|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
ooo <<livia>> do nas wrociła
![]() tygrryska tez tak myslałam ale i tak nie wiem ... chciałam wam pokazac zdjecia jak z ktorymi wyglada zebyscie cos powiedziały na ten temat ale nie wiem jak do wadomosci dodac ... ? |
|
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Yem fajne zakupki Livia witam po przerwie
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
wiesz moze jak dodac zdjecia do wiadomosci ?
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
YeM, jak nacisniesz odpowiedz i otworzy Ci sie okienko gdzie masz wpisac swoj post to nizej masz dodatkowe opcje i jedna z nich to zarzadzaj zalacznikami i tam klikasz i dodajesz
![]() Renatka89, ja nie uzywalam tego samoopalacza wiec Ci niec nie powiem, musisz sama wyprobowac i podziel sie potem opinia z nami
|
|
|
|
#335 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Pochorowałam się gardło tak mnie boli, że ledwo mówię, ale i tak nie usiedziałam w domu na poprawę humoru kupiłam sobie bluzeczkę w c&a później siedziałam z tż na rynku i sączyłam drinka bezalkoholowego a resztę dnia przespałam, bo się źle czułamCytat:
![]() Cytat:
nie opuszczaj już nas na tak długo ![]() edit. dziewczyny chciałabym sobie kupić "lateksowe" getry, ale po pierwsze zastanawiam się czy nie mam za grubych nóg do nich a po drugie to za bardzo nie wiem z czym bym je nosiła, z tego co kojarzę to chyba w poprzedniej części (albo to było na ag) wrzucałyście jakieś zdjęcia zestawów, ale nie chcę mi się szukać jak coś macie to proszę wklejcie
Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-19 o 21:56 |
||
|
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
..wróciłam niedawno od tż'ta
nadrobiłam ładnie pięknie zaległosci i sie odzywam do Was moje kochane ![]() bylismy nad jeziorkiem z pieskiem i znajomym.. jakos czas minal.. choc pogoda srednio dopisywała ![]() co do moich zakupów to udało mi sie dzisiaj wyHaczyc boxerke z napisem ' i <3 my boyfriend ' jak pokazalam tż'towi to jak sie słodko ucieszyl.. a co! niech wie ze nie warto mnie zdradzac ![]() natępny cel do wydania pięniedzy: nażelowanie pazurków u stópek, koturny upatrzone na allegro oraz jakies odzianko na mature.. ![]() edit. w galerii mej grill'owe foto . Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-19 o 21:46 |
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
kilka fotek
|
|
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo tygrryska wczesniej uzywałam opcji szybka odpowiedz i tam chyba nie ma tej funkcji
![]() jakie sznurówki ?? Edytowane przez YeM Czas edycji: 2009-04-19 o 21:54 |
|
|
|
#339 |
|
Zadomowienie
|
wrr.. mam pecha chyba do Was
![]() za kazdym razem jak tutaj jestem to jakos tak milcząco jest
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
cashmere20 ale ja nie mówie,że zabraniam komuś zaręczyn, ślubu, mieszkania razem
![]() Nie chcę zareczyn ani ślubu z wyżej wymienionych powodów,ale to tylko moje zdanie naprawdę szanuję decyzje innych, wczoraj jedna z moich lepszych koleżanek w moim wieku wzięła ślub kościelny i życzę jej z całego serca co najlepsze, co człowiek to inne potrzeby, jeżeli Oni tego chcieli - czemu nie?![]() Ja sama z TŻtem myślałam już o wspólnym mieszkaniu, bo On ma kiepską sytuację w domu, ale nie w materialnym tego słowa znaczeniu. Ja studiuję zaocznie, On robi tylko studium, więc myślę, że wynajmując wspólnie jakieś małe mieszkanko, zakładajac,że pracujemy obydwoje dalibyśmy radę. Moze nie byłoby mnie już stać na podkład za 100zł, ale mnie to w ogóle nie martwi, kiedyś uzywałam tych za 15zł i żyłam, więc i teraz nic y mi się nie stało ![]() na drodze stanęło nam tylko to,że ... TŻ stracił pracę, w tym głupim kryzysie, nic nie umie znaleźć, a naprawdę On fizycznej pracy sie nie boi ![]() wiec plany przełożone musowo. Cofnęłam się troche wstecz w wątku i przeczytałam,że Tequilla poleca samoopalacze Loreala- recenzje mają fajne- gdy wyruszę w tym tyg z mojej wiochy do bardziej cywilizowanego miasta z drogeriami, zakupię jakiś ![]() A póki co użyje dziś ego Daxa, raz kozie smierć
|
|
|
|
#341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak w ogóle to fajne butki |
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
YeM Sznurówki zostaw białe
jestem wielką fanką sportowych butów, uwielbiam adidaski w połączeniu z rurkami, fajnym obsisłym t-shirtem. Wg. mnie to bardzo seksowny strój choć sportowy i zwykły. W swojej kolekcji mam same orginalne pary, ale myślę o czymś zwykłym do pracy, w której bardzo szybko niszczę adidasy. te są świetne, muszą fajnie wyglądać do tego zestawu,który opisałam, Gdzie kupiłaś i za ile jeśli można wiedzieć
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
YeM, ja nadal jestem za rozowymi
tym bardziej ze mloda jestes no chyba ze nie beda pasowac do koloru spodni czy czegos
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnesta fajny zestawik
