|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3
Cytat:
powiesz nam jutro jak to będzie naprawdę, ok? ![]() a my w zamian potrzymamy kciuki.
|
|
#2912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie nie chciałam dziś iść, powiedziałam mu, że On pisze jutro testy i ma powtarzać, ale i tak idziemy. ;d I wczoraj napisał mi tak; `hm. powiedziałbym Ci coś, ale po pierwsze nie wypada przez gg, a po drugie nie wiem czy to opowiedni moment [ albo czy jestem do końca tego pewnien] ` I taka dziewczyna do mnie w szkole; `piszesz z M.? jaa. on jest taki ładny.` i gada. ;d A tego Twojego, uśmiechaj się do Niego. ;d Zagadać mówisz? Hm. A więc, robiłam to w niedziele. Wczoraj. Dziś. Ale to nam nie wychodzi. Ona uważa, że lituje się nad nią. I niby ta przyjaźń miała jeszcze trwać, bo miała być tzw. separacja, żeby wszystko przemyśleć, a teraz nie ma już nic. I siedzimy razem na angolu - chyba tylko dlatego, że za nami siedzi chłopak, który dobrze zna. I na biologi - bo nie można się przesiadać. Na matmie i informatyce się przesiadła. ;/
|
|
|
#2913 |
|
Rozeznanie
|
Jej, dziewczyny, jak ja widzę, że o 14 już jesteście na wizażu...
To mam ochotę wrócić do czasów gimnazjum. Ja dopiero z pociągu wróciłam i mówiąc nieładnie, padam na ryj ![]() Nie wiem kto mądry wymyślił język polski na ostatniej godzinie, ale powyrywam mu wszystkie członki -.- |
|
|
|
#2914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój M. (moj. ) tez pisze testy w tym roku. ![]() 'nie wypada przez gg' hmm.. też kiedy coś takiego przeczytałam od chłopaka co równało się potem - czy będziesz ze mną chodzić. ale się nie zgodziłam. ![]() a co do tej przyjaciółki.. postaraj się. mówię Ci - ja też się pokłóciłam z moją i.. trochę się kłóciłyśmy, potem niby było dobrze, potem znowu było źle, ale.. teraz jest wszystko na jak najlepszej drodze. wiadomo, że trochę brakuje nam do tego co było wcześniej. powiedz jej, że chcesz to naprawić i czy ona też tego chce. postawić sprawe jasno i konkretnie.
|
|
#2915 |
|
Zadomowienie
|
idę laski na rolki ;D
nie myślcie o testach (dobra nie wiem co mówię) .. do później!
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co się stresować testami
Ech dziś po 8 lekcjach też jestem padnięta, a na jutro tyle nauki na bioo , że padam ![]() Ale słoneczko jest piękne, no i wreszcie mnie gardło nie boli Hura
|
#2917 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam dziś 5 i 4 z polskiego , biegłam 100m i jestem wkurzona na wszystko. Zawiodłam się na kilku osobach z klasy i tym samym zostałam samaa. Miło. Teraz całą klasę mam w ... czterech literach i pie. życie. Jestem dla wszystkim dobra, etc., a jak przyjdzie co do czego to mówią spie... Dziękuję Boże, że są takie głupie istotki na świecie. Amen.
|
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2919 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry. Cały dzień się uczę.
Przyszłama tylko życzyć wszystkim 3 gimnazjalistkom powodzenia jutro i prosić resztę o trzymanie za mnie kciuków, żeby wsyztsko było łatwe i żebym umiałą napisać wypracowanie. Z góry dziękuję. Miłego wieczorku. Wracam do nauki. ;*
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry ;*
przyszłam tylko się przywitać i uciekam się uczyć... jutro spr. z Geografii a obiecalam psiółce że je pomogę go napisać na pozytywną ocenę... ona mi pomaga zawsze z histą, chemią i fizyką a ja jej z polaka i gegry... coś za coś heh ;] do tego jutro kartka z histy... no coż... uciekam się uczyć Powodzenia dziewczyny na egzaminach ![]() Lov wszystkie
|
#2921 |
|
Wtajemniczenie
|
Lecę z aparatem na łąki. Papa
|
|
|
|
#2922 |
|
Raczkowanie
|
Nie stresować mi się żadnymi testami ;d (ale mi tak teraz łatwo mówić ;d), róbcie co chcecie. Powtórzcie sobie ostatni raz co tam macie do powtórzenia i zróbcie sobie kompletne lenistwo
![]() Np. relaksującą kąpiel Taką jaką sobie zrobię ja, bo mnie szkoła wkurza i D. i to, że go wcale nie rozumiem.Uczyłam się ruskiego dwie cholerne godziny i padam. Nie wiem jakim cudem, ale mamw wrażenie, że ten tydzień jest dość luźny. Odzwyczaiłam się chyba od jednego sprawdzianu na dzień ![]() Powtarzam chemię i wrócę wieczorkiem ;*
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#2923 |
|
Zadomowienie
|
Jak mnie tu dawno nie było ...
Noo, wpadłam napisać,żee łącze się jutro z Wami, gimnazjalistki w stresie ! I trzymam kciuki. No i ja też dziękuję za trzymanie kciuków .. haha,ale namieszałam Tak,czy tak... jakoś.... nie dociera do mnie,że to już jutro... ![]() daciaaaa, z aparatem na łąkę? ;> czyżby jarały Cię zdjęcia takiej trawki itp.? ja też to uwielbiamm... ![]() Buziaki słoneczka
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-04-21 o 18:10 Powód: literówka |
|
|
|
#2924 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry słoneczka
![]() byłam sobie w szkole, dostałam 3 z fizyki jedynym słowem : PADAM ! na szczęście jutro nie idziemy do szkoły ale moja przyjaciółka pisze testy ! ofc. obie sie tym bardzo martwimy ![]() trzymam za Was wszystkie (oczywiście te piszące ) bardzo mocno kciuki ![]() dacie rade na pewno nie bójcie się xd.(ja się tylko zastanawiam co powiem za rok )Paajkaa - my to się chyba nie znamy Beata jestem ![]() idę odpocząć. do potem
|
#2925 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() taka ściema Cytat:
|
|
#2926 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobra, ale się rozpisałam, ale.. to jest chore jak dla mnie. ![]() nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich, nienawidze ich ![]() Cytat:
|
|
#2927 |
|
Zadomowienie
|
a no i mnie miło Beatko Paulina.weźcie przestańcie z tymi przeciekami, to sciemaa
|
|
#2928 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc niemożliwe ![]() Cytat:
a kąpieli nie moge zrobić, bo mam prysznic ![]() ale coś wymyśle. ![]() uhh.. z góry dziękuje za trzymanie kciuków chociaż jutro jeszcze aż tak źle nie będzie.. gorzej w czwartek ![]() i.. coś chciałam napisać.. i nie wiem co. ![]() Letes, genialny podpis ![]() aczkolwiek tej piosenki nie cierpię
|
|
#2929 |
|
Rozeznanie
|
Druga technikum.
Nikomu nie polecam takiego wyboru... 22 przedmioty mam ogólnie i... koszmar -.- |
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wam muszę powiedzieć, że nie wiem czy ktoś sobie strzelił, czy to była prawda, ale w moim roku było mówione, że będzie o wapnie i było coś z wapnem
![]() Nie ma co teraz juz sobie mieszać informacji lepiej zrobić coś co daje wiele radości i relaksu
|
#2931 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [ tak tak, wiem, mam wysokie ambicje ]najbardziej chce dobrze napisać z języka, bo sobie wymyśliłam, że ide na profil językowy.
|
|
#2932 | |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam. ;d
Przychodze. Siedamy. Gadamy. I mówię, żebyśmy usiedli gdzieś indziej, bo słońce daje po oczach. Idziemy, a do M. jakieś dziewczyny `Weź ją za reke`, ale nic. Potem te same dziewczyny przychodzą, i gadają. A jedna do drugiej; `Idziemy. To randka. Nie możemy im przeszkadzać.` I sobie gadaliśmy. I potem odprowadził mnie. Tyle, że do sklepu, i mówie `cześć`, On też i jakby się wrócił, i chciał coś powiedzieć, a wyszedł jego kolega z pytaniem `To Twoja dziewczyna?`, no i sobie poszłam. A teraz On ma trening. Cytat:
Słuchaj, nie wiem jak to możliwe, ale nie potrafimy teraz gadać. Nawet jeśli gadamy to nam to nie wychodzi. A 2. to ona jest zła o to, że pisze z M.
|
|
|
#2933 | |
|
xoxo
|
Cytat:
ja 2 Liceum profilowane i ogólnie też mam sporo tych przedmiotów bo wszystkie co w normalnym LO plus parę zawodowych. ale da się przeżyć
|
|
#2934 |
|
Zadomowienie
|
T R Z Y M A M K C I U K I !
|
#2935 |
|
Raczkowanie
|
Taaaak, mam ruski
Wiem, to straszne, dramatyczne itp. Ale da się przeżyć, dwie godzinyw tygodniu czekając cierpliwie i pisząc esy z przyjaciółą ![]() Letes i Dacia - co do klasy. Piep.rzyć klasę. Witajcie w klubie zresztą ![]() Ja mam klasę absolutnie genialną. 4 chłopaków, część dziewczyn to takie inteligentne "słodkie idiotki", które mnie wkurzają swoim sposobem bycia. Nie potafię ich źdźierżyć. Całe szczęście, że są takie dwie u mnie w klasie Które znam długo i luz. Ale takim sposobem kee jest na zdjęciu klasowym w trzech klasach Bo ma swoich najlepszych znajomych wszędzie, ale nie u siebie Oj. I dobrze mi z tym ![]() Powodzenia jutro ;* No w i czwartek Matma? Wieje grozą ![]() I dobranoc. Już dziś nie siądę raczej...
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#2936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na szczęście w tym roku większość normalnych przedmiotów mi odejdzie i zostaną prawie same zawodowe. A przeżyć by się dała, gdybym chodziła do innego technikum ;] Bo moje jest... hm... Dosyć specyficzne :P Ok dziewczyny, powodzenia jutro ;* Ja się kładę, bo padam
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Zadomowienie
|
to ja tu wracam do Was a chyba nikogo nie ma.
![]() hah i wogóle ja sobie śpię w najlepsze i nagle ktoś mnie zaczyna budzić.się okazuje, że przyszła moja przyjaciółka z kumplem hahaha. i on mnie budzi ostroo a ja taka zaspanaaa " co Wy tu robicie ".![]() ![]() haha kiedyś sobie przeczytacie niee pogadam sama do siebie. :P edit. : papergirl, Dorota - i tak Was widzę ![]() haha. ale idę. filma obejrzeć ![]() trzymam kciuki za nasze gimnazjalistki ![]() dobranoc
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-04-21 o 22:09 |
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
coś kee wspomniała o klasie
to co do mojej to w ogóle znią nie przebywam gadam znimi tylko przed lekcjami i tak jak co jest zadane i takie tam ;P w ogle dziewczyny to same kujony masakra ja taka roztrzepana w tej klasie tylko jestem i jak co to tylko Żaklina z dizewczyn ma uwagi ;P raz do mnie taka laska mówi no byś mogła się nie raz powstrzymać bo nei wypada pff może i ma racje ale też nie miałam dużo a by 2 xD a juz wielkie halo Co do testó to dostane Kur*** czytałam na różnych forach i takie bzdury piszą ze szok ciekawa jestem o czym jednak będzie eh ...
|
|
#2939 |
|
Zadomowienie
|
jestem ! ;D
jestem po %%!! nie wiem co pisze, literki uciekają..
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
a piszesz jutro test bananowa ? :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

ja cie, wszystko chyba idzie w dobrą stronę, co? 
Hura

nie dociera do mnie,że to już jutro...
ciekawe, ciekawe. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

".