dużo się naoglądałam ostatnimi czasy Cejrowskiego i jego "Boso przez świat"
Witam i ja
A u mnie słonko świeci, cieplutko tak I mam nadzieję, że pogoda się utrzyma, bo chcemy z TŻ iść po południu na spacer z psem nad zalew. Niech no tylko zacznie się chmurzyć czy padać

Cytat:
W dodatku słuchajcie, całą noc śniły mi się węże! I co najgorsze - śniło mi się, że byłam w Indiach czy tym podobnym kraju i jadłam smażonego węża!
Chyba za dużo się naoglądałam ostatnimi czasy Cejrowskiego i jego "Boso przez świat"
Ciekawy, ale i przerażający sen Chyba faktycznie zainspirowany Cejrowskim

Cytat:
Też mnie ciekawi to serum z zieloną herbatą Może się na nie skuszę przy następnym zamówieniu.
To jak się skusisz, to proszę o relację. Im częściej zaglądam na BU przez Was, tym bardziej dojrzewam, do zamawiania tam. Co prawda mam już żel hialuronowy i tonik PHA, ale zamawiany razem z Hexx i tenże hialuron tak mi się spodobał, że korcą mnie teraz maseczki, hydrolaty i oleje Toniku jeszcze nie zrobiłam, bo coś mnie ostatnio podrażniło i nie chciałam go dawać na zaczerwienione poliki.

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
Taki sezon na klopoty "oczne", wczesniej duzo wialo, a teraz sie zaczynaja pylki i insze farfocle w powietrzu. U mojej okulistki dlugie kolejki z tego powodu. Sama wlasnie przeszlam zapalenie spojowek, ktore przeszlo w zapalenie rogowki
Potwierdzam, ze zele ze swietlikiem to tez dobra ochrona przed takimi niespodziankami, swietlik dziala kojaco i uodparnia oczy na rozne infekcje. przerobilam wszystkie zele Flos Leku i bardzo je polecam. U mnie sie zlozylo kilka czynnikow ale jednym z nich na pewno bylo tez to, ze tydzien przed zapaleniem skonczylam zel ze swietlikiem i glupia nie kupilam nowego
U mnie w taką pogodę łzawienie oczu murowane, dlatego staram się non stop chodzić w okularach przeciwsłonecznych. Szkoda tylko, że na swędzenie nie pomagają, bo czasem coś tam podswęduje mnie w oku i to dopiero jest wkurzające
A mówisz, że samo smarowanie powiek świetlikiem ma taki dobry wpływ ogólnie na oczy?

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
MagJa, ja jestem niereformowalna, a dzieki nowo odkrytemu ebay'owi obsesja sie tylko wzmogla Coz robic...
Oj, tak, ebay to zło, większe nawet niż Allegro
Dobrze, że za dobrze nie znam angielskiego, więc to mnie trochę odstrasza od transakcji tam, bo w razie problemów ciężko byłoby się dogadać, ale jak coś bardzo chcę, to klikam. Kupowałam już z UK, USA, Australii i nawet się Chiny napatoczyły
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 12:48   #3529
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
To jak się skusisz, to proszę o relację. Im częściej zaglądam na BU przez Was, tym bardziej dojrzewam, do zamawiania tam. Co prawda mam już żel hialuronowy i tonik PHA, ale zamawiany razem z Hexx i tenże hialuron tak mi się spodobał, że korcą mnie teraz maseczki, hydrolaty i oleje Toniku jeszcze nie zrobiłam, bo coś mnie ostatnio podrażniło i nie chciałam go dawać na zaczerwienione poliki.
Większość maseczek ma średnie opinie, niestety. Nie wiem z czego to wynika. Warszawianki, z którymi rozmawiałam o ich maseczkach też raczej nie były szczególnie zachwycone nimi.

Siegfried Obermeier
Stary 2009-04-19, 12:53   #3530
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ok Żel hialu jest boski, ja już sobie nie wyobrażam życia bez niego
Ja z kolei myślę o zamówieniu z Ziaji Pro, bo ciągle jeszcze nie wypróbowałam nic z tej serii
Stary 2009-04-19, 12:54   #3531
vril
Zakorzenienie

Si, takie odnosze wrazenie, ze te swietliki uspokajaja oczy
Ja mam uszkodzone rogowki, wiec latwo lapie rozne infekcje ale w ciagu ostatnich lat zdecydowanie rzadziej, odkad odkrylam te zele Flos Leku Najpierw mi sie wydawalo, ze one nic nie robia ale ilekroc konczylam opakowanie i przestawalam uzywac zaraz zaczynalo sie paprac.
Do bani te wszystkie kliniki (pojde do piekla za to bluznierstwo), Shiseido i insze cuda na kiju, zwykla polska firma dba o oczy lepiej niz te dolarowe cuda wianki.
W kazdym razie, jesli szukacie lagodzacych, ochronnych preparatow pod oczy to szukajcie wsrod tych, ktore zawieraja wyciag ze swietlika

U mnie tez patelnia, zarowiaste slonce, ze nie wiem gdzie oczy podziac, tak razi.

