|
|
#811 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Hej
![]() Mężuś mój pojechał w trasę znów słomiana wdowa ze mnie u nas ciąg dalszy remontu, relaksowej niedzieli to dziś nie było
|
|
#812 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorową porą
Cytat:
ad. 2 Cytat:
pamiętaj, że masz nas
|
|
#813 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej z poniedziałkowego rańca
![]() najprawdopodobniej wróci dopiero na weekend a ja mam wtedy na uczelnie i jeśli znów na przyszły tydzień wyjedzie to nie spędzimy za wiele czasu razem wiem, że mam Was sama nie wiem ![]() Kotek chyba mnie zaraziłaś bo coś głowa mnie boli, z nosa leci i chyba zatoki dokuczają ![]() m.a.r.t.a dobrze że się odezwałaś, bo ostatnio się zastanawiałam co tam u Ciebie ![]() paulinaizabela jak się shopping udał?? ![]() muszę sobie buty na lato kupić no i w końcu pomalować włosy, bo mam metrowe odrosty aż wstyd z domu wychodzić
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-04-20 o 08:26 |
|
|
|
#814 |
|
Wtajemniczenie
|
witam moje kochane żony
po pierwsze się chwalę zdałam pierwszy egzamin doktorski !!!!!!!!!!!!!!!!! teraz chwila odpoczynku i zabieram się za przygotowania do drugiego;/ po drugie tęskniłam za Wami na maksa po trzecie w pracy nadal masakra, ale postaram się Was podczytywać i być już w miarę na bieżąco, choć jak będzie w pracy jak do tej pory to będzie ciężko po czwarte maleństwo się już wierci i jeszcze mam pytanie do wrocławianek jak dostać się z okolic dw.pkp do ogrodu japońskiego za pomocą komunikacji miejskiej?? i w ogóle to cała masa uścisków dla Was
|
|
#815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i ruchow malenstwa ![]() Dzien dobry!!!!! ja siedze sama, tz pojechal do pracy, a jak wroci musimy pojechac pozalatwiac sprawy min. do PZU.....
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
Cytat:
|
|
#817 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i trzymam kciuki za załatwianie różnych spraw ![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#818 |
|
Rozeznanie
|
Sory że tak długo nie pisałam ale miałam ciężki weekend
Teraz już się troche uspokoiłam to mogę wam opowiedzieć bo wcześniej jak o tym myślałam to mi się płakać chciało ![]() Mój mąż jest od piątku bezrobotny, jego firma upadła a go do nowej nie wzieli. Jak się o tym dowiedziałam to od razu w ryk. wiecie kredyt na głowie i inne opłaty a jak tu się z jednej pensji i to moejej utrzymać. A do tego jeszcze mój mężuś ma strasznego doła bo potraktowali go jak szmate jak on to mówi. On był w tej firmie od początku jej istnienia 7 lat no i zajmował tam naprawdę wysokie i dobrze płatne stanowisko był dyrektorem finansowym. był na każde zawołanie czasem nawet do 22 siedział w pracy jak trzeba było. Jeszcze przed świętami prezes go zapewniał że on an pewno przejdzie do nowej spółki a tu co wielka kupa. On ma pretensje w sumie o to że tak to z nim załatwili że po tylu latach nawet z nim tak szczerze nie pogadali. Ale cóż ludzi poznaje się właśnie w takich sytuacjach. NMajlepsze jest jeszcze to że firma wisi mu 26 tys a raczej szanse na odzyskanie sa marne bo ona już oficjalnie nie istnieje i nie ma żadnego majątku prezes niby powiedział ze wszystko odda ale raczej w to nie wierzymy. No i cały weekend miałam własnie taki trochę dołujący na szczęście w sobotę byliśmy na grilu u znajomych to mężuś sobie trochę wypił wygadał się i już z nim troszkę lepiej ale i tak po nocach nie śpi. ![]() No to się wygadałam wreszcie sory za smęcenie ale komu ja nie wam mogę marudzić |
|
|
|
#819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno się poukłada Wam i zobaczysz jeszcze wyjdziecie na tym dużo lepiej niż teraz to widzicie trzymam za Was kciukasy
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, i jeszcze jedno, o ile się nie myle wszedł program rządowy pomagający nawet przez rok w spłacie kreddytu, chyba do 1200zł można dostać miesięcznie, dotyczy on właśnie takich sytuacji, kiedy ktoś stracił pracę nie z własnej winy, może poszperaj i poszukaj info na ten temat
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-04-20 o 10:15 |
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
wpadłam się tylko przywitać i zabieram się do pracy miłego dnia dla Wszystkich |
|
|
|
#822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sprawa w sądzie juz została złożona bo w takiej sytuacji jest poza moim mężem wiele osób a co do tego programu to wiesz ja mam nadzieję że mężuś zaraz znajdzie jakąś inną pracę i nie będzie nam potrzebny. Ale poczytać zawsze warto Dzieki |
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Żońcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze sie chyba nie znamy ale gratuluje egzaminu i ruchów maleństwa Lola a nam sie wyjaśnila sprawa długiego weekendu, jedziemy w Bieszczady moje ukochane ![]()
|
|
#825 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
witam poniedziałkowo moje kochane i doskonałe
Cytat:
Ja nie mam nawet gdzie pójść koczować Cytat:
1-lof 2-hahahahhaha Cytat:
masz Ci los Cytat:
2- przeżyłam ![]() Cytat:
![]() nam fotograf zaproponowal sesję pod wodą <w basenie> za darmochę ![]() swoją drogą to się nie odzywałam, ale też już niedługo bede kombinowała sesyjkę na maj ![]() Cytat:
szukajcie a znajdziecie Cytat:
no Violetka... ja tam jak jestem chora to czuję to zawsze "w moczu" Cytat:
2- i jakie to uczucie?? wiercenia? ![]() 3- kurczaku nie jeżdzę od jakichś 2 lat MPK i kurka nie wiem ![]() zawsze autem pomykam, albo 1 autobusem do szkoły wiec nie pomogęDziewczynki juz Ci wszystko napisały, więc ja Cię tylko mocno przytulę Bedzie dobrze <to tak po cichu> Dziś rano był przymrozek >.Byliśmy wczoraj na urodzinach teściówki- kupiliśmy jej żelazko bo miała takiego dziada już ![]() W piątek mam zaliczenie z tych dodatkowych zajęć na które chodziłam pt-nd. Wszystko niby rozumiem... ale zapamiętać schemat rozwiązania tych zadań, gdzie są same działania na macierzach graniczy z cudem ![]() Nie wiem jak ja się tego nauczę ![]() Dziś idę na pazurki... zmienię swoje zeberki Jakieś propozycje wiosenne?? ![]() Aaaaaaaaaaa... któraś pytała o najpiękniejsze butki na świecie? Pokażę Wam fotkę którą znalazłam tych właśnie butków- tyle że w kolorze wrzosowym a ja kcem czerwoniaste taki kolorek jak te w załączniku nr 3. - te nr 3 są chyba z kolekcji 2007 i nigdzie nie mogę ich znaleźć, te z tego roku mają podeszwę nie czarną a czerwoną i obcas też <tylko taka ciemna czerwień
|
|
#826 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam w poniedziałkowe popołudnie
Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 my za Tobą też ad. 3 wiercenia maluszka w brzuszku to cudowne uczucie ależ mi teraz tego brakuje no, ale za to widzę teraz jak się wierci w inkubatorze ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#827 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam doskonałe żoneczki
Weekend zleciał szybciutko i znowu cały tydzień pracy ale wiosenka się u nas pojawiła no wizyta ok ( do przyjemnych nie należy ale jak mus to mus) gin mni uspokoił - zapalenie minęło czyli leki podziałały a na wynik cytologii muszę poczekać 2 tyg i wtedy wszystko już będzie wiadomo... najważniejsze, że możemy się starać o dzidzię - nie ma żadnych przeciwskazań a co do zakupków to oczywiście jak czegoś szukam to nie ma szukałam bucików na wiosenkę wygodnych w miarę niskich pantofelków i co nie było nic ciekawego....za to kupiłam sobie trampki ... już chyba od podstawówki nie miałam trampków na nogach później wkleję zdjątko... mężulowi się podobały bardzo i jak przymierzyłam to musiałam je wziąść ale ubrałam je dziś i już mnie obcierają czy ja każde buciory muszę przecierpieć??? no i 2 koszulki jeszcze sobie sprawiłam... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lola Moonik zazdraszczam wyjazdu i to na koszt firmy Kasienka Ty to jesteś szpilkowa babeczka - nosisz inne buciki oprócz wysokich obcasów?? |
||||
|
|
|
#828 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
HEJ PIĘKNOŚCI...
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trzymaj się cieplutko i oby Ci szybko przeszło... Cytat:
Mnie to przygnęnia jak K. pojedzie i na drugi dzień dopiero wraca(rzadko, ale bywa czasem) a jakby miał dłuższe wyjazdy...ojjj, rozumiem co musisz czuć... Cytat:
Musicie być dobrej mysli... Wziać się za poszukiwania nowej pracy, zeby jak najszybciej zapomnieć o tym koszamarze...trzymam kciuki... Cytat:
Cytat:
![]() kasienko mów szybciutko gdzie tą sesyjkę planujecie? Cytat:
trampki no i bardzo dobrze....A ja mykam Królewny!!!! Zajrzę do Was wieczorkiem...ale pewnie nie na długo, bo mój mężuś w domku buszuje...maja troszke wolnego... A i zostawiam buziaczki dla Was... |
|||||||||
|
|
|
#829 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() gratulacje podwojne ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
2. no co?! smiejszesz sie ze mnie???mnie???? jak zaczynam chorowanie to mi lzawia moje oczy i automatycznie dostaje kataru dlatego "czuje to w oczach" a jak to czujesz "w moczu" ![]() 3.z serii- przydatny prezent... zupelnie jak Gosia i jej toster 4. pazurki wiosenne- hmm cos zoltego delikatnie na nich i jakis zielony akcent ...ale co to nie wiem 5. jak mozna w takich butach pomykac caly dzien???????????????? mnie to na plaskich bola stopy a w takich szczudlach to maaaasaaaaakraaaa Cytat:
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||||
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki
u mnie juz lepiej ale ciagle czuje sie wymemlana przez ta jelitowke, na szczescie jutro mam wolne
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze kase odzyskacie i ze tż znajdzie szybko prace
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
Heejloł
![]() daget to ja trzymam kciukaski za tą pracę cały czas ![]() agunia82 i za pomyślne poszukiwania wymarzonego mieszkania też trzymam ![]() kotekk81 współczuję jelitówki... to pewnie Cię Soferka zaraziła ;p katey z tą Violettą to i mnie takie męczą wizję w sumie jak pokazują ludzi co mają masę psów i przygarniają wszystko to ja im zazdroszczę moooże kiedyś jak jeszcze ociupinkę bardziej zwariuję ;]katarzinka gratuluję wierciuszka małego i za egzamin fajnie, że się odewałaś... wiem jak czasami ciężko znaleźć czasLOLA7 ![]() ![]() dzasta110 i jak widać już światełko w remontowanym tunelu? a co do odrostów to niestety stety i mnie w tym tygodniu czeka wyrównywanie koloru... mooonik zazdraszczam Bieszczad! ![]() kasienka1985 łooomatko nie zazdraszczam mecierzy! mi się zawsze coś rypło w tych obliczeniach ale już nic nie pamiętam 3Z działa U mnie łikend udany - nawet pomimo soboty w pracy, po pracy było piwko ze znajomymi męża - wkręciłam też swoich i było śmiesznie Od rana stały punkt programu czyli Kubica, kinomaniak i dekoratornia obiad, kościół, koktajl truskawkowy i Arkadia - połaziłam po sklepach i dalej nie odnotowałam butów... byłam trochę zmęczona już i bałam się że zasnę na filmie ("Lektor" - polecam ![]() W zapowiedziach wylukałam komedię z Sandrą Bullock i się już napaliłam jak szczerbaty na suchary Narzeczony mimo woli tytuł... tylko kurcze na FilmWeb piszą że dopiero w czerwcu?! phi... http://www.filmweb.pl/f437710/Narzeczony+mimo+woli,2009 w każdym razie ze zwiastuna nieźle się uśmiałam i chcę obejrzeć Ogólnie łikend minął fajnie, miło i przyjemnie - Warszawa chociaż zimno - na wiosnę bardzo ładna... tyle lat tu mieszkałam ale dopiero teraz zaczynam dostrzegać piękno i możliwości tego miasta jak tu kolorowo teraz! to pewnie przez mojego męża a teraz... idę zmywać gary bo ten mój mąż zostawił pełen zlew dla swojej żony trzymajcie mnie bo chyba go zaszczelę...![]() miłej nocki żonkom |
|
|
|
#833 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkowo
Jak tylko naładuję baterie to wkleję Wam foteczkę mojego szkrabika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#834 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
po 2. my też ![]() po 3. nie przemęczaj się tak po 4. ale fajnie Cytat:
ale wierzę, że wszystko się ułoży ![]() Cytat:
(jakąś wstrętną zazdrośnicą się ostatnio zrobiłam )ciekawe czy ja chociaż raz w swoim życiu zobaczę góry ![]() Cytat:
to miłego działania i szybkich rezultatów Cytat:
najgorsze są pierwsze tygodnie. Potem to już się przyzwyczajam, że Sz. nie ma w tygodniu ![]() Cytat:
a tak na serio to czuję się coraz gorzej ![]() ad2. Cytat:
![]() miłego dnia
|
|
|
#835 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
Cytat:
Cytat:
|
|
#836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I dzieki kobitki za wsparcie Życze miłego dnia |
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
ja już w pracy jestem, właśnie próbuję się odmulić jakoś i chyba zaraz kawkę sobie strzelę, któraś chętna? ![]() a tak poza tym dostałam fajne kryminały Agathy Christie na urodziny i nie mogę się od nich oderwać, więc jak da radę, to podczytam coś cichaczem ![]() Malutka, już się nie mogę doczekać foteczki miłego dnia laseczki |
|
|
|
#838 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kasienko buciki sie niezle prezentuja, . Nie wiem tylko czy te przydy by u mnie przeszly ale to kwestia przymierzenia heheh. Cytat:
![]() Cytat:
) . A ponad to czekajac na niego weszlismy do Zlotych Tarasow a tam w Saturnie ostatni dzien bez Vat na AGD i kupilismy sobie mikrofale zelmera za 384 zl, ktora normalnie koszuje nawet do 570 zl . Cytat:
No a ja wczoraj pojechalam do Urzedu Pracy zadowolona ze to juz za mna a pani z mina kata pyta sie dlaczego przyjezdzam po czasie. ... Okazalo sie ze powinnam byc 16 kwietnia a ja zl spojzalam na date na karteczce i zasugerowalam sie data wyplaty na konto 20.03 i przyjechalam sobie wczoraj. Serce mi sie zatryzmalo, ale na szczescie napisalam oswiadczenie i wszystko jest ok . A wiecie co???? Pojechalismy z G. ciocia do Komfortu po wykladzine a pozniej wzielismy ja na pasaz ogladalam super bialy zakiecik lniany za 390 zl i go odwiesilam...... A wczoraj ciocia mi podobne cudo przytachala za 15 zl . Juz uprany wisi na wieszaku. A wieczorem tesciowa uraczyla mnie swoja dawna sylwestrowa sukienka. Jestem w szoku ze ona w takich kolorach kiedys chodzila, mazaje nieprzecietne. Jak dla mnie bomba . No i na koniec .... moj maz stwierdzil ze jesli sie zapakuje w 15 kg torbe podrozna z sukienka slubna to poleci ona z nami w sierpniu do Irlandii . |
|||||||
|
|
|
#839 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to powodzenia 2- hehehehehe no to ładne zakupki- takie sportowe nieco ![]() 3- hmm... jak jedziemy na jakąś wycieczkę to zakładam Pumki, a jak jest lato to latam w japońcach - poza tym obcasiki Cytat:
muszę zaraz napisać meila do fotografów którzy mi się podobają: http://www.rakowska.com.pl/ http://www.saamart.com/?ac=slubne Gdzie planujemy sesyjkę? Naturalnie... na łonie natury... jakieś maki może... chabry trawa zielona, niebo błękitne .. lasek, łąka, pole trawy droga i myyyy ![]() hie hie zaczarowanego miejsca jeszcze nie znalazłam ![]() Cytat:
2- tak się mówi... "czuję to w moczu " <no... ja tak mówię- choć wcale nic nie czuję 3- łaaaaaaaaaaaaahahahahhaha hahha toś dała czadu z tym tosterem <znów mi się przypomniało 4- wyszło inaczej... choć ta propozycja dobraaa mam tradycyjnie pazurki na ukos ukośny frenczyk, końcóweczka zanurzona <na krawędzi> w delikatnie różowym brokacie i na 3 pazurkach namalowane tak jakby goździki czerwone z biało czarnym środkiem i czarną gałązką której wyobraźnia działa? ![]() 5- no mnie osobiście jak chodze na płaskim bolą piszczele i nie wiem dlaczego. lubię obcasy- 7-8 cm to dla mnie tak jak dla niektórych płaskie- idealnie wygodne i nogi mnie nie bolą10-11 to juz zalezy od wyprofilowania obcasa i stabilności moje te z gumkami są bardzo wygodne wbrew pozorom i te czerwoniaste są bardzo podobnie skonstruowane przez co są równie wygodne kobiety a jakie cudooooooooooooowne są takie jak te czerwone tylko błękitne <ale mam więcej czerwonych ciuchów więc wolałabym czerwone >Cytat:
![]() zobacz jak to szybko zleciało... tylko kilka dni Cytat:
to jak dla mnie trudne nie jest... wymaga tylko mega skupienia zeby się nie pomylić w obliczeniach gorzej z zapamiętaniem schematu rozwiązywania poszczególnych zadań... co po kolei trzeba obliczać... i te wnioski paskudne No i dla Was moje rybki niespodzianka Niedzielne lico Katriny ![]() Na parapeciku storczuś od węża mego i w łapce różyczka którą mi wręczył jak wisiałam nad wanną w sobotę i myłam... włosięta
|
|
#840 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki. Nie mam wprawdzie czasu, ale musiałam przeczytać co napisałyście.
Po pierwsze nie zacytowało mi się wszystko, ale dziękuję za posty odnośnie Chorwacji i Bułgarii. Miałam pracowite trzy dni Najpierw firanki - pojechałam do upatrzonego sklepu i Pani policzyła mi za dwa okna i drzwi balkonowe 936 zł , powiedziałam, że muszę się jeszcze zastanowić i szukam dalej. Oczywiście mój mąż stwierdził - bierzemy, ale nie...jeszcze nie zgłupiałam, żeby tyle za firanki zapłacić. Musiałam to odreagować wieczorkiem przypiwku, skończyło się późną nocą, ale było fajnie![]() Wczoraj za to buszowałam po stolicy. Kupiłam trochę rzeczy w Ikei (min stolik do pokoju, taki kawowy) ale to mało ważne najważniejsze są jeansy - w końcu dostałam takie jak chciałam ![]() Cytat:
![]() Gratki!!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
szcześliwego lotuCytat:
|
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

znów słomiana wdowa ze mnie

choroba mnie zmogla (grypa jelitowa to zdecydowanie nie jest to co Kotek lubi najbardziej ) i nawet nie mialam sily czytac co nabazgralyscie i dopiero teraz zabieram sie za czytanie 
sama nie wiem 

aż wstyd z domu wychodzić 

moooże kiedyś jak jeszcze ociupinkę bardziej zwariuję ;]

. Nie wiem tylko czy te przydy by u mnie przeszly ale to kwestia przymierzenia heheh.
hand-made: urodzinowo na 40tkę