![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nocne Marki :D
eeee nie każde bmw jest luksusowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
To zalezy.
Sa plusy- jak to, ze nie musze skracac spodni nigdy, ew moge stwierdzic ze nogawki mogloby byc te 2-3 cm dluzsze. Ale znowu t-shirty S sa sporo krotsze od M. A przeciez jest sporo wysokich dziewczyn, ktore sa szczuple i to jeszcze sporo szczuplejsze niz ja. Mogliby robic rozmiary w 2 dlugosciach ![]() I nie musze sie martwic, ze jakis wzor skroci mi sylwetke. Ale raczej lubie moj wzrost. Ale wyzsza na pewno juz bym nie chciala byc. I jak zaloze obcasy (tak ok 8 cm, 12 cm to byloby przegiecie) to jestem prawie rowna facetom, albo rowna, albo i wyzsza. I tak dziwnie mi czasem przechodzic kolo takich co maja po 170 cm ![]() Ja wole oczywiscie takich wyzszych niz ja, no chociaz te 7-8 cm, najlepiej 10-15. |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynyyy sorki za odskocznie od tematu, ale musze się Wam pochwalić zrobiłam wspaniałe ciasto, nawet mój TŻ który nie lubi słodkiego i je tylko jak go zmusze
![]() Zaraz wkleje fotke i zorbie wam smakaaa:P:P:P
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
A ta najgrubsza warstwa to ser? Czy ta masa krowkowa (pamietam, ze pytalas o tym w jakims watku)
A ja sie wam pochwale, ze mam zapal do sprzatania i prasowania . Jeszcze z rok/dwa i bede perfekcyjna pania domu. ![]() Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-04-19 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Copyraptor
|
Mnie się wydaje, że masa krówkowa jest na dole, a to wyżej to biszkopt :ślina:
Cudo! Lotta, też wolę wyższych, ale serce nie sługa - mój TŻ jest mojego wzrostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Konto usunięte
|
ale mam ochote na takie ciachooo!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Raczkowanie
|
Jakie cudoooowne ciacho
![]() ![]() Ale muszę sobie darować po wczorajszym obżarstwie.
#2109 |
Zakorzenienie
|
To białe 'najgrubsze' to masa karpatkowa, a krówkowa to ta w kolorze karmelowym
![]() Boże ale się nim podniecam ![]() ![]() Też lubie wyższych i mój TŻ jest dużo wyższy odemnie(jakieś 18 cm). Szczerze mówiąc ostatnio troche o tym zapomniałam i czułam się niższa jakieś 5 cm, no po prostu duża ![]() A wszytsko dlatego, że całą zime nosiłam obcasy i ostatnio wyszliśmy na spacer i ubrałam trampki... ![]() ![]()
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
gupku jak możesz, ja na diecie jestem :P a apropo diety to właśnie popełniłam przestępstwo , zrobiłam mnóóóóstwo sushi i musiałam to sama zjeść bo w domu nikt za bardzo nie lubi, a jadę jutro do kraka i nie zapakuję bo by się rozwaliło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie jadlam sushi
![]() Zdradz sekret jak to się robi:P P.S Też jestem na diecie, ale czasem można sobie pozwolić...Czasem... ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2112 |
Raczkowanie
|
To ciacho będzie mi się śniło.
![]() Ja juz zmykam, bo chcę trochę książeczki przeczytać. pa ![]()
#2113 |
Zakorzenienie
|
gupku: jaka elegancka, na obcasach
![]() Fajnie miec o tyle wyzszego faceta, fajniej sie w takiego wtula. Czasami fajnie jest sie poczuc taka bezbronna kobietka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W mojego TŻa się bosko wtula, tylko że to on u nas jest przytulasek, mnie zadko na takie czułości zbiera tak sama z siebie, wrecz potrafie go odgonić ![]() Azyjka17 dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Przytulac sie akurat bardzo lubie
![]() Za to nie lubie za dlugiego wpatrywania w oczy, albo jak facet bez przerwy mi sie przyglada. Wiem, ze jestem fajna, ale nie moze sobie obkleic sobie swojego pokoju moimi zdjeciami i na to sie napatrzec? ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze sie dziwia, ze ja tego nie lubie |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
O tego też nie cierpie..Ale jak za mało patrzy to też źle!
