![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: test gimnazjalny
Dziękujemy <3 ;**
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
dość trudny ten test... pewnych rzeczy w ogólnie nie przerabiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2943 |
Rozeznanie
|
ale mnie zdziwiłyście, myślałam, że wszędzie tak samo jest z pkt
![]() ja dzisiaj nie zrobiłam nic, bo cały dzień spałam ![]() ![]() mi się do szkoły liczy his, ang, pol i matma i mega mnie wkurza, bo właśnie z jedną nauczycielką(his) tak mam, że mi specjalnie obniża oceny, za każdym razem 0,5pkt brakuje itp ![]() ![]() o a mojej nauczycielce od matmy się śniło, że będzie statystka ![]()
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
ja się dziś budziłam 4 razy w nocy z przerażeniem - "muszę rozwiązać zadanie z matematyki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
Rozeznanie
|
A wiecie co mi się śni, jak już ciągniemy ten temat?
![]() Otóż śni mi się sytuacja, w której siedzę zestresowana przed testem, mam wrażenie, że niczego nie umiem, aż tu nagle pojawia się jakaś Wszystkowiedząca Postać, która mówi mi: "Magda, idiotko, przecież już jest dawno po teście. Nie zdałaś!" ![]() Pomijając już fakt, ze tego nie da się nie zdać, to przeraził mnie ten sen,naprawdę.Ale nie miałam nigdy snów proroczych, więc może i nie tym razem. Mimo wszystko zaczynam się bać. Szczególnie, że w tamtym roku matematyczny był banalny, więc pewnie w tym dowalą taki, że się nie pozbieram... Nie ma co, idę się uczyć. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
A mi się tylko przyjemne rzeczy śnią
![]() ![]() Jutro dla odstresowania idę o 14 z przyjaciółką na mecz piłki nożnej chłopaków z 2 liceum, tego mojego przyszłego (najprawdopodobniej) liceum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
no bardzo prawdopodobne
![]() KURCZOKI! KURCZOKI! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Raczkowanie
|
Ja mam sny, że albo budzę się i jest dziesiąta trzydzieści, czyli juz po tescie... a wiem ze to dzien egzamnu
![]() albo jeszcze gorzej: jest test a ja nerwowo przegladam kartki bo na zadne zadanie nie jestem pewna odp. nie rouzmiem w ogole pytan... :/ od miesiaca mam takie sny. dlatemu pije melise... a zostawilam ja u babci!!!!!!!! musze napisac mamie kartke zeby kupila mi melise ijeszcze posukam na necie co jest dobre na stres bo caly likend brzuch mnie boli, ze strachu... histeryczka jestem od zawsze;( oprocz tego u babci przerobilam cale vademecum z chemii (czyli wszystkie mam za soba - tzn. jutro dostane z geografii i historii, ale nie musze sie do nich zbytnio przykladac bo powotrzylam starymi zeszytami itd) i 2 ksiazki testow mat-przyr! ![]() babcia nie mogla na mnie patrzec, bylo jej chyba przykro ze tyle siedzialm nad ksiazkami. Chodzilam na spacery zeby sie dotlenic ale i tak myslalam o nauce... ajjj... po egzaminie i tak bede miala do seibie pretensje ze siedzialam zamalo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
ja sobie właśnie wypisałam epoki, ramy czasowe i przedstawicieli i teraz muszę to przyswoić xD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2951 | |
Konto usunięte
|
Tak samo sobie pomyślałam,musiałam drugi raz przeczytać wypowiedź ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2952 |
Zadomowienie
|
A mnie dopada jedynie takie coś, jak 'kurczę, jeszcze tylko 2 dni, nie zdążę, nie zdążę, nie zdążę!'. Zaczęłam przeglądać tę kupkę Victorów. I tam pełno zeszycików z 'wielkimi powtórkami' i egzaminów do robienia i w ogóle jakiś taki nawał materiału, a ja 'nie zdążę, nie zdążę, nie zdążę!'. A bo ja mam jeszcze do dokończenia biologię i do przejrzenia atlas gejogragiczny. A poza tym jeszcze się nie brałam w ogóle za naukę do humanistycznego. Wprawdzie do szkoły nie idę ani jutro, ani we wtorek, ale przytłacza mnie fakt, że to tylko 2 dni...no cóż - może się bardziej zepnę i wezmę do roboty.
