|
|
#571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
|
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat ja właśnie ćwiczę nad tymi mięśniami podłużnymi, a te kwadraty to po 6 weidera mi zostały Dlatego odradzam te ćwiczenia dla dziewczyn, które nie chcą ich mieć i wolą mieć podłużne mięśnie brzuszka ![]() Ale ćwiczę ćwiczę i są coraz bardziej widoczne ![]() Spoko spoko widać, że to młoda laska. My tez jesteśmy młode więc damy radę i niedługo będziemy jeszcze lepsze od niej Tylko się gdzieś zapiszemy na nauki ![]()
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-21 o 11:13 |
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, nie myślcie że jestem zboczuchem czy nie wiadomo kim
Ale muszę wam to wkleićŁadne BASTKA KOLEJNE ZNALAZŁAM! http://www.smog.pl/wideo/25614/mistr...na_rurze_2009/ Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-21 o 11:38 |
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz troszkę dla fanek nicole i inne
Dziewczyny macie jakieś fotki włosów ściętych w trójkąt? Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-21 o 12:12 |
|
|
|
#575 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O kurcze ![]() Ale one musza byc porozzciagane wygimnastykowane i wogole ![]() Ja bym sie tak nie utrzymala trzymajac udami rure bym poleciala na twarz![]() ![]() Ale tyleczki wrzucilas fakt ze ladne ladne Na sczzescie lubie swoj bo bym miala kolejny kompleks ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
(oo juz nie ma tego zdjecia )Ja raczej nie mam takich zdjec ale mam rozne fryzurki jakbyscie chcialy to wrzuce
![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-04-21 o 12:14 |
||
|
|
|
#576 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale na tej rurce to przecież ja już zaczynam się rozciągać, biegam itd aby mieć łatwiej Hehe spoko nauczymy sięA fryzurki wrzucaj
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#578 |
|
Rozeznanie
|
Aaaa wkoncu nadrobilam
i wreszcie moge sie juz poczuc 'jak w domu'![]() Tyle pisalyscie,az chcialabym odpowiedziec na wiekszosc postow,ale zajeloby to tyylee czasu i chyba jedna cala strone wiec odpuszcze![]() Ahh mam tyle pracy..ale mysle ,ze wieczorkiem pokaze Wam moje zdobycze ![]() buziaki
|
#579 |
|
Rozeznanie
|
Oki w takim razie wrzuce
Part 1 : fryzura1.jpg fryzura2.jpg fryzura3.jpg fryzura4.jpg fryzura5.jpg fryzura6.jpg fryzura7.jpg fryzura8.jpg fryzura9.jpg
|
#580 |
|
Rozeznanie
|
Part 2 :
fryzura10.jpg fryzura11.jpg fryzura12.jpg fryzura13.jpg fryzura14.jpg fryzura15.jpgfryzura16.jpg fryzura17.jpg
|
#581 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moze tez sie zaczne rozciagac hmm ![]() Moze pocztkowo naucze sie szpagatu
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do filmu kochana, mi chodzi o tą najnowsza cześć Szybko i wściekle, a nie o te starsze szkoda, że nie jestem Rubikiem i za głupi kawałek melodyjki do wiadomosci byłoby mnei stac na podobna furkę :P
|
|
|
|
|
#583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ami też mi się podoba
|
|
|
|
|
#584 |
|
Raczkowanie
|
![]() o jaaaa ... ale pupyyyy. tez taka chce!!!
