|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Strippi - ja juz rano wpis dodałam , podesłałam kilku osobom i mam nadzieje, ze wyjaśni sie ta sprawa i zostana wyciągniete jakies konsekwencje...
![]()
#4652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
możesz podać linki do tych wątków?
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!!
![]() Aguś87 - opowiedz nam jak było na twoim wieczorze panieńskim?? widziałam tam że byłyście chyba w jakiejś restauracji?? jakie prezenty dostałaś?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Ja mam cosmobella 2009 - 7322 - w załączeniu. Ja to chyba przebiłam już wszystkie PM, na drugi dzień po zakupieniu kiecki dzwoniłam odmówić zamówienie ![]() ![]() ![]() Tylko nie mam pojęcia jakie bolerko... Chciałabym całe z koronki haftowanej, ale nie wiem gdzie znaleść. ![]() Madzialenka12344321 ... ja chciałam żeby orkiestra nam przygrywała, ale niestety chlopaki tego nie robią ![]() ![]() ![]() Ok... ide nadrabiać co wczoraj napłodziłyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kliwia a gdzie ten kalendarz? ![]() monigac Twoja suknia bardzo mi sie podoba, szczegolnie na biuscie i ma ladne delikatne ramiaczka, a dzieki temu wszytsko bedzie bezpieczne ![]() ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091003580517.html Nasz ślub ![]() ![]() ![]() "całe życie z wariatami i niech tak już zostanie ![]() Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-04-21 o 08:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-04-21 o 08:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Rozeznanie
|
hej
![]() Cytat:
agus87 super wyglądałaś
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4658 | |
Zadomowienie
|
Eeee... za duża jestem - wszedłby mi tylko na kciuk ![]() Ale mam ślub w połowie września, boje się że będę musiała mieć jakieś coś ciepłego na wszelki wypadek ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
Strippi - mogę Ci poradzić skontaktować się z gazetą lub bezpośrednio z dziennikarzem który napisał ten artykuł i mu opowiedzieć o co chodzi. Dziennikarze lubią sensacje a to właśnie nią jest. Nie zostawiaj tego tak poprostu na forum. Skontaktuj się z nimi. Przecież zawsze można napisac sprostowanie - ja tak robie - w firmie mojej ![]() ![]() Więc pisz bezporednio do gazety! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dostalam kamasutre, wibrator, karty do gry w ksztalcie serca takie normalne, slomki peniski kostki do gry o pozycje i miejsce do kochania koszule nocna czerwona i stringfi mega sexi komplet czerwone eleganckie figi, koszulke nocna nastepna, ta opaske diabelka z czerwonym welonem ogolnie bylo mega ![]() caly czas ogladam pogode, na sobote ma byc u mnie 17 sotpni i ma nie padac, ma byc w calej polsce pogodny dzien, bardzo duzo sonca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
posty sprzed 2 lat ![]()
![]() |
#4661 |
Wtajemniczenie
|
Aguś87-super prezenty dostałaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() jej nie wiedzialam, ze jest nas tak duuuuzo ![]() ![]()
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Apropo, ciekawe jak udało się ślub Alizot miała 18.04
![]() ![]() i ciekawe jak Zottel żyję, też do nas nie zagląda... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za wstepy placilam tez oczywiscie ja hehe, my mamy chryslera 300 c, tz nie chcial limuzyny takiej dlugiej, ale chrysler to tez sie limuzyna podoba ![]() a ja sie zalamalam, wszystkie 3 kolezanki, ktore prosilam na poprawiny mi odmowily ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
O właśnie, jeżeli robicie (robiłyście
![]() i czy dziewczyny, które były na wieczorze panieńskim będą na ślubie i weselu? a może tylko na ślubie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki szukam i szukam i znalesc nie mogę
![]() Kilka dni temu wklejałłyście wierszyki - wkładki do zaproszeń dotyczące braku kwiatów i słodyczy. Nie pamiętam czy baja i agus, czy moze ktoraś inna [ ![]() ![]() Plizzzz poratujcie !! ![]() agus super wieczor panienski ![]() rosette do nowego WASZEGo sie przeprowadzasz ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-21 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prosze mnie tu ladnie publicznie przeprosic i zaraz wkleje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
strippi straszne jest to, jak niektórzy ludzie potrafią być bezwzględni i tak oszukiwać innych! W glowie mi się nie mieści jak można tak postępować
