|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Moje serce zabarwiło się na barwę Twych oczu...
Uzależniłeś mnie od siebie. <3 Teraz wokół jednej osoby kręci się moje bicie serca. prócz Twych oczu nie istnieje nic!. Twoja miłość jak morze gwiazd za dnia. pierwszy dotyk. pierwsze objęcie. pierwszy pocałunek. tęsknię. ubiorę najpiękniejszą sukienkę. Ty ponownie wyznasz mi miłość _______ Zabierz mnie tam gdzieś najdalej gdzie najwolniej płynie czas, Z Tobą za rękę przed siebie w nieznane będę szła. ;* ;* |
|
|
|
#3812 |
|
BAN stały
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;11969891]nie chce zakladac nowego watku, ale powiedzcie mi czy to dobrze przetłumaczone, czy nie
Obojętność często wyrządza więcej krzywd niż jawna niechęć Insensitivity often causes more harm than the reluctance of public[/quote] Indifference often it does more harms depression public reluctance ![]() ja was okradam!! ![]() bez off: Twoje oczy mówią więcej niż chciałbyś mi powiedzieć. |
|
|
|
#3813 |
|
Rozeznanie
|
mój obecny:
a miłość? jeszcze jeden nałóg młodości, ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości.
|
#3814 |
|
Raczkowanie
|
wiesz, czuję, że zatrzymałam się w czasie. mimo, że wciąż chodzę, przeżywam pierwszą literę kolejnego miesiąca
mało mówię, bo już do siebie mi się nie chce. koniec z tym wszystkim, już nie napiszę ci żadnych słów, już zdzieram palcami rusz z rzęs, nigdzie się dziś nie wybieram. zawsze wracałam, za każdym razem. 'ty możesz, wiesz dobrze, wiesz możesz bez słowa, bez wstępu, tu przyjść, tu być, tu być'
|
|
#3815 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a to taka moja mała zapłata za masę opisów, które Ci skradłam Kochana <3 ___________ żeby nie było off. : widzisz jakie są chłopaki ! ciągle by chcieli 'spać'. ! ![]() bierz te ręce, nie ma sensu. !
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Mówią ,ze jestes czasem przeszłym...
Kazdy chce Cie kochac, ale nie każdy potrafi tak jak ja! Pstryk...jesteś....pstryk ....już Cie nie ma. I wont ... always I wont ! Być tylko z Toba chce...Na zawsze już. Jestem z Tobą a Ty ze mną nie ! Spojrze raz i juz wiem ...
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
oczy po prostu by kochać. moja miłość pełna łez, twoja miłość spija je. nie ma siły, która zniszczy nas. era plastikowych mózgów. nienawidzę jak mam za mało godzin w dobie. nie zmyślam, nie kłamię. ej uwierz mi. nie chcę cię ranić. gdzie nie spojrzę - ty. dzień bez happy endu. |
|
|
|
#3818 |
|
Zadomowienie
|
nydee - miło mi Myszko. IsThisLove - Cieszę się niezmiernie. Kradnij. ![]() Paajka - Cóż, akwem najwidoczniej miała zły dzień. :P Cudne opisy. ![]() akwem - myślę, że są tu osoby na tyle inteligentne, że zauważą błąd, po czym same go sobie poprawią i oczywiście pominą zbędne kometarze. ![]() Na następny raz postaraj się więc od nich powstrzymać. Głównie o to mi chodziło. KONIEC. ![]() Dzisiaj smakuje mi nawet kurz spijany z Twoich czerwonych warg. Nie chciała, by pozbawił jej dzieciństwa, ani tego zdrowego egoizmu, który pozwalał jej płakać wtedy, gdy tego potrzebowała. W jej marzeniach najgorsza była świadomość tego, że są to tylko marzenia.. Nadeszły te chwile, w których modliła się do Boga o ich nieskończenie. Wielką wartość miały wszystkie słowa i myśli. Nieskończenie dużo szczęścia i miłości doznawała każdego dnia. Nocami szukam siebie i odnajduję się w Tobie.. Codziennie głodna jego widoku, otwierała szeroko oczu, serce i ramiona. Chciała go czuć. Chciała umrzeć z miłości w jego ramionach.. W Twoich oczach zobaczłam wreszcie ten blask.. Była w stanie pokochać dla niego dni tygodnia, rzeczy, myśli, słowa i co tylko chciałby.. Nieskończoność jej fascynacji i zachwytu
była wtedy tak blisko i była taka piękna.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-04-21 o 10:36 |
|
|
|
#3819 |
|
Raczkowanie
|
...czasami przeciwieństwa przestają się przyciągać.
jeśli dowiem się, że istniejesz. przyjadę. ...albo wszystko skończone i wybacz. ...by cofnął się dzisiaj czas. ...fantastyczna platoniczna. ...przesiąknięty ironią. kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie. ...na cienkiej linii iluzji normalności. bez Ciebie też potrafię. wiesz.? tylko czasami odwiedzają mnie te głupie myśli o Tobie czasem musisz poczuć, że wypuszczasz z rąk to na czym Ci zależy to zależy od humoru, czy jeszcze jutro będę Cię kochać a kiedy znajdziesz w końcu siłę, by ze mną być. Zostawię wtedy Cię. bo w Twoich oczach widzę, że mogłam zostać.
|
#3820 |
|
Przyczajenie
|
' ..a serce wali mi.. na myśl o Tobie.. '
![]() Najbardziej opiekuńcze ręce i ramiona, w których znajduję bezpieczeństwo. Najczulsze spojrzenie w oczy i najsłodszy pocałunek Noc najsubtelniejszych wrażeń Pragnienia rysowane koniuszkiem języka Namiętność jest rozświetlana księżycem, który nosi Twoje imięSłychać cichy szept wypowiedzianych pragnień Omijasz mnie spojrzeniem,dotykasz bez finezji.Zabiegasz od niechcenia i pieścisz bez polotnie... Nienawiść punkt zapalny, z pewnością niebanalny ... Nasiąknięte nienawiścią,przesycone złem–me serce–niekochane i niekochające... ![]() Czasem Chciałabym Być Głupia Żeby Nie Rozumieć Tego Wszystkiego Tak Dokładnie ![]() marzenia, które już zawsze będą tylko marzeniami... ![]() „ Najbardziej Kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg zycia każe nam odchodzić – nie raz na zawsze…” "...w mojej głowie wojna myśli niespokojnych.." ...Świat Martwych Marzeń... ![]() ![]() Czasami lepiej nie zadawac pytan i nie znac odpowiedzi:/ Ty zyjesz madroscia,zabawa i chwilami,moze to i dobrze bo ja troche wspomnieniami... układam rozsypane kawałki swojej osobowości.... I've got to breathe I can't keep going under.... /Muszę oddychać, nie mogę wciąż dosięgać dna |
|
|
|
#3821 |
|
Konto usunięte
|
dobra, to chyba naprawdę nie miejsce żeby o tym gadać. sorry, wybaczcie, już więcej nie będę
![]() `kiedyś spojrzę Ci w oczy i bez wahania w głosie powiem, że już Cię nie kocham. `wątpiłam w naszą miłość, wątpiłam w Ciebie. `nawet najdalszą z gwiazd dla Ciebie mogę skraść. `więc plotkuj, opluj, zbesztaj kotku. ja i tak się będę śmiała. |
|
|
|
#3822 | |
|
Zadomowienie
|
_______________ Cytat:
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-04-21 o 13:07 |
|
|
|
|
#3823 |
|
Konto usunięte
|
Paajkaa- sama wymyślałam, fajnie, że się podobają ;*
`zjadam Twoje oczy na śniadanie i obiad, na kolację też starczają. `rozumiem, że jak miałam, byłam i straciłam to jestem już zbędna? `kraty w Twoim sercu rozgryzę nawet zębami. `emocjonalny nieład traktuję z pogardą, mam parę marzeń więc trzymam się twardo. `okrutnie wiercisz w mym sercu dziurę. nie będę silna. jutro Cię otruję. |
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
im bardziej cię drażnię, tym bardziej mnie to bawi. nie patrz mi w oczy jeśli nie potrafisz wyczytać z nich tego co czuje. tylko czasem, gdy ktoś dzwoni, mam nadzieję, że to ty. pokonam swe słabości, dzięki jednemu twojemu spojrzeniu. trafiłam do nieba - w samym środku piekła. pozwól mi świecić kiedy słońca brak, być nadzieją, gdy szukasz dnia. jestem twoich snów spełnieniem. |
|
|
|
#3825 |
|
Raczkowanie
|
I nie patrz w dół tam został tylko strach Znowu przyszło mi płakać, za to, że chciałam się śmiać przeszłość oddzielić grubą kreską Bo w życiu systematycznie przerabia sie te same rozdziały Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenia
|
#3826 |
|
Rozeznanie
|
a bieeerz
![]() zabieraj ![]() ![]() ______________________ Czasem wystarczy nieodpowienio dobrane slowo. I porażka gotowa. Oczami schizofrenika lepiej sie patrzy. Czasem mi sie wydaje, że pół życia już za mną... Upadam zbyt często. i powiedz, że nadal pragniesz tak jak ja czułości wyznań. Budzisz we mnie słońce nawet jeśli w koło burza grzmi. Czekam na ulicy W moim sercu ulewa.
