Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. II - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-18, 14:08   #4261
Copykat
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. II

Tri gratulacje koniecznie sie pochwal pierscionkiem

odebralam dzis komputer z serwisu, wiec moze bede czesciej teraz zagladac

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 15:37   #4262
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez tajlaa Pokaż wiadomość
opowiadaj;pp
No więc.. jak każdy wie rozstałam się z TŻ jakoś dwa miesiące temu..
A sen był następujący.. Poszłam na imprezę z moim byłym nie widziałm soę już około 3 miesięcy.. i nie widział mnie po kuracji właśnie tyle.. weszłam do środa na sale tańcze sobie aż tu nagle patrze a Mój były z jakąś laską wchodzi.. nie poznał mnie w ogóle.. podeszłam do niego i się przywitałam a on w szoku był i jedyne co zrobił to powiedział jak Ty śłicznie wyglądasz .. po jakiś zcasie.. podszedł do mnie w tańcu zaczał mnie przytulać a ja się pytam co robi bo z dziewczyną był a on że zerwał z nią właśnie.. heh.. zapytał się mnie czy może mnie gdzieś porwać.. a ja że jasne.. zabrał mnie w samochód oczy opaską zakrył.. i fługo jechaliśmy pamiętam.. potem dojechaliśmy i nadal mnie prowadził z oaską.. aż w końcu zdjął ją i ja patzre a my jesteśmy na molo w Sopocie.. było ciemno.. zachód słońca.. a on klęczy pzrede mną i mówi, ze nie ma kawitów.. ale ma coś czego mu nigdy n ie zabraknie że to jest miłość.. że nadal mnie kocha.. i chcę zebym za niego wyszła.. a jedyne co mi dał muszelkę a w środku był pierścionek.. zgodziłam się.. pocałowałam go no i się obudziłam.. bo smsa dostałam.. ale od niego.. :P hehe
Stary 2009-04-18, 19:15   #4263
Trinette
Zakręcony Chochlik

Malo zdjec nam wyszlo. Na nieszczescie te z pierscionkiem sa rozmazane ale postaram sie za chwile cos sklecic z nich.
EDIT>Zadne nie wyszlo Ehh ale przyszly mąż obiecal ze zrobimy nowe ladniejsze
Mam fote-nie jest rewelacyjna, ale zrobie lepsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2262.jpg (17,1 KB, 11 załadowań)

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2009-04-18 o 19:41
Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 19:38   #4264
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Malo zdjec nam wyszlo. Na nieszczescie te z pierscionkiem sa rozmazane ale postaram sie za chwile cos sklecic z nich.
EDIT>Zadne nie wyszlo Ehh ale przyszly mąż obiecal ze zrobimy nowe ladniejsze
KLIK - Bardzo bardzo podobny do tego
zrobicie nowe fotki będą tez ładne a pierścionek śliczny.. juz sie nie mogę doczekać zobaczyć go na paluszku
Stary 2009-04-18, 19:47   #4265
Trinette
Zakręcony Chochlik

Magic Girl patrz wyzej

Walt Disney

Stary 2009-04-18, 19:55   #4266
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Magic Girl patrz wyzej
yy teraz nie rozumiem.. nic..
Stary 2009-04-18, 20:00   #4267
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
yy teraz nie rozumiem.. nic..
Zmienialam akurat fotke kiedy Ty pisalas. To jest zdjecie mojego pierscionka w pudelku - zrobione przed chwila. Dam raz jeszcze, by nie bylo nieporozumien
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2262.jpg (17,1 KB, 11 załadowań)

Walt Disney

Stary 2009-04-18, 20:22   #4268
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:
Zmienialam akurat fotke kiedy Ty pisalas. To jest zdjecie mojego pierscionka w pudelku - zrobione przed chwila. Dam raz jeszcze, by nie bylo nieporozumien
Trini śliczny. Cieszę się bardzo z Twoje szczęścia

mag_rat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 21:27   #4269
kasiakitty
Raczkowanie