Edytowane przez kasiaaczek Czas edycji: 2009-04-19 o 22:12 |
|
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
to chyba potrzebowałam usłyszec
dziekuje terz mecze sie z zadaniami z matmy.... kupiłam w deichmanie ( o ile dobrze napisałam) az sie zdziwiłam bo nie lubie za bardzo butów z tego sklepu , za 79 zł .... ale chyba beda białe to jakos tak peniej bede sie czuła .. ale z rozoymi chyba bardziej mi sie podoba ale wole sie dobrze czuc .. tym bardziej ze jutro raczej nie bede kolorowa .. dziekuje bardzo ...też lubie tak na sportowo .. tym bardziej ze dziwnie bym wygladała jakbym na codzien chodzia do szkoły w butach na obcasach
Edytowane przez YeM Czas edycji: 2009-04-19 o 22:12 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to się porobiło, ja tylko tak opisałam swoją sytuację, więc to nie było w żaden sposób skierowane przeciwko temu co ty wcześniej napisałaś narzeczoną chciałabym być, ale na razie to bezsensu, bo o ślubie nie ma mowy wcześniej niż za jakieś 3-4lata, a może i więcej
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam ich multum..i moze to dziwne ale w adidkach czuje 100x bardziej sexowniej niz w czólenkach albo co.. ![]() ..a co do sznurowek? moim zdaniem białe lepsze . moim zdaniem białe lepsze . |
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę spać
od jutra ciężki tydzień mnie czeka, ale mam nadzieję, że szybko zleci Dobranoc
|
|
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo dziewczynki
kochane jestescie ![]() dobranockasiaaczek
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie juz tez na dzisiaj zegnam bo niestety jutro znow poniedzialek
Dobranoc |
|
|
|
#351 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dobranoc dziewczyny
|
||
|
|
|
#352 |
|
Wtajemniczenie
|
Z racji, że nikt nie odpowiedział na moje pytanie, zmobilizowałam się i sama poszukałam zestawów z leggami lateksowymi, może komuś też się przyda
Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-19 o 23:07 |
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
cashmere20 ale ja broń Boże nie odebrałam tego źle
![]() Chciałam tylko wyjaśnić, że nie chcę się jeszcze zaręczać ani tymbardziej brać ślubu, ale zamieszkać z moim TŻtem bym bardzo chciała. On zreszta też. Mój TŻ ma nieciekawie w domu, nie chcę się w to tu wgłębiać, ale nikomu nie życzę takiej sytuacji,naprawdę. Z kolei w moim domu ostatnio jest ciężko finansowo, bo moja siostra została oszukana przez faceta i została na lodzie z dzieckiem, nie stać jej z jej pensji na samodzielne utrzymywanie się, więc zwaliła nam się na głowę, moi rodzice co miesiąc mają kilka tys. więcej do spłacania.. Życie jest ciężkie, jezcze 2 miesiace temu powodziło nam się świetnie, tata bardzo dobrze zarabia, mama już na emeryturze opiekuje się w domu, ja studiuję zaocznie i zarabiam na siebie, więc naprawde było świetnie. Ale nieszczęścia chodzą po ludziach, niestety. Przepraszam, ze się tu tak uzewnętrzniam, ale tak samo jak niektóre z Was, nie bardzo mam przed kim
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
ale napisalyscie
![]() Ja wrocilam wlasnie do domku.. iii jest godz 23 a ja zjadlam mega kolacje i caala paczke cukierkow czekoladowych ale tak czytam o tych Waszych diteach i cwiczeniach ze od jutra sie tez za to biore, i za siebie bo ile mozna, lato idzie! ![]() co do zareczyn.. ja zawsze sie z tego smialam, jak mozna sie zareczyc i w ogole jakies sluby.. a ostatnio mi sie myslenie zmienia dorastam ![]() lece spac, dobranoc
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Mi takie legginsy też się bardzo podobają!
Ale gdzie takie dostanę poza allegro? Tyle, ze ja wybrałabym chyba te mniej błyszczące. jakoś bardziej przekonują mnie te matowe. |
|
|
|
#356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
W Bershce są? Za ile?
Jak będę w Opolu to zajrzę do Bershki w takim razie
|
|
|
|
#358 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Ci
![]() Tak krótko tu jstem ale zadomowię się u Was chyba na zawsze, strrrrasznie tu przyjaźnie. ![]() Kurczę, przypomniałaś mi o tych leginsach, znowu mam na nie chrapkę i zastanawiam się czy jest sens kupować znowu adidasy.. mam jeszcze 2 pary. Chyba pora kupić ukochane balerinki i myśleć o sandałkach, japonkach
|
|
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tyle ze nie takie zwykle gładkie.. z kieszeniami wygladaja jak spodnieładne.. przynajmniej nogi wyszczuplaja
Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-19 o 23:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

wiesz moze jak dodac zdjecia do wiadomosci ?
i podziel sie potem opinia z nami
gardło tak mnie boli, że ledwo mówię, ale i tak nie usiedziałam w domu
bo padam.
a po drugie to za bardzo nie wiem z czym bym je nosiła, z tego co kojarzę to chyba w poprzedniej części (albo to było na ag)
wrzucałyście jakieś zdjęcia zestawów, ale nie chcę mi się szukać