|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
hmm to chyba jednak zrezygnuje z polecenia, miałam zapisac kuzynke i podzielic na nia i na siebie swoje zamowienie tak żeby było min 250 zł na każdą, gdyby te Ipody miały 2gb to bym sie zdecydowała a tak to nie wiem. Co do wielkości to one są zdecydowanie mniejsze nic pół komórki, znajoma ma podobny tylko ze 2gb i on ma wymiar 4 x 2,5 cm więc to maleństwo ale ona jest zadowolona
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny artykuł na temat parabenów, których jest dość sporo w naszych kosmetykach
polecamhttp://health.yahoo.com/experts/skin...-in-skin-care/ Skład nowego serum Anew Modelującego Owal Twarzy razem z analizą składników - oczywiście mogą być błędy ![]() AQUA GLYCERIN (Wiąże wodę w skórze i ułatwia przenikanie innych substancji do skóry) CYCLOPENTASILOXANE (silikon, nawilża) PROPYLENE GLYCOL (nawilża) GLYCOLIC ACID (złuszcza) THIODIPROPIONIC ACID (antyoxydant) TRIOXAUNDECANEDIOIC ACID ETHYLHEXYL SALICYLATE (filtr) AMMONIUM HYDROXIDE (ustala pH) PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE (silikon) DIMETHICONE CROSSPOLYMER PHENOXYETHANOL (konserwant) DISODIUM EDTA PHYTOL (składnik wit. E i K) PARFUM SODIUM HYALURONATE (kwas hialuronowy) MICA (świecące drobinki :P) BUTYLENE GLYCOL (nawilża, odnawia) FOENICULUM VULGARE EXTRACT (fenkuł włoski) CARBOMER (zagęszcacz) POLYSORBATE 20 (zagęszczacz) CAPRYLYL GLYCOL (nawilża, konserwant) PALMITOYL OLIGOPEPTIDE (peptyd uruchamiający syntezę kolagenu w komórkach skóry, usprawnia komunikację między komórkami naskórka i procesy naprawiania uszkodzeń wywołanych starzeniem się skóry) PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 (stymuluje rozwój nowego kolagenu i elastyny, prowadząc do szybkiego gojenia) CI 77891 (titanium dioxide) CI 42090 (syntetyczny niebieski barwnik) CI 14700 (barwnik)
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-04-19 o 13:25 |
|
|
|
#1413 |
|
Konto usunięte
|
od jakiego wieku stosowac mozna fioletowa serie solutions?
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
od 30 roku
czerwona od 40 roku
|
#1415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
swego czasu kilkoro z was pisało ze nie macie wglądu do oferty internetowej..ja nie mam do tej pory (zgłaszałam problem)..również nie mam dostępu do MINIDISPLAYÓW.. i tu prośba do LIDERÓW!!! Proszę podajcie mi kod na minidisplay za 80zl (zapachy)..i powiedzcie mi czy to są jakieś mini wersje tych perfum? czy normalne flakony 50ml?
|
|
|
|
#1418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystkie zapachy są w oryginalnej wielkosci katalogowej , nie ma mini wersji. Obecnie coraz to bardziej zmniejszają kwoty za zapachy, przy moim pierwszym zamówieniu minidisplaya płaciłam 150 zł . ![]() Jednak i tak to sie opłaca , zawsze co najmniej 2, 3 zapachy sprzedawałam a resztę miałam za darmo
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Konto usunięte
|
A wiecie, jaki jest skład tego minidisplaya teraz?
|
|
|
|
#1420 |
|
Zadomowienie
|
A co zamawiacie ciekawego z k06?
Mam ochotę wziąć coś dla siebie, a jakoś nie mam pomysłu, co mogłoby to być. Mamie biorę pachnący nawilżający krem do skórek, poza tym kilka sztuk kremu z parafiną z serii hawajskiej (oferta internetowa) i tak nie wiem co dalej.... Dziwne uczucie |
|
|
|
#1421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chciałam wziąść ten krem do rąk z gliceryną i wapniem ,ale wolę poczekać do 7 na krem do przebarwień ![]() Na pewno biorę olejek nawilżający w sprayu z Bronze , ten piękny zapach mnie powala i szykuję się na balsamik z okladki tylnej, jestem ciekawa tej kompozycji zapachowej
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11949545]A wiecie, jaki jest skład tego minidisplaya teraz?[/quote]
a to nie będzie ten sam co ostatnio? on się co katalog zmienia? Mini display zapachy: CH. Lacroix Absynthe LITTLE WHITE DRESS EDP LITTLE BLACK DRESS EDP Just play dla Niego Just play dla Niej Edt Wish of Luck EdT BST 50 ml EdP Incandessence 15ml EdP Perceive 15ml EdP Bond Girl 007 |
|
|
|
#1423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ten balsam do stóp może być ciekawy. ![]() Tak siedzę i myślę... Czas mam do wtorku, coś może wykombinuję.
|
|
|
|
|
#1424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Przyczajenie
|
mam takie pytanko kupilam dzis wlasnie swiat kobiet i znalazlam w nim ten nr zestawu promocyjnego chcialam zamowi po wpisaniu kodu i zaqtwierdzeniu wyskakuje ze " Kod produktu nie istnieje lub ilość jest mniejsza lub równa zero!" czy to znaczy ze juz zabraklo tych zestawow prosze o odpowiedz!pozdrawiam
|
|
|
|
#1428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo to jest kupon do zamówienia czegoś tam ale nie z naszej firmy ;] pomyliłaś fora ;] to jest o AVONie Edytowane przez barbra88 Czas edycji: 2009-04-19 o 16:20 |
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam tak zagapilam sie poprostu
|
|
|
|
#1431 |
|
Konto usunięte
|
ja bym chciala tego ipoda, mysle ze nawet 1 gb to za darmo to fajnie,tylko nie mam juz kogo zapisac. chociaz mialabym z kim podzielic zamowienie, bo zawsze dojde do 500 zł
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
Hmm a ja pierwszy raz słyszę o czymś takim jak Mini display. Co to jest?;d
|
|
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
są to zestawy kosmetyków w bardzo korzystnych cenach dla LIDERÓW (i wyższych rangą w AVONie)..takie produkty demo (niekoniecznie nowości)..mają pomóc w promocji AVONu..często są też po prostu sprzedawane (zapewne z zyskiem).
|
|
|
|
#1435 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dla siebie biorę truskawkową maseczkę i balsam oraz maseczkę peel-off "Greckie morza"
Kontynuuję przygodę z Wizażem pod innym nickiem. Edytowane przez Aviiieee Czas edycji: 2009-04-19 o 18:33 |
|
|
|
|
#1437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pewnie ten.Dziękuję
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do tych, które wąchały Ironmana. Zastanawiam się czy wziąć demo mojemu facetowi. Tylko mam z nim problem, bo on wybredny jest... Z obecnych w katalogu perfum nie podobają mu się żadne, black suede touch i essence są dla niego za ciężkie i śmierdzą. Poza tym na lato przydałoby się coś lekkiego, cytrusowego może...
Ironman jest bardziej świeży czy z tych cięższych? Możecie go porównać do jakiś innych perfum (niekoniecznie Avonu)?
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak szukasz czegoś cytrusowego to JustPlay polecam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

polecam![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mam ochotę wziąć coś dla siebie, a jakoś nie mam pomysłu, co mogłoby to być.
Mamie biorę pachnący nawilżający krem do skórek, poza tym kilka sztuk kremu z parafiną z serii hawajskiej (oferta internetowa) i tak nie wiem co dalej.... Dziwne uczucie
i szykuję się na balsamik z okladki tylnej, jestem ciekawa tej kompozycji zapachowej
A ten balsam do stóp może być ciekawy. 

To pewnie ten.