|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką. i tak wiem, że mnie kochasz, tym pachnie Twoja skóra. you're the one i need. może powiem Ci, jakie lubię wino.może pozwolę Ci zapalić świeczkę, gdy w pewną zimową noc zgaśnie światło z dostępem powietrza na krótką chwilę.
Edytowane przez anoska Czas edycji: 2009-04-19 o 21:09 |
|
|
|
#3722 |
|
BAN stały
|
Siedze na ławce i patrzę w gwiazdy, nie sa juz tak błyszczące jak wtedy kiedy byłam z Toba. Nic tak nie rani jak Twoje okrutne słowa. Bo tylko keidy mi sie nudzi, przypominam sobie o Tobie. Juz nigdy nie bedzie tak jak wtedy. Moje ciało faluje, ale juz nie w naszych rytmach. Przez wszystkich podziwiana, przez zycie idzie sama. Mam wszystko co mozna kupic za pieniadze. Dlaczego nie mozna odkochac sie tak szybko jak sie zakochało? Moje moim goracym ciele spływaja krople wody, goracym, jednak nie przez ciebie rozgrzanym. I juz nikt nie budzi mnie o 2:30 pytajac co u mnie. Ja to nie telefon, nie mozna mnie doładowac ładowarka.
Nie jestem mechanizmem, nie mozesz wymienic czegos co sie we mnie popsuło. |
|
|
|
#3723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :roll eyes:Chcę być wciąż przy Tobie, teraz, zawsze i wszędzie Żegnam się, nie wiem czy na zawsze, uciekam, nie wiem gdzie przybędę Dzięki Tobie odkryłam, co to czar kochania Tonę, lecz ciągle wyciągam ręce o pomoc Pozbawiłeś mnie uśmiechu, pozwoliłeś mi uwierzyć, że bez miłości nie da się żyć Nie oglądam się za siebie odchodząc, wiem, że robię dobrze Maj pachnie mi zawsze Tobą, Ty zawsze pachniesz mi majem Namalował mi Ciebie wiatr pędzlem subtelnych marzeń, Wyrzeźbił mi Ciebie wiatr dłutem tęsknoty w chmurze Kocham każdą z Tobą minutkę Czarne dni są dopiero naprawdę wtedy, gdy nic nie jest w stanie powstrzymać łez napływających Ci do oczu Już czas przestać tęsknić za tym co było, co już się skończyło Mówiłam o Tobie wszystkim, rozumieli mówiłam, że Cię kocham, wiedzieli Chcę dzisiaj Twoje marzenia utulić w dłoniach cichutko żeby się nie zmarnowały, żeby im było cieplutko |
|
|
|
|
#3724 |
|
Wtajemniczenie
|
Tęsknie za Tobą.. cholernie tęsknie..Mimo,że nie łączyło nas wiele.. kilka spotkań, nocnych telefonicznych rozmów,kilka nic nie znaczących pocałunków, które były obojętne tylko dla Ciebie.Ja całkowicie oszalałam na twoim punkcie..Ty powiedziałeś,że nie chcesz się wiązać uszanowałam to,przestałam pisać do Ciebie dzwonić bo sam tego chciałeś.Nawet dobrze się trzymałam..Lecz Gdy zobaczyłam Ciebie z nią nie wytrzymałam...Popadłam w depresja.Między mną a rzeszą świata powstał niewidzialny mur.. Popadłam w w wir płaczu i nauki..Trwa to już kilka miesięcy i nie potrafię się z tego wygrzebać.
Szczęście wibruje gdy szepcesz wyznania, tonę w objęciach oczarowania. kochaj mnie misiu mój, jak nie pokochasz to jesteś chuj. xd Nieludzko Cie uwielbiam... Moje marzenia zawisły na Pałacu Kultury. I tylko z Toba spędzić całe noce przy ognisku..
