Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-21, 18:36   #2491
gooha3
Zadomowienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość

wiecie co... wiem że to może okropne co powiem..ale zastanawiam się co jest nie tak...

Rozumem że osoby ktre chorują na różne schodzenia np. PCO że mają trudności z zafasolkowaniem i troszkę dłużej czekają na te 2 kreseczki.

Ale ja podobno jestem zdrowa, dobrze zbudowana i jak to powiedział mój były ginekolor "nic tylko rodzić" A tu już 5 cykl mi leci!!!
Zaczynam się porządnie martwić! Odstawiłam tabletki w grudniu 2008. Miałam przez 3 cykle się zabezpieczać (czyli niby do marca 2009) ale nie zabezpieczałam się...przez wszystkie te cykle ..w sumie pełne 4 cykle brałam kwas foliowy i nic!
W tym cyklu to nie tylko nie czuję się ciążowo ale nawet owulacji nie czułam!! Zadnego kucia-bółu etc

Za tydzień w czwartek dowiem się czy coś Nam wyszło i będą te 2 krechy czy nie Wielkich nadziei to sobie nie robię
Jak teraz nie wyjdzie- idę do gina! Niech mnie zbada czy wszystko ok? Czy mam prawidłowy poziom hormonów, czy nie mam tego PCO czy nie choruję na coś innego ..Bo już naprawdę nie wiem co jest nie tak
Ostatnio tez takie mysli mnie nachodzą. Tez sie zastanawiam nad jakimis badaniami.
W sumie wydawało mi sie ze w tym cyklu była owulacja, bo mnie brzuszek bolał. Teraz na 3 dni przed @ wydaje mi sie ze nic z tego. Czuje sie własnie jak przed @
Po zabiegu lekarz dał nam zielone swiatełko juz w styczniu. Za pierwszym i za drugim razem pobytu w szpitalu lekarze pocieszali mnie ze ze mna wszystko ok i jak za pierwszym razem zaszłam w ciaze to teraz tez zajde bez problemu Jakos przestaje w to wierzyc. Tez mi sie wydaje ze cos jest nie tak.

Sweet_Jelly musimy być twarde i sie nie załamywać, bo bedzie tylko gorzej
Damy rade i jeszcze tez zaswieci i dla nas Słoneczko

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 18:47   #2492
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
Ostatnio tez takie mysli mnie nachodzą. Tez sie zastanawiam nad jakimis badaniami.
W sumie wydawało mi sie ze w tym cyklu była owulacja, bo mnie brzuszek bolał. Teraz na 3 dni przed @ wydaje mi sie ze nic z tego. Czuje sie własnie jak przed @
Po zabiegu lekarz dał nam zielone swiatełko juz w styczniu. Za pierwszym i za drugim razem pobytu w szpitalu lekarze pocieszali mnie ze ze mna wszystko ok i jak za pierwszym razem zaszłam w ciaze to teraz tez zajde bez problemu Jakos przestaje w to wierzyc. Tez mi sie wydaje ze cos jest nie tak.

Sweet_Jelly musimy być twarde i sie nie załamywać, bo bedzie tylko gorzej
Damy rade i jeszcze tez zaswieci i dla nas Słoneczko
Tak wiele dziewczyn zapada na to schodzenie PCO..że zaczynam się obawiać czy ja tego nie mam..Albo innego schodzenia..które "zapobiega" ciąży
Albo czy z moimi hormonami wszystko ok? Bo wiesz ..ja zaczełam brać tabletki anty jak miałam 20 lat i w sumie z krótką przerwą brałam do 22 roku..Czyli 2 lata. Ale zanim je zaczełam brać GIN nie zrobił mi żadnych badań na hormon.Tylko cytologię i chops...tableteczki

Wtedy mnie to jakoś nie zastanowiło.Byłam młoda, dopiero wchodziłam w ten "seksualny" świat..nie wszystko wiedziałam..o tym że powinno się zrobić badania na ilośc hormonów wiem dopiero teraz! Po tych 2 latach!

i boję się...A co jeżeli podano mi tabletki a miałam hormony zachwiane i teraz org. nie wróci do Owualcji? Pamiętam że np. zachwiane cykle miałam przez blisko rok czy 2 lata po tym jak zaczęłam miesiączkować i brałam już w życiu Luteine! Obawiam się czy teraz nie byłaby mi potrzebna? I chyba zdecyduje się na wisiołka...Podobno zwieksza się ilość śluzu-przynajmniej dowiem sie jaki jest ..jak to u mnie z nim sprawa stoi

Musimy być dzielne I pewne że nam się uda! Na pewno na nam się uda!

