|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. II
Tri gratulacje
![]() ![]() ![]() odebralam dzis komputer z serwisu, wiec moze bede czesciej teraz zagladac ![]()
#4262 |
Zadomowienie
|
No więc.. jak każdy wie rozstałam się z TŻ jakoś dwa miesiące temu..
A sen był następujący.. Poszłam na imprezę z moim byłym nie widziałm soę już około 3 miesięcy.. i nie widział mnie po kuracji właśnie tyle.. weszłam do środa na sale tańcze sobie aż tu nagle patrze a Mój były z jakąś laską wchodzi.. nie poznał mnie w ogóle.. podeszłam do niego i się przywitałam a on w szoku był i jedyne co zrobił to powiedział jak Ty śłicznie wyglądasz .. po jakiś zcasie.. podszedł do mnie w tańcu zaczał mnie przytulać a ja się pytam co robi bo z dziewczyną był a on że zerwał z nią właśnie.. heh.. zapytał się mnie czy może mnie gdzieś porwać.. a ja że jasne.. zabrał mnie w samochód oczy opaską zakrył.. i fługo jechaliśmy pamiętam.. potem dojechaliśmy i nadal mnie prowadził z oaską.. aż w końcu zdjął ją i ja patzre a my jesteśmy na molo w Sopocie.. było ciemno.. zachód słońca.. a on klęczy pzrede mną i mówi, ze nie ma kawitów.. ale ma coś czego mu nigdy n ie zabraknie że to jest miłość.. że nadal mnie kocha.. i chcę zebym za niego wyszła.. a jedyne co mi dał muszelkę a w środku był pierścionek.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4263 |
Zakręcony Chochlik
|
Malo zdjec nam wyszlo. Na nieszczescie te z pierscionkiem sa rozmazane
![]() EDIT>Zadne nie wyszlo ![]() ![]() Mam fote-nie jest rewelacyjna, ale zrobie lepsze ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-04-18 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakręcony Chochlik
|
Magic Girl patrz wyzej
![]()
#4266 |
Zadomowienie
|
![]() |
#4267 |
Zakręcony Chochlik
|
Zmienialam akurat fotke kiedy Ty pisalas. To jest zdjecie mojego pierscionka
![]() ![]() ![]()
#4268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4269 |
Raczkowanie
|
Trinette Bardzo sliczny pierscionek i GRATULACJE
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- A tak na marginesie to wczoraj 17stego to rok temu moj TZ mi sie oswiadczyl ![]() A co do snow to ja mam takie sny nie z tej ziemi :P jak opowiadam mojemu TZ to sie denerwuje ze znowu jakies glupie :P ale jak narazie mi sie nic nie snilo :P
#4270 |
Wtajemniczenie
|
Tri gratuluje
![]() ![]() ![]() ![]() Na poczatku uwazaj strasznie na diamencik... ja mialam 3 razy u zlotnika bo mi wylatywał ![]() ![]() i tak cud, ze raz zgubilam na weseleu i Tzet go znalazł - malo tego - po pijau dojrzał takie małeństwo swiecące sie na srodku sali ![]() a co dopiero jakby był prawdziwy brylant??? O rety... to bylby koszmar zgubic... Nic nie czytalam tylko tyle, ze Tri niedlugo zmieni stan cywilny ![]() ![]() Tylko tyle na dzis... jutro rano do szkolki.... Buzki!
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trinette śliczny pierścionek ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2009-04-18 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Wtajemniczenie
|
Magic Girl ale mialas sen
![]() Trinette ale ładny...';p a kiedy slub?:p Edytowane przez tajlaa Czas edycji: 2009-04-18 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakręcony Chochlik
|
Dziekuje dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tajlaa, freddy Ja Ci dam slub!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4274 |
Wtajemniczenie
|
Trinette oj tak tak pilnuj go jak oka w głowie
![]() a gdzie się pzreprowadzić coś kupić cyz jak?? A ja się niedawno obudziła, bałagan w domku nie ma jak kroka dać a tu niedziela wyszła akurat na remont. wrrr i podobno do czwartku facetowi się zejdzie a ja jak na złość muszę na uczelni być ![]() Buzki;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]()
![]() |
#4276 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Chcemy cos wynajac we 2, bo w 4 nam to srednio wychodzi(zwlaszcza kontakty z dziewczyna znajomego. Dzieki ![]()
![]() |
#4277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a zapytam ile macie lat?? bo chyba tego to nie doczytałam;p jeśli można wiedzięc to znaczy ty 87' a Tż:p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Tri- gratuluję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A pierścionek śliczny! Delikatny, dziewczęcy... Dokładnie taki jakie podobają mi się najbardziej.
#4279 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dla mnie te zareczyny to bardziej sformalizowanie naszego zwiazku. Mieszkamy niecaly rok razem, niby jestesmy razem od ponad 5lat, ale brakowalo mi konkretnej deklaracji. Dlatego strasznie mnie cieszy, ze moj TŻ mysli o nas powaznie, ze planuje nasza wspolna przyszlosc(pomimo ze sie na siebie drzemy i klocimy). Jesli chodzi o slub i dzieci... Ja na pewno nie chce teraz slubu. Z kolei dziadek pewnie by tego oczekiwal. Mysle ze poczekamy pare lat, jak bedziemy miec stabilna sytuacje materialna i jak znajde lepsza prace. A dzieci... to juz dluzsza historia. Ja nie chce przez najblizsze hmm 4-5lat i tej wersji sie trzymam. Chce studia skonczyc itp. itd. ![]()
![]() |
#4280 |
Wtajemniczenie
|
Trinette :P wcale nie uważam, że za młodzi jestescie. ja mam 22, a Tz 24 i ja tez jestem gotowa na taki krok i wcale nie uwazam ze to wiek ma znaczenie ale uczucie. a wam bardzo fajnie jak juz razem mieszkacie, to tak bardziej powaznie juz jest.zazdroszcze
![]() a jak TŻ ma tyle zalet to jest wartościowy a ważne jest to dbanie i troska w trudnych chwilach, i fakt, że wiesz, że jest ktos kto Ci zawsze pomoże i wesprze. I do slubu też Ci nie spieszno ![]() ![]() ![]() P.S. mam nadzieje, że z sensem napisałam:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4282 |
Zadomowienie
|
Dzień Doberek
![]() A co tutaj tak cicho.. jest od samego rana nic się nie dzieje.. mhmm.. aż dziwne.. jakiś strajk czy co.. ![]() W ogóle wczoraj miałam dzień wrażeń i przygód.. Pojechałam do koleżanki i pojechaliśmy na rolki.. oczywiście Moja kondycja była taka słaba że co chwilę odpoczynek.. jedziemy jedziemy a ja do niej boshe gdzie jest jakaś ławka.. normalnie aż 2 godziny jeździłyśmy.. szok.. normalnie.. ![]() ![]() ![]() Potem obiad ugotowałyśmy jakieś chińskie warzywa z mięsem.. niepowiem nie ciekawie to się zapowidałao.. ale wyszło pycha.. ![]() ![]() Nastęnie wybraliśmy się na górki.. boshe takie zakawassy w nogach i jeszcze na jakieś góry wchodziłyśmy.. ![]() ![]() ![]() Jakaś para pod drzewem cały czas się miziała..nie no ogólnie ta dzisiejsza młodzież.. ![]() ![]() No a na wiecz ór szukaliśmy piosenek na 1 majową imprezę u mnie w domku.. i co my wyszukaliśmy szok.. jeden teledysk mi się spodobał i piosenka.. http://www.youtube.com/watch?v=sJcEeHLmWLc ![]() ![]() ![]() ![]() No i wiecxzorem tradycyjnie uciekłmi ostatni autobus do domu.. ![]() jedyne co mi pozostało to dwozrec główny i jakaś ławeczka.. ale wiadomo o tejporze wszystko zajęte.. ![]() Dojechałam do niego do domu żeby aż tyle nie jeżdził i stoję pod drzwami czekam naniego a tam jakieś niebieskie światło a ja patzre a to policja jedzie wjechała na podwórko zaparkowała i do mnie.. " a panienka co robi wieczorem w takim miejscu z takim workiem dużym.. a ja że yhym no stoje sobie i to nie jest worek tlyko taka torba modna teraz w tym sezonie.. ![]() ![]() ![]() No to się rozpisałam.. szok.. Ps. mam zakwasy.. ale dzisiaj tez ide na rolki tlyko, ze sama musze zadbać okondycję.. ![]()
![]() |
#4283 |
Zakręcony Chochlik
|
Gdzie jestescie??
![]() ![]() ![]() ![]() Na weekend jade do domu ![]() ![]() Magic Girl bo policja to niezbyt rozgarnieta jest ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-04-20 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Ja tez siedze w domu, odpuscilam sobie zajecia (jak co poniedzialek
![]() ![]() Dziewczyny, znacie moze jakas fajna miejscowke na nocleg w Trojmiescie? Bo planujemy sie wybrac z kolezankami na weekend majowy ale ciezko z miejscami juz, a ceny sa powalajace ![]()
#4285 |
Zakręcony Chochlik
|
Mnie ciocia rozliczy
![]() ![]() Wlasnie sobie foty wstawiam na NK z gor ![]() ![]()
#4286 |
Zakręcony Chochlik
|
Znalazlam najlepsza fotke(wiekszosc wyszla nieostra
![]() ![]() EDIT. Ale mam blade rece ;/
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-04-20 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Wtajemniczenie
|
copy gdyby to byly wakacje z całym szacunkiem poleciłabym Akademik Gdański
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 |
Zadomowienie
|
A ja pojawiam sie i znikam
![]() Witam po długiej nieobecności ![]() może ja sie nie bede rozpisywać co u mnie ![]() Pogratuluje tylko Tri i nie napisze że zazdroszcze co by nie zapeszać ![]() Koment Magic dzisiejszy na nk zmusił mnie do powrotu ![]() I chyba któraś wczesniej mnie zapraszała ale nie pamiętam kto ![]() Ostatnio jakoś tak mam mało czasu na wszytsko... Dom praca imprezy... Ale postaram sie już nie uciekać od was ![]()
![]() |
#4289 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Trinette Ładna rączka i ładny pierścioneczek ![]() Copykat a to y tak sama sobie PITY rozliczasz?:Pp a ja dzis dla odmiany bylam na uczelni w sumie nic ważnego nie byloa z remontemto juz calkiem lipa. facet pomalowal sciany dzis przychodzi i co farba odpada i co mowi" ze on nie wie co robic, a co pani chce...on zadzwoni do szefa i zapyta bo ja mowiles ze farba zła...i siadla na krzesle i siedzi...i on by to zostawil ale najpierw co szef powie..." mowie wam co za marudzacy facet!!! czy to moj brat blizniak czy co szok!!!! jak ja taka jestem bo lubie marudzic...... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zadomowienie
|
Ma się ten dar przekonywania co nie..
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do rolek.. mhmm.. a kiedyś zakupiłam jak miałam 19 lat jeździłam z 5 razy może i do szafy poszły.. a teraz koleżanka mnie namówiła więc odkopałam odpaliłam i sru.. a ile przygód można mieć na samych rolkach.. sami widzicie.. ![]() Ps. straszne zajady mi się robią od tej kuracji.. co jest dobrego na zajady.. może wiecie..? No i skóra twarzy jest sucha jak wiór.. makijaż mimo tego, że się spociłam na rolkach nic nie zlazł.. był taki jak na początku ![]() Tylko denerwują mnie strupki i białe skórki.. no ale to jest normalne podczas kuracji.. Achh kiedy ja będe już miała z tym spokój.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.