![]() |
#2191 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 58
|
Dot.: Czarnow³ose;)
Ja te¿ uwielbiam czarne wlosy..maja w sobie tak± magie i si³e
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 890
|
mi siê podobaj± konkretne kolory w³osów z blondów platyna z rudych ognisto pomarañczowo rude z br±zów hmm.. ciemny br±z bo blisko do czarnych ale na mojej g³owie toleruje same ciemne kolory ciemny br±z lub czerñ. Istniej± odzywki do ka¿dego koloru w³osów oprócz czarnego a wiêc jak wy dbacie o w³osy ze by siê kolor nie sp³ukiwa³.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm..sam niewiem..ja poprsotu farbuje i nic nie robie..i szczerze wogole sie nie sp³ukuje albo bardzo ma³o..mam dobry mocny kolor przez dwa miesiace...czasem nawet po trzech wyglada dobrze...niewiem.moze mam dobre w³osy..szczê¶cie..albo ze nie myje az tak czêstoo..(lepiej mi sie ukladaj± jak nie sa tu¿ po umyciu)albo przez te dwa lata juz tak mi zmieni³y kolor...ze ju¿ s± czarne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2194 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 96
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2195 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 232
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2197 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 345
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2198 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 82
|
Czy my¶licie, ¿e by³oby mi dobrze w czarnym kolorze? Mam swoje naturalne, nigdy nie farbowane, ale my¶la³am o czarnym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 536
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
pasuja Ci takie wlosy ^^
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2202 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 391
|
Dziewczyny, a ma ktoras z Was czern z poblaskiem bleikitu? Mnie TZ namawia na taki kolorek bo mowi, ze dobrze mi w ciemnym.Naturalny moj kolor to sredni braz, zawsze farbuje na ciemny braz (ktory i tak wyglada jak czern na poczatku).Obecnie nie farbowalam od 6 mies. i chcialabym odswiezyc kolor, tylko nie wiem wlasnie jaki dac.Mam niebieskie oczy i dosc ciemna cere wiec kontrast bylby super.Tylko nie wiem czy nie bedzie to dziwnie wygladalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 290
|
ja mam, i mam podobna urode do Twojej, juz wstawialam zdjecie, ale w takim razie wkleje jeszcze raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 883
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Konto usuniête
|
dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
przê¶liczna !
![]() |
![]() |
#2207 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 570
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Konto usuniête
|
ojejku dziêkujê
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() milutkie dziewczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2212 |
Raczkowanie
|
Aha, jesycye jedno mam pztanie.Slyszalam ze czarna farba bardzo dlugo sie utrzymuje na wlosach.To prawda? Co potem z odrostami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do granatowej czerni moim zdaniem ona bosko wygl±da przy ciemno niebieskich oczach ![]() Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-04-23 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 274
|
Dziewczyny i ch³opaki!
![]() Zamarzy³o mi siê zostaæ czarnow³os±. Ca³e ¿ycie by³am blondynk± i szczerze mówi±c jest to trochê nudne... Tym bardziej, ¿e w³osy z roku na rok mi ciemniej± i staj± siê coraz bardziej 'polskie' czyli wpadaj± w mysi ciemny blond. A ¿e taki kolor mi siê nie podoba to rozja¶niam, 'baleja¿uje' itd. Ale jest to coraz bardziej uci±¿liwe bo w³osy mi rosn± szybko, odrost ciemniejszy i ciemniejszy, a na blondzie jak to na blondzie, ka¿d± ró¿nicê w odcieniu widaæ. Dlatego te¿ ¶rednio mi pasuje farbowanie ich samodzielnie ale co miesiêczne wizyty u fryzjera bol± mój portfel. Kiedy¶ stwierdzi³am, ¿e zaszaleje i walnê sobie co¶ ciemnego. Oczywi¶cie u fryzjera bo "ekspert dobrze dobierze kolor i odcieñ". Za przeproszeniem dupa blada. Kolor wyszed³ ciemny br±zowy, fakt, ale nadal br±zowy (sugestia mamy, która nie lubi czarnego). Wygl±da³am w nim nijako... taka rozmyta. Ale do sedna. Jestem bladym latem. Ewidentnie zimna, robi³am analizê wiêc wiem na 100%, ale i tak to zwyczajnie widaæ. A dlaczego bladym? No có¿, nie przepadam za s³oñcem, szczególnie za opalaniem siê na s³oñcu. Ale jak ju¿ mnie co¶ chwyci to te¿ na zimno oczywi¶cie. Tak wiêc blada, z cieniami pod oczami (niestety to genetyczne) ale umiem je ³adnie zamaskowaæ korektorem. Prze¶wituj± mi niebieskie ¿y³ki a rumieniê siê na delikatny, zimny ró¿. Mam zielone oczy, do¶æ intensywnie zielone ale nie wpadaj±ce w ¿ó³æ. Na zdjêciu to kiepsko trochê widaæ... Mam naturalnie do¶æ ciemn± oprawê oczu. I teraz pytanie do was! Jak my¶licie, zrobiæ sobie czarne w³osy? Je¶li tak to jakie? Krucze czy mo¿e z niebieskim, b³êkitnym lub fioletowym poblaskiem? Bêdê bardzo wdziêczna za pomoc ![]() Do³±czam swoje zdjêcia (g³ównie po to by dowiedzieæ siê czym je potraktowaæ): 1. jakie¶ 3-4 lata temu, tu najbardziej widaæ mój naturalny kolor 2. ju¿ wyp³ukany br±z, te¿ jakie¶ 3 lata temu. niestety wyp³ukiwa³ siê na ciep³o ![]() 3. jaki¶ rok temu. Nie wiem co to za kolor ani sk±d siê wzi±³... U nasady pewnie natural ![]() 4. no i dwa miesi±ce temu. Teraz mam trochê ja¶niejsze bo jak g³upia eksperymentowa³am, przez co te najja¶niejsze pasma s± trochê... siwe. Aaa zapomnia³am dopisaæ, ¿e marzy mi siê design na tzw. Królewnê ¦nie¿kê... Co¶ podobnego jak Lola20 czy Tyris... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2215 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 244
|
Zebysmy mogly Ci pomoc potrzebujemy zdjecie twojej buzi , nie wlosow
![]() Te krote wkleilas nie sa zbyt dobre ...
...Wszystko to co mam ,wykradlam Bogu gdy spal ...I tak zabierze mi wiecej,zatrzymujac serce... ***!!!MOja MetaMorfoza!!!*** https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=292268 Edytowane przez isKraMc Czas edycji: 2009-04-28 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Zadomowienie
|
heh teraz poleci lekk± zdrad±
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 536
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#2219 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 274
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2220 | |
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
Cytat:
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.