![]() Dogodzić kobiecie... ![]() Dziś pisała kolo z ang. na które sie nie uczyłam i zdała, brakło mi 1 pkt do 4 ![]() Ma się szczęście, w nagrode kupiłam sobie taka czekolade do kanapek dwukolorową ![]() Tylko jeszcze nie wiem w nagrode za co..Za dobre strzelanie? ![]()
![]() |
#2117 |
Raczkowanie
|
hej
ja to jestem mega przytulas...dobrze, ze mój małż jest duży... ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- za całokształt ![]()
#2118 |
Zakorzenienie
|
Nauczyc sie i dobrze napisac- kazdy umie, nie umiec i dobrze napisac to jest sukces
![]() ![]() azyjka: Malz? Tak do nazywac, czy jestes mezatka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Raczkowanie
|
#2120 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Copyraptor
|
Gupku, gratulacje
![]() A mnie i mojego TŻ dziś wzięli za małżeństwo, mieliśmy ubaw. Baby, nie znacie kogoś z ASP? Na psychologii jestem, i muszę badania przeprowadzić. 30 osób do wypełnienia ankiety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a małza posiadam ulubionego od prawie..hm...12 lat (11 lat i 8 mcy) ![]()
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
To tyle lat bym Ci po postach nie dala (to komplement oczywiscie
![]() Co tam ciekawego czytalam ostatniej nocy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bo nie każda 34 latka to zaschniety grzybek ![]() ![]() ![]() do łóżeczka- thillerek medyczy Stowarzyszenie Hipokratesa ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, ale jutro mam kolo nastepne i to juz nie bedzie test tylko opisówka wiec raczej nie ustrzele nic ![]() Ale jedna poprawka w tą, jedna w tamta.... ![]() Przypomniałam sobie że na jutro mam przynieść rysunek 3 letniego dziecka ![]() Miało być na najblizsza lekcje po świetach, a jutro jest najbliższa. No pięknie, sama musze stworzyć chyba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
a może być coś innego artystycznego? bo ja studiuję malarstwo i grafikę ale nie na asp , bo mnei szuje nie chcieli
![]() A sushi całkiem łatwo - kładzie się algi na to ryż na to np. łosiosia , ogórek, kawior i zaiwija się macza w sosie sojowym lub wasabi i je :P różne są wersje , to jest ta podstawowa |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Zauczyłam się na amen. Tak, że aż o tym wątku zapomniałam ![]() Azyjko - fajny ten thrillerek? Bo mnie wszystkie medyczne thrillerki interesują. To może bym coś poczytała w czerwcu, jak będę po sesji ![]() Ech.. 2 godzina, a ja jutro mam na 8. I koło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
[quote=Azyjka17;11970585]dziękuję
![]() bo nie każda 34 latka to zaschniety grzybek ![]() ![]() ![]() /quote] Wiadomo, ze nie kazda. Czasami juz panny w moim wieku, czyli 20 (wciaz nie moge sie przyzwyaczic do braku jedynki z przodu w moim wieku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że w wieku 34 lat też nie będę zaschniętym grzybkiem jak Azyjka17 (hmm może ten sam dzień urodzin mi w tym pomoże ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wiecie ja podobno na swój wiek nie wyglądam, poza tym mam bardzo pogodną naturę i pozytywny stosunek do życia, wiec chyba tak wszystko razem... I obracam sie w młodym towarzystwie też ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- taaak! Uwiebiam medyczne thillerki. Mogę Ci parę zapodać pozycji.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.