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2009-04-21 o 18:50
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:03   #2493
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
I chyba zdecyduje się na wisiołka...Podobno zwieksza się ilość śluzu-przynajmniej dowiem sie jaki jest ..jak to u mnie z nim sprawa stoi

Musimy być dzielne I pewne że nam się uda! Na pewno na nam się uda!
Ja na szczescie tabletek anty.nie brałam. Z moim okresem było wszystko ok. Dosłownie jak w zegarku. Po zabiegu coś sie rozlegulowało. Podejzewam ze owulacji jednak nie było przez kilka miesiecy po. Śluzu tez mało było od stycznia. Od poprzedniego miesiąca zaczełam brac wiesiołek. Podobno juz w 2 cyklu widac różnice. W kolejnym cyklu sie przekonam. Choć wydaje mi sie ze juz w tym cyklu było wiecej śluziku (może to moc atosugesti

a mnie brzuszek coraz bardziej pobolewa. @ juz sie czai za rogiem

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-04-21, 19:04   #2494
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Sweet_Jelly - ale czemu zakładasz ze to wina po Twojej stronie? ja bym radziła przebadac sie razem z partnerem.

Jak nam sie nie uda do lipca to tez biorę mojego jeszcze-nie-męża za fraki i na badania! Bo ja mam potwierdzone wszystkimi badaniami teraz dwie ostatnie pełne owulacje więc jak sie nie uda to bede mogla podejrzewać ze to nie tylko ja moge być winna...
Pyziulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:13   #2495
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pyziulka Pokaż wiadomość
Sweet_Jelly - ale czemu zakładasz ze to wina po Twojej stronie? ja bym radziła przebadac sie razem z partnerem.

Jak nam sie nie uda do lipca to tez biorę mojego jeszcze-nie-męża za fraki i na badania! Bo ja mam potwierdzone wszystkimi badaniami teraz dwie ostatnie pełne owulacje więc jak sie nie uda to bede mogla podejrzewać ze to nie tylko ja moge być winna...
już ustaliliśmy z mężem że oboje byśmy się zbadali
Nie wiadomo bowiem po której stronie leży problem.. i ..czy on w ogóle istnieje

Choć mówię- podejrzewam że nie było w tym cyklu owulacji!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:33   #2496
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pyziulka Pokaż wiadomość
Podziwiam ze nie chcecie wiedzieć... ja jak sobie teraz myslę to tez mówię "nie bede chciała wiedziec" ale ja znam siebie, nie dałabym rady - bede musiała wiedzieć choc swiadomosć mam ze zdarza sie pomyłki. Moja znajoma w 8 miesiacy maiala USG i lekarz pwiedział ze dziecko sie slicznie ułozyło i to na pewno dziewczynka... 3tyg później urodziła chłopca :P
rózne są niespodzianki, nigdy nic nie przewidzimy

Cytat:
Kto by pomyslał że chłop będzie mi mówił kiedy mam owu
przynajmniej wyedukowanego masz mężczyzne, nie bedzie zdziwiony skąd dzidzius sie wziął

Cytat:
Napisane przez achaia Pokaż wiadomość
Witam

Śledzę wątek już od dłuższego czasu kibicując, trzymając za Was kciuki i czekając aż my też zaczniemy starania o dzidziusia i wreszcie się doczekałam
Tak więc oficjalnie chciałabym do Was dołączyć i proszę o wciągnięcie mnie na listę staraczek.
To nasz pierwszy cykl starań, @ 19.04 tak wiec sam poczateczek.
Niestety tak jak kilka dziewczyn tutaj mam zdiagnozowane PCO i już wiem że nie będzie kolorowo ale na razie nie tracę nadziei. Na start dostałam Bromergon i Duphaston i mam się zgłosić pod koniec 2 cyklu. Po cichu licze i nakręcam się ze wizyta dzieki zafasolkowaniu nastąpi szybciej ale zobaczymy.