Trinette Bardzo sliczny pierscionek i GRATULACJE ja mam calkiem inny, bo ja w sumie nie lubie jak cos wystaje z pierscionka :P wole taki jakby plaki :P ale Twoj i tak ladny

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

A tak na marginesie to wczoraj 17stego to rok temu moj TZ mi sie oswiadczyl .
A co do snow to ja mam takie sny nie z tej ziemi :P jak opowiadam mojemu TZ to sie denerwuje ze znowu jakies glupie :P ale jak narazie mi sie nic nie snilo :P

kasiakitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 21:43   #4270
freddy296
Wtajemniczenie

Tri gratuluje pierscionek sliczny i troszke podobny do mojego tylko jdnak ja zrobilam blad wybierajac go bo wybralam taki, ktory strasznie zabrudzil sie w miejscy gdzie nie da sie go wycziscic Zamotalam

Na poczatku uwazaj strasznie na diamencik... ja mialam 3 razy u zlotnika bo mi wylatywał Tak teraz robia na odpierdziel, ale na szczescie mialam robione w ramach gwarancji

i tak cud, ze raz zgubilam na weseleu i Tzet go znalazł - malo tego - po pijau dojrzał takie małeństwo swiecące sie na srodku sali

a co dopiero jakby był prawdziwy brylant??? O rety... to bylby koszmar zgubic...

Nic nie czytalam tylko tyle, ze Tri niedlugo zmieni stan cywilny No wlansie kiedy

Tylko tyle na dzis... jutro rano do szkolki....

Buzki!
Stary 2009-04-18, 21:52   #4271
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
No więc.. jak każdy wie rozstałam się z TŻ jakoś dwa miesiące temu..
A sen był następujący.. Poszłam na imprezę z moim byłym nie widziałm soę już około 3 miesięcy.. i nie widział mnie po kuracji właśnie tyle.. weszłam do środa na sale tańcze sobie aż tu nagle patrze a Mój były z jakąś laską wchodzi.. nie poznał mnie w ogóle.. podeszłam do niego i się przywitałam a on w szoku był i jedyne co zrobił to powiedział jak Ty śłicznie wyglądasz .. po jakiś zcasie.. podszedł do mnie w tańcu zaczał mnie przytulać a ja się pytam co robi bo z dziewczyną był a on że zerwał z nią właśnie.. heh.. zapytał się mnie czy może mnie gdzieś porwać.. a ja że jasne.. zabrał mnie w samochód oczy opaską zakrył.. i fługo jechaliśmy pamiętam.. potem dojechaliśmy i nadal mnie prowadził z oaską.. aż w końcu zdjął ją i ja patzre a my jesteśmy na molo w Sopocie.. było ciemno.. zachód słońca.. a on klęczy pzrede mną i mówi, ze nie ma kawitów.. ale ma coś czego mu nigdy n ie zabraknie że to jest miłość.. że nadal mnie kocha.. i chcę zebym za niego wyszła.. a jedyne co mi dał muszelkę a w środku był pierścionek.. zgodziłam się.. pocałowałam go no i się obudziłam.. bo smsa dostałam.. ale od niego.. :P hehe
no no jak romantycznie skoro nadal ze sobą piszecie to kto wie? kto wie? czasami człowiek mądrzeje dopiero gdy coś/kogoś straci

Trinette śliczny pierścionek

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2009-04-18 o 21:55
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 22:15   #4272
tajlaa
Wtajemniczenie

Magic Girl ale mialas sen i jak dużo szczegółów zapamietałas naprwde hihi ale gdyby to prawda byla to fajnie zareczymy mmmm
Trinette ale ładny...';p a kiedy slub?:p

Edytowane przez tajlaa
Czas edycji: 2009-04-18 o 22:16
tajlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 08:25   #4273
Trinette
Zakręcony Chochlik

