|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Vill gratulacje!! Cytat:
![]() ledwo żyję, 1.5h na basenie, zajęcia od 9 do 17 i dopiero wróciłam ![]() teraz czekam aż alma przywiezie zakupy, żebym mogła coś zjeść dzisiaj ;P
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty sie widze calkiem rozbestwilas i juz nawet nie probujesz sama chodzic do sklepu
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero 3 czy 4 raz zamawiamy przed świętami wszystko skończyłam, nie mam nic w lodówce, żadnych sosów, makaronów, ryżu i tak mogłabym wymieniać dalej. więc nie doniosłabym tego wszystkiego do domu ;P a po takie normalne zakupy to pewnie, że chodzę ciągle ;P też nie wiem co zrobię z wakacjami ![]() miałam jechać na 5tyg do przyjaciółki do USA i miałyśmy jeździć i zwiedzać ale ostatecznie nie wypali. i nie wiem
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
To jak, nie macie żadnej pracy zaliczeniowej?
![]() Powiedzcie mi chociaż czy ona ma mieć spis treści na początku? Co mam zawrzeć we wstępie? Nie chcę tego pisać na odwal się, chcę żeby to jakoś wyglądało... Wiem co napiszę "w środku", tylko nie wiem jak taka praca ogólnie wygląda.
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieta pracujaca sie z powrotem w domu
![]() Praca jest duzo bardziej skomlikowana niz sie wydaje. Zwyczajne kelnerki nie musze przynajmniej sie rozliczac z tego, co kazdy pacjent zjadl i wypisywac 20 roznych list Chyba kilka miesiecy mi zajmie pojecie o co w nich chodzi.. :PPacjenci tez dziwni niektorzy. 'Poprosze zupe, bo taka dobra wczoraj byla'. Ide, zanosze 'Nie, nie chce mi sie. Pozniej moze?' ![]() I pracowalam z taka Cherie, ktora odchodzi niedlugo i wstepuje do armii brytyjskiej. W sumie taka fajna dziewczyna, w moim wieku, spoko taka. Caly czas przychodzila do naszej kuchni jedna z fizjoterapeutek i bylo widac duza zazylosc miedzy nia a Ch. No ale dobra- co mnie to obchodzi? Wracam do domu, a pierwsze slwoa, jakie wypowiedziala do mnie mama M. (tez tam pracuje), to 'A wiesz, ja mysle, ze ta Ch. jest les' Nie, czesc, ni nic, tylko o tak o z mostu ![]() Nija, poszukaj pracy normalnej i nie zalamuj sie! Popatrz ile ja szukalam i to bez zadnego doswiadczenia! (Tutaj juz nie jest kolorowo z praca )
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, google it ; )
mi pokazalo kilka prac ![]() tak sie zastanawiam, czy isc spac teraz czy gdzies o 3, bo z doswiadczenia wiem ze jak pojde spac wczesniej to za chiny ludowe nie wstane na 7:15 ;]
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas zakonczenie semestru nastepuje poprzez kolokwium sprawdzające lub jakis test, lub ocena na koniec semestru jest liczona z ocen za krotkie referaty/prezentacje wyglaszane przed grupą
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja sobię pomyślę o szukaniu pracy w wakacje to aż mi się odechciewa;/ wiem, ze ciężko będzie coś znaleźć niestety;/
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak pusto
![]() tez sie ciesze, ze jestem juz w domu i wracam do zycia, gdzie jest tz i internet wogole przez ten szpital pokazal jak bardzo mnie kocha musial jechac do szkoly w srode i nie mogl mnie juz odwiedzac i plakal biedny jednak takie rzeczy zblizaja![]() Vill chyba zrobie tak jak mowisz, dzialanie i tak mam oslabione, bo biore antybiotyki, wiec tak czy siak trzeba uwazac. ale nie chce sie rozstawac z tabsami, bo nie biore niewiadomo jak dlugo i lekarz powiedzial, ze to nie od tego wiec co ojciec mi zabroni? woli byc dziadkiem chyba
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolciu - współczuję pobytu w szpitalu i problemów zdrowotnych
A ja siedzę i się śmieję do samej siebie. Mam taką nagłą poprawę nastroju, nie wątpię, że niedługo się skończy, bo to zbyt piękne, by mogło być prawdziwe. Ale na razie chodzę po domu i śmieję się do samej siebie, nie wiem z czego. I trochę się czuję jak naćpana, bo - jak już pisałam gdzieś - kilka zarwanych nocy pod rząd nie wpływa dobrze na mój organizm, a szczególnie na mózg Boże, co się ze mną dzieje, aż czuję, jak synapsy mi trzeszczą. |
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
ville dzieki
w sumie babcie w sali mialam nawet fajne smiesznie bylo![]() ale pod koniec przyszly inne i juz lipa... wogole zapomnialam sie pochwalic najwazniejszym od poczatku tych problemow ze zdrowiem czyli gdzies od marca schudlam 5 kg![]() i dalej nie mam apetytu
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie znowu nadeszły trudne dni
boli mnie brzuch, ale jakoś się trzymam (na razie wzięłam 2 Ibupromy) a jutro idę do dentysty ![]() Chyba pojeżdżę autem z mamą, tylko czekam aż wróci z pracy.