Pozdrawiam wszystkie staraczki
Witaj

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
a ja zostałam w nocy ciocią
mojego męża siostra urodziła
nie mogę spać teraz przez to
suuuuuuuuuuuuuuper

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
beta urosła 9741
jutro znów robię żeby zobaczyć czy przyrost jest prawidłowy
suuper

Cytat:
Napisane przez sarrita Pokaż wiadomość
sluchajcie... wlasnie sie dowiedzialam, ze moj kolega nie bedzie mial dzidziusiajego ukochana byla w 3 miesiacu i wczoraj na usg okazalo sie, ze maluszkowi nie bije serduszko
boshe, o on tak sie cieszyl, zyl tym... ciagle opowiadal o swoich planach, ze jest szczesliwy. to juz 2 maluszek, ktoremu sie nie udalo.

....[*]... minutka ciszy dla maluszka.
o kurcze, kiepsko

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Ula, trzymam kciuki mocno zaciśnięte i myslę o Was każdego dnia i każdej z Was życzę spełnienia tego jedyne marzenia..

hahahaha, Ula , dla Ciebie wszystko...mam nadzieję, że z mojego brzuszka popłyną ku Wam ciążowe zarazki
dziekujemy za te zarazki

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Wrocilam po 8-dniowym pobycie w szpitalu. Moj Aniolek odszedl do nieba To byla ciaza pozamaciczna (najprawdopodobniej). Szczescie w nieszczesciu- uniknelam operacji.
wspolczuje

dzisiaj caly dzionek w pracy i teraz juz padam, ale trzeba cos w domku porobic aby jakos wygladał.

Miłego wieczorku życzę wszytskim!!
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:00   #2497
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Wrocilam po 8-dniowym pobycie w szpitalu. Moj Aniolek odszedl do nieba To byla ciaza pozamaciczna (najprawdopodobniej). Szczescie w nieszczesciu- uniknelam operacji.

o boże Celka...tak mi przykro.,...dziewczyny tutaj martwiły się o Ciebie, co raz któraś pytała gdzie jest Celka...
przytulam cię mocno kochana.... wierzę, że niedługo znów spróbujecie i wkrótce będziesz szczęśliwa..
może nasze Aniołki spotkają sięw niebie...

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:10   #2498
celka2000
Zakorzenienie

ciesze sie, ze o mnie pamietalyscie i myslalyscie, choc nawet nie zdazylam poczytac jeszcze

Prosze o zmiane, ze staranka zawieszone. Musimy sobie 3 miesiace przerwy przymusowej zrobic. Psychicznie to chcialabym juz i nie czekac.

celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:50   #2499
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Celuś no właśnie ja się zastanawiałam gdzie Ty jesteś, i dziewczynki powiedziały, że może dłużej na świętach u rodzinki zostałaś..a tutaj takie wieści
Skarbie, bardzo bardzo mi przykro...każda strata to ogromny smutek i przeżycie.. ale musisz być silna, masz dla kogo żyć, i przed Tobą jeszcze mnóstwo szans...
najważniejsze w tym momencie że Tobie nic nie jest, bo masz obok Siebie najbliższych, którzy Ciebie bardzo bardzo potrzebują....
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:52   #2500
edi25
Raczkowanie

Cytat:
ciesze sie, ze o mnie pamietalyscie i myslalyscie, choc nawet nie zdazylam poczytac jeszcze