Pomolestuje was jeszcze - poleccie mi glinke biala z ktoregos sklepu z polproduktami, potrzebuje lagodnej maseczki samorobionej
vril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 15:10   #3532
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Wink Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Ja zużyłam wtedy cały Antidral ale moja skóra się do niego nie przyzwyczaiła za każdym razem mnie szczypało i swędziało. Przy Etiaxilu nie mam takich rewelacji. A efekty podobne
A ja mam wrażenie, że A. lepiej działa niż E. No ale zobaczymy jak to wyjdzie na dłuższą metę.

Cytat:
Nie mam pomysłu na maseczkę dla ciebie ja ostatnio samych oczyszczających używam.
No ja właśnie też ostatnio używam głównie oczyszczających, w sumie mam jeszcze nawilżającą Avenkę, ale biedna taka stoi samotnie sierotka
A używałaś już nawilżającej Farmony?

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2009-04-19 o 15:13
Stary 2009-04-19, 15:15   #3533
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A które minerały wzięłaś? Puder i róż?
Nie, wzięłam tylko puder, bo tylko puder tak naprawdę mnie kusił i był potrzebny. Wczoraj byłam z niego całkiem zadowolona, mam nadzieję, że dalej tak będzie.

Cytat:
Dziękuję a dziś jest Narodowy Dzień Glamour czy jakoś tak i dlatego jest -20% w TBS. Ale z tego co napisała Ice, masła i scruby są po 39zł, pewnie to oferta tygodnia, wychodzi taniej niż ze zniżką 20%.
Masła to była jakaś promocja dnia, a scruby produkt tygodnia.

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Ice: czy to jest ten kolor L'Oreala, o którym mówiłaś?
http://www.allegro.pl/item613603852_...delicieux.html
Ten. Dzięki za link, chyba kliknę go sobie.

Cytat:
No żartujesz chyba?! Moja mam kupiła masło, ale za 65zł z 20%, masła u nas w ogóle nie były przecenione! Tylko peelingi, ale to od kilku dni.
No to moze tylko u nas masła w takiej cenie.

Cytat:
Maseczki z BU ja bym sobie na Twoim miejscu podarowała. Nie słyszałam nic dobrego o nich, sama miałam czereśniową i było to straszne paskudztwo, które w dodatku nic nie robiło.

Na grillu wczoraj było super, w domu byłam o 4, wracaliśmy z TŻ kawał drogi na piechotę (to chyba zemsta była za moje domaganie się spacerów), tylko teraz nie czuję się tak rewelacyjnie.

Nie chce któraś z was przygarnąć maseczki Plante System Rosakalm do skóry naczynkowej?
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 15:39   #3534
isa666
Zakorzenienie

Ale fajna pogoda Siedziałam z kuzynką przed domem w słońcu ze 2 godziny i całą twarz, dekold i ręce mam lekko czerwone; opaliło mnie trochę Szkoda tylko, że poszłam się wygrzewać z nałożonym na syfki Effaclarem K(na szczęście tylko punktowo a nie na całą twarz). No, ale może nic się przez to nie stanie.
Stary 2009-04-19, 16:04   #3535
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
No ja właśnie też ostatnio używam głównie oczyszczających, w sumie mam jeszcze nawilżającą Avenkę, ale biedna taka stoi samotnie sierotka
A używałaś już nawilżającej Farmony?
Zabij mnie, ale jeszcze nie jakoś tak zapomniałam o niej, a że moja skóra ostatnio nie domaga się jakoś szczególnie nawilżenia to jadę na samych oczyszczających.
Jeszcze tak myślałam o masce nawilżającej Clareny, bo jakbym za jakiś czas zamawiała tonik to może i na maskę bym się skusiła (poza tą saszetką Farmony i winogronową z YR chyba nie mam żadnej). Jak bym ją zamówiła to na pewno dostałabyś przelewkę, ale na razie nie wiem, kiedy to nastąpi.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nie, wzięłam tylko puder, bo tylko puder tak naprawdę mnie kusił i był potrzebny. Wczoraj byłam z niego całkiem zadowolona, mam nadzieję, że dalej tak będzie.
W takim razie podziwiam, że nie skusiłaś się na nic niepotrzebnego żebym ja tak umiała Ten swój róż mineralny muszę jeszcze dokładnie przetestować, ale jak nadal będzie mi ciemniał na twarzy to oleci w świat.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Maseczki z BU ja bym sobie na Twoim miejscu podarowała. Nie słyszałam nic dobrego o nich, sama miałam czereśniową i było to straszne paskudztwo, które w dodatku nic nie robiło.
Też mam tą czereśniową i różaną, obie przetestowane raz i szczerze mówiąc nie warte zachodu, efekt żadny, kupa roboty tylko i zawsze przez to ulepiona cała glinką jestem.