Ale w snach na razie nic mi się nie ujawnia. Wprost przeciwnie - myślałam, że się popłaczę dziś rano, że mnie mój pęcherz obudził (tak przypuszczam, a może to jakiś hałas?), bo sen był mega w niektórych momentach ![]() ![]() ![]() Obawiam się, że na egzaminie będzie to, co stwierdziłam jako nieprzydatne, poświęciłam temu mniej uwagi, bo sądziłam, że czegoś takiego być nie może ![]() Muszę pamiętać, żeby jutro skoczyć sobie kupić cyrkiel, kątomierz, ekierkę i ołówek ![]() ![]() Czym piszecie na egzaminie? ![]() U nas chyba rozdają jakieś długopisy na szczęście dla trzecioklasistów. Przynajmniej tak wywnioskowałam z tego, co kiedyś tam było na spotkaniu nie samorządu tylko...zapomniałam, jak to się nazywa. Ale ja piszę swoim piórem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2953 |
Rozeznanie
|
ja nie mogę spać, bo spałam w dzień, ale już zaraz się kładę, bo jutro do książek, a nienawidzę mieć poczucia, że za długo spałam i nie zrobiłam czegoś
![]() też się już bardziej denerwuję, przed chwilą nie byłam pewna, czy testy się zaczynają we wtorek czy tak jak myślałam w środę ![]() ![]() nie mogę się doczekać tego wielkiego UFFF w piątek...
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
Super, nie poszłam do szkoły, bo mówię "powtórzę"..
![]() Właśnie wstałam, a moja klasa w poniedziałki za godzinę kończy lekcje ![]() ![]() Serena(...) ja na egzaminie piszę czarnym parkerem pożyczonym od brata, na szczęście, o ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
ja też dziś wagaruje, jutro zresztą też, a co
![]() no i właśnie wkuwam najważniejsze daty z historii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
A ja biorę zeszyty i lecę na słońce się uczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2957 |
Zadomowienie
|
A ja niedawno wróciłam ze spotkania, zjadłam śniadanie i też się biorę do nauki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Raczkowanie
|
Przed chwilą zrobiłam sobie test mat-przyr z 2004 roku i wyszło mi 45 pkt
![]() Oby tak dalej ![]()
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2961 |
Zadomowienie
|
A ja w sumie nigdy nie miałam czegoś takiego, żeby przez tyle dni, codziennie, się tyle uczyć, tak intensywnie, bo ja w sumie leń jestem. I nie obchodzą mnie teksty typu "Nie nauczycie się z dnia na dzień, uczcie się systematycznie.", więc do mega klasówki z historii, która jest w poniedziałek zasiadam popołudniu w niedzielę (po czym wskakuje mama z pytaniem, czy chcę jechać na zakupy i w końcu wychodzi, że uczyć się zaczynam o 20.oo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2962 |
Konto usunięte
|
Ja właśnie ze szkoły wróciłam i zastanawiam się,czy iść jutro do szkoły,czy nie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2963 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na początku był taki plan, że całą klasą nie idziemy, a teraz wszyscy się wykruszyli i zostałam sama. Ale to już nieważne, mogę i nie iść sama, ale zastanawiam się, czy więcej nauczę się sama w domu, czy w szkole jeszcze będziemy coś powtarzać... I mam dylemat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2965 |
Raczkowanie
|
ja już nie wiem, co myśleć, w domu wychodzi mi wszystko w ok 37-40, a w szkole jak robiliśmy próbne to miałam 45-47 ...
coraz bardziej mnie to martwi ![]()
![]() |
#2966 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Więc chyba sama się w domu więcej nauczę. Jeszcze pomyślę i dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2967 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj zwiałam z połowy lekcji bo stwierdziłam, że nie opłaca mi się być, a jutro nie idę na pewno.
![]() |
#2968 |
Rozeznanie
|
Hikaru: Ok, napiszę na pewno, ale przez wieczór jeszcze będę się bić z myślami
![]() Właściwie gdybym szła, to tylko ze względu na polski, bo tylko z polonistką coś porządnie powtarzamy. A że ja jestem bardziej humanistyczna, to z polskim sie poradzę sama, wolę pouczyć się w domu fizyki. No, to jak na razie jestem nastawiona na niepójście...Chyba tak zrobię...Uch, już sama nie wiem, ale mam dylemat ![]() edit: o amelsss, pisałam w tym samym czasie co Ty, ale widzę, że u Ciebie dokładnie taka sama sytuacja ![]() Edytowane przez szaramieta Czas edycji: 2009-04-20 o 15:16 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2969 |
Zadomowienie
|
Ja zostaję. Mam mega klasówkę z geografii. Najwyżej ktoś Wam zeskanuje lekcje z tego polskiego przykładowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2970 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jestem w tym momencie bardziej ku zostaniu w domu i powtórce ![]() Z polakiem sobie poradzę,ale fizyka gorzej. To tylko 6 lekcji,a w tym czasie mogę się porządnie nauczyć.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.