Prosze o zmiane, ze staranka zawieszone. Musimy sobie 3 miesiace przerwy przymusowej zrobic. Psychicznie to chcialabym juz i nie czekac.
tak mi przykro kochana bądź silna
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:53   #2501
nina_k
Raczkowanie

celka2000 bardzo mi przykro Dużo siły życzę i wytrwałości - czekanie jest okropne, ale miejmy nadzieję, że szybko zleci ten czas i wszystko się ułoży.
nina_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:57   #2502
edi25
Raczkowanie

witam was dziewczyny nie udzilam się ostatnio za bardzo ale wogóle nie mam natchnienia na pisanie ale cztyam wasze posty na bierząco poprostu mam teraz zły okres i jeszcze to czekanie:m ur: jestem wogóle bardzo wszystkim zmęczona tym myśleniem czekaniem i wogóle wszystko mnie dobija

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

[quote=edi25;11982857]
a miała przyjść wiosna i miało być tak pięknie
koona moja koleżanka też nie ma jajnika i urodziła syna usuneli jej operacyjnie i myślała że nie może mieć dzieci i z chłopakiem nie uważali a tu niespodzianka ciąża synuś ma 6 lat

Edytowane przez edi25
Czas edycji: 2009-04-21 o 21:00
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:10   #2503
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Celka
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:13   #2504
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Celka strasznie mi przykro... Dla Twojego aniołka [*] Trzymaj się kochana, wiem jak Ci ciężko...
Ale chyba nie mogłaś mieć ciąży pozamacicznej bo przy takiej właśnie konieczny jest zabieg, może to była ciąża biochemiczna? Zresztą nie pisze o tym jak będziesz chciała pogadać to napisz

_________________________ ______________________

A ja wróciłam od lekarza.

Wasze kciuki się przydały

Mamy zielone światełko na starania

Wyszło na to, że mam te przeciwciała, ale szczegółowe badania nic nie wykazały, czyli mimo wszystko jest w miarę ok

Mam brać dalej acard i zdecydowac czy czasem nie chce się przenieść do innego ginekologa, który zajmuje się właśnie ciążami z takimi problemami. Pomyślę nad tym.

Także już teraz oficjalnie moge dołączyć do listy

Dra mogłabyś mi zmienić dane na liście:

lat 24 - już niedługo będzie 25 last @ 15.04.2009

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:15   #2505
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Celka strasznie mi przykro... Dla Twojego aniołka [*] Trzymaj się kochana, wiem jak Ci ciężko...
Ale chyba nie mogłaś mieć ciąży pozamacicznej bo przy takiej właśnie konieczny jest zabieg, może to była ciąża biochemiczna? Zresztą nie pisze o tym jak będziesz chciała pogadać to napisz

Wyszło na to, że mam te przeciwciała, ale szczegółowe badania nic nie wykazały, czyli mimo wszystko jest w miarę ok

Mam brać dalej acard i zdecydowac czy czasem nie chce się przenieść do innego ginekologa, który zajmuje się właśnie ciążami z takimi problemami. Pomyślę nad tym.

No to pięknie za staranka
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:16   #2506
Koona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pacierp Pokaż wiadomość
Witam

Sarrita i achaia - witajcie dziewczynki. Trzymam za Was kciuki, żebyście szybko musiały nadganiać wątki mamuś zimowych

PatkaM84 musi być dobrze i będę myślami z Tobą i wiem jak to jest żyć w próżni i nadzieją na starania.

Koona ostatnio rozmawiałam z teściową o problemach jakie mamy z miom ciałem i komplikacjami z zajściem, a ona mi powiedziała, że ma bliską zanomą, której wycieli cały jeden jajnik i część drugiego. Straciła nadzieje na bycie mamą i co...? Z tego strzępka jajnika powstał jej syn, który teraz sam został tatą Nie porównuję Twojej sytuacji z jej bo to zupełnie inne sprawy, ale ta historia dała mi nadzieję, może też i Ciebie pokrzepi.

Aliisanka Gratki ciotka! ! ! Jak będziesz znać wynik bety to dawaj od razu!

Dzisiaj po pracy mamy iść poszukać dla mnie jakiejś sukienki, bo mamy 2 wesela i komunię, a ja kompletnie nie mam się w co ubrać
Mąż ma być moim doradcą, no zobaczymy jak nam pójdzie. Jeśli nic nie wybierzemy to moja mama się zaoferowała, że mi pomoże i przyjedzie w sobotę. No a ja mam szkołę a poza tym nasze wizje się nieco różnią i może iskrzyć
buziaki
Dziękuję
Stary 2009-04-21, 21:18   #2507
kaaamila1
Zakorzenienie

Patka to super, że już możesz zacząć staranka!! Życzę powodzenia. Widzisz wszystko super się ułożyło. Nie musiałaś długo czekać

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:30   #2508
achaia
Raczkowanie

Witam Dziewczyny i dziękuję za ciepłe przyjęcie do waszego grona

Wątek widzę odżył, tyle postów dziś!!

Celka - brak mi słów, bardzo współczuje

Allisanka - musi byc dobrze

Nika - WOW jaki brzusio!!! zaczęłam Was podczytywać zanim jeszcze zafasolkowałaś a tu już maluch taki domek ma. Buziaki dla Was i trzymam kciuki za USG

Patka - ciesze się z Tobą, wiem co znaczy czekać na zielone światło

Ja ostatnio mam taki sajgon w pracy, ze już ledwo ciągnę. jeszcze przyplątało mi się jakieś przeziębienie więc ogólnie nastrój kiepskawy. Byle by tylko się zaczęło uspokajać zanim zaczniemy majstrować potomka. Zaopatrzyłam się w testy owulacyjne żeby zobaczyc czy wogole będzie owulka no i mierzę temperaturę. Ha nakręciłam sie już a to dopiero 1 cykl. Pozdrawiam i kolorowych snów
(gdzie idę Ty idziesz ze mną;
cokolwiek robię samotnie
jest twoim dziełem, kochanie)"

Patrycja

[']

achaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:37   #2509
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Patkuś!
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:45   #2510
gooha3
Zadomowienie

Cytat:

super tez sie z Tobą ciesze.

Mam pytanie, co to jest ta ciąza biochemiczna??

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-04-21, 21:47   #2511
ula 87
Zadomowienie

Cytat:

super wieści, no to trzymam kciuki za staranka

ale jestem zmęczona, wyszorowałam prawie całuśkie autko i była przjaciółka, rozmowy z nią dużo mi dają

jutro musze polatać po urzędach...jak ja tego nie cierpię ale pózniej poszukam bo butikach jakiś balerinek... potrzebuję takie na wypady do mamusi i do sklepu ...muszą być super wygodne
a jak już coś znajdę i sobie kupię to sięWam pochwalę

postanowiłam ze się nie będę dołować , smutek nic nie da a sprawia że cały czas łzy w oczach , już nawet teściowa się dziś wieczorem zapytała czy nie mam jakiś kłopotów a nie chce żeby wiedziała...poprostu nie przepadam za nią

dobranoc ...miłych snów
Celuś cały czas o Tobie myśle, trzymaj się kochana

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:52   #2512
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
ja i mój brzuch dziękujemy bardzo za wszystkie miłe słowa

i tak po cichutko prosimy, żebyście Wy też trzymały za nas kciuki , bo w sobotę mamy usg i troszkę się martwimy, ale oczywiście wierzymy, że wszystko jest dobrze...ale o kciuki i dobre myśli i tak proszę...
to trzymamy kciuki,aby było dobrze,ale na pewno będzie

Cytat:
witaj kochana tak mi przykro [*] wiem co czujesz,ale trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
Gosiu to będą pierwsze badania w kierunku płodności, sama nie orientuję się jakie to są badania, jedynie tyle co wyczytałam na necie ale moja gin powiedziała że mam się przygotować bo to będzie długa droga zobaczymy co mi powie w poniedziałek
mi ginka też powiedziała,że długa droga będzie,a przypomnij mi badanka maż miał?? bo moja ginka od razu sprawe jasno mi postawiła,ze facet ma iśc pierwszy,aby go ewentualnie wykluczyć,bo maja droga oj będzie długa bardzo...
Cytat:
Tak wiele dziewczyn zapada na to schodzenie PCO..że zaczynam się obawiać czy ja tego nie mam..Albo innego schodzenia..które "zapobiega" ciąży
Albo czy z moimi hormonami wszystko ok? Bo wiesz ..ja zaczełam brać tabletki anty jak miałam 20 lat i w sumie z krótką przerwą brałam do 22 roku..Czyli 2 lata. Ale zanim je zaczełam brać GIN nie zrobił mi żadnych badań na hormon.Tylko cytologię i chops...tableteczki

ja anty brałam 4 lata z jakimis tam przerwami
i gin też ani żadnych badań ani nic tylko cytologia i hop tableteczki,tylko 2 pierwsze mi nie służyły,okropnie sie czułam i 3 były dobre i zostałam przy nich,anty zaczełam brać jak miałam 17 lat to nic nie wiedziałam,ze hormony trzba miec badane,ano głupiutka byłam dopiero jak rzucilam ,no mi sie udało za pierwszym rzutem zajść w ciąże,ale jak poroniłąm to dopiero zdalam sobie sprawe jak szkodliwe były dla mnie tabletki anty... dopiero później...

Cytat:

kochana no jak trzeba to trzeba mieć przerwę

Cytat:

no widzisz ja wiedziałam,ze wszytsko będzie dobrze i że dostaniesz zielone światełko super
to jak skończysz 25 lat to daj znać,póki co masz jeszcze 24
Stary 2009-04-21, 21:55   #2513
Lenka1000
Rozeznanie

Proszę o zmianę daty - ostatnia @ 21.04.br.
Czyli pomimo zapewnień mojej gin, że jestem absolutnie zdolna natychmiast mieć dzidziusia - nie udało się. A badania miałam wszystkie możliwe...
Lenka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:00   #2514
dra
Zakorzenienie

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra

Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 33 staraczek:

KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone
kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone
basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone
celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) staranka zawieszone

brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02
dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02
kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02
ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02
fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02
memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 4, last @ 13.03
Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 2, last @ 18.03
solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 2, last @ 21.03
asienka240 - (Asia, 21 lat, ze Śląska) cykl 1, last @ 24.03
ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 2, last @ 27.03
karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 3, last @ 28.03
gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 4, last @ 28.03
Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 8 ,last @ 30.03
pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 2.04
pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 2, last @ 3.04.02
Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 5, last @ 3.04
edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 4, last @ 3.03
roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 12, last @ 4.04
yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 8, last @ 4.04
Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 5, last @ 5.03
sarrita - ( Sara, 27 lat) cykl 2, last @ 1.04
paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 1, last @ 8.04
dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 12, last @ 9.04
Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 10, last @ 9.04
kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 4, last @ 11.04
nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 3, last @ 15.04
PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) cykl 1, last @ 15.04
edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 7, last @ 16.04
DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 9, last @ 16.04
malami82 - (Agnieszka,27 lat, Lubuskie) cykl 5, last @ 17.04
magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 19.04
ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 7, last @ 19.04
achaia - ( ???, ??? , ??? ) cykl 1, last @ 19.04
Lenka1000 - (Lena, 31 lat) cykl 2, last @ 21.04

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 35 zafasolkowane:

maugoszatka gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009)
Karola_82gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009)
gosiaczekdmgratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009)
*kaalinaa*gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009)
Cassandra 23 gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009)
Ania0104gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009)
erysipelothrixgratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009)
Gizmiatko gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009)
adaikakagratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009)
BASIA3333gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009)
czekoladka21gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009)
DDosiekgratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009)
Foka29gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009)
Ainka11111gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
aassssiiiikkkkgratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
magdzia50gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
IwonkaAnna83gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
precious_81 gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009)
Milibiligratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
Nika1980gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009)
sweetpinkygratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach
malin30gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 7 października 2009)
dramaturgia prostactwa gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009)
miss.hot gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009)
sorejna gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009)
Agusia_a9 gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
flowerspower gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009)
gusiec gratulujemy! dwie kreseczki po 19 cyklach
smerfeta01 gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009)
olka@@@
gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu
zuzanna12 gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009)
aliisanka gratulujemy!dwie kreseczki po 8 cyklach
martaN23 gratulujemy!dwie kreseczki po 2 cyklach (termin 18 grudnia 2009)
Maria2008 gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin 12 grudnia 2009)

