|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Dziękuję
Aż z tego mojego entuzjazmu napiszę wam moje perypetie dzisiejsze... (przykro mi, że musicie czytać to Brakowało mi 256PP do 1200PP. Dziś byłam na uczelni i uzbierałam jeszcze 50PP. Zamówiłam. Czyli jedna faktura nieopłacona. Jest "miejsce na jutro" Miałam osobę, która nie składała zamówienia (nowa). Złożyła zamówienie na 93PP dzwonię i mówię kobieto brakuje ci 7PP szkoda programów. Domówiła coś. Kolega złożył zamówienie na 100PP (już dawno).Teraz miał drugie 100PP. No i miał składać - patrzy konto zablokowane, bo za mało przelał za fakturę i stała się przeterminowana. Mówię dobra to ja złożę zamówienie za pobraniem.Tylko szkoda, że on do klasy biznes nie trafi. Ale trudno. Złożyłam zamówienie za pobraniem. Patrze 4PP zabrakło mi do 1200PP. Za chwilę on pisze że zapomniał że jeszcze zestaw ze świata kobiety miał być. Mówię cholera dokładnie te 4PP. Złożyłam zamówienie drugie na filię na te 4PP. I teraz mam zablokowane konto żeby zamówić "na kredyt". We wt przyjdzie kurier i trzeba mu będzie zapłacić 217zł. A jutro znów za pobraniem będę musiała wziąć bo nie mam innej możliwości. I tak ładnie się wyhuśtałam. A wcześniej jeszcze koleżance dałam swoje zamówienia bo mówię nie wiem czy w końcu będę składać jeszcze zamówienie. I teraz nie dość, że mam swoich 3 zamówień (2 pojadą do filii - nie wiem jak po nie pojadę) a jedno na dom, to jeszcze kilka rzeczy u koleżanki która też blisko nie mieszka. A można było wszystko w jednym zamówieniu zrobić ... pośpiech - złym doradcą człowieka
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#693 |
|
Wtajemniczenie
|
Wskazówko, gratulacje!
![]() BTW... Nie wiem, jak u Was, ale u mnie to był rekordowy katalog. Konsultantki składały ładne zamówienia Niektóre nawet 3-4 razy w katalogu i łącznie powychodziło im po 300-450PP
|
|
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
hehe, ja jestem jeszcze świeża w tym interesie, kat 5 to mój drugi, myślałam, że to ja jestem taka super, a to po prostu on był tak dobry, też miałam ponad 300PP
|
|
|
|
#695 |
|
Wtajemniczenie
|
jak na początki, jesteś bardzo dobra!
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko było nawet to do opalania i po opalaniu
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam na 208 pp i 0 braków, chyba się wzięli w końcu do roboty, a jak u Was??
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Z rzeczy, które chciałam 0 braków!
![]() A katalog 5 był rewelacyjny ![]() ![]() ![]() Z odżywek w sprayu jest już dostępna fioletowa (kod: 15581), natomiast brak niebieskiej (kod: 14716) |
|
|
|
#699 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam niestety braki, a taka bylam pewna ze o tej porze nie bedzie. Brak: Balsam do rąk Milk&Honey oraz Balsam Silk Satin Radiance stopniowo opalający
|
|
|
|
#700 |
|
Rozeznanie
|
a u mnie jakos slabiutko wypadla piatka, patrzac na Wasze zamowienia, srednio kazdy w mojej grupie zlozyl po ok 100 pp i tyle
ale sie ciesze bo byl to moj trzeci katalog i osiagnelam 6% teraz w 6 nie ma innej opcji jak 9%
|
|
|
|
#701 |
|
Wtajemniczenie
|
Na chwilę obecną w brakach jest:
13366OOCHRONNY KREM DO RĄK I PAZNOKCI 150 ML10.69? 15364BOV - NABŁYSZCZAJĄCY TUSZ DO RZĘS -OCEAN BLUE - 2,8 ML.7.62? 15983BOMILK & HONEY GOLD - BALSAM DO RĄK 150 ML I próbki szamponu regenerującego
|
#702 | |
|
Raczkowanie
|
Tak, ja składałam równo o 6tej zamówienie i już nie było próbki szamponu regeneracyjnego
w brakach miałam również reklamówki małe, kartę stałego klienta już drugi katalog ale z kosmetyków wszystko było i nawet odżywka w sprayu dodająca włosom objętości.---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Już nie mogę doczekać się nowego katalogu no i mojego kuferka bo już trzeci katalog w programie witamy ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Mi udało się niektóre z poniższych braków zamówić rano a teraz widzę że warto wcześnie wstawać. Na chwile obecną przy zamówieniu na adres domowy braki z promocji: 11286 ANTYBAKTERYJNY ŻEL DO MYCIA RĄK 50ML ? 13366 OCHRONNY KREM DO RĄK I PAZNOKCI 150 ML ? 15364 V - NABŁYSZCZAJĄCY TUSZ DO RZĘS -OCEAN BLUE - 2,8 ML. ? 15983 MILK & HONEY GOLD - BALSAM DO RĄK 150 ML ?
|
|
#703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluje Ci )))))dziś zestaw jeszcze jest ![]() 0 braków + 1 zaległe (ufff, szkoda, że 2 już koleżanka nie chciała... no ale) ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- https://poland.secure.oriflame.com/K...osci7_2009.pdf nowości z 7 .. nie wiem czy już ktoś dawał hehe ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- https://poland.secure.oriflame.com/K...osci7_2009.pdf jeśli jeszcze tego nikt nie dał, tu jest link do nowości
|
|
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
u mnie niema wogóle odżywek bez spłukiwania ani niebieskiej ani fioletowej kurcze no
|
|
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
A ja sie podłamałam. Owszem katalog 5 wypadł nawet fajnie ale zabrakło mi 160pkt do 9% i juz nie walczyłam. Teraz w 6 napewno nie dojde do9% bo juz wiem, ze nie wszystkie osoby z mojej grupy bedą składać zamówienie z katalogu 6. Gdyby nie to, że miałam tylko 50 pkt z 6 to mogłabym powalczyc w 5 o 9% a tak musiałam zamówic za te 50 pkt dla siebie
![]() Wzięłam m.in. wellnes pak dla siebie bo ma dużo pkt. Mam pytanie, czy jak jestem na 6% i bede miała 94 zł rabatu to czy musze mieć min. 100 pkt z zamówienia własnego aby mi uwzględnili ten rabat?? Czy moge mieć mniej, np. 40pkt. Mam kryzys teraz Aha, co mnie jeszcze dziś wkurzyło to to, że wprowadzam kod ze ŚK który kupiłam sobie w sobote w hipermarkecie ( to był mój 4 kod) i co??? Nie wszedł mi !!!! Prawdopodobnie ktoś już go wcześniej zrealizował bo to był jedyny kupon w gazecie. Pozostałe gazety bez folii nie miały ich wcale bo ktoś powyjmował. To jest takie moje przemyślenie .
konsultantka Oriflame 6% Edytowane przez bernatunia Czas edycji: 2009-04-20 o 08:41 |
|
|
|
#706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe co na to klientki powiedzą. Tak swoją drogą to mogli uprzedzić że może być zmiana produktu bo na pudełku jest nadrukowany balsam SPA a nie błyszczyk więc byli przygotowani na tę zmianę.
|
|
|
#708 |
|
Zadomowienie
|
Może któraś z Was mi podpowie: znikneły mi z koszyka braki z poprzednich katalogów m.in. podkład GG ujędr. który jest juz dostepny. W jaki sposób mozna je przywrócic?
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
niezapominajka89
Dziękuje i Tobie również gratuluje
Edytowane przez basiaaa Czas edycji: 2009-04-20 o 09:22 |
|
|
|
#710 |
|
Przyczajenie
|
czy w kat. 6 można jeszcze zamawiać zestawy ze świata kobiet? i jak wygląda ich dostępność?
|
|
|
|
#711 |
|
🦄
|
Dziewczyny, czy flaszeczka od Miss O, ta z pompką jest "rozkręcalna"?
|
#712 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja co prawda konsultantką nie jestem, ale zamówilam w poprzednim katalogu ten balsam do rąk Milk and Honey i z tego co czytam teraz znow sa braki i nie wiadomo ile jeszcze bede na niego czekac... Jest to strasznie wkurzające
![]() A tak poza tym to czekam na nowy katalog Mam nadzieje ze ktos juz cos dzis wklei
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam dziwną sytuację. Miałam w brakach podkład GG ujędrniający i kremy do rąk (tych już nie chciała). Dziś wchodzę do koszyka - podkładu tego nie ma, a zamiast niego krem na dzień time reversing i jest napisane - produkt zamówiony poprzednio.A ja w życiu nie zamawiałam żadnego kremu time reversing. Nie wiem skąd się wziął. |
|
|
|
|
#715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#716 |
|
Rozeznanie
|
nie ma nikt jeszcze katalogu z biura :P?
|
|
|
|
#717 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam 2 braki, balsam do rąk M&H i krem remodelujący powieki Lift Expert (13384) - czy ktoś się orientuje czy i kiedy będzie on dostępny?
|
|
|
|
#718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- po lewje sa produkty niedostępne jak w to wejdziesz to patrz czy jest ? czy data |
|
|
|
|
#719 |
|
Raczkowanie
|
Jak mogę zamówić próbki podkładów Giordani? Te kody które są w cenniku prowadzą do pełnowymiarowego produktu.
|
|
|
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
niezapominajka89, dzięki, ale tyle to wiem
![]() myślałam, że ktoś ma może dostęp do takich info z wyprzedzeniem ;] |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

Aż z tego mojego entuzjazmu napiszę wam moje perypetie dzisiejsze... (przykro mi, że musicie czytać to

no i mojego kuferka bo już trzeci katalog w programie witamy
i jest napisane - produkt zamówiony poprzednio.