|
|
|
|
#585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#586 | |
|
Moderator
|
Cytat:
. Z wyglądu tez jest ok ale jest taka wielka że moje marzenie zeby zrobić prawko poszło w odstawkę bo niestety ten samochód jest dla mnie za wielki.A na subaru w kolorze niebieskim ze złotymi felgami nie moge juz patrzeć. Nie wiem dlaczego innym sie te auta podobają. Mnie ono w ogóle nie kręci
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
cashmere20 ja jeżdżę Fordem Mondeo, niestety nie najnowszym
![]() Też uwielbiam takie auta, sportowe też mi się podobają, ale chyba mniej, lubię eleganckie samochody Tylkokasia mi w limuzynce też jest wygodnie jako kierowcy ![]() i niech Cię wielkość nie odstrasza, gdy ja skończyłam kurs na krórym jeżdzi się małymi autkami i dostałam mojego Fordzika też byłam wystraszona, ale ja się w takim aucie na drodze cuję baaardzo pewnie ![]() Dziewczyny, zakochałam się w tym bikini, muszę mieć tego lata bikini w zebrę- widziałyście gdzieś? Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-21 o 13:30 |
|
|
|
#588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie zniechęcaj się, to tylko kwestia przyzwyczajenia, ja się z corsy przesiadłam do większego samochodu, też hatchback, ale jest już wielkości sedana i daję radę a limuzyna jest może ciut większa od klasycznych sedanów. nawet powiem, że mi się dużo lepiej i wygodniej nim jeździ
|
|
|
|
|
#589 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() No i tez boję sie uczyć jeździć taka furą bo jeszcze w cos przywalę. Ech jak mieliśmy mniejsze auta (golfa 3 w PL, tu astre i vectre to sie nie uczyłam a teraz chce a nie mam jak) Przypomnialo mi sie ze pytałaś o porównanie krycia panstika ale z tych co ty chcesz kupic nie miałam żadnego (może kiedys próbke tego z vichy ale nie pamietam). Ostatnio miałam/mam revlona color stay, rimmel r&l (moj ukochany jak na razie), rimmela recover, Maybelline Superstay Silky ale ty chyba ich nie znasz.
|
|
|
#590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak mieć taki tyłeczek? ![]() jakieś ćwiczenia?? |
|
|
|
|
#591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie widzę maski z przodu przy parkowaniu, ale robię to na czuja i jeszcze nigdy w nic nie przywaliłam jak się często jezdzi to później już się wyczuwa gabaryty samochodu i wcale nie trzeba widzieć dokładnie wszystkiego. a poza tym powinnaś mieć w samchodzie przy fotelu kierowcy korbkę, którą podwyższa się siedzenie. chociaż chyba w nie każdym samochodzie to jest
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
według mnie każdym samochodem da sie nauczyć jeździć, nie ważne jaki byłby duży, no chyba, że ktoś zupełnie nie ma daru do jeżdżenia samochodem, bo takie osoby też znam ostatnio widzę dużo kobiet prowadzących autobusy przegubowe, więc jak widać da się![]() edit. dobra dziewczynki mykam na wykład:/ do wieczora
Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-21 o 14:28 |
|
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Tylkokasia naprawdę to nic trudnego
Co prawda ja mam 170, ale i tak ledwo ci widzę z przodu maski, również parkujęna czuja albo się wyhylam mocno i wyglądam jak głupek Chociaż mam koleżankę która ma ledwo 150cm i po prostu zakupiła jakas wygodną poduszkę, czy inny podwyższacz i na niej dodatkowo siedzi Wszystko wg.mni da sie jakoś rozwiązaćA duże autka naprawde dają komfort jazdy Ja mam forda mondeo sedan wersja limuzyna i kocham to auto, chociaż nie jest najnowsze ![]() moja siostra ma najnowszą wersję Opla Vectry, długość ta sama, chociaż auto ogólnie wydaje się jeszcze większe i tez super Natomiast czasem też jeżdzę ojca Renault Laguną, świetne auto, chętnie bym sie zamieniła:P Ahh, uwielbiam jezdzic autami Za to mój chloak ma Golfa 4, podoba mi się to auto, ale wolę swoje Chociaż w Golfie przynajmiej widze całą maskę i nie muszę parkować na czuja ![]() Tylkokasia z tych podkładów co podałaś zużyłam tylko kilka próbek Rimmela, starczyło mi tych próbek na jakieś 2 tygodnie maziania się, ale jakiś za tłusty był dla mnie i wydaje się,że zapchał mi pory ;/ Revlon mnie kusił, ale przeczytalam jego analize składu i On by mnie na bank zapchał więc zrezygnowałam. Chociaż jak testowałam to mi się podobał, no ale cóż. Rimmel Recover nic a nic mojej buźki nie kryje, więc stosuję go na policzki w roli delikatnego rozświetlenia czasem ![]() ja szukam czegoś kryjacego dość mocno, bo mam co ukryć, ale jednak naturalnego, i co mnie nie zapcha, czym mogę stopniować efekt na dzień i wieczór. Nadal kusi mnie Panstic, przemawia do mnie jego cena
|
|
|
|
#595 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Tym bardziej że czuję że kierowca to nie jest moje powołanie
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, to trochę dziwne zasady trzeba przyznać.