|
|
#3827 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja go zauważyłam u kogoś w podpisie ![]() Cytat:
![]() no, i widze, że tu znowu jakieś kłotnie ![]() dziewczyna się pomyliła i już. zdarza się ![]() [aczkolwiek, żeby pisać pytarz.. to troche tak tego. ]~*~ za sterami stań a będzie dobrze. do twoich zmysłów wkradam się nie będziesz wiedział kiedy kłamię. ból w złość zmieniam. możesz gonić swoje marzenia. mówiłeś, że trzymałbyś mnie w swoich ramionach..
|
|
#3828 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: <3
Cytat:
i przepraszam, że tak rzadko się udzielam, ale po napisaniu testów obiecuje poprawę bez off'a: Ty dla mnie jedyny, ja dla Ciebie jedną z wielu.
|
|
#3829 |
|
Raczkowanie
|
taaak ! właśnie. damy radę, musimy !
powodzenia 3gimnazjalistkom! <3To właśnie Ty stoisz w centrum mojego świata Z zapartym tchem idę dalej Bez ani chwili zastanowienia, ani jednej sekundy. Od razu Cię porwę Czy powiedział Ci już ktoś, że to wszystko tak naprawdę jest nierealne? Moje możliwości są ogromne Wyglądasz lepiej niż nieziemska kolekcja Versace Poczułabym może tą satysfakcję, gdybyś naprawdę umarł Zaraz świat o Ciebie zapyta. Uciekajmy! Mi by wystarczyło, abyś chociaż popychał mnie chamsko na korytarzu… Ohh. Już nie ważne. I tak mnie nie kochasz Mała rewolucja w sercu Przepraszam, a czy ktoś pozwolił Ci odejść ode mnie? Po prostu nie potrafię ukryć tych podpuchniętych oczu i odwróconego uśmiechu Przechodzisz obok! Oddech jakoś dziwnie normalny, puls i serce też. Brak jakiegokolwiek błysku i ukucia. Nareszcie. Nie ma Cię we mnie __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#3830 |
|
Raczkowanie
|
Paranienormalnaa - ej.! Twoje opisy powalaja na kolana.
;*Rozkosznie - super świetnie.! ;* ___Od lat juz żyje Tobą. ___Kiedyś wszystko przeminie. ___W pieszczotach roztańczonych chwil. ___W pamięci szukam Cię. ___Zmęczone kłamstwami gubimy rytm. ___Mówi on i po chwili już ją rozbiera z letniej sukienki. ___W słodkim zbożu toną w objęciach. ___Gdy szaleństwo tak słodko mi w duszy gra. Na życie recepte niech wypisze mi świat.
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3832 |
|
Raczkowanie
|
Choć raz chcę się przekonać, że jestem tylko Twoją
Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy Co mężczyzna przez rok obmyślił, kobieta w jednym dniu obali Bo prawdziwy wojownik nie unika mocnych wrażeń Są bowiem w życiu rzeczy o które warto walczyć do samego końca! A ona żyła w swojej bajce jak mgła. Tak niewidzialnie.. tak tajemniczo.. Bo to, co najważniejsze.. mam w sercu na dnie I teraz cieszy się, że wszystko czego bała się daleko od niej jest... Ze mną ku słońcu, nad przepaść ze mną pójdź... Przestał bawić się szklanką i popatrzył mi w oczy. - Nie łudzę się. Wiem, że mnie nie kochasz. Jego słowa sprawiły, że poczułam się jeszcze bardziej zagubiona. - Ale będę o to walczył. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Nie wiedziałam, co powiedzieć. - A ty jesteś tego warta - zakończył... Stu procentowa miłosna asceza, jeśli nie mogę być z Nim, to nie chcę być wcale! Nie musiała rozumieć sensu życia, wystarczyło spotkać Kogoś, kto go zna. A potem zasnąć w Jego ramionach jak dziecko, które wie, że ktoś silniejszy od niego chroni je przed wszelkim złem i niebezpieczeństwami.. Nie mam złudzeń, nie mam pretensji, nie czuję nienawiści, wszystkiego najlepszego, obcy jest mi smak zawiści, mszczą się słabi..."
|
|
#3833 |
|
Zadomowienie
|
Twoja obecność tu się przeciąga! Cześć. Jestem twoim umysłem dającym Ci kogoś, do kogo możesz powiedzieć cześć. tak dłużej być nie może, niebawem pójdzie na noże Spuszczona na kant. Fajnie, że masz nową Pannę..
|
#3834 |
|
Rozeznanie
|
W kieszeni zamiast monet noszę marzenia …
Boję się, że znikniesz tak jak niedokończony sen. W tym tkwi powód nieodwzajemnionych uczuć, że strzała Amora jest z drugiej strony tępa. Zacznę nową bajkę. Ale już bez Twej postaci. Dam Ci to co dotąd widziałeś tylko w kinie ;]] Jakby ktoś ją okradł z krótkiej chwili szczęścia. Zapnij pasy. Porywam cię do świata marzeń )Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecność. Trzymam w ręku jedną pięciotysięczną świata. Uwielbiam puzzle. ... czasem miłość łamie serce. Ucieknijmy do miejsca, które jest dla nas niebem ... I był książę. I nie ma księcia ... ... a to miejsce staje się magiczne <3 W filiżance kawy szukam kolorów życia.
|
#3835 |
|
Przyczajenie
|
KOCHANE PROSZĘ =))
Dziewczyny mam prośbę macie jakieś opisy dotyczące zakończenia szkoły ? jestem tegoroczną maturzystką i w piątek kończę szkołę i przydałyby się jakieś z tej okazji śmieszne, poważne, no jakie macie Z góry dziękuję
|
|
|
|
#3836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ahh i chciałam przeprosić za ten błąd nie,wiedziałam że przez to wyniknie tyle kłótni. Po prostu nie trafiłam w klawisz bo byłam myślami gdzie indziej. ______________________ Trudno sercu kazać przestać kochać. Miłość się przekomarza aż klęknie do Ołtarza. Miłość jest ślepa, ślub jej wzrok przywraca. _____________ Pozdrawiam wszystkie małolaty, robiące z siebie szmaty.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#3837 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: <3
Cytat:
z wizażu : Po co ci to? Jak mniej wiesz to lepiej śpisz. Hiroszima 1945, Czarnobyl 1986, Testy Gimnazjalne 2009 NaÓka to bzdÓra Im wiecej sie ucze tym wiecej wiem im wiecej wiem tym wiecej zapomne szkoła i ja - te same bieguny... odciągamy się (nie wiem czy o takie 'coś' chodziło )no i POWODZENIA życzę! ![]() _________________________ _____________________ nie odpowiadam za to-co się dzieje beze mnie... za to co się dzieje zbyt szybko... bo źródłem miłości jesteś właśnie Ty!
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
prośba .
o tym, że ja pierwsza nie wyciągnę do niego ręki. jeżeli on ma na wszystko 'wyje.bane' [za przeproszeniem] to ja również. że nie będę się 'GO' o nic prosić. niech się pocałuje w .. nos. ![]() oczywiście liczę tu na moje wszystkie guru. ![]() jeśli była już podobna prośba to sorrry. ale nie mam chwilowo czasu na nadrobienie wszystkich zaległości. _____________ rzeczywistość skażona brudem. nie widziałam jak powoli znikasz. tak po prostu kiedyś powiedział 'cześć'.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3839 |
|
Raczkowanie
|
Tylko Twa królewna być...
chce mieć sposób na Ciebie.... czas...tak on mi Ciebie zabrał...;/ szkoda ze to tylko ja myślę o nas.... tak wiem żyje bez przyszłości...
|
|
#3840 |
|
Zadomowienie
|
jejku jakie te wpisy niektóre śliczne... aż się wzruszyłam :d
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

;*

)