|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3
Właśnia ja też sobie wymyśliłam mega wysokie, a moja mama nie przepada za obcasami i najchętniej chodziłaby wiecznie na płaskich, więc strasznie zrzędzi, nawet jak widzi 3cm
![]() Ale ona swoje, ja swoje i jakoś tam negocjuję Problem w tym, że narazie nie znalazłam ani jednych, które by pasowały Mam zbyt wąską stopę.. ![]() bananowalaska przeżyjesz będę Cię wspierać duchowo ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Dobra idę do tego fryzjera Czeka mnie pewnie jakieś 2 godziny siedzenia na fotelu, ale trudno.. ![]() Papap ![]()
|
|
|
|
#2852 | |
|
xoxo
|
Cytat:
możliwe ja dziś ***ałam się ze śmiechu z panny bo paradowało po szkole w szpilkach ale chodzić w nich nie umiała chodziła jak kaczka ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- tez muszę iść i to koniecznie bo nie mogę patrzec w lustro takie mam te włosy,że szok :/
|
|
#2853 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślałam, że tam padne. i się ciesze, że nie kupiłam tych wyższych - zabiłabym się ![]() a teraz siedze w tych i próbuję się jakoś przyzwyczaić ![]() pa Cytat:
nie śmiej się![]() a do fryzjera też by mi się przydało iśc. albo chociaż w domu pofarbować.. bo mam wielokolorowe włosy, co strasznie mine irytuje
|
|
#2854 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pokaż mi foto ja kwrócisz od fryzjera :PPCytat:
na sczęście moja mama nigdy się nie wtraca. sama jeżdzę na zakupy, a jak wracam to jej tylko pokazuje, a ona zawsze mówi, że ładne ( spróbowałaby inaczej :PP )Cytat:
hahaha też przmierzyłam wszytsko razem. Spodnie leżą idealnie nic się nie wżyna, nic nie marszy przy kroku, normalnie cudo ahaha ![]() co do butów, moje też trochę niewygodne, dlatego teraz chodzę w nich, mama mówi, ze się rozchodzą :P i w ogóle wreszcie kupiła koszulę. Taka śliczną w orsay. Nie lubiębiałych zwykłych koszul na guziki, dlatego też chyba z miesiąc szukałam bluzki, aż przychaczyłam tą. Taka biuała w leciuteńkie złote kropeczki. ahh. Jak ktoś bedzie miał na egzaminach aparat ( w co watpie.. ) to wyślę wam foto jak wyglądałam ahahah ![]() tak w ogóle to dzień dobry moje skarbki robię właśnie referat na chemie,zeby troche oceki poprawić. Ale na wizażu jestewm jkaby co ;d
|
|
#2855 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Jutro mam `luźny dzień` [ stwierdziłam, że nie robie na jutro rysunku, powiem, że zapomniałam go z domu xd ], odrobie lekcje i tyle. A po szkole. Jakoś o 16.30 idziemy [ ja z M. i moja była przyjaciółka z jej kolegą ] na spacer. ;d I już się tak nie boje, wiem, że będę miała jakiś temat do gadania ;d A, W. do mnie dziś w szkole `Musiałaś wybrać akurat Macieja?` - podobał jej się kiedyś i wychodzi na to, że teraz też. Ale .. no. To chyba nie moja wina. Polubiłam Go bardzo .. Ech. Nie wiem co mam robić. Nawet nie wiem czy byłabym w stanie teraz powiedzieć mu, że nie możemy pisać, bo moja była przyjaciółka coś do Ciebie czuje. Tylko, że Ona już raz do Niego pisała. Skończyło się, a to, że teraz ja z nim pisze to chyba nie ma nic wspólnego. Przecież nie wiedziałam, że On się dowie jak mamy na imię. Czy cokolwiek innego. A to, że pójdziemy gdzieś razem to było jakimś odległym, nierealnym marzeniem. Dobra. Wypisałam się. I ja musze coś zrobić włosami. ;d
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2009-04-20 o 17:11 |
|
|
|
#2856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja jest podobna do tej, tylko, że ładniejsza ![]() ma trochę szerszy kołnierzyk, czy jak to by tam można było nazwać. nie ma tego paska, i jest delikatnie marszczona ![]() no i guziki są bardziej dopasowane ![]() a do butów już się prawie przyzwyczaiłam ![]() jednak to nie to samo co płaskie, wygodne, rozwalone trampki.