Dziekuje dziewczyny Bardzo sie ciesze ze Wam się podoba

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
Tri gratuluje pierscionek sliczny i troszke podobny do mojego tylko jdnak ja zrobilam blad wybierajac go bo wybralam taki, ktory strasznie zabrudzil sie w miejscy gdzie nie da sie go wycziscic Zamotalam

Na poczatku uwazaj strasznie na diamencik... ja mialam 3 razy u zlotnika bo mi wylatywał Tak teraz robia na odpierdziel, ale na szczescie mialam robione w ramach gwarancji

i tak cud, ze raz zgubilam na weseleu i Tzet go znalazł - malo tego - po pijau dojrzał takie małeństwo swiecące sie na srodku sali

a co dopiero jakby był prawdziwy brylant??? O rety... to bylby koszmar zgubic...
Nawet mnie nie strasz Juz sie boje o ten diamencik. Zreszta bede na niego uwazac, zwlaszcza ze to od mojego TŻ Nie chcialabym go zgubic. A swoja droga chyba da sie te pierscionki jakos doczyscic. Nawet jesli trzebaby za to zaplacic.

tajlaa, freddy Ja Ci dam slub!! Dopiero oswajam z mysla ze Narzeczona jestem. Choc faktycznie facet mnie sie pytal czy za 1,5roku bysmy nie wzieli... Zobaczymy. Poki co musimy sie przeprowadzic.

Walt Disney

Stary 2009-04-19, 09:12   #4274
tajlaa
Wtajemniczenie

Trinette oj tak tak pilnuj go jak oka w głowie)
a gdzie się pzreprowadzić coś kupić cyz jak??

A ja się niedawno obudziła, bałagan w domku nie ma jak kroka dać a tu niedziela wyszła akurat na remont. wrrr i podobno do czwartku facetowi się zejdzie a ja jak na złość muszę na uczelni być
Buzki;*
Stary 2009-04-19, 09:31   #4275
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:

Gratulacje

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 10:45   #4276
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Trinette oj tak tak pilnuj go jak oka w głowie)
a gdzie się pzreprowadzić coś kupić cyz jak??
Pilnuje
Chcemy cos wynajac we 2, bo w 4 nam to srednio wychodzi(zwlaszcza kontakty z dziewczyna znajomego.

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
Gratulacje
Dzieki

Walt Disney

Stary 2009-04-19, 12:16   #4277
tajlaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Pilnuje
Chcemy cos wynajac we 2, bo w 4 nam to srednio wychodzi(zwlaszcza kontakty z dziewczyna znajomego.

Dzieki
aaa to wy teraz wynajmujecie nie wiedziałam hehe a to jak naabrdziej jeśli sami wolicie. tylko wtedy opłaty was pewnie więcej wyniosą.
a zapytam ile macie lat?? bo chyba tego to nie doczytałam;p jeśli można wiedzięc to znaczy ty 87' a Tż:p
Stary 2009-04-19, 15:35   #4278
Limonka1987
Zakorzenienie

Tri- gratuluję I bardzo się cieszę Waszym szczęściem
A pierścionek śliczny! Delikatny, dziewczęcy... Dokładnie taki jakie podobają mi się najbardziej.
Stary 2009-04-19, 16:40   #4279
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
aaa to wy teraz wynajmujecie nie wiedziałam hehe a to jak naabrdziej jeśli sami wolicie. tylko wtedy opłaty was pewnie więcej wyniosą.
a zapytam ile macie lat?? bo chyba tego to nie doczytałam;p jeśli można wiedzięc to znaczy ty 87' a Tż:p
Ja 22 w lipcu, a facet 25 w lipcu Czemu pytasz? Pewnie powiesz"za mlodzi jestescie"-juz to slyszalam. Jednak milosc nie zna granic Ja jestem pewna ze chce z TŻ byc Nie chce innego. On jest troskliwy, dba o mnie, zawsze pomoze, doradzi, nawet ugotuje obiad jak zle sie czuje(albo cos zrobi do jedzenia) itp.

Dla mnie te zareczyny to bardziej sformalizowanie naszego zwiazku. Mieszkamy niecaly rok razem, niby jestesmy razem od ponad 5lat, ale brakowalo mi konkretnej deklaracji. Dlatego strasznie mnie cieszy, ze moj TŻ mysli o nas powaznie, ze planuje nasza wspolna przyszlosc(pomimo ze sie na siebie drzemy i klocimy). Jesli chodzi o slub i dzieci... Ja na pewno nie chce teraz slubu. Z kolei dziadek pewnie by tego oczekiwal. Mysle ze poczekamy pare lat, jak bedziemy miec stabilna sytuacje materialna i jak znajde lepsza prace. A dzieci... to juz dluzsza historia. Ja nie chce przez najblizsze hmm 4-5lat i tej wersji sie trzymam. Chce studia skonczyc itp. itd. Mam nadzieje ze rozwialam wszelkie watpliwosci.

Walt Disney

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 21:31   #4280
tajlaa
Wtajemniczenie

Trinette :P wcale nie uważam, że za młodzi jestescie. ja mam 22, a Tz 24 i ja tez jestem gotowa na taki krok i wcale nie uwazam ze to wiek ma znaczenie ale uczucie. a wam bardzo fajnie jak juz razem mieszkacie, to tak bardziej powaznie juz jest.zazdroszcze
a jak TŻ ma tyle zalet to jest wartościowy a ważne jest to dbanie i troska w trudnych chwilach, i fakt, że wiesz, że jest ktos kto Ci zawsze pomoże i wesprze.
I do slubu też Ci nie spieszno)) a ja szczerze mówiąc bym mogła a dziecko hmm no może jeszcze ze 2 lata. wiesz co z tego wniosek, że ile ludzi tyle oczekiwań i tyle różnych chęci itd i sztuka jest dobrać się żeby chciec tego samego mniej więcej)
P.S. mam nadzieje, że z sensem napisałam:P
Stary 2009-04-19, 23:10   #4281
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Trinette :P wcale nie uważam, że za młodzi jestescie. ja mam 22, a Tz 24 i ja tez jestem gotowa na taki krok i wcale nie uwazam ze to wiek ma znaczenie ale uczucie. a wam bardzo fajnie jak juz razem mieszkacie, to tak bardziej powaznie juz jest.zazdroszcze
a jak TŻ ma tyle zalet to jest wartościowy a ważne jest to dbanie i troska w trudnych chwilach, i fakt, że wiesz, że jest ktos kto Ci zawsze pomoże i wesprze.
I do slubu też Ci nie spieszno)) a ja szczerze mówiąc bym mogła a dziecko hmm no może jeszcze ze 2 lata. wiesz co z tego wniosek, że ile ludzi tyle oczekiwań i tyle różnych chęci itd i sztuka jest dobrać się żeby chciec tego samego mniej więcej)
P.S. mam nadzieje, że z sensem napisałam:P
Zalety ma, ale wady tez Jednak jak to sie mowi"Daje rade ". Mi slub nie jest poki co potrzebny do szczescia a dziecko tym bardziej. Zwlaszcza ze musze sie jeszcze wiele nauczyc i nie mam w tej chwili sily by wychowywac kogos. No way

Walt Disney

Stary 2009-04-20, 12:30   #4282
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Dzień Doberek

A co tutaj tak cicho.. jest od samego rana nic się nie dzieje.. mhmm.. aż dziwne.. jakiś strajk czy co..

W ogóle wczoraj miałam dzień wrażeń i przygód..

Pojechałam do koleżanki i pojechaliśmy na rolki.. oczywiście Moja kondycja była taka słaba że co chwilę odpoczynek.. jedziemy jedziemy a ja do niej boshe gdzie jest jakaś ławka.. normalnie aż 2 godziny jeździłyśmy.. szok.. normalnie.. potem wjechaliśmy do biedronki na rolkach.. to było coś.. ludzie na nas się patrzyli jak na jakies nie normalne.. ochrona to samo.. ale co tam.. spocone mokre śmierdzące i na zakupy do biedronki na rolkach echh jest przezycie.. nie ma co..