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#3725 |
|
Raczkowanie
|
przez Wasze opisy notatnik mi się skończy
![]() a szczególnie przez opisy : TiS, abune, chocapic, Little Ballerina, Plotkara, 3martyna3,jednaZwielu, pecuarliry,tyshe, steri,kamisha,lily, ouu, Miluu, carmenkaa, Marzeniatko, Maggie, dontlookdown,envious, styrana, _Anusia_,Czarunla4,Onax3, anyszowska, i wiele, wiele innych, których nie mogę sobie przypomnieć.. a zawsze pamiętałam -,- Jestem cudowną krainą...cudownych snów... Zostań tu, kraina budzi się ze snu...zostań tu dopóki jeszcze żyją w nas... Tamten ból...tamten żal...niech się wypali w nas Czuję to gdy tylko zanurzę twarz... Wspomniania jak lawa gorące... i do prośby 3martyna3 : Ty zawsze wiesz co powiedzieć, jak doradzić.. Lubię Cię, by nie rzec uwielbiam. Zawsze wiesz jak mi doradzić, jak możemy spędzić czas. Ale nie jesteśmy parą. Niech tak pozostanie. Chcę byś pozostał mym przyjacielem na zawsze i jeden dzień dłużej. bo Ty jeden umiesz dobrze pocieszyć mnie. z Tobą przez życie iść i słuchać Twych rad. Boś Ty przyjaciel mój. beee... KOMPLETNY brak weny. Uciekła i się schowała ![]() jutro poszukam jej w pokoju i przy okazji posprzątam ![]()
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2009-04-19 o 22:01 |
|
|
|
#3726 |
|
Raczkowanie
|
Nie myl pojęć kochanie, kochać to nie to samo co porządać . Więc nie mów, że mnie kochasz .
|
#3727 |
|
Rozeznanie
|
3martyna3 - przepraszam, że nie odpowiedziałam na prośbę, ale cały dzisiejszy dzień cierpiałam na brak czasu. Nauka, nauka, nauka... Mam nadzieję, że wybaczysz
![]() Ojej, jak mi miło ;*___________ 1. Jeśli liczysz, że dla mnie tylko Ty, to kiepski z Ciebie matematyk. 2. Rzucam bezimienne cienie. 3. A po mnie zostanie Ci tylko lichy, marny ślad... 4. Czuję się jak skopane szczenie. 5. Myślisz, że jest lepiej, a jest gorzej. 6. Odwieczna walka zła i dobra. O Ciebie i o mnie. 7. I znowu stoisz nas przepaścią zła. 8. Czas otworzyć serce i zmienić siebie, wiesz? 9. Moje myśli jak dziecko w mrocznym śnie - błądzą na oślep. 10. Ok, skumałam. Jesteś palantem. 11. Błądzę na życia dnie z nadzieją, że zrozumiesz. 12. W kołnierzyku wychodzę z burdelu, a wy rozmawiacie głośno o moim życiu. 13. Jesteś moim horyzontem, do którego nieustannie dążę. Mym końcem i początkiem bez którego nie potrafię żyć. I co, że kiedyś skończy się ten piękny sen. Przy Tobie nawet śmierci nie boję się... 14. Więc raz jeszcze powiem: za Tobą pójdę w ogień. 15. Nie wiem jak Ci powiedzieć, ze tak bardzo Cię brak. 16. Zapalam się płomieniem, który wzniecić możesz tylko Ty. 17. Mówione z łatwością kłamstwa zgwałcone tysiąc razy. 18. Ich nieświeże oddechy tulą mnie wciąż do snu. 19. Jak dzikie zwierzę czaję się w ciemnościach. 20. Chciałabym usłyszeć jak szczęście łamie bramy bólu. 21. Nocą chowam się przed smutkiem. 22. Noc to czarny płaszcz rozdzierany bezlitością dnia. |
|
|
|
#3728 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Przyczajenie
|
Wieczór
.Ja bym chciala poprosić o coś czym bym mogła `delikatnie` pojechać dziewczynie która każdego mojego chłopaka mi probuje odbić. Dziekuję z góry *
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Miluu dziękuje za wyróżnienie