A ja kupiłam sobie telefon (to znaczy tata kupił, nie mogłam wziąć na siebie abonamentu) Na razie uczę się jak go obsługiwać, bo niczego z dotykowym ekranem jeszcze wcześniej nie miałam
Stary 2009-04-19, 17:46   #3536
Azyjka17
Raczkowanie

GG do Azyjka17

Piękna niedzielka, słonko cudne, tylko jakoś chłodnawo. Pobuszowaliśmy po sklepach, bluzki w Mango jakieś dorwałam, a potem spacer, spacer.
Chyba sie dotleniłam, bo teraz chce mi się spać.
A mam robótkę pracową w domu i obiecałam sobie zajrzeć, noo.

Miałyście może odżywki do paznokci Nail Tek?
Stary 2009-04-19, 18:58   #3537
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Azyjka17 Pokaż wiadomość
Miałyście może odżywki do paznokci Nail Tek?
Właśnie dobrze że mi przypomniałaś

Lizzie Ty chyba chciałaś żebym coś powiedziała jak poużywam no i mówię
Kupuj to co mi z paznokciami zrobiła to żadna odżywka nie zrobiła
Przestały się rozdwajać nie pękają tak jak kiedyś i są twarde strasznie Wiec polecam

A tak w ogóle to dzień dobry właśnie wróciłam z odwiedzin w szpitalu
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 19:48   #3538
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość

Przestały się rozdwajać nie pękają tak jak kiedyś i są twarde strasznie Wiec polecam

Tak, ja pytałam dziękuję za pamięć
Na razie moje paznokcie nawet nie dają mi się mocno we znaki, ale zapuścić się raczej nie dadzą, muszę je obcinać na krótko. Ale po kolejnych zachwytach na pewno pozytywnie rozważę zakup tej odżywki, tylko za jakiś czas, bo obecnie po kosmetycznych i ciuchowych szaleństwach jestem bankrutem

Aha, no i współczuje wizyty w szpitalu, mam nadzieję, że to nic poważnego. Osobiście nienawidzę szpitali, tego zapachu, staram się tam bywać jak najrzadziej.

Edytowane przez lizzie
Czas edycji: 2009-04-19 o 19:49
lizzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 19:57   #3539
Azyjka17
Raczkowanie

GG do Azyjka17

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość

dzięki! Znalazłam na allegro, wiec zaraz zakupię.

współczuję odwiedzin szpitalnych
Stary 2009-04-19, 20:01   #3540
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Tak, ja pytałam dziękuję za pamięć
Na razie moje paznokcie nawet nie dają mi się mocno we znaki, ale zapuścić się raczej nie dadzą, muszę je obcinać na krótko. Ale po kolejnych zachwytach na pewno pozytywnie rozważę zakup tej odżywki, tylko za jakiś czas, bo obecnie po kosmetycznych i ciuchowych szaleństwach jestem bankrutem

Aha, no i współczuje wizyty w szpitalu, mam nadzieję, że to nic poważnego. Osobiście nienawidzę szpitali, tego zapachu, staram się tam bywać jak najrzadziej.
Co do bankructwa witam w klubie
Mi ten zapach to z dzieciństwem się kojarzy.. Niestety raczej poważne. .

Cytat:
Napisane przez Azyjka17 Pokaż wiadomość
dzięki! Znalazłam na allegro, wiec zaraz zakupię.

współczuję odwiedzin szpitalnych
Co jeszcze do tej odżywki to ja mam ta Extra nawierzchnią
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości