|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja cz. II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 1. Jak się ma balsam z Garniera do ciała i masło do ciała z Dove? nie uczulają? dobrze nawilżają? są wydajne? ![]() 2. Ten roll-on z Garniera, sprawdza się dobrze? (pod oczy) Dziewczyny, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | ||
Rozeznanie
|
Skreuch, czekam na twoje zdjęcia
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zdaj mi, proszę, relację z działania maseczki z glinką Sorai i balsamu Happy Time Nivei. Z góry dziękuję ![]() A propo Garniera, ja wdziałam w Super-Pharmie żel do twarzy (bez drobinek) z tej serii Detox ![]() Edytowane przez saks Czas edycji: 2009-04-21 o 16:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() Jestem pełna podziwu dla Waszych zbiorow ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekam na zdjęcie ![]() A ta gruszkowa Luksja rzeczywiście bosko pachnie ![]() ![]() A co do wąchania to ja mam żel w szafce k. laptopa i ciągle go sobie wącham ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3816 |
Raczkowanie
|
edyta29 - gdzie znalazłaś żurawinowy i gruszkowy peeling z Joanny?
![]() Nie wiedziałam, że nowe wyszły.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Wtajemniczenie
|
Monika jak się spisuje dermilan do stóp ? i co powiesz o żółtym tuszu maybelline ?
#3819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że masz dużo rzeczy z Nivea ![]() Jak się sprawuje żel Happy Time? ![]()
![]() |
#3820 |
Rozeznanie
|
Moje najnowsze zakupy, staram się ograniczać, ale średnio mi to wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Gdzie kupiłaś takie fajne szampony garniera? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3822 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3823 |
Rozeznanie
|
Garnier na Allegro kupiłam po ok. 10zł. Bosko pachną!!!Waniliowy jest jak budyń waniliowy, tak pachnie i wygląda, ladnie oczyszcza włosy, bardzo dobrze się pieni, po odzywce włosy są miękkie i dobrze się układają. Cytrynowych jeszcze nie stosowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do tuszu maybelline tez jestem zadowolona - chociaz trzeba do niego przyzwyczaic sie i chcac uzyskac wyrazniejszy efekt trzeba kilka razy przeciagnac szczoteczka -wymaga jednak to troche wprawy i przyzwyczajenia do niego bo inaczej skleja rzesy. spotkalam sie z wieloma opiniami o tym tuszu-w tym sporo negatywnych to i jak dla mnie jest super ![]() No tak to moja ukochana firma-od dziecka krem nivea mi towarzyszy i nie mam uczulen po innych kosmetykach tej firmy ![]() A zel Happy Time jest swietny dla mnie. Cudownie pachnie, myje, co wazne dla mnie nie wysusza chodz nie nawilza jakos szczegolnie-ale od tego sa balsamy-wazne ze skora nie jest po nim sucha ,sciagnieta. No i jest wydajny. Dobrze sie pieni,nie musze wylewac duzo zeby sie cala nim umyc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widze, że lubisz firme Nivea ![]() ![]() Jak oceniasz deo Fresh natural, Pure invisible i dry comfort? Który z nich jest najlepszy?
![]() |
#3826 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A, i jeszcze jestem ciekawa balsamu Happy Time. Nada się na dzień? Cytat:
Edit: z pytaniem powyżej uprzedziła mnie Edyta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No jak juz pisalam uwielbiam te firme ![]() Wszystkie deo mi słuza,choc najmniej uzywam fresh sztyftu i roll-on Pure invisible-wydaja mi sie słabsze od pozostałych pod wzgledem ochrony przed poceniem. Za to najlepiej chronia mnie sztyft dry comfort i spray pure invisible.pure naprawde spełnia obietnice producenta ![]() ![]() ![]() ![]() Zaznaczam ze najpierw uzywam ktoregos sztyftu lub roll-on a potem jeszcze psikam lekko sprayem. dry comfort spray i roll-on tez sa bardzo dobre-chronia przed potem-choc nie powoduja ze nie poce sie wcale, poza tym napewno swietnie zatrzymuja na długi czas brzydki zapach potu. Ciezko mi powiedziec ktory najlepszy-wiadomo kazdemu słuzy cos innego. ale chyba z nich wszystkich dla mnie najlepszy jest pure invisible spray. mam nadzieje,ze wyczerpujaca odpowiedziec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Rozeznanie
|
Na Garniera natknęłam się na KWC, gdzieżby indziej
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Raczkowanie
|
[quote=saks;11981715]Jestem pod wrażeniem, tyle Nivei! Mam pytanie odnośnie serii zielonej do twarzy (bodajże matującej?): kremu i toniku. Czy krem zatyka pory i czy tonik ma w składzie alkohol?
A, i jeszcze jestem ciekawa balsamu Happy Time. Nada się na dzień? Tonik ma alkohol w składzie niestety,ale u mnie nie ma to akurat przy tym produkcje negatywnych skutkow. Krem zawsze stosuje po toniku i nie zdazylo sie jeszcze zeby zatkal mi pory. Krem jest lekki. taki -nie wiem czy dobrze okresle,ale jakby konsystencji musu. a uzywam tego zestawienia ok 3 lat. wiadomo nie matuje jakos szalowo,ale ok 4-5 godzin po porannym uzyciu tej serii nie mam problemu ze swieceniem sie buzi. ale zalezy tez duzo od pogody. wiosna,latem przy wyzszych temperaturach po 4 godzinach przestaje dzialac efekt matowienia,jesienia i zima stosuje go wlasciwie idac na na jakies imprezy itp wyjscia i spokojnie radzi sobie przez przynajmniej tez 4-5 godzin z matowieniem. Co do balsamu Happy Time to na dzien jest idealny-dla mnie na noc za słaby. Slicznie pachnie, nawilza, szybko sie wchłania i mozna od razu zakladac ciuchy. Osobiscie stosuje go na rece,ramiona,brzuch(czyli srednio przesuszone miejsca).nogi mam bardzo suche i potrzebuje silniejszego nawilzacza. |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Rozeznanie
|
Mysha, Monika, dziękuję za odpowiedź.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Peeling z biedronki tragiczny!!! chciałam znaleć tańszy odpowiednik tego z avonu bo szybko je zużywam, ale ten biedronkowy jest okropny, niby kremowy ale lejący, drobin w ogóle sie nie czuje, nie ściera nic a nic, uzywam go do stóp jako odświeżacz przy kąpieli bo ładnie pachnie grapefruitem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Justysia boski zestaw i jaki pokaźny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No cóż wskoczyłam dzis do natury... zaopatrzyłam sie w nową wersje peelingu antycellulit z lirene (boski!), kuracje do biustu eveline i za 4,99 balsam z aloesem ( noralnie 25 zł kosztuje) naprawdę warto ma idealną konsytetncje szybko sie wchłania i świeżo pachnie no i nie uczulił mnie! warto sie skusić :P Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-04-21 o 19:46 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Zadomowienie
|
Shpilcia a co to za balsam z aloesem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
w zwiazku z tym ze mam odwyk kosmetyczny i juz udało mi sie osiagnac liczbę 2 balsamów!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zadomowienie
|
oj Shpilcia kusisz
![]() ja też jestem na odwyku...ale ta gazetka wyjatkowo atrakcyjna jest ![]() szkoda że do Natury mam tak daleko... |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zielony garnier na noc jest super ![]() ![]() swietnie nawilza, ale rano jak wstane moja buzia jest matowa, gladka i wypoczeta - przy wszystkich innych kremach na noc ktore probowalam, a bylo ich wiele, po przebudzeniu wygladam jak polana olejem a pory sa dwa razy wieksze - dla mnie to znak ze krem ktorego uzylam mnie zapycha ![]() co jakis czas go jednak odstawiam i przez tydzien, dwa stosuje krem Nuxe - tez mnie nie zapycha ![]() co tu duzo mowic, seria Nutrigenist jest jakby stworzona dla mnie, regularnie stosuje choc zdarzaja mi sie skoki w bok i probuje czegos nowego ale Garniera zawsze mam pod reka ![]() Cytat:
![]() ktory krem Nivea na dzien lubisz najbardziej? Cytat:
![]() jestem alergigiem okropnym i mam ciagle problemy ze swedzaca skora, sucha i luszczaca sie ![]() ten balsam sprawdza sie znakomicie ale zostawia na skorze taki lusty filtr co nie kazdemu moze odpowiadac ![]() Cytat:
![]() z wydajnoscia kiepsko, bo sa dosyc geste ![]() oba zostawiaj tlusty film na skorze, ale mimo to bardzo je lubie bo skora jest mieciutka, delikatna, i taka aksamitna ![]() jezeli chodzi o konsystencje to wole Dove - jest gestym kremem, Garnier balsamem ale tez calkiem gestym ![]() Roll On najlepsze rezultaty daje gdy sie go trzyma w lodowce - wtedy ta kuleczka metalowa jest zimna a to rewelacyjnie dziala na opuchniecia poranne ![]() mimo ze nie uzywam go regularnie - tylko wtedy gdy naprawde jestem opuchnieta - nawet uzyty jednorazowo daje efekt ![]() ![]()
![]() |
#3838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście rabat na nivea powinnaś mieć stały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba wybiore ten Pure Invisible spray albo Dry cosmfort roll-on ![]() Cytat:
![]() ![]() Fa wąchałam i rzeczywiście ładnie pachnie, ale nie kupiłam (wtedy dopiero co przyszło zamówienie z 5 żelami ;P) no rzeczywiście, nie zauważyłam ![]()
![]() |
#3840 |
Zadomowienie
|
monika7891 - pure invisible spray to ten w przezroczystej buteleczce (chyba nowość?), czy dezodorant?
Mam też pytanie o dernilan - też go mam, ale pewnie z racji na nieregularne stosowanie, nie zauważyłam poprawy - a mam spore, bolesne zrogowacenia :-( Jak często go stosowałaś, żeby zadziałał? Na noc czy na dzień też - jest dość tłusty. Shpilcia - dziękuję za odpowiedź. Zmartwiłaś mnie opinią o tym peelingu do stóp:-( Zdążyłam go już kupić. Też myślałam, że będzie to tańszy odpowiednik avonu, a tu klops! Pewnie będę go używać tak jak ty - jako osobny żel do stóp. Co do odżywek - tez je juz mam - natknęlam się na nie przypadkiem i od razu wzięłam wszystkie 4 rodzaje. Mam nadzieję, że się sprawdzą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.