|
|
#601 |
|
Moderator
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Mess ja jestem taka stara a też nie mam
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wszystkie lubimy duże autka
i bardzo dobrze, kobieta w dużym aucie wygląda bardzo dobrze ![]() Agnesta hehe, mi też tatuś sprezentował autko, zmieniał swoje więc dostałam po nim moje Mondeo tydzień po tym jak odebrałam prawko do rąk własnych, ależ byłam uradowana![]() tylkokasia jutro będę testowac panstica, muszę zobaczyć dokładnie testerki, bo forma sztyftu jest dosc nietypowa Chociaż w formie korektowa jest podobno rewlacyjny, to tylko 30zł a pojemność na korektor byłay olbrzmymia, mam co ukrywać, więc się nie zmarnuje ![]() Jak mi się nie spodoba lub będę miała wątpliwości, to zakupię sprawdzonego już MF Lasting Performance, którego też bardzo lubiłam albo vichy Dermablend (mam jeszcze na raz resztkę próbki, dziś na spacer go nałożę w ramach badań trwałości itd )Dziękuję za pomoc tak w ogóle |
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Ide na 17.00 na rozmowe o prace, heh ciekawe co powiedza, ojj ciezko teraz z praca ciezko a pieniazki potrzebuje
|
#604 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() neheszta fajne bikini Co do włosów w ''trójkat'' też szukalam fotek hmm znalazlam tylko cos podobnego u Nicole tylko fota nie najlepsza :/ renatko super ten strój a Kim wygląda tam super ![]() Siwa powidzenia
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#606 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki!! Lece do pracy, papa
|
#607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Messinka, ja też nie mam prawa jazdy Ale jak pójdę w wakacje do pracy to pewnie w sierpniu lub wrześniu zacznę robić. Chociaż póki co nie wyobrażam sobie siebie jako kierowce Za to bardzo lubię jeździć jako pasażer, to tego jak kierowca szybko jeździ i przy głośnej muzyce ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
messinko paznokietki czerwone
![]() french u mnie NIGDY nie wyszedł tak jakbym chciała, a tak mi się podoba ![]() niespodzianka la TŻ bedzie ta z serii zboczuszkowatych więc nie wypada sie chwalić:P Ja jutro jadę na małe zakupki, głownie kosmetyczne-uwielbiaaam , ale będę też szukać zwiewnych letnich sukieneczek, tunik oraz tej spódnicy z podwyższonym stanem Może coś jeszcze.. zobaczymy![]() honey1012 to prawda, Kim mnie tu oczarowała
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam prawko, mam samochód a nie jezdze hahaha poryta jestem, musze sie isc chyba leczyc bo jakas fobie mam.
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
pochwal się
ja lubię takie zboczuszkowe akcje
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
oj messinko
My to ogolnie jesteśmy dwa zboczuszki, teraz mieliśmy "odwyk" przez mój wypadek, ale już mi lepiejz, zbliż się okres to i chcica mi wzrasta ![]() idziemy na piknik na działeczke.. to trzeba to wykorzystać ![]() Zmiana planów, paznokcie będą ciemno bordowe Mesiinka, poleć może jakiś zestaw do french, może w końcu nauczę się robić ładny, równy frenchyk
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj zazdroszczę, mi się chcica pogłębia w 2-3 dniu okresu
![]() Do frencha polecam tak : lakier z miss sporty (biały) + z sensique nr 130 ![]() bardzo tani zestaw a zawsze dobrze mi wychodzi i lakier dosyć długo utrzymuje się na paznokciach nie stosuję żadnych pasków etc. wierzę w swoją rękę
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam kobitki
ciągle nadrabiam wątek znowu 2 strony hehUrwałam się z polskiego i poszłam na małe zakupki do rossmana cholewcia wkurzyłam się bo kupiłam ten eyeliner - były dwa kolory, brąz i czerń, wybrałam czarny oczywiście. A że mam takie zboczenie że nie biorę tych co są z brzegu, to sięgnęłam łapką do tyłu. No i teraz chciałam go wypróbować i patrze a tu mam bręzowy kto nie mysli płaci dwa razy, no cóż ![]() kupiłam pare maseczek i balsam z ziaji - za 4zł 200ml jakaś promocja była, żegnanie się z profuktem czy coś. No i lakiery do zdobień ze 4 ![]() Cytat:
![]() super pomalowane oczy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1240217766 |
|
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, używałam któraś z Was błyszczyka z L'oreala Glam Shine? Noszę się z zakupem
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję jutro kupię i będę ćwiczyć
![]() Mi nawet z paskami nie wychodzi równo.. pomaluję lewą rękę, ale gdy przyjdzie malować prawą, czyli używać lewej, to się tylko denerwuję i zmywam wszystko ![]() ojej RedApple, ja tez tak często mam, głupia nie popatrzę tylko wezmę i mam potem za swoje ![]() ja nie używałam, ale ja to ogólnie nie lubię błyszczyków, stosuję zazwyczaj coś przezroczystego i ochronnego na usta, jakos mnie denerwują:P Zawsze podkreślam oczy, buzię przypruszam czymś brązujacym, ale usta to często nawet zwykła wazelinka (aż wstyd):P Szukam jeszcze czegoś na wypadajace włosy.. miałam teraz sporo stresu, ten wypadek, bałam się co będzie z tym krwiakiem i lecą mi moje włosy jak szalone z głowy ![]() Mam Wax, naftę kosmetyczną (mama używała gdy bylam dzieckiem i miałam anemię i lecały mi tak samo i pomagała) ale myślę o zakupię szamponu i balsamu do włosów Seboradin- używała ktoras? a moze jakieś suplementy? Jużnie wiem co robic, aż boje sie je czesac
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-21 o 15:40 |
|
|
|
#616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na 2 biorę nurofen forte - żadna no-spa czy apapy na mnie nie działają ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
jak tam bieganie idzie? |
||
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Mi nawet nurofen forte nie pomaga, naprawdę
Co do błyszczyków, również nie używam, dotychczas stosowałam pomadkę nivea cielistą, ale chcę spróbować jakiegoś błyszczyka
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na okresowe bóle brzucha też nic nie pomaga, leżę i wyję z bólu przez 2 pierwsze dni.
Ale to zaczęło się dopero jakos 2,5 roku temu (od kiedy mam TŻta). Tydzień po tym jak zaczęłam z nim być miałam operację, miałam chore jajniki, duże torbiele na obydwóch, coś wielkości duzego grejpfruta:/ Prawy jajnik niestety byl już niesprwny, więc mi wycieli, lewy był częściowo zniszczony, więc nie mam go całego, ale mam. chce czy nie chce truję sie hormonami,żeby ta resztka jajnika jeszcze triche funkcjonowała, żeby móc mieć dzieci Od wtedy mam okropne okresowe bóle brzucha, tragedia. Ja kiedyś na spróbowanie kupiłam sobie ładny, delikatnie różowo błyszczyk z Sensique, zeby tylko zobaczyć jak ebde sie czuła z jakimkolwiek kolorem na ustach- ale nie, wolę zwyłe pomadki ochronne.
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
co do aut - ja tez zdałam prawko, w styczniu (za 4tym razem ale ZDAŁAM
)mój Tż ma fioła na punkcie aut, sam nawet rozkręcił swój interes i nie powiem sporo ma klientów w zeszłym roku nawet udało mu sie niecałe 2tys wykręcić, codziennie co s robił, SWAPy albo malowanie (choć teraz już nie lakieruje, bo zżera to sporo czasu i nie ma do tego komory żadnej)Teraz ma Opla Calibrę, wcześniej miał czarną ale się rozleciał (zgnitek ) no i kupił czerwoną, za smieszne pieniądze, ale tylko dlatego że była po wypadku i musiał sobie ją sam wyremontować, założył na przód tylko spojler (i tak go obciął już bo nasze polskie drogi to masakra jakaś) no i póki co jeździ i prezentuje się ładnie jak za takie pieniądze pójdzie w odstawke za rok-dwa bo calibry niestety strasznie spadły - jak widzę te opsojlerowane auta jeżdżące też na zloty to nie mogę.... ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę dziewczynki, bo TŻ już czeka
![]() Do wieczorka! |
|
|
|
#621 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja trochę się wyspałam i idę ćwiczyć zaraz
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
ja dodałam dwie fotki z wesela
tż mi sesje robił, posłał mi wczoraj na gg kilka zdjęć nie mam wszystkich niestety
|
|
|
|
#623 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#624 |
|
Wtajemniczenie
|
a gdzie mieszkasz, bo jakaś znana rejestracja? :P
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na bóle okresowe biorę solpadeinę, tylko ona mi pomaga. Prawo jazdy też zdałam za pierwszy razem, tato mi kupił samochód i teraz jeżdże codziennie i sobie nie wyobrażam być bez samochodu
Któraś pytała o eyeliner to ja używam z Virtuala coś koło 10 zł, a jest bardzo fajny i taki wyrazisty, a nie taki szarawy. Miałam też z bourjois, tez był bardzo fajny tylko się niestety skończył. Nie lubie eyelinerów 'mazaków' źle mi się nimi malowało i takie niewyraźne były. Ja zmykam kończyć projekt, a potem jeszcze makieta mnie czeka, więc zajrze pewnie wieczorkiem a juz mam dość i tak mnie kręgosłup boli ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- RedApple bardzo ładnie wyglądałaś
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#627 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ładnie wyglądałaś
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Prawdziwa Red kobitka z Ciebie,wszystko szerwone ![]()
|
|
#629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do bikini to ja się zakochałam w tym z VS 374669087.jpg
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.

tydzień po tym jak odebrałam prawko do rąk własnych, ależ byłam uradowana
a pieniazki potrzebuje

Za to bardzo lubię jeździć jako pasażer, to tego jak kierowca szybko jeździ i przy głośnej muzyce 

) no i kupił czerwoną, za smieszne pieniądze, ale tylko dlatego że była po wypadku i musiał sobie ją sam wyremontować, założył na przód tylko spojler (i tak go obciął już bo nasze polskie drogi to masakra jakaś) no i póki co jeździ i prezentuje się ładnie jak za takie pieniądze
?