![]() |
#241 | |
BAN stały
|
Dot.: Bluzki, sweterki-zapraszam
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
no w sumie ja jestem na tak z wymianka... a co mialam mowic, mam jeszcze kilka nowych rzeczy takich w twoim rozmiarze... M/L... na mnie minimalnie za duze... dzisiaj mi paczuszka z wymiany przyszla... moze wkleic co tam jescze mam... a moze i ty bys cos wygrzebala jeszcze w szafkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Bluzki, sweterki-zapraszam
Justku dogasywanie się z nutelką chyba jeszce troche potrwa, bo chcemy się wymienić hurtowo
![]() ![]()
![]() |
#245 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
BAN stały
|
Dot.: Re: Bluzki, sweterki-zapraszam
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
no wiec male podsumowanie co i jak... ty chcialas czerwony sweterek, czarna kurtke, kurtke jeansowa na zameczek, golf z drobinkami, opaske terranove, bluzeczke z krotkim rekawkiem blekitna...
a ja chcialam rozową w paseczki, rozowy sweterek, turkusowa bluzeczke z groszkami przy dekoldzie, czarno-rozowa bluzeczke w paski, czarno-bialą na ramiączkach, rozowa ta cieniutka, czarna (jesli znajdziesz) i czerwona kurtke... mniej wiecej to tak mialo wygladac... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
BAN stały
|
Cytat:
Te wszystkie rzeczy które wymieniłaś są dla Ciebie zarezerwowane oczywiście i dzisiaj postaram się odszukac tą czarną bluzeczkę to zrobię zdjęcie na sobie. Będę dzisiaj pożnym popołudniem bo za niedługo jadę do lekarza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
BAN stały
|
Cytat:
Loreal HappyDeerm 1,5 ml Jeśli jesteś zdecydowana wyślij mi adres na PW i w poniedziałek wysyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Bluzki, sweterki-zapraszam
Dobrze pisze PW
![]()
![]() |
#251 |
BAN stały
|
DOKŁADKA
* Czarne sztruksy biodrówki,rozm. 38 : dł. Nogawki zewn. 103cm, wewn.82cm, pas 39cm, biodra 45cm, stan 20cm, szer. nogawki przy kroku 29cm, szer. na dole 28cm. * Czarna bluzka Vero Moda- dł.50cm, szer. w biuście 39cm, dł.rękawa 58cm * Różowy golf – dł.51cm, szer. w biuście 52cm, dł.rękawa 56cm * Bluzeczka w błękitne paski, wymiary: dł.45cm (z ramiączkami), szer. w biuście 37cm * Bluzka Dorothy Perkins:szer.w biuście 40cm, dł. 55cm * Czerwony gorset usztywniony fiszbinami, zasuwany na suwak z tyłu. Wymiary: dł.30cm, szer. w biuście 40cm * Kamizelka Next,dł 52cm, szer.38cm * Bluzeczka wiązana na szyi, rozm.S/M Edytowane przez Justek Czas edycji: 2006-08-16 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
BAN stały
|
dalsze zdjęcia
Edytowane przez Justek Czas edycji: 2006-08-16 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz zrobię podsumowanie i myślę, że w poniedziałek możemy zrobić wysyłkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
BAN stały
|
spodobała mi sie jeszcze u Ciebie taka bluzeczka-"Śliczna czarna bluzeczka z krótkim rękawkiem z mieniącymi się drobinkami", masz ją jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() a ja obawiam się ze byłabym ciut za długa ;( dlaczego ze mnie taki kurdupel ![]() ale i tak śliczna... ech |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
zrob podsumowanie... bo nie kojarze juz co i jak... a ta z drobinkami zostala wlasnie podsumowana do wymiany z inna wizazanka... w poniedzialek bedzie juz w paczce ktora pojdzie w polsce, niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
BAN stały
|
Czarne sztruksy biodrówki,rozm. 38 : dł. Nogawki zewn. 103cm, wewn.82cm, pas 39cm, biodra 45cm, stan 20cm, szer. nogawki przy kroku 29cm, szer. na dole 28cm.
zerknij do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ty ode mnie - czerwona kurtka -bluzka w biało różowe paski River Island -sweterek w szaro-różowe paski -turkusowa bluzka z dekoltem w groszki -różowy sweter -różowa bluzka z marszczonym dekoltem cienka -czarno-biała na ramiączkach czarnej nie znalazłam ![]() Ja od Ciebie - czarna kurtka - jeansowa kurtka na zamek -czerwony sweter - golfik ze srebrnymi drobinkami -bluzeczka turkusowa Hello -bluzeczka we wzorek nieba - pierśconek z zielonym oczkiem - cienie: zółty i ten ciemny -czarna opaska |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
hej Justek zainteresowała mnie ta bluzeczka, czy zgadzasz sie na wymiankę?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1137881620
![]() |
![]() |
#268 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() już wiem która.Tak oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.