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek[*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
Malga19 - Aniołki dwa [*] [*]
celka2000 - Aniołek [*]

Edytowane przez dra
Czas edycji: 2009-04-21 o 22:02
dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:08   #2515
ula 87
Zadomowienie

Dra no właśnie w tym problem że mój mąż ociąga się przed badaniami ale nic na siłę, pojade do niej zobaczymy co powie tym badziej ze dała nam czas do kwietnia , nie udało nam się zaciążyć więc zaczynamy działać i pokaże jej wykresy bo na moje oko to nie miałam owulacji więc mam podstawy sądzić ze to ze mną jest coś nie tak
moja mama jak miała badanka (pod okiem tej ginki) to też bez taty( też się bał)jej wykazało niedrożny jajowód, odetkali i jest moja siostra, która ma już 15 lat , mam nadzieję że moje jajowody i te inne "przewody" są ok. ...zobaczymy

a teraz już na serio lece spać

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:28   #2516
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
Dra no właśnie w tym problem że mój mąż ociąga się przed badaniami ale nic na siłę, pojade do niej zobaczymy co powie tym badziej ze dała nam czas do kwietnia , nie udało nam się zaciążyć więc zaczynamy działać i pokaże jej wykresy bo na moje oko to nie miałam owulacji więc mam podstawy sądzić ze to ze mną jest coś nie tak
moja mama jak miała badanka (pod okiem tej ginki) to też bez taty( też się bał)jej wykazało niedrożny jajowód, odetkali i jest moja siostra, która ma już 15 lat , mam nadzieję że moje jajowody i te inne "przewody" są ok. ...zobaczymy

a teraz już na serio lece spać
no tak jak mój obija sie,ale nic na sile
fak moze u as problem jest,ale my mamy wiele badań ,a faceci tylko jedno...

dobra ja tez uciekam papa
Stary 2009-04-21, 23:09   #2517
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

cześć Dziewczyny
mało się udzielam ale cały czas Was podczytuję
chciałabym Wam wysłać świeże fluidki

dziś byłam u ginekologa. dzidzia rozwija się prawidłowo i ma się bardzo dobrze jednak nadal jestem na zwolnieniu (ciąża zagrożona) dzisiejsza wizyta podniosła mnie na duchu, dała trochę pozytywnej energii, bo ostatnio coś mało jej było...

ciągle trzymam za Was

Cytat:
Celka bardzo mi przykro ...
sorejna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 23:46   #2518
roza26
Raczkowanie

Cytat:
Celka kochana tak mi przykro-pamietam ze obydwie czekalysmy na @-Ty juz nie mialas nadzieji a jednak-bardzo wtedy sie ucieszylam ze choc jednej sie udalo...kochana badz silna-bedziemy walczyc dalej razem-bedzie dobrze-doczekamy sie swoich kochanych dzieciaczkow Patka super ze macie juz zielone swiatelko-dzialajcie dzialajcie Lece nynac bo mezus juz spi-po przytulankach zreszta
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 00:41   #2519
sarrita
Raczkowanie

PatkaM84 a nie mowilam! pozytywne myslenie dziala cuda
dra... jestem zakrecona, przepraszam - zapomnialam powiedziec, ze jestem z Warszawy.

dobrej nocki dziewczynki - samych kolorowych snow i duuzo duzo pozytywnej afirmacji przed snem
Stary 2009-04-22, 01:12   #2520
ankamb
Raczkowanie

Witajcie,

Wczoraj stracilismy nasze Malenstwo.
Podobno cos musialo byc nie tak, "tak chciala natura".

Nie potrafie opisac, co czuje. Nie potrafie sie pozbierac.
Gdyby nie moj najukochanszy maz...

Prosze o sciagniecie mnie z listy, my rowniez mamy odczekac trzy miesiace... Nie wiem, jak to wytrzymam, bo wiem, ze jedyne, co moze mnie teraz pocieszyc, to kolejna, zdrowa ciaza.
ankamb jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości