![]() |
#961 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Przyczajenie
|
Ewurka my też tam mieliśmy nauki
![]() Tiger to zdrówka życze dla Twojego PM |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tiger...jeny, może Twoj TŻ tak z nerwów gorączkuje? a pazurki piękne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te pierwsze podobaja mi sie najbardziej ![]() ![]() Kochana Jutro Twój dzien WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA ![]() ![]() Ewurka gratuluje widze ze idziesz jak burza ![]() ![]()
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
MyTigersAngel oby dzis wszystko wyszlo tak jak sobie wymarzylas
![]() bo pogoda poki co jest piekna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Przyczajenie
|
Ja też trzymam kciuki za naszą koleżankę, która dziś będzie ślubować miłość etc.
![]() Ja za tydzień będę w tej samej roli ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko wszystkie koleżanki z forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Rozeznanie
|
witajcie dziewczyny,
#968 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki ja w sobote szukalam fryzjera na 15 i wiecie co---NIEMA MNIE KTO UCZESAC.Swieto koscielne i niepracuja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Riana super suknia. taki sam kolor kupilas? pamietasz mnie z Teraz My ![]() ![]() bylam na targach i tez mam gdzies jakies ulotki, nie szukalam tam fryzjera ale moze jakas ulotke wcisneli mi do reki ![]() ![]()
![]() |
#970 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#971 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakie dodatki do niej? ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Podobno koszule wlasnie do takiej sukni jak moja w kolorze ecri sa w salonie Bostona ale meskim na Zwierzynieckiej Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-04-20 o 07:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
a to ja sie domyslam, ze kupilias juz suknie ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-20 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kupilam ja w Bostonie i byla to ostatnia suknia z tysiaca ktora przymierzalam w wielu salonach i nie chcialam jej przymierzyc bo na manekinie mi sie kompletnie nie podobala. Nadal jak na nia patrze to mam mieszane uczucia. No ale probuje sobie przypomniec jak w niejw ygladalam ja sama. Ma swoj urok. Zalozona na kogos zywego ![]() Mam problem z dodatkami wlasnie. Do kosciola chcialam miec welon, tez z Bostona, taka mgielka za tyłek. Bardzo delikatny, taki lejacy. A potem chcialam go zdjac bo ni chce zeby mi sie pałetał. No i szukam czegos na glowe, chcialam sobie wpiac jakies cos z woalka, no ale musze wlasnie znalezc modystke jakas dobra, zeby mi cos takiego zrobila. Bo nie chce miec stricte woalki na cala twarz tylko jakis delikatny element. Moze zeby byla dopieta do zywego kwiata we wlosach... Sama nie wiem. Jeszcze nic nie wiem, ani nie mam pomyslu na fruzure ani na dodatki. W przyszlym tygodnu bede szukac butow. Cytat:
![]() Dzieki za namiary na zwierzyniecka ![]() Riana - a ty jak ? To moze sprzedaz mi jakies dobre rady... odnosnie tej sukni ? Co planujesz jako dodatki ?
![]() |
#974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() po.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#976 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Co do nauk na Zamoyskiego, któraś z dziewczyn pytała, POLECAM świetne małżeństwo prowadzi w sobote i fantastyczny ksiądz w niedziele ![]() ![]() ![]() Wszystkie nasze przygotowania są już za nami, teraz pozostaje donieść niektóre dokumenty do kancelarii, dokumenty z USC i kupienie kwiatów na samochód, bielizny itp. Nigdy nie sądziłam, że nadrobienie całego roku w 2 tygodnie jest możliwe, ale udało nam się. Ja staram się nie wariować i kupuje to co mi się podoba, nie szukając innych rzeczy, bo po prostu nie mam na to czasu ![]() ![]() Sysunia co do sukni, to wybrałam jedną z moich faworytek, przymierzyłam jako pierwszą i póżniej i tak do niej wróciłam, ale zwariować można od wyboru, rodzji, kolorów itp ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki! mialam sie odezwac jak bede po spotkaniu z florystka!niestety musiam przesunac spotkanie i dlatego nie pisalam!