|
|
#2857 |
|
BAN stały
|
A ja znow jestem chora
tak ciepło a ja chora. Ehh.Tak mnie głowa boli, ze nie hcce mi sie uczyc iwgl. Moja mama jutro nad ranem jedzie do niemiec chate bede miała wolna :P |
|
|
|
#2858 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba po 4 latach sie zorientowała. chora jakaś :/ Cytat:
jeszcze brudne i podarte to już wogóle cudd <3 Cytat:
więc się tam proszę nie śmiać hahaha. jakoś w czerwcu mam wesele. i powiedziałam mamie żeby już zaczęła ze mną szukać sukienki, butów (...) bo przecież ja się w szpilkach nie nauczę poruszać będę jak ta łamaga chodziła ale potem sobie zmienię na trampki jak już to nikogo nie będzie interesowało o. ! ahaha. cudowny plan ogólnie. aaa i jestem jak widać pisałam sprawdzian z geografii i nauka popłaciła, bo napisałam praktycznie wszystko dobrze tylko w jednym miejscu zamiast "przedgórze" napisałam "pogórze" .no ale zdażaaa się xd . hahaha i dzisiaj na geografii potem jak już skończyliśmy pisać spr i była normalna lekcja to ja esy pisałam jak zawsze ;p telefon miałam w plecaku i pisałam tak na wyczucie czasami spoglądając.no i tak : - Beata widzisz tą kotlinę ? - yyy tak. (oczywiście kompletny dezorient, wogóle nie wiedziałam o co cho ;D) - taa chyba w plecaku ![]() - skądże znowu xd. - dobra to skończ już robić to co tam robisz ( ) i słuchaj.normalnie polubiłam nauczycielke ![]() a co u Was ? jakie plany na resztę dnia ?
|
|
#2859 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehh dziewczynki ale dziś ciężki dzień.
nie dość że mój szanowny młodszy miał atak płaczu i furii a jak wróciłam ze szkoły co ciągle płakał.To jeszcze siostrzyczka nie ma butów na egzaminy gimnazjalne.;/ I Przyznaje racje teraz cieżko znaleść ładne i wygodne buty;/
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#2860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hah wróciłam
I muszę powiedzieć, że jestem zadowolona Włoski fajnie obcięte, wyglądają, jakbym miała doczepiane włosy, ale to nic Efekt mi się podoba ![]() Tak sobie czytam Wasze posty i muszę powiedzieć, że najlepszym patentem na szybką naukę chodzenia na szpilkach jest wybrać się w nich do supermarketu, wziąć wózek i chodzić po sklepie asekurując się tym wózkiem Nie ma strachu, że się przewrócisz, bo można się oprzeć wygodnie o wózek i skoncentrować tylko na chodzeniu ![]() A moja koleżanka ubierała najlepsze (bo były najwyższe ) szpilki swojej mamy, brała psa i spacerowała z samego rana po osiedlu Specjalnie wychodziła jak najwcześniej z domu, bo wtedy nikt się nie kręci po okolicy i nie ma strachu, że ktoś ją zobaczy jak nieudolnie ćwiczy chodzenie na obcasach ![]() Cytat:
![]() Wielokolorowe?? ![]() Cytat:
![]() Może dzisiaj zrobię sobie z koleżanką sesyjkę, to bym Wam pokazała foto ![]() A widzisz, też nie lubię takich zwykłych 'koszulowych' koszul Dlatego kupiłam sobie spódnicę ołówkową z wysokim stanem i do tego śliczną białą bluzkę z żabotem i guziczkami z czarnych perełek Moja miłość od pierwszego wejrzenia ![]() Zgadzam się w 100% ![]() Jak jutro nic nie znajdę, to pójdę boso na te testy
|
||
|
|
|
#2861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
yhy na manekinie ładnie wygląda. Na mnie takie bluzki nie za bardzo. nie wiem czemu. jakoś nie widzę siebie w nich :|nie lubię takiego rękawka, ogólnie jakoś nie przepadam za żabotami i bufkami. w sumie jescze zalezy no ale gusta i gusciki
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ostatnio szukałam szpilek, ale jedyne co mi się podobały miały 12 cm obcas :szok: a , że ja mam 172cm wzrostu to byłabym za wysoka, przynajmniej dziwnie bym się czuła przy niektórych
I kupiłam sobie balerinki, a w piątek prowadzę apel z okazji pożegnania licealistów i jak myślicie wypada w tych balerinkach ?
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Kamma pewnie, że wypada
Jeśli je lubisz, dobrze się w nich czujesz, pasują Ci itd, to ja bym się na Twoim miejscu nie zastanawiała ![]() Dziewczyny ale numer Właśnie dostałam sms od księdza biskupowi coś nie pasowało i postanowił zmienić datę bierzmowania Mój świadek wtedy nie może i właśnie rozpaczliwie poszukuję kogoś na zastępstwo ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Znalazłam Musiałam jeszcze zadzwonić do księdza, wszystko uzgodnić itd.. ![]() Muszę spadać, bo idę na miastoo ![]() Papapa ![]()
|
|
|
|
#2864 |
|
Zadomowienie
|
hahaha.
Oznajmiam wszem i w wobec, że... Kocham Was wszystkie! ahahahhahaha
|
#2865 |
|
Zadomowienie
|
ahahaha lily Ty to masz pomysły
też Cię kochamy noo
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
haha, lily kręcę tym kółkiem od myszki , kręcę i mówię , Heeelo co jest grane ?
Też Kocham wszystkie ! <3
|
#2867 |
|
xoxo
|
Lily I love you too
![]() ![]() napisałam referacik byle jaki bo i tak jak oddasz masz 3 a jak odp na pytania to 4 albo 5 3 mi z fizyki wystarczy ![]() potem przyszła kumepla leżałyśmy u mnie i ogladałyśmy film i gadałyśmy teraz ją odprowadziłam i jestem ![]() http://zmierzch-world.bloog.pl/wynik...l?ticaid=67e2c dziewczyna dementuje plotke o wstrzymaniu pracy nad filmem itd
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-04-20 o 21:00 |
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
hello dziewczynki ;P
ja jestem załamana po jutrze te chore testy eh ;/ mam do was takie pytanie ide w sobote na 18 i nie wiem co ubrać... czy ubrać szare takie spodnie takie proste dzinsy i do tego taką bluzke o kolorze hmm takim ;P czy taką czarna tunike krątką mini ;P jak myślicie ?
|
|
#2869 |
|
Zadomowienie
|
idę się uczyć z chemii : (
pewnie już dzisiaj się nie dorwę do kompa. a więc dobranoc
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc nydee ;***
|
|
#2871 | |
|
xoxo
|
Cytat:
chyba dzinsy i bluzke bo nie podoba mi sie mini z tuniką też mam za niedługo 18-nastke siostry [najlepsza kumpela] i nie mam pojęcia w co się ubrać zero pomysłów
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
ale nie mini z tuniką tylko samą tunike tylko ona jest taka zwężana na dole ma taki sciagacz
|
|
#2873 | |
|
xoxo
|
Cytat:
źle zrozumiałam no to mini
|
|
#2874 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2875 |
|
xoxo
|
Dobranoc
![]() Edwardowo-kolorowo-erotycznych-emmettowo-sympatyczno-miłych ![]() i powodzenia na jutrzeszych testach
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
e testy chyba dopiero w środe ?
Też miałam stres przed nimi, ale mówie wam dziewczyny nie warto ;D
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w ogóle nie umiem chemi i fizyki koszmar ;/
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież wizażanki takie zdolne ;** wierze w was.
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam dziś od matmy powiedziała zębysmy sobei tez wzory powtórzyli i jakbyśy nie mogli zapomiętać to iiny sposób znaleźć i taki uśmieszek ;P bo my i tak zdolni jesteśy jeśłi chodzi o sciaganie to nawet czuczyciele nam karzą sciagać xD
|
|
|
#2880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak wogóle to 'bu.!' Bo chyba dwa dni mnie tu nie było ;] |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Problem w tym, że narazie nie znalazłam ani jednych, które by pasowały
Mam zbyt wąską stopę.. 
będę Cię wspierać duchowo 

tak ciepło a ja chora. Ehh.

tylko w jednym miejscu zamiast "przedgórze" napisałam "pogórze" .
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)