|
|
#4201 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. V :)
Cytat:
![]() Cytat:
. Ale witaj w klubie
|
|
|
#4202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4203 | |
|
Raczkowanie
|
[quote]
Cytat:
no i czasami w tygodniu jak wolontariat mi się przedłuża i drugiego dnia zaczynam z samego rana.
Edytowane przez elinka20 Czas edycji: 2009-04-21 o 15:10 |
|
|
|
|
|
#4204 |
|
Raczkowanie
|
kmee trzymaj się kochana
|
|
|
|
|
#4205 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. Otóż moja Droga nic nie dzieje się bez przyczyny. Każda porażka ma w sobie wiele goryczy, ale tylko i wyłącznie po to, by później móc rozpoznać smak słodyczy i móc rozkoszować się nim w pełni. Teraz to brzmi głupio, ale czas i trzeźwe [i dosłownie, i w przenośni ] myślenie potrafi zdziałać cuda. Ja, obca baba w Ciebie wierzę, to co dopiero Ty, ta, która zna siebie najlepiej miałaby nie uwierzyć, że podołasz? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() .Mi orto dała wykład, zaraz po tym jak powiedziałam, że jak studia to Warszawa, o tym jak to ona nie lubi 'warszafki', która się u niej leczy. Bo zazwyczaj chcą wizyt w soboty, ale piątek wieczór.. I nie dość, że ona idzie im na rękę i umawia się w wolne wieczory i weekendy, to ludzie potrafia się jeszcze spóźniac po godzince, dwie, a o to korki, a bo to nie było jak w trasie nadgonić..
Kalosza aparatkowa: góra: 30.10.2008r.-21.10.2010r. dół: 19.03.2009r.-7.07.2011r. Koszt leczenia: 4 285zł. Obsesja <3 Edytowane przez smiechotka Czas edycji: 2009-04-21 o 15:25 |
|||
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz też mam prblem, bo mam kurzajke na paluszku i bym poszła ją wypalić, ale po tym krewka leci i nie wiem jak długo bedzie moja leciała tak więc lecze się domowymi spodobami
|
|
|
#4208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
nie offtopuj
![]() ja stosuje skórke z cytryny zamoczoną w ocecie i takie okłady robie i juz wymięka
|
|
#4210 |
|
Raczkowanie
|
Jasne, że nie damyy! Ani kmee ani żadnej innej aparatce!
Ja tam zawsze jak nie moge sie pozbierac to wchodze na wizaz i jaaakoś mi lzej A czas leczy rany a czasem nawet głupote TŻeta!!
|
|
#4211 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja osobiście nie miałam! ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Ja wierzę, że wszystko co się dzieje, dzieje się w jakimś celu! Coś mi w kościach piszczy, że długo singielką nie będziesz ........więc póki co szalej kochana A z odchudzanie to dawno sobie dałam spokój!
|
|
|
|
#4212 |
|
Przyczajenie
|
W dniu wczorajszym na wizycie moje lekarka założyła mi aparat na gore, zdecydowałem sie na zamki samoligaturujace AXIS http://orthogroup.pl/SiteContent.action?item=a xis . Orto informowała mnie ze w razie podrażnień tkanki miękkiej stosował wosk który od niej otrzymałem, na chwile obecna nie jest mi potrzebny . Gdzie mogę kupić specjalne szczoteczki interdentalne ?
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Rozeznanie
|
kmee przykro mi
ale witaj w gronie singielek! nie załamuj się nie warto!młoda dupa z ciebie jest także rade dasz! a swoją drogą zacytuje ci takie o słowa,które wypowiedziała moja przyjaciółka kiedy ja byłam w dołku po utracie tego niby jedynego. :,,czasami to czego pragniemy nie jest tym,czego nam naprawde trzeba'' to takie zyciowe jest ![]() a na doły najlepsza jest Czekoooolaaadaaa! tutaj ja mam pecha,bo na czekoladę uczulona jestem
Aparatka 05.06.2009 r. - dół. mini metal 24.11.2009 r.- góra mini metal ![]() ' kochaj się ze mną...ale duszą.Ciałem to każdy głupi potrafi ' Edytowane przez Wyluzuj Czas edycji: 2009-04-21 o 17:08 |
|
|
|
|
#4214 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wmawiam sobie, że kiedyś dla mnie też zaświeci słońce ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
Mi też przydadzą się takie mądrości luk28 Czemu takimi wołami ??? Takie szczoteczki kupisz w każdym sklepie z zaopatrzeniem stomatologicznym czy ortodontycznym, widziałam też w rossmanie! Poszperaj też w sklepach internetowych, raczej nie ma problemu z ich kupnem!
I call on you my friend A helping hand you lend In my time of need Edytowane przez mclilu Czas edycji: 2009-04-21 o 17:08 |
||
|
|
|
|
#4215 |
|
Rozeznanie
|
smiechotka mądra baba z ciebie jest.Jak będę w dołku napewno się do ciebie zgłosze.
![]()
|
|
#4216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A właśnie że studentka kolegium na Świętojańskiej nie którzy ludzie nie umieją uszanować że ktoś się dla nich poświęca, znam parę takich osób moja orto. też bardzo idzie mi na rękę bo inaczej pewnie czekała sporo czasu na aparat a tu proszę jutro lecz mi dwa zęby na raz i zakłada separatory
Edytowane przez elinka20 Czas edycji: 2009-04-21 o 18:12 |
|
|
|
|
|
#4217 | ||
|
Rozeznanie
|
Kochana, to i ja poproszę o jakąś pozytywna wróżbę
![]() Teraz t o wręcz nie powinnaś ![]() Żem jeszcze młoda i głupia, ale pofilozofować sobie lubię.. ![]() Cytat:
Najlepsze jest to, że sama sobie do swojego zakutego łba nie potrafię niektórych madrości wpoić Cytat:
.A no prawda, niby orto ma z tego kasę i to ona powinna nad nami skakać, ale to tez człowiek i też chce się spotkać ze znajomymi w piątek wieczór, pójść z mężem do kina, czy po prostu posiedzieć w domu, bez makijażu, w szlafroku i przed TV
|
|
|
#4218 |
|
Rozeznanie
|
Mówisz i masz
![]() Już wcześniej sobie odpuściłam a teraz to totalnie nie w głowie mi takie głupoty
|
|
|
#4219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja orto. co wieczór idzie z mężem na spacer po lesie matko jutro znów wizyta u niej leczenie dwóch zębisk i separatory mam trochę stracha. I mam wielką troche krwawiącą dziure po usunięciu prawej piątki
|
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Rozeznanie
|
No i jestem po wizycie
Znowu dostałam łańcuszek - bo zamykamy w końcu szparki No i dodatkowe wyciągi - teraz mam je po obu stronach i teraz otworzyć buzię to dopiero nielada sztuka Generalnie zbliżamy się już do końca, tylko jakoś już od paru miesięcy doczłapać się nie możemy ![]() Zaraz porobię fotki to wkleję
|
|
|
#4221 |
|
Rozeznanie
|
smiechotka ale,to chyba każdy tak ma.Rady potrafimy dawać,a samemu coś zrozumiec to już inna kwestia.
|
|
#4222 |
|
Zadomowienie
|
Kmee witaj!
Normalnie brakowało mi Ciebie i Twojego poczucia humoru. co do Tż-ta hmmm chyba trzeba przeżyć swoje mając na uwadze swoje dobro psychiczne. Ja po 7 latach, tuz przed ślubem stałam się singielką - troszkę zajęło mi dochodzenie do siebie - nie ma co oszukiwać, ale nowe zajęcia, hobby, podróże tego nikt mi nie zabierze ![]() w czwartek mam wizytę - zapytam się o kolorowe gumasy , ale nie obiecuję, ze sie zdecyduję. Waham się między zielonymi, a różowymi. Moje ząbki nie są białe więc nie chcę by kolor gumek wybijał żółć. Jak myślicie, który w razie czego jest bezpieczniejszy?Kmee - jak tam pierwsza wymiana? Po co masz ten łuk? Nie strasz mnie bo i ja wróce z czymś podobnym
|
|
|
#4223 |
|
Rozeznanie
|
ksylwia ja obstawiam przy rozowych
![]() kmee jaki luk?! ;> co za luk bo ja nie potrafie sobie wyobrazic o czym mowa ) mozliwe ze przeoczylam bo bardzo zmeczona jestem;o
|
|
|
|
|
#4224 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
praszam za offtop ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#4225 |
|
Rozeznanie
|
bastylianka a tam nmzc
już jest o wiele wiele wiele wiele lepiej ![]() no tak uczulenia się ma!naszczęście na wizaż nie mam!
|
|
#4226 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Słoneczka moje kochane, w końcu dotarłam do domku (dzień z przygodami
) aleee już jestem i zabieram się do odpisywania ![]() Cytat:
A ja kurde jak zombie.. robię tylko to co muszę ![]() Jeszcze mi dziś mój miły i szczery kolega z pracy powiedział, że "jakaś taka blada jesteś i niewypiękniona, coś się dzieje poważnego?". Oczywiście zbyłam temat, ale skoro nawet obcy widzą, że wyglądam kiepsko, to tragedia ![]() Mam ochotę porządnie się ![]() Cytat:
![]() Ja silna dziewoja jestem, ale nigdy nie umiałam sobie zbyt dobrze radzić z porażkami.. Oj tam kurde, zazdrosna czy coś hehehePłacą? Płacą :P więc myślą, że wszystko ok ![]() Niestety faktycznie duża część ludków kulturą nie grzeszy ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- No no, ja w sumie też.. ale coś w kościach mi łupie, że jak przejem smutki lodami, to będę musiała odchudzić dupsko ![]() Cytat:
Chętni zawsze się kręcili, tylko że dla mnie tylko TŻ i TŻ istniał.. chyba nawet za wcześnie, żebym się z kimkolwiek umówiła. Nadal mam w główce i sercu tylko jego (mimo, że w głębi duszy jestem na niego wściekła) ![]() No, ale może jak minie trochę czasu i naucze się żyć w nowej rzeczywistości. Cytat:
Cytat:
Ja wiem czego mi trzeba.. spokoju, miłości i stabilności.. takiego normalnego związku ![]() Cytat:
![]() ale masz przekichane!!!
|
|||||||
|
|
|
|
#4227 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musi zaświecić, nie ma innego wyjścia.. inaczej osobiście mu nawrzucam ![]() Hahhahahaa dziękuję że niby tej małej, zboczonej złośnicy tak? Cytat:
![]() Mimo wszystko myślę, że lepiej przed ślubem niż po.. no i wolałabym, żeby moje dzidzi jednak miało tatusia, który nie wypnie ot tak.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No i wiadomo.. wszystko nieźle mnie nachrzaniało.. dopiero wczoraj udało mi się zjeść coś "stałego". Ale dwójka i jedynka przesunęła mi się już o jakieś 2mm ! Cudowna sprawa, strasznie dużo radości. Zaraz zmontuje zdjęcie i Wam dokleję do postów Łuk mam po to aby szóstka (zaznaczę ją na fotasku) zrównała się z resztą ząbków
|
|||||
|
|
|
|
#4228 | ||
|
Rozeznanie
|
A żeby Ci to pomogło, phiew.. Chyba, że takie malibu z mlekiem, albo pinacolada
.Cytat:
.Cytat:
|
|
|
#4229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to by mi na pewno pomogło ![]() Cytat:
Mąż, dziecko, rodzina, uśmiech, kasa.. jak na reklamie ![]() Nie no przesadzam.. ale zdaje sobie sprawę z tego, że czasami za dużo od siebie wymagam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4230 |
|
Rozeznanie
|
kmee no kurde ja zawsze mam pecha i można być uczulonym
![]() zjem kawałek i cała w krostach i drapania na pół dnia. nie wspomnę o czerwonej skórze. taak wizaż zawsze pomaga. bo my tutaj jak jedna WIELKA wizażowa roodzinka!
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

Następna wizyta 21 maja.

] myślenie potrafi zdziałać cuda. Ja, obca baba w Ciebie wierzę, to co dopiero Ty, ta, która zna siebie najlepiej miałaby nie uwierzyć, że podołasz? 

nie którzy ludzie nie umieją uszanować że ktoś się dla nich poświęca, znam parę takich osób
leczenie dwóch zębisk i separatory