![]() ![]() Ja chyba zgłosiłabym tą sprawę do "Expresu reporterów". Oni na pewno chętnie zajmą się tą sprawą. aguś87 śliczna fryzura, tylko makijaż chyba ciut za błyszczący jak dla mnie. I super prezenty dostałaś ![]() Ja w piątek robię jakiś wieczorek panieński. Dziewczyny z pracy już coś wymyśliły, ale nie wiem co. Słyszałam, że koleżanki z pracy 'knują' zakup jakiegoś prezentu dla mnie i już pytały co mi kupić... ale mi tak jakoś głupio jest mówić cokolwiek, bo nie zapraszam ich na ślub i wesele, tylko do pracy przyniosę ciasto... PS. Właśnie dostałam od znajomej z pracy 2 komplety pościeli z kory ![]()
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Istnieje zwyczaj przychodzenia z kwiatami, lecz my slodyczy jestesmy smakoszami, wiec jesli chcecie podarowac nam kwiatki prosimy przyniescie zamiast nich wino lub czekoladki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
maagie a tam zaraz niewdzięcznica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...normalnie szlak mnie zaraz trafi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodzwoniłam się do tego cholernego salonu wreszcie i co ...Pani mnie poinformowała, ze nie mogę przyjechać przymierzyć i zobaczyć sukni przed wyznaczonym terminem ostatecznej miary czyli 15 czerwca. No to jakaś paranoja przecież !!!!!!!!!! Czy wy też się z czymś takim spotkałyście??? czy to ja jestem dziwna. ALe specjalnie pojade tam bez zapowiedzi, żeby sprawdzić, czy ta suknia tam naprawdę wisi i nie jest nikomu wypożyczana. Normalnie nerwy mi puściły i objechałam tą babke prze tel. ![]()
![]() |
#4673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
no wiesz lepiej pozno niz wcale
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
Agatka to bez sensu, dlaczego nie mozesz zobaczyc towaru za ktory zaplacilas?
Pojedz tam i poproś szefową na rozmowę. I niech Ci pokażą suknię. Mają taki obowiązek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze zrobiłaś, że ją objechałaś! Jedź tam bez zapowiedzi i ciekawe co wtedy zrobią... co wyproszą Cię z salonu?
![]() |
#4677 |
Raczkowanie
|
Ja bylam wcz zamówic sukienke i jestem szczesliwa, bo okazalo sie ze uszycie jej wyniesie mnie kilka stowek mniej niz mnie straszono, wystarczy poszukac. Zauwazylam niemiła tendencje, ze jak Panie w salonach widza, ze komus zalezy np na danym modelu to lubia bardzo ceny zawyzac. Na szczescie znalazłam taki salon w ktorym uszyja mi sukienke po normalnej cenie a nie zedra ze mna tylko dlatego, że to slubna. Jak ze wszytskim, trzeba jednak pochodzic, poszukac i porownywac ceny żeby nie przepłacic i/lub nie rozczarowac,
Zaproszenia tez nas wyniosa mniej niz myslałam, bo sie okazało ze Nasza znajoma która miedzy innymi robi zaproszenia ślubne, zrobi nam to za darmo w ramach rewanżu za przysługe, która mój Tż- et jej wyswiadczył wczesniej, My musimy tylko kupic materiały. Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-04-21 o 10:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny mają rację. Jeżeli nie nagłośnisz tej sprawy to będą kolejne wyłudzenia. To smutne, że ta fundacja swój PR buduje na takich historiach. Później ludzie nie chcą pomagać nawet innym, dobrym fundacjom, bo im nie wierzą. Działaj Strippi, działaj! ![]() Dzisiaj idę do krawcowej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lepiej było kupić, mieć juz wdomu , a potem sprzedać na allegro. Teraz żałuję ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2009-04-21 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak w ogole to strasznie mnie wkurza zachowanie nietórych Pań w salonach slubnych, JA zanim trafiłam ostatecznie do salonu, gdzie bede szyć suknie a w którym tak notabene okazano mi najwiecej zainteresowania i udzielona fachowych porad, to byłam w kilku w których tylko mi podniesiono cisnienie. W pierwszym do którego weszlam, ledwo zdazylam przymierzyc pierwsza sukienke z brzego a już Pani ekspedientka tonem wrecz nakazujacym i opryskliwym powiedziała, że najlepiej ejst kupic suknie w pierwszym salonie do którego sie wejdzie i wrecz zmuszala mnie do podpisania umowy. W drugim znudzone PAnie podaly mi jedna sukienke do przymierzenia i widzialam w ich wzroku nieme błaganie : "Tylko juz nic nie przymierzaj i nie wymagaj od nas zebysmy ci podawały nastepne modele". W trzecim jak mi podaly cene uszycia modelu, który mi sie podoba to prawie osiwiałam.I w koncu trafiłam do czwartego, gdzie -jak juz wspomniałam-zajęto sie mna nalezycie i doradzono. Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-04-21 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.