Ale juz jestem po! Wiec dla tych co nie wiedza ( widze nowe dziewczyny w watku) to bylam w studiu florystycznem Ładne Kwiatki pani Ani Fudali na ul. głowackiego 14 oczywiscie w Krakowie! Bukiecik juz mialam wstepnie doradzony na forum - w watku bukiety slubne cz II. Wiec wiedzialam jaki chce ! Wiec tak, mam umowe podpisana na:bukiet slubny, bukiety dla swiadkowej i druhen, wianuszki dla dziewczynek co beda podawaly obraczki i rzucaly platki roz, przypinki dla druzbow swiadka i tatusiow, kosze na podziekowanie dla rodzicow! wstepnie omowilysmy dekoracje kosciola - ale musze sie spotkac z druga para co maja po nas i wspolnie zdecydowac co chcemy!no i sala! z ta sala to najwiekszy problem bo musze podjechac zobaczyc jak jest pomalowana po remoncie bo ponoc na pistacjowo!Ale jak nie zobacze to nie uwierze bo co do kolorow to nie ufam facetom! A no i oczywiscie zarezerwowaklismy dla nas Cadillaca - moj narzeczony podjechal do garazu go ogladac a ja z nim ![]() Jestem bardzo zadowolona ze spotkania i szczerze polecam kwiaciarnie Ładne Kwiatki pani Anny Fudali ! Duzo zdjec bukiet przez nia wykonanych wedruje po forum na watku Bukiety ślubne cz II! ja tam sobie wybralam bukiet! Zastanawiam sie jeszcze nad kolorem zantedechi w bukiecie, czy wziac ten ciemny w kolorze oberzyny - taki chcialam czy jasny z zielonymi dodatkami - ze wzgledu na kolor sali! Ale musze zobaczyc sale po malowaniu i wtedy zdecyduje !Do wrzesnia jest jeszcze chwilka czasu a na kolejne spotkanie umowilam sie na przelomie czerwca i lipca wiec mam jeszcze czas na decyzje co do koloru! Wazne ze mam rezerwacje limuzyny i terminu na dekoracje slubna! W zalaczniku dla tych co nie widzialy moja sukienka i bukiety i przypinka! no i limuzynka! ![]() Edytowane przez kika01 Czas edycji: 2009-04-21 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
http://butik.bialamagia.pl/470,stroik-slubny-ecru-.html http://www.rosemary-manufacture.com/ http://www.dodomi.pl/?cennik,56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
ewurka, wybralas jednak suknie z Nabli? I zadowolona jestes z obslugi? Ja nie moge doczekac sie przymiarki!!!
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Przyczajenie
|
Hej Kika!
Ciesze sie ze jestes zadowolona, a zdjecia dekoracji wklej chetnie popatrze w koncu mamy to samo auto zarezerwowane! ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Rozeznanie
|
ewurka to ja pytalam o nauki na zamoyskiego. dziekuje bardzo za relacje
![]() ![]() ![]() kika dzieki za wprowadzenie "nowych" w temat ![]() zycze udanego zalatwiania spraw w dalszym ciagu ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091003580517.html Nasz ślub ![]() ![]() ![]() "całe życie z wariatami i niech tak już zostanie ![]() Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-04-21 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
kika01 - śliczna suknia
![]() ![]() A ja już od 3 dni jestem mężatką!!! Było cudownie - a jak Mąż składał przysięgę to się tak wzruszyłam, że myślałam, że słowa z siebie nie wyduszę - ale udało się nie popłakać i też powiedzieć przysięgę. ![]() Edytowane przez MyTigersAngel Czas edycji: 2010-07-26 o 18:48 Powód: zmiana stosunku fotografa do zamawiających. |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem tutaj nowa i moze niezbyt sie poznalysmy ale mimo wszystko zycze Ci jako swiezo upieczonej zonce ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a sesję mieliście podczas ślubu?
![]() |
#985 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze musze sie za to zabrać....
![]() |
#986 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() PS. no i gratuluje koleżance i życzę wszsytkiego najlepszego na nowej drodze życia !!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Przyczajenie
|
Złotko855 ja też byłam na naukach na Zamoyskiego- bardzo polecam, czas szybko leci, są częste przerwy i w niedzielę o 15.00 jest już po wszystkim
![]() ![]() Dzięki za wklejenie stronek z biżuterią. Ja w sumie szukam tylko kolczyków i ew. jakiejś bransoletki...i najbardziej podobają mi się te z kryształami Swarovskiego ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Tak zdecydowałam się na Nabla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poradni jeszcze nie mamy, jakoś to sobie załatwimy... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
[quote=Riana;11975039]Moge wiedziec ile Pani powiedziala ci za bukiet dla ciebie wraz z butonierka dla TZ?a wianuszki po ile?
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Ja zamawialam duzo bo i bukiety i wianki , i dekoracje kosciola i sali wiec dostalam rabat! ale taki bukiet jak moj ( ok 14-15 szt zantedeschi) to ok. 320 -350 zl butonierka jakies 25 zl !natomist dla druhen po ok 7 szt zamowilam to 180 zl 1 bukiet! - przed znizka! Wianuszki podobnie ok 80 zl sztuka( ja ma 6 dziewczynek od 2- 7 lat) i dostalam cene 70 zl w wersji z chamelaucium( takie male rozowe kwiatuszki) i 60 zl w wersji margaretek! tu musze podjac decyzje co do koloru - jak zobacze sale i tak dopasduje reszte dodatkow! My Tigers Angel mnie tez sie podoba bardziej ten ciemniejszy i chyba mino pistacjowej sali zdecyduje sie na taki kolor zeby nie bylo mdlo!Ruslakom dam do przewiazania w talii bordowe szarfy i rozowe wianki na glowki a na srebrnego cadillaca to tez bedzie lepiej cos ciemniejszego !masz racje! dzieki! ![]() i ja Ci serdecznie gratuluje ![]() Edytowane przez kika01 Czas edycji: 2009-04-22 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tiger mozesz podać jakieś namiary na tego Tomasza . Najchętniej strone www i @ . Ile mu płaciliscie i co było w cenie ??? Bo ja nadal mam watpliwosci co do mojego fotografa a raczej do ceny która krzykna Tobie opadły szczenki na widok za***istych zdjęc a nam na cene która usłyszelismy bo zdjęcia ma takie normalne ![]() Tak wiec czekam na info od ciebie !!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.