Potem obiad ugotowałyśmy jakieś chińskie warzywa z mięsem.. niepowiem nie ciekawie to się zapowidałao.. ale wyszło pycha..

Nastęnie wybraliśmy się na górki.. boshe takie zakawassy w nogach i jeszcze na jakieś góry wchodziłyśmy.. doszliśmy ledwo ledwo.. i od razu pach na tyłek.. a zachwilę patrzymy a tak dwóch kolesi na tą górę też przybywa.. ale na czym na rowerze.. my ledwo pieszo a oni zadowoleni na rowerze.. nie no porazka.. kondycja juz nie ta sama co kiedyś.. ale i tak było fajnie.. dzieci się w piasku zakopywały jak na plaży aż po samą głowę..

Jakaś para pod drzewem cały czas się miziała..nie no ogólnie ta dzisiejsza młodzież.. nic wychowania tlyko sex im w głowie i piwo..

No a na wiecz ór szukaliśmy piosenek na 1 majową imprezę u mnie w domku.. i co my wyszukaliśmy szok.. jeden teledysk mi się spodobał i piosenka..

http://www.youtube.com/watch?v=sJcEeHLmWLc

No i wiecxzorem tradycyjnie uciekłmi ostatni autobus do domu..
jedyne co mi pozostało to dwozrec główny i jakaś ławeczka.. ale wiadomo o tejporze wszystko zajęte.. to ja zadzwoniłam do mojego byłego czy nie miałby ochoty o 22.30 mnie zawieść do domu.. no i się zgodził..

Dojechałam do niego do domu żeby aż tyle nie jeżdził i stoję pod drzwami czekam naniego a tam jakieś niebieskie światło a ja patzre a to policja jedzie wjechała na podwórko zaparkowała i do mnie.. " a panienka co robi wieczorem w takim miejscu z takim workiem dużym.. a ja że yhym no stoje sobie i to nie jest worek tlyko taka torba modna teraz w tym sezonie.. no i sie zamkneli i jeden oparł się o drzwi i moj akurat otworzytł drzwi i się wyje**.. mówie Wam szliśmy z Darkiem do auta i aż płakaliśmy ze śiechu..

No to się rozpisałam.. szok.. Ps. mam zakwasy.. ale dzisiaj tez ide na rolki tlyko, ze sama musze zadbać okondycję..
Stary 2009-04-20, 12:31   #4283
Trinette
Zakręcony Chochlik

Gdzie jestescie?? Ja mam dzis wolne i robie porzadki, piore i bede sprawozdania robic na uczelnie. A co najlepsze siedze SAMA w domu i jestem o wiele spokojniejsza, co nie znaczy ze powrot wspollokatorki mnie ucieszyl
Na weekend jade do domu i juz planuje jechac do dziadka pochwalic sie pierscionkiem

Magic Girl bo policja to niezbyt rozgarnieta jest

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2009-04-20 o 12:34
Stary 2009-04-20, 13:10   #4284
Copykat
Zakorzenienie

Ja tez siedze w domu, odpuscilam sobie zajecia (jak co poniedzialek ). Jedyna konstruktywna rzecz jaka dzis zrobilam to rozliczenie PITu, musze tylko przepisac i wyslac do urzedu

Dziewczyny, znacie moze jakas fajna miejscowke na nocleg w Trojmiescie? Bo planujemy sie wybrac z kolezankami na weekend majowy ale ciezko z miejscami juz, a ceny sa powalajace

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 13:29   #4285
Trinette
Zakręcony Chochlik

Mnie ciocia rozliczy Tak wiem, leniwa jestem.
Wlasnie sobie foty wstawiam na NK z gor Pierscionka jednak poki co tam widac nie bedzie, bo po co

Walt Disney

Stary 2009-04-20, 14:06   #4286
Trinette
Zakręcony Chochlik

Znalazlam najlepsza fotke(wiekszosc wyszla nieostra ) łapki zrobiona w górach
EDIT. Ale mam blade rece ;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Raczka.jpg (64,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg reka.jpg (27,0 KB, 18 załadowań)