Twoje również kradnę <3Mam do was dziś Kochane taką nietypową , skomplikowaną prośbę, wiem, że nie lubicie próśb za dużo, ale spróbuje A więc chodzi mi o bardzo dyskretne opisy, które by sugerowały strasznie tajemniczo, że mi nadal zależy na moim eks... Ale muszą być tajemnicze bo to jest bardzo skomplikowana sprawa, ciągnie się już troche i po za tym mamy wielu wspólnych znajomych na gg którzy znają po częsci histrorię.. coś w stylu : get it on - dąż do tego, nie płacz więcej słuchaj co dyktuje Ci serce, nie wachaj sie kochać tego co warto kochać, mogą być takie nie do niego, ale ogólnie dające do myślenia, chętnie po ang , ale mogą być też polskie Może ktoś coś ma ? Wiem, że wszystkie macie perełki w swoich zbiorach i głowkach więc nie wymieniam. ![]() _________ straconych przez nas kilka chwil. Nieskończone zdania szanse do wygrania kłótnie i wyznania co zdarzyło się... poznać smak tajemnicy. uwielbiam gdy spoglądam na Ciebie ukradkiem , w momencie w którym ptrzysz na mnie. wypije eliksir życia od nowa zaczne żyć. moje nuty nigdy nie przestaną brzmieć. nasz teatr ot tak skończył się. poruszasz mnie jak dotąd nikt.
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
NieZTejBajki proszę częściej okradać
![]() Gdy w pewnym momencie twojej codzienności potrąci Cię na przejściu dla pieszych samochód, połóż się leniwie na ulicy, roześmiej się życiu w twarz i powiedz że i tak jesteś dzisiaj senny. Co jest najśmieszniejsze w ludziach? Zawsze myślą na odwrót: Śpieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie, by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze, by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają jakby nigdy nie żyli. Życie jest łatwiejsze, niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia. - Dlaczego mam zatem słuchać serca?? - Bo nie uciszysz go nigdy, i nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, Nadal będzie biło w Twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i świecie Szczęście nie jest przecież stanem wiecznym. Zresztą też i nie okresowym. Szczęście to po prostu taki skurcz serca, którego doznaje się czasami, kiedy człowieka przepełnia taka radość, że wprost trudno ją znieść. Znika równie szybko jak się pojawia. I nie ma go, dopóki nie nadejdzie znowu, by sprawić, że człowiek uzna życie za najwspanialszy dar. jeżeli się komuś takie cytaty przydadzą, to napiszcie, bo nie wiem czy jest sens je wrzucać
|
|
|
|
#3732 |
|
Rozeznanie
|
... nie ma nic, absolutnie nic bardziej sexy w mężczyźnie niż jego umiejętność słuchania.
Jeżeli istnieje jakiekolwiek pocieszenie w tragedii, jaką jest utrata ukochanej osoby, może nim być zawsze potrzebna nadzieja, że być może tak było lepiej. ... pójdziemy z torbami, wypchanymi snami. Jeśli wydaje ci się, że wszystko jest w porządku to z pewnością coś przeoczyłeś. Aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz ... Na przekór wszystkim robić głupstwa i mieć kaprysy ... )... patrzę w górę i nie widzę nieba! Powoli okaleczasz moje dłonie, które tak potrzebuje do samodzielności ...
|
#3733 |
|
Raczkowanie
|
W każdej minucie mogę zastanawiać się, co robisz.
Do kogo uśmiechasz się teraz? I czy w tym wszystkim jestem; w cząstce Twej SYMPATYCZNEJ miny? Zalegam gdzieś. Być może zniknęłam, ale nie wierzę w to. Pozytywnie, tak jak powinno się zaczynać i trwać. A w środku ja. Ufająca i wierna jak małe dziecko. a ja bezczelnie uwielbiam za nic , a za razem za wszystko
-Mogli. - Chwila zamyślenia. - Wiesz, bardzo. Nawet na deszczu mokli razem. Tak się kochali." ______ ulubione cos: trzymanie cie za reke, chociaz nie wiesz, ze to robie. Edytowane przez Anna Es Czas edycji: 2009-04-20 o 08:19 |
|
|
|
#3734 |
|
Raczkowanie
|
XxValedictionxX -dziękuje bardzo mi miło
![]() nydee-nawet nie wiesz jak Cię kocham . I mój notatnik też jest pełen Twoich opisów![]() _____ byłem zbyt niedojrzały, żeby zrozumieć.
byłem zbyt delikatny, aby wytłumaczyć. odeszła i tyle... kiedy zobaczyłem ją śpiącą w trumnie, podszedłem i chwyciłem zimną dłoń. - Kochanie obudź się! cisza. zrozumiałem... A ustami uczyń mnie Swoją 'Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz Wszystkie myśli, uczucia, których nie masz gdzie pomieścić Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek Móc zawsze i wszędzie,polegać na sobie Czułam, że czujesz to co ja, może się mylę Czułam tak, gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę' |
|
|
|
#3735 |
|
Wtajemniczenie
|
witam dziewczyny, mam prośbę: szukam od kilku dni tekstu, który niedawno tu się pojawił ale jakoś nie umiem na niego trafić.. było coś o tym, że największe głupstwo to mieć osobę, którą się kocha i ją zostawić czy coś w ten deseń.. może mi któraś to przypomnieć?
![]() And I've been tryin' everyday to forget you I będę próbowała każdego dnia zapomnieć Ciebie Don't make promises that you cannot keep... Nie składaj obietnic, których nie możesz spełnić.. Wszyscy kłamią, ale tylko przez Ciebie jest mi przykro.. zapewnia mnie, że mógłby wszystko dla mnie zrobić. Jutro, jestem pewna - nawet nie zadzwoni. nigdy o Tobie nie zapomnę. nie rezygnuję z najlepszych wspomnień.
|
|
#3736 | |
|
Przyczajenie
|
* Są takie chwile, kiedy czyjaś pomocna dłoń jest niezbędna;
Czyjaś obecność jest ratunkiem, wybawieniem, otuchą, pocieszeniem. Jak dobrze, że jest ktoś, do kogo możesz zwrócić się o pomoc. Jak dobrze, że TY jesteś,by komuś przyjść z pomocą, po prostu przy nim być, gdy tego potrzebuje. Jak dobrze, że jesteś... Jesteś moim Aniołem Stróżem <3 * W Twoje ramiona tak słodko wtulona ![]() * ...Na dobre rzeczy warto poczekać... ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
który mając kochającą go osobę, odrzuca ją. Robi to dlatego, bo mysli,że potrzebna jest mu wolność, która z biegiem czasu okaże się jego największym wrogiem" o to chodziło??
...Tęsknota jest piękna gdy ma się za kim tęsknić... <3 Edytowane przez Ynnaaa Czas edycji: 2009-04-20 o 11:33 |
|
|
|
|
#3737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() o to, o to.. chyba ze 3 dni szukałam, dziękuję ![]() *** dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękłoby Ci serce.. kiedyś obiecałeś ze wrócisz tu lecz nie czekam na Ciebie już nie wiem czy wiesz, ale uwielbiam kiedy się śmiejesz.
|
|
|
#3738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Beznadzieja z niewymowną pustką, samotnością i gorzkim żalem… ..bez względu na to co się stanie A ja siedzę w fotelu i patrzę na Ciebie.. Tylko dlaczego wciąż mamy samotnie iść?! Posłuchaj mnie w końcu! wredne,chciwe i niewdzięczne świnie..
|
|
#3739 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Proszę Cię bardzo. Sama skradłam to już dawno do notatnika, bo piękne ![]() ****** * TY wypełniasz moje sny, ...tylko TY <3 i opis mojego Braciszka, bo utkwił mi w pamięci: " Ja będę jeden, to Ty będziesz jedna, daj mi m i ł o ś ć ja jej nie zaniedbam" <3
...Tęsknota jest piękna gdy ma się za kim tęsknić... <3 Edytowane przez Ynnaaa Czas edycji: 2009-04-20 o 11:56 |
|
|
|
|
#3740 |
|
Raczkowanie
|
opisy w kooosmos
kiedyś coś tu pisałam, ale teraz bd mieć dużo czasu więc i moją wyobraźnie mogę nadwyrężyć(; "Nie myśle o raju, miłości nie ma dziś nie oczekuje czarów, po prostu daj mi życ!" stan zobojętnienia. Let's set the stage on fire and Hollywood will be jealous... znajdzieci coś o EGZAMINIE GIMNAZJALNYM?:/
|
#3741 |
|
Rozeznanie
|
wyrzucam to co zbędne z mego życia. zaczynam od nowa.
A to tylko gra pozorów. I na tym się kończy. Bywasz bardziej nieobliczalny niż mogłam to sobie wyobrazić. Bo nie ważne to co powinno być ważne, gdy w grę wchodzi spędzić z Tobą pare minut. wystarczająco zterroryzowaliśmy nasze światy. Bo za późno by odzyskać to co piękne było w Nas. jesteś mą osobistą trucizną. Lecz co dnia chętnie się Tobą truję. skrzywdź mnie, po prostu skrzywdź.
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
smakuję życia. sama.
łap promienie słońca co z tego, że jesteś tam, a ja tu. widzimy przecież ten sam zachód słońca na hipokrytów mogę splunąć swoją niezależność krzyczeć na całe gardło żyjemy w środku diabelskiego ronda z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda wciąż w tyle głupich miejsc wracam. ocalmy z naszego szczęścia ile się da. stoimy na brzegu naszej miłości ambicja wzięła górę, by zostawić to dla siebie jedna miłość to coś więcej niż cokolwiek a to czym żyję to doświadczenie nie łzy Smutek z dymem wylewam z płuca na zewnątrz omyłkowo zmieszane nasze drogi życie bez imaginacji nawet gorzka herbata zaczęła mi smakować czy to możliwe, żeby wiosna była melancholijna? dostałam od Ciebie pęk niebieskich, czystych łez wiatr pcha mnie w Twoją stronę ile można nie jeść i nie spać? chodź, pomaluj mój świat, łzy w oczach nie wszystko jest takie, jakim je widzisz jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca najbardziej w Tobie zaskoczyło mnie to, że potrafiłeś mnie pokochać podobno nie pamięta się twarzy kogoś za kimś się tęskni. Ja pamiętam nawet kolor plamek na Twoich tęczówkach. Czy to znaczy, że nie tęsknię? deszcz, szampan i Twoje ciało obok na supeł związane wspomnienia chowam na dno szafy
|
#3743 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam prośbę.
Chciałabym opisy jakieś codzienne, nie o miłości tylko takie normalne I najlepiej żeby były po ang. ;* proszę. ;]_______________ "To niemożliwe." - mówi rozum.
"To lekkomyślność" - mówi doświadczenie. "To może zranić." - mówi duma. "Spróbujmy.." - mówi marzenie. -Dziewczyno.?! Dlaczego jesteś cała zakrwawiona.?! -Chciałam wyciąć z siebie duszę. Po ponoć to dusza kocha, nie serce. A ja... A ja już nie chcę kochać... Rozumiesz.? Mniej będzie mnie bolała strata duszy niż miłość do frajera, który mnie rani na każdym kroku, z pieprzoną premedytacją.. Żałowała, że kiedykolwiek ufała, że marzyła o ideałach. Bo ja chcę wierzyć. Niekoniecznie szukać potwierdzenia. |
|
|
|
#3744 |
|
Przyczajenie
|
Takie sobie z piosenek, może ktoś sobie coś wybierze:
* 'Ty..., tylko Ty..., zawsze Ty... Przynosisz szczęście mi...' * 'Może to zrozumiesz Może tęsknisz jak ja.' * 'Gorący żar nagich serc osadzonych w świeczniku.' * 'Wydeptane ślady nasze oraz przemierzone tory.' * 'Dla nas nic nie znaczą przeciwności losu Moja miłość ponad życie...' * 'Trudno, wszystko będzie toczyć się dalej Kiedyś, powiem, że już nas zapomniałam.' * Spontaniczna chwila wrażeń. * 'Nie ma już tego, co było dawniej Jestem dla Ciebie, nie ma Cię dla mnie.' * 'W filiżance kawy szukam kolorów życia' *'Zimna matematyka uczuć, zawsze sinus Na drugą stronę przejdziesz i zostaje minus' *'Wiedziony stromą ścieżką wspomnień i kamieni Wtedy najmocniej kochasz, bo widzisz, co straciłeś' *'Wspomnienia gryzą, wszystko przeszłość przypomina I pytasz, czy tak można nagle zapominać' *'Co by było gdybym mógł przewidzieć wszystko Patrząc na kogoś widzieć jego przyszłość' *'Tyle pięknych rzeczy się kończy Tyle marzeń znów znikających Los jest mylący.' ![]() * 'porozrywane myśli dozą miłych wspomnień Tuląc głowę w dłoniach, nie chcę zapomnieć Tych momentów, kiedy byliśmy mali Stare przyjaźnie do dziś niepokonani' *'Już odeszły tamte dni I nie wrócą, nie ma ich To historie dawnych spraw Które pozostały w nas.' * 'Przyjaciele się rozeszli w cztery strony świata Nowe drogi, nowe życie, nowy dom i nowa praca Może gdyby mieli szczęścia mniej Zatrzymaliby się tu gdzie poznaliśmy się Teraz pozostaje to, co przeżyliśmy razem Dobrze zgrane paczki przegrywają walkę z czasem Chociaż każdy swoją nową drogę kreśli W pamięci pozostaną jakby nigdy nie odeszli'
|
#3745 |
|
Zadomowienie
|
Little Ballerina - Oczywiście, że się przydadzą. ![]() Primadonna - Nie ma sprawy. Nie gniewam się. ![]() anoska - cuda! ![]() NieZTejBajki - Oj, miło mi. ![]() papergirl - Wybaczam. Znam ten ból. ![]() Niewiele pamiętała z tych dwóch nocy, tylko jego zmęczone oczy, delikatne usta i ciepło od niego bijące. I jeszcze to, że tonęła w jego ramionach, bezpieczna i spokojna. ![]() Dużo mówił a ona słuchała z radością, zastanawiając się i pozbawiając wątpliwości.. Nie wiemy ile mamy czasu, nim wszystko rozpadnie się, rozspie w proch.. Wciąż bała się go stracić, coraz bardziej, coraz mocniej z każdą sekundą. Z każdym oddechem jestem bliżej Ciebie. ![]() Na wyciągnięcie ręki miała wszystko to, w co wierzyła.
Ideały, do których nareszcie dorosła. Szczęście, które nareszcie potrafiła chwycić. Słowa, które już umiała wypowiedzieć. Świat, prawdziwy, realny, w którym nareszcie potrafilła życ. Wszystko zaczyna się układać. A zimne, rześkie powietrze najlepiej smakuje rankiem. ![]()
|
|
#3746 |
|
Raczkowanie
|
nie jestem w stanie wymienić wspaniałych dziewczyn, które okradałam
<3 NieZTejBajki - jeeej! dziękuję Słonko. tak naprawdę do ja za każdym razem coś od Ciebie podbiorę <3! ~~~~~~~ Idziesz ze swoją dziewczyną za rękę, Twój wzrok wodzi za tyłkiem przechodzącej blondynki. Ah. Wcale się nie zmieniłeś - stare czasy Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych Przecież jakoś to będzie.. prawda? Impulsywne uczucie Tak, tak naturalnie. Możesz kolejny raz złamać mi serce. Czy potrafisz znowu sprawić, abym czuła się aż za szczęśliwa? Nie chcę żebyś mnie źle zrozumiał, ale czy mógłbyś być trochę bardziej idealny? Jak zwykle to ja uderzam Twoją twarz, no ale cóż zasłużyłeś sobie znów Oo. Taaam! Spójrz. W dół. Właśnie tam leży moje serce. Pochowane w 1990r. Zmarło od wielu ran wewnętrznych, złamań, pokaleczeń, uszkodzeń i dziur. Ale ja jakoś żyję. Mam nowe serce. Plastikowe. Nie potrafi kochać, ale przynajmniej jest odporne na ból i się nie złamie. Dzięki niemu nie poczuję cholernego krwawienia, cierpień już nigdy więcej… __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#3747 | |
|
xoxo
|
Cytat:
kupimy ci nowy ![]() ____________ Dla kogo piszę o miłości, cierpieniu, smutku, rozstaniach? Jeśli możesz to zmień, bo znów ucieka ci kolejny dzień To była tylko chwila jeden dzień, który odmienił życia bieg emocje pokonały mnie straciłam kontrole i to był błąd
|
|
#3748 |
|
Zadomowienie
|
3martyna3 - Przepraszam kochana,ale trochę mnie nie było i dopiero przeczytałam Twój post,z prośbą.. Więc chyba już troszkę za póżno. wybacz.Ale widzę że dziewczyny świetnie sobie poradziły ;*
_________________________ ____________- Czas nie wraca, płynie dalej. Rozdziałów zamkniętych się nie otwiera! Ty turbo durniu Nie naruszaj mojej przestrzeni powietrznej swoim wczorajszym oddechem Smaku Twego nie znam choc tak czesto Cie mam na koncu jezyka |
|
|
|
#3749 |
|
BAN stały
|
życie to bitwa, prawdziwa wojna, prawdziwa miłość .
trzeba przebaczyć, choć czasem nie jest jak być powinno . Oddycham dzięki Niej bo jest dla mnie tlenem. Wystarczy spojrzeć w te oczy, zanurzyć na dłużej. Moment w którym Ty patrzysz w oczy mi. Nie wytrzymuje tępa, znów strzelam do nieba. weź uśmiechnij się. ! oddychasz już pod woda tyle farby masz na głowie. Ej, mam ochotę tańczyć, albo patrzeć jak to robisz ty. Dobrze, że nie chcesz ze mną być, bo nie chcę nic na stałe. Dziś okolica jest szczególnie smutna. Ja wierzę w miłość tylko taką, która jest jedną jedyną. A ona jest ciepła, jak promień słońca. Gdy o tobie myślę to mi serce bije mocniej . Nie jestem romantykiem, z resztą wiesz o tym sama . Znajdę cię niedługo chociaż nie znalazłem jeszcze Nie ma ciebie przy mnie, ale wiem, że gdzieś tam jesteś Nie ma ciebie przy mnie, nie jest mi najlepiej Ale wiem, że ty czekasz na mnie, a ja na ciebie oddam ci połowę serca. Będziemy spełniać sny z czasem . Nienawidzisz mnie, tego co było między nami. Im bardziej mnie nienawidzisz tym bardziej cię do mnie ciągnie. Spisz swe błędy na kartce potem zgnieć ją i podpal. dziś nie patrzysz już szczerze w oczy dobrym chłopakom. |
|
|
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
' Wszystko to co mam, wykradłem Bogu, gdy spał i tak zabierze mi więcej zatrzymując serce...' Lubię na Ciebie patrzeć.. Nawet gdy jesteś bez koszulki 'Nikt jeszcze nie wie czy stare słońce zarysuje nowy dzień..'
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

INSTAGRAM: 

Opisy boooskie.

wystarczy Marzena