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolciu: Zdrowiej szybciutko
Shi: Zazdroszcze takiej wycieczki, też chętnie bym sobie znów na Litwe pojechała ![]() Dalej chora, bylam dzisiaj w przychodni i jest jakaś plaga, bo zostałam zapisana sopiero na piątek do lekarza. mnóstwo ludzi chorych ![]() Za to wczoraj leczyłam się winem ( koleżanka wpadła) , a na jednym niestety nie skończyło się to jeszcze w nocy kiepsko się czułam. Za to tż zrobił obiad
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ja teraz z kazdym przeziebieniem musze do lekarza latac :/
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
a do mnie wpadla kumpela, zrobila mi maseczki [bo pracuje w takiej firmie od maseczek] co mam nadzieje podratuje moja cere ktora ost ma kryzys
![]() i ogolnie dzisiaj juz mam lepszy humor i spedze caly wieczor z czwarta seria house i ksiazka po angielsku ;p [przydalyby sie jeszcze z ksiazka do niemca ale mam zawyzone wymagania motywacyjne] a jutro zapisuje sie na silownie
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
jestem po zajęciach i po basenie.. ledwo żyję! a tu jeszcze trzeba się pouczyć na czwartkowe koło z geodezji;/;/
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry humor poszedł w siną dal.
Brzuch mnie boli, wiem, że to z fizycznych niedomagań, ale jednak psychika cały czas się upiera, że to przez nią. Idę dziś biegać, mam nadzieję. Muszę poprawić jutro coll z łaciny, nie chcę mieć 3. W czwartek nie mam pisania, więc nie chce mi się jechać tylko na informatykę. W piątek również nie idę, więc jutro i weekend. Zróbcie coś ze mną |
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
no to od dzis trzeba zaczac robic cokolwiek do sesji. wiekszosc egzaminow zapowiada sie na maj, a sesja niby od 15 czerwca. dzis padlo na robienie porzadku w notatkach z prawa karnego
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie już od początku maja zaczynają się zaliczenia z przedmiotów z których nie ma egzaminów;/ szczerze mówiąc to po pierwszym semestrze wiem, że to jest chyba o wiee gorsze i bardziej upierdliwe i czasochlonne niż same egzaminy;/
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety o zaliczeniach nie wspominam..
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lepiej bym tego sama nie ujęła... :| nie cierpie całek!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja sie zgadzam, u mnie tez najgorszy jest okres przedsesyjny, potem juz mozna sie skupic na samych egzaminach
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
ten piesek ktory byl u nas, a potem dalismy tz babci jest chory
wymiotuje krwia, nie chce jesc byli u weterynarza dostala 2 zastrzyki, jak nie przejdzie ma miec kroplowke boje sie o nia
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolcia, jak jeden dzień nie bierzesz i dopiero na następny to musisz się dodatkowo zabezpieczać przez tydzień, bo reakcja tabletek jest osłabiona.
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie chłopakowi z parteru ktoś prysnął gazem w twarz. boje sie troszku.
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
lele a jest Twoj tz?
dsc wlasnie wiem. na ulotce pisze, zeby wziac pominieta nawet jesli to oznacza wziecie 2 naraz, wiec tak zrobilam. A dodatkowe zabezpieczenie i tak musi byc, bo antybiotyki
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
jest. i drzwi mamy zamkniete itp. no ale boje sie ze jak bede szla na uczelnie czy cos.. ehh
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sie co bac, wszedzie sie zdarza i trzeba by nigdzie nie chodzic, by sie nic nie dzialo, ale wiadomo, ze jak sie o czyms slyszy, ze sie stalo kolo domu to potem strach jest.
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to chyba na klatce lub przy wejsci czy cos, ehh taki dziwny dzis dzien. i tak sama wieczorami nie chodze, Tz o to dba
![]() ale ja ogolnie staje sie bardziej bojazliwa niz kiedys... ehh starzeje sie ;P Black teskno mi!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

spałam dzisiaj u TŻ, później byłam poprawiać koło z fizyki (10/10 punktów dostałąm
), a później jeszcze zajęcia i jeszcze na koniec lody z koleżanką i czuję się teraz zmęczona!

u nas zakonczenie semestru nastepuje poprzez kolokwium sprawdzające lub jakis test, lub ocena na koniec semestru jest liczona z ocen za krotkie referaty/prezentacje wyglaszane przed grupą 

jednak takie rzeczy zblizaja
boli mnie brzuch, ale jakoś się trzymam (na razie wzięłam 2 Ibupromy) a jutro idę do dentysty