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2009-04-20 o 14:25
Stary 2009-04-20, 14:27   #4287
freddy296
Wtajemniczenie

copy gdyby to byly wakacje z całym szacunkiem poleciłabym Akademik Gdański Najtańszy nocleg w trojmiescie - nocowalismy jak bylismy na wakacjach własnie w Trojmiescie. Ale teraz hmm... Nie wiem... Moze jakis kamping... rety rok tmu mialam chyba 3 kartki rozpisek noclegow ale teraz ich nie mam i nie pamietam...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 16:12   #4288
Sabcia87
Zadomowienie

A ja pojawiam sie i znikam Jak Magik hehehe

Witam po długiej nieobecności

może ja sie nie bede rozpisywać co u mnie

Pogratuluje tylko Tri i nie napisze że zazdroszcze co by nie zapeszać )

Koment Magic dzisiejszy na nk zmusił mnie do powrotu
I chyba któraś wczesniej mnie zapraszała ale nie pamiętam kto

Ostatnio jakoś tak mam mało czasu na wszytsko... Dom praca imprezy...
Ale postaram sie już nie uciekać od was
Stary 2009-04-20, 16:30   #4289
tajlaa
Wtajemniczenie

hehe Magic Girl Ty to masz przygody nie ma co:P ale zeby policjanci pomyli torebke z workiem moze myslelei ze kogos tam zamordowałaś czy co:P a powiedz mi skad Ty masz rolki??:PP ja mialam kiedys tez smigalam:p ale to potem juz glupio bylo i wyrzucilam)

Trinette Ładna rączka i ładny pierścioneczek

Copykat a to y tak sama sobie PITY rozliczasz?:Pp

a ja dzis dla odmiany bylam na uczelni w sumie nic ważnego nie byloa z remontemto juz calkiem lipa. facet pomalowal sciany dzis przychodzi i co farba odpada i co mowi" ze on nie wie co robic, a co pani chce...on zadzwoni do szefa i zapyta bo ja mowiles ze farba zła...i siadla na krzesle i siedzi...i on by to zostawil ale najpierw co szef powie..." mowie wam co za marudzacy facet!!! czy to moj brat blizniak czy co szok!!!! jak ja taka jestem bo lubie marudzic...... hih to tyle na razie:P
Stary 2009-04-20, 16:40   #4290
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez Sabcia87 Pokaż wiadomość
Koment Magic dzisiejszy na nk zmusił mnie do powrotu
Ma się ten dar przekonywania co nie.. I dobrze częściej bywaj u nas..

Cytat:
hehe Magic Girl Ty to masz przygody nie ma co:P ale zeby policjanci pomyli torebke z workiem moze myslelei ze kogos tam zamordowałaś czy co:P a powiedz mi skad Ty masz rolki??:PP ja mialam kiedys tez smigalam:p ale to potem juz glupio bylo i wyrzucilam)
No przygody Panny Karmen są wręcz niesamowite.. Policjant jak policjant wiadomo ciemna masa.. ciemno było.. a sami komórką podświetlali sobie domofon.. bo numeru nie widzieli..

Co do rolek.. mhmm.. a kiedyś zakupiłam jak miałam 19 lat jeździłam z 5 razy może i do szafy poszły.. a teraz koleżanka mnie namówiła więc odkopałam odpaliłam i sru.. a ile przygód można mieć na samych rolkach.. sami widzicie..

Ps. straszne zajady mi się robią od tej kuracji.. co jest dobrego na zajady.. może wiecie..?
No i skóra twarzy jest sucha jak wiór.. makijaż mimo tego, że się spociłam na rolkach nic nie zlazł.. był taki jak na początku

Tylko denerwują mnie strupki i białe skórki.. no ale to jest normalne podczas kuracji.. Achh kiedy ja będe już miała z tym spokój.. :roll eyes:

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości