|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3
dacia nie masz głośników????
Jak tak można żyć? Przyjadę i Ci jakieś przywiozę
|
|
|
|
#2792 |
|
Wtajemniczenie
|
i sobie idę bo baardzo głodna jestem!
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zastało Ci patrzenie a ja właśnie zaspakajam głód nesquiki wcinam xd. Maggie hah. też bym nie umiała bez głośników ja muszę mieć muzyke cały czas xd .
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-04-19 o 16:47 |
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
DorotaComa
Skąd o jest?? Pierwszy raz to czytam.. Normalnie się popłakałam
|
|
|
|
#2795 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jaki macie pomysł na ciekawą kartkę wielkanocną? mam tylko karton taki pastelowy, a dopiero sie dowiedzialam, ze cos takiego trzebabylo zrobic (mialam probe wtedy ;])
|
|
|
|
#2796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie Plotkara!!!! nalezy ci sie lanie.... w cytatowym watku dalas cos o dziecku nowo narodzonym co go matka wyrzucila... wiesz jak plakalam przez ciebie? nie dobra ty Cytat:
|
|
#2797 |
|
Zadomowienie
|
Dorota - jeeeej
skąd to ?---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- dziewczynki ja to idę się trochę pouczyć. muszę i jeszcze nie mogę dodzwonić się do przyjaciółki a miała podać mi zeszyty :/no cóż. potem będę . paaa
|
#2798 |
|
Wtajemniczenie
|
okej już mam. papa
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie podać link do tego 'cytatowego' wątku?
Nie wiedziałam, że taki istnieje ![]() Kurczę to nieźle jak miała tak w "O sobie" na nk..
|
|
|
|
#2800 |
|
Zadomowienie
|
co do Undergrant - powiem sczezrze, że słucham od jakiegoś czasu i bardzo mi wpadają w ucho. Zwłaszcza, że akurat wykonują moje ulubione piosenki. Np. With me. <3
ah, zakuwam do testów. Ale jakoś nienajlepiej mi to idzie. A to już w środę! :|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
lilyblack łączę się z Tobą w cierpieniu
Też piszę te cho.lerne testy w środę.. A skoro już sobie o nich przypomniałam, to idę się coś pouczyć ![]() Papap
|
|
|
|
#2802 | |
|
Wtajemniczenie
|
kocham to.
![]() Cytat:
![]() a wyszło im to genialnie ![]() czego się uczysz? ja nic nie robie. jestem zbyt leniwa.
|
|
#2803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystkic hwzorów poznanych w gim. z fizyki i matmy. i z polaka przypominam sobie wsyztskie formy wypracowan, srodki poetycke, czesci zdania, mowy, zd. podrzedne,nadrzedne, wspolrzedne i stresczeznia lektur.
|
|
#2804 |
|
BAN stały
|
Widziałam sie nie dawno z R. i znow jest nie tak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : (![]() ![]() ![]() Ja sie dzis hcyba zapłacze
|
|
|
|
#2805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z polaka własnie to samo planowałam powótrzyć.. ale naprawdę mi się nie chce ![]() tych lektur było za dużo, żeby streszczenia czytać ![]() ale może ktoś mnie czymś zmobilizuje?
|
|
#2806 |
|
Zadomowienie
|
Ta piosenka With me to jakiego zespołu?
I wróciłam. Poszliśmy nad to jezioro. Szybciej On kupił lody. I sobie tak gadaliśmy. Usieliśmy nad brzegiem i dalej gadamy. Chociaż powiedziałam mu to co myśle o chłopakach. - Że to czasami idioci. Ale chyba się nie obraził. I potem tak ładnie usiedliśmy na murku. I jestem w domu, a On się pyta czy pójdziemy jeszcze raz. ![]()
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DorotaComa- znam to, śliczne ja też się popłakałam jak to pierwszy raz czytałam
|
|
|
#2808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a fajny ten chłopak chociaż? ![]() a 'mój' to już całkowicie sobie odpuścił. tzn. koleżanka mówi, że niby się patrzy w moją strone i ja też to widze, ale.. ej, od samego patrzenia to ja sie nie umiem zakochać, wybaczcie. ![]() kocham UNDERGRUNT
|
|
#2809 |
|
BAN stały
|
Przyjechał dzis. I tak siedzimy gadamy. I nie był tak miły jak zawsze.
I cos tam ja wczoraj byłam na imprezie ale on o tym nie wiedział. I ja byłam w protektorze. A w spodniach w których dzisaj byłam jak sie z nim widziałam miałam bilet z casablanki, ale to tydzien temu tam byłam. :/ Noi on ten bilet wyciagnał i ze ja byłam wczoraj na imprezie a ja ze nie. A na bilecie nie było daty :/ i on sie juz wkurzył. I potem ja zaczełam cos tam kiedy on sie zamierza bawic jak bedzie miał zone i 3 dzieci ? a on ze nie bedzie miał 3 tlyko 2. A ja ze czemu. a on "bo potem takie buraki beda" i na mnie pokazał :/ ja sie tak wkurzyłam i mu mówie ze ide, i on drzwi szybko zablokował w aucie, ale ja zdazyłam otworzyc i wyszłam. I myslałam ze pojedzie za mna i sie zatrzyma i wogole. A on tylko przejechał koło mnie i pojechał do domu i pozniej mu jakos napisałam co robi i nie odpisał .
|
|
|
|
#2810 |
|
Zadomowienie
|
witojcie!
![]() hahah . wybaczcie że się nie odzywałam ale wczoraj byłam na przemiłym spotkanku ![]() ognisko itp mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm m ![]() wiecie... KOCHAM GOOOOOOOO <3
|
|
#2811 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ma 184 cm wzrostu [ ja mam 163 xdd ], takie do uszu włosy, brązowe, zielone albo niebieskie oczy - nie chciałam się za bardzo przyglądać. xdd
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezu jak mnie takie coś denerwuje mam teraz podobny problem bo też mnie tak olewa i traktuje jak nie wiem co ;/ Co innych lasek milutki że aż sie nie dobrze robi a dla mnie nie tylko nie raz jak jesteśmy sami ... powiedz mi ty znim oficjalnie jesteś ?
|
|
|
#2813 | ||||
|
xoxo
|
Cytat:
samej mi sie łezka zakręciła w oku... w sumie to takie dwa były jeden o porzuconym dziecku a drugi o aborcji [na tym dopiero można się poryczeć] Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ___________ a ja już się nauczyłam ![]() musze wypróbowac nowy makijaż więc na chwile zniknę ale potem wracam do Was i będziecie skazane na moje towarzystwo do 22 :p
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczynki !!!
mam na imię Patrycja właśnie dodałam swój pierwszy wpis w opisach pozdrawiam |
|
|
|
#2815 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tzn. nie zapytał mnie o to czy chce z nim byc. Ale jak gdzies idziemy to za reke sie trzymamy i wgl. Tak jakbysmy byli razem. Przy jego kolegach tez tak i przy moich. Tylko jeszcze przy rodzicach nie az tak. Ale on jezdzi do mnie ja do niego. Wiec no w sumie moga sie domyslec
|
|
|
|
|
#2816 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak cały dzień, każdego dnia piszemy. A gdy w poniedziałek wróciłam z tego jeziora, to wieczorem zapytał się czy pójdziemy na spacer. ;d I pisał, że nie szuka dziewczyny. A moja przyjaciółka, powiedziała mi, że pisał do niej coś takiego; Ona; a zależy Ci na niej? On; nawet nie wiesz jak bardzo. I tak jak dziś z nim gadała, to jakoś specjalnie się o nic nie bałam. Że powiem coś głupiego. Nic. Wręcz przeciwnie. Mówiłam wszystko co myśle. ;d Tylko musiałam patrzeć w góre dosyć często ;d Cytat:
Dominika jestem. ;d Edit; uciekam się uczyć. znaczy się, przeczytam to co mam przeczytać, pójde się umyć i czytać książke. ;d Dobranoc. ;* kW. ;*
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2009-04-19 o 20:33 |
||
|
|
|
#2817 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2818 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
noo kochana trzymam kciuki, żeby coś z tego było ![]() Cytat:
nie przejmuj się, przejdzie mu w sumie ja bym sobie dała na przeczekanie... wiesz.. on bd pisać a ty nic... niech potęskni troche..i zastanowi nad swoim zachowaniem ![]() dziewczyny doradzicie mi? ![]() bo ja się z tym moim Piotrkiem przyjaźnie.. byliśmy ze sobą... przez tydzien po 2 latach znajomości.. i to ja zerwałam, bo czułam się jakoś tak w klatce, mimo, że mialam wolną reke w wielu kwestiach... wiem, że on to bardzo przeżył i wogole.. nasza przyjaźń o mało się nie rozpadła... teraz myśle nad tym by do niego wrócić.. po 4 miesiącach... ale... właśnie.. wiem, że on tylko czeka na to, kiedy bd gotowa z nim być bo wiele razy mi o tym pisał, wiem, że go kocham, tylko ze ja jestem taka, że jednego dnia chce z nim być a 2 nie.. i nie wiem, czy pakować się w ten związek czy nie? wiem, ze to dziwne, bo wiem co do niego czuje, a z drugiej strony boje sie z nim być, boje się być w związku... i co mam zrobić? ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
hey, witamy Dorota jestem
|
|
#2819 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do tego Piotrka, to mysle ze w sumie powinnas spróbowac, bo w sumie nie masz az nic tak do stracenia. Nie masz nikogo innego, to jelsi go kochasz to czemu nie sprobowac. Przynajmniej takie jest moje zdanie, bo ja nigdy nie lubie byc sama. Nie lubie byc singlem |
|
|
|
|
#2820 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() Cytat:
uważam,że sama powinnaś się dobrze zastanowić czy tego chcesz bo z tego co piszesz jest ważną osobą dla Ciebie i zapewne nie chciałabyś go zranić swoim niezdecydowaniem. według mnie nie powinnaś podejmować tej decyzji zbyt pochopnie może daj sobie trochę czasu, przemyśl to jeszcze raz porządnie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

Jak tak można żyć?
Przyjadę i Ci jakieś przywiozę

skąd to ?

Nie wiedziałam, że taki istnieje