To zapraszamy do polski zrobić prawko ![]() Nie zniechęcaj ię, ja eż mówiłam, ze się nie nadaje do jazdy autem, bronilam sę przed ym rękami i nogami, ale to byl prezent na 18uroziny od moich rodziców, tylko dlatageo poszłam:P I nie chwaląc się, bardzo dobrze mi szło od początu, byłam bardzo chwalona i załam za 1 bez problemu a teraz uweeeelbiam jezdzic autem w dłuższe trasy ![]() Na szczęście nie dopadł mnie mania jeżdżenia autem do sklepu osiedlowego, nie chciało by mi się iść do auta po takie pierdółki
|
|
|
|
#597 |
|
Zadomowienie
|
ja też dostałam w prezencie na 18stke kurs na prawo jazdy
od tatuśka moge sie pochwalic ze zdałam za pierwszym razem ![]() poki co smigam od czasu do czasu samochodem mamy, ale babcia sie wygadała i prawdopodobnie po maturze tata bedzie myslal o samochodzie dla mnie
|
|
|
|
#598 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#599 |
|
Rozeznanie
|
Coolosanka z takim to trzeba się już urodzić i dobrze o niego dbać żeby był jędrny i gładki a to nie lada sztuka. Także może lepszy mniejszy z natury jędrny przynajmniej kłopotu przy nimnie ma
Tylkokasia ja też miałam wieeeelkie obawy co do dużych aut!! Robią błąd moim zdaniem ucząc na małych bo później trudno się przestawić. Ale to jest możliwe, uwierz mi mimo iż wydaje się, że nie :P Ja kupiłam sobie co prawda staruszka właśnie żeby później nie żałować jak go rozbiję na moje pierwsze autko ale dużego początkowo były problemy z wyczuciem, oj były Na początku jak myślałam o autku to tylko patrzyłam na malutkie, teraz przy moiej audiczce na same duże się oglądam i wiem, że duże kupię. Mnie też się nowa vectra podoba, nawet myślałam żeby ją kupić jak będe zmieniać audi ale jak zobaczyłamże renault megane cebrio jest w podobnej cenie to nie ma mowy. KOCHAM MEGANE CABRIO!! Cashmere i widzisz, nie takie szpilki straszne... A jaki efekt!! SUper wyglądasz ![]() To muszą być te gwiazdki na tatuaż oklepane bo też o tym myślałam Ale póki co musze iść do jakiegoś dobrego studio tatuażu i poprosić żeby z mojego buraka nad pupą coś super wyczarował bo cóż... Młodym się i głupim było To ja jestem kolejna która dostała kurs na 18 Tylko, ze ja z takim zapałem do tego podchodziłam, że ruszyłam się dopiero na niego po skończeniu 19 Ale ważne że się sprężyłam przed wyjazdem i mogę tutaj jeździć w UK bo jakbym nie miała prawka to by było bardzo smutno, np. tesco po drugiej stronie miasta jest więc nawet zakupów by nie było jak robić. Ja się od auta już uzależniłam. Jeżdżę dosłownie wszędzie. Już mi się nie chce chodzić :P
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-21 o 14:54 |
|
|
|
#600 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś sprawiłam sobie french I co to za niespodzianka dla TŻ ? ![]() Ja z moim w sobotę idziemy na urodziny i muszę się wypięknić maksymalnie, nie mam koncepcji co założę, ale na pewno jakąś sukieniusię Cytat:
![]() nigdy nie myślałabym o sobie w tych kategoriach, że jestem do Niej choć odrobinę podobna z figury ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedyś z rodzicami przeżyliśmy wypadek, w sumie to o mały włos a mogłoby nie być mojego brata. Wracaliśmy z Łodzi od cioci i nagle jakiś samochód taki bus zajechał nam drogę tata wykręcił, aby nie dokonać kolizji i brakował dosłownie centymetr i uderzylibyśmy w drzewo (przy dosyć dużej prędkości) od tego czasu mam koszmarny lęk i boję się jechać z przodu w samochodzie. Wiem, że będę musiała się zmotywować kiedyś i przełamać strach.
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

(oo juz nie ma tego zdjecia

. Z wyglądu tez jest ok ale jest taka wielka że moje marzenie zeby zrobić prawko poszło w odstawkę bo niestety ten samochód jest dla mnie za wielki.