Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-21, 20:47   #4801
azzis
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
modern toking czy jakto tam sie pisalo ale ta wolniejsza wersja bardzo mi sie podoba
Hehehe No ta wersja mi też się podoba. Wiem, że TŻ lubi ten zespół więc mogę dla niego to zatańczyć
Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Widze ze wiekszosc wybiera przytulasy zeby wstydziorka niebyloJa sie smieje z TZ on bedzie mial lipe bo nam pod sukniami krokow niewidac a imjak se depnie ałłłłł wstydzior
No my najlepiej coś wolnego i w dodatku krótkiego (2,1min) hehe, żeby jak najmniej tańcować

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:51   #4802
Ana***
Zakorzenienie

My też bierzemy piosenkę-przytulańca chcieliśmy iść na kurs tańca, ale nie znalazłam u nas żadnych kursów no i takie ma człowiek wyjście...

Marta na bank to nie, bo % będą szły
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:53   #4803
AgatkaL
Wtajemniczenie

My walca wiedeńskiego do melodii z "Nocy i dni"

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:54   #4804
kasiaher
Wtajemniczenie

strippi z nami możesz pogadać a i zawsze możemy cię poprzytulać:przyt ul:
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:56   #4805
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Macie juz piosenke na pierwszy taniec?My wybralismy sobie PAULLA ale jak to zatanczyc?Dziewczyny umiecie tanczyc tak typowo weselnie?My raczej jestesmy z tych discotrzaskow
my wybraliśmy Oczarowanie Wodeckiego. Mój TZ chciał abyśmy zrobili mix najpierw wolno potem szybciej różne piosenki (wyczaił to na youtube). Chcemy się zapisać na kurs tańca, aby nauczyć się tańczyć elegancko do tej piosenki...Ale co z tego będzie. ZObaczymy!!

01.08.2009 r. nasz ślubik
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:57   #4806
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Uf,a myslalam ze tylko ja i moj TZ nieumiemy tanczycDziewczynki co sadzicie o skrzypcach,sopran i organy.Pomozecie mi z doborem bukietu i makijazu.Mam baleyage blad dosc duzo i brazowe oczka
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:57   #4807
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Hehehe No ta wersja mi też się podoba. Wiem, że TŻ lubi ten zespół więc mogę dla niego to zatańczyć

No my najlepiej coś wolnego i w dodatku krótkiego (2,1min) hehe, żeby jak najmniej tańcować
ta wersja jest serio lepsza

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
My też bierzemy piosenkę-przytulańca chcieliśmy iść na kurs tańca, ale nie znalazłam u nas żadnych kursów no i takie ma człowiek wyjście...

Marta na bank to nie, bo % będą szły
hahaha no to % to wszedzie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
strippi z nami możesz pogadać a i zawsze możemy cię poprzytulać:przyt ul:
o tak!
Stary 2009-04-21, 20:58   #4808
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
buu ja niewiedzialam.. przeca bym pojechala na koncert
Marta my wybieramy sie na ich koncert, w krakowie beda 22 maja, takze jak bardzo chcesz to nie ma przeszkod
hmm a co do auta, to musze to z TZem przedyskutowac i moze faktycznie masz racje, zeby nie przesadzic.

groszek jak bylam mlodsza o marzylam, zeby takim autkiem wlasnie jechac, co by mi welonik powiewal ladnie na wietrze
my placimy 990 zl + dojazd do nas (2zl/km)

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:02   #4809
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Marta my wybieramy sie na ich koncert, w krakowie beda 22 maja, takze jak bardzo chcesz to nie ma przeszkod
hmm a co do auta, to musze to z TZem przedyskutowac i moze faktycznie masz racje, zeby nie przesadzic.

groszek jak bylam mlodsza o marzylam, zeby takim autkiem wlasnie jechac, co by mi welonik powiewal ladnie na wietrze
my placimy 990 zl + dojazd do nas (2zl/km)
ojj kusisz zaraz powiem tz moze sie wybierzemy

hummer serio super wyglada sam bo tak w roznych ozdobkach mozesz przegiac troszku...

a ogolnie to ja sie zaczynam coraz bardziej bac bo w piatek zaczynamy indywidualne nauki samby
Stary 2009-04-21, 21:03   #4810
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Szefowa brata mojego TŻ ma do wynajęcia jaguara, ale nie sportowego tylko coś ala limuzyna i najprawdopodobniej możemy go mieć tylko za to co sobie do niego wlejemy no i oczywiście musimy sobie załatwić kierowcę. Jutro jeszcze będe dokładnie wszystko wiedziała, bo brat mojego TŻ się wszystkiego dopyta swojej szefowej
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:03   #4811
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
my wybraliśmy Oczarowanie Wodeckiego. Mój TZ chciał abyśmy zrobili mix najpierw wolno potem szybciej różne piosenki (wyczaił to na youtube). Chcemy się zapisać na kurs tańca, aby nauczyć się tańczyć elegancko do tej piosenki...Ale co z tego będzie. ZObaczymy!!

Tez myslalam o czyms takim ale raczej orkiestra nam tego niezagra.Zreszta my mamy fotografa Wojtka i bedziemy mieli nietypowe nagrania dvdhttp://avision.krakow.pl/wideo.html mozecie sobie zobaczyc Fajnie wyszedl taniec do shreka Widac tez co ludzie wyprawiaja i niewiedza jak wygladaja

Myslalam nad czyms takim na plytce 1. Wstęp do muzyki z piratów z karaibów
2. życzenia do różowej pantery

Edytowane przez Riana
Czas edycji: 2009-04-21 o 21:17
Stary 2009-04-21, 21:10   #4812
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny mam prosbe odnosnie wyboru kwiatow,makijarzu,jesli ktoras posiada zdjecie fajnych bucikow obcasik do 4cm i namiarkido sukni:Załącznik 2203968 A a to co mi sie podobaZałącznik 2203969Chyba ze macie w swoich zbiorach cos ciekawego.Jezeli chodzi o koscioł wybralismy cos takiego(sopran,wokal i organy) co o tym sadzicie?

na wejście: fr. Kantaty Bacha "Jesu bleibet meine freude" (organy);

- na uwielbienie: aria z "Rinalda" Haendla (sopran + organy);

- na Komunię: "Ave Maria" Cacciniego (sopran + organy);

- na wyjście: Voluntary Trumpet Purcella, napisany ponoć jako marsz weselny dla duńskiej pary królewskiej (organy).

lub

Wejście:
W. A. Mozart - Laudate Dominum - sopran + skrzypce + organy

Ofiarowanie:
F. Schubert - Ave Maria - sopran + organy

Komunia:
Panis Angelicus sopran + organy + skrzypce

Po błogosławieństwie przy podpisywaniu dokumentów:
Bach - Aria na strunie G - skrzypce + organy

Wyjście:
Marsz Mendelssohna - organy solo
Mnie się najbardziej podoba wiązanka 3, 4 i 6, a jeśli chodzi o makijaż to 2

zlotko855 super samochodziki wybraliscie sobie, jak juz jedna z dziewczyn pisła to ja bym go delikatnie przytroiła i może kwiatuszkami takimi jak bedziesz miała w bukieciku.

martucha84 śliczne zdjęcia, bardzo mi sie podoba twój kolorek włosków. Idealnie pasuje do twojej urody ta sukieneczka.

Co do tańca to napewno jakas wolna, ale jestem na etapie szukania
Stary 2009-04-21, 21:11   #4813
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
masz ten sam problem o ktorym ja isalam w lutym, tez chcielismy brac cywilny bo kredyt itd.. ale poszliscmy do pani z pko i pwiedziala nam ze plotka o tym ze kredyt sie skonczy jest nieprawdziwa bo bank moze sam zalozyc pieniadze do czasu az panstwo zwiekszy budzet na kretyt a ma zwiekszyc bo jest duze zainteresowanie i mamy nic nieorzyspieszac i niewiariowac i w sieprniu brac normalnie slub i zaraz po nim brac redyt, powiedziala ze mozemy dwonic i sie upewnic ale napewno nie braknie.. wiec my sie wstrzymalismy bo to raz ze dodatkowe koszty dwa duzo stresu ... wiec zastanowice sie tyle ze u nas byl tylko stres przed koncem kredytow wy macie jeszcez tanie mieszkanie.. wiec w tym wypadku bralabym kredyt chyb ze ta promocja trwa dluzej..
Dzięki, właściwie to mnie przekonałaś do tej decyzji. Właśnie rozmawiałam o tym z TŻ przez telefon, bo niestety w tym tygodniu się nie widujemy, bo on ma takie zmiany:/ Cały dzień o tym myślę, ale jestem coraz bardziej przeciwna temu cywilnemu, bo
1. zakłóci to nasz taki osobisty porządek, mamy zaplanowany ten nasz JEDEN jedyny dzień
2. te mieszkania się szybko rozchodza i nie wiadomo, czy nawet się załapiemy na nie
3. moze sie okazac, że weźmiemy ten ślub, a kredytu w ostatecznosci nei dadzą, bo są takie przypadki
4. mam w czerwcu obronę, więc dodatkowy stres, dodatkowy wydatek
5. ta cena jest najnizsza ale wśród deweloperskich mieszkań, a mozna kupić takiej z rynku wtórnego. Ja nie koniecznie chce nowe, nieużywane. Jeśli będzie okazja kupić taniej używane to ja jestem na tak
6. te mieszkania są kompletnie niewykończone, tylko parapety są, żadnych podłóg, tynki na ścianach = dużo kasy na wykończenie

ehh no i chyba sama dałam sobie odpowiedź. Poczekamy, nie ma się chyba co pieklić i śpieszyć, a okazje jeszcze się trafią.

Cytat:
Macie juz piosenke na pierwszy taniec?My wybralismy sobie PAULLA ale jak to zatanczyc?Dziewczyny umiecie tanczyc tak typowo weselnie?My raczej jestesmy z tych discotrzaskow
My mamy ziyo - magiczne słowa

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dziewczyny ja juz nie daje rady
co roz cos nowego sie dowiaduje

ciagle jestem na kroplach na serce
normalnie przez takie cos nie chce mi sie zyc
jeszcze pracuje caly dzien
wracam to tez zaczyna prace i nie widzimy sie w ogole
dopiero w sobote wieczorem
nie mam z kim pogadac
wyplakac sie
masakra jakas
Kochana, musisz być silna. Nie możesz tego tak bardzo przeżywać. Rozumiem, że to nie jest proste, ale przecież Ci co Ciebie znają i tamci oszuści wiedzą, że to nieprawda, a obce osoby nie wiedzą, kim jest ta poprzednia właścicielka. Nie przejmuj się tak bardzo, tylko postaraj się działać, zgłoś to do mediów!!! Trzyma się cieplutko

Chyba wybrałam już buty ślubne. Widziałam dzisiaj w Deichmanie super balerinki, identyczne jak te co sama noszę, tylko ja mam czarne, super wygodne, 3cm obcas, balerinki z czubkiem. Mięciutkie i wygodne, ja 2 razy kupowałam tą samą parę i są za 49zl!! No i mają jasną podeszwę. A po ślubie będę mogła w nich chodzić na codzień Ale się cieszę, jak je kupię, bo będę już miała kompletny ubiór
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:23   #4814
Ana***
Zakorzenienie

Anula ja też kupowałam balerinki w Deichmannie, ale chyba inne bo są płaskie, takie na zmianę Ale też bardzo mięciutkie i wygodne...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:26   #4815
zlotko855
Rozeznanie

Marta ja sie wczoraj dowiedzialam, ze "idziemy i juz" moj TZ to taki zapaleniec ze hej powiedzial, ze nie ma bata, zeby na koncercie hemp gru nie byc....wiec juz zdecydowane. skuscie sie sadze, ze bedzie grubo. zapewne bedzie peja no i oczywiscie firma. az mam banana na twarzy.

Beami dziekuje za rade i ciesze sie, ze nasz samochodzik Ci sie podoba.

A my nie mamy pierwszego tanca jeszcze wogole nie umiemy tanczyc do takiej weselnej muzyki jeszcze ja to cos tamzawsze, ale moj TZ wogole. chodzilismy na kurs, ale trzeba sie na indywidualny zapisac, bo nic z tej nauki nie bedzie.

Co myslicie dziewczyny o piosence na pierwszy taniec po angielsku ?(kiedys sluchalismy ray'a charlesa i nas oswiecilo, ze moze on, albo bob marley - oczywiscie piosenki o milosci). Tylko chodzi mi o to, zeby glupio nie wyszlo, ze to po ang, a starsze osoby nie beda wiedziec, ze to "milosne" kawalki i sie zbulwersuja??
ale tak jak mowie, to bylo tylko w trakcie sluchania muzyki a nie wyszukiwania tam kawalka na pierwszy taniec, ale moze moglo by byc?

Riana makijaze, ktore pokazalas to kazdy mi sie podoba chyba wczesniej diya je wklejala, ale teraz tak droga selekcji to moze z tych czterach to te obydwa na wiekszych zdjeciach. a co do bukietu to nie wiem, bo sie kompletnie nie znam, ale moze ten z zielonymi dodatkami, ale czy bedzie do sukni pasowal ??

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-04-21 o 21:34
Stary 2009-04-21, 21:29   #4816
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
martucha84 śliczne zdjęcia, bardzo mi sie podoba twój kolorek włosków. Idealnie pasuje do twojej urody ta sukieneczka.
dziekuje

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dzięki, właściwie to mnie przekonałaś do tej decyzji. Właśnie rozmawiałam o tym z TŻ przez telefon, bo niestety w tym tygodniu się nie widujemy, bo on ma takie zmiany:/ Cały dzień o tym myślę, ale jestem coraz bardziej przeciwna temu cywilnemu, bo
1. zakłóci to nasz taki osobisty porządek, mamy zaplanowany ten nasz JEDEN jedyny dzień
2. te mieszkania się szybko rozchodza i nie wiadomo, czy nawet się załapiemy na nie
3. moze sie okazac, że weźmiemy ten ślub, a kredytu w ostatecznosci nei dadzą, bo są takie przypadki
4. mam w czerwcu obronę, więc dodatkowy stres, dodatkowy wydatek
5. ta cena jest najnizsza ale wśród deweloperskich mieszkań, a mozna kupić takiej z rynku wtórnego. Ja nie koniecznie chce nowe, nieużywane. Jeśli będzie okazja kupić taniej używane to ja jestem na tak
6. te mieszkania są kompletnie niewykończone, tylko parapety są, żadnych podłóg, tynki na ścianach = dużo kasy na wykończenie

ehh no i chyba sama dałam sobie odpowiedź. Poczekamy, nie ma się chyba co pieklić i śpieszyć, a okazje jeszcze się trafią.
Chyba wybrałam już buty ślubne. Widziałam dzisiaj w Deichmanie super balerinki, identyczne jak te co sama noszę, tylko ja mam czarne, super wygodne, 3cm obcas, balerinki z czubkiem. Mięciutkie i wygodne, ja 2 razy kupowałam tą samą parę i są za 49zl!! No i mają jasną podeszwę. A po ślubie będę mogła w nich chodzić na codzień Ale się cieszę, jak je kupię, bo będę już miała kompletny ubiór
trzymam kciuki zzebys kupila te butki,
co do mieszkania to my tez mielismy szalony okres kupowania bo niby wszedzie gadaja ze braknie.. no ale na szczescie kompententna pani nas uswiadomila, wiec serio trzeba wszytko przemyslec na "zimno" zeby sie nieprzejechac a i pamietaj na date slubu w urzedzie czeka sie ninimum miesiac.. tak bynajmniej pisze na stronie wiec to tez niewiele pomaga.. pomyslcie bo to mieszkanie jest naprawde super okazja.. ale jesli niezalezy wam akurat na nowym to naprawde musicie wziasc kartke i napisac za i przeciw jak juz oboje podejmiecie decyzje to daj znac
Stary 2009-04-21, 21:32   #4817
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Tylko chodzi mi o to, zeby glupio nie wyszlo, ze to po ang, a starsze osoby nie beda wiedziec, ze to "milosne" kawalki i sie zbulwersuja??
Tez wlasnie mielismy z tym moze nie problem ale myslenia co powiedza itp dlatego wybralismy w PL
Stary 2009-04-21, 21:36   #4818
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Co do butów to ja mam takie na bardzo wysokiej koturnie cienkiej (9 cm), ale nie są najwygodniejsze jednak jak tak w nich chodze. Mam takie wysokie, bo miedzy mną, a TŻ jest 30 cm różnicy i wszyscy mówią, że muszę mieć wysokie, ale ja nie czuje się w nich najlepiej i doszłam do wniosku, że pojade poszukać bucików na niższym obcasiku, bo w końcu ma mi być wygodnie. No i wcale nie musze się aż tak wydłużać. Poza tym mam tylko 150 zwrostu i nic na to nie poradze, a mojemu TŻ wcale nie przeszkadza, że w dniu ślubu też będzie między nami taka różnica Zresztą będę miała na obcasie, ale nie aż na takim.

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-04-21 o 21:39
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:39   #4819
zlotko855
Rozeznanie

do Riana jejjj ale Ci napisalam "z zielonymi dodatkami" a teraz patrze jeszcze raz na twoje zdjecia i przeciez kazdy ma cos z zielenia chodzilo mi o bukiet nr 3

Stary 2009-04-21, 21:44   #4820
martucha84
Zakorzenienie

zlotko my mamy taniec po portugalski wiec wiesz... nas ogolnie tito kto co mysli.. mamy taki kawalek bo jest nasz i tyle a to ze jakas starsza osoba sie zbulwersuje.. to wiesz co.. i tak sie tos zbulwersuje wszytkim niedogodzimy

anula znalazlam jeszcze cos fajego jak wejdziesz na strone rodzinanaswoim to tam jest na dole taka duza infoirmacja ze kredytow niebraknie i wogole jakie w danym miescie firmy rzystapily do programu tzn deweloperzy z cenami itd poszukajcie
Stary 2009-04-21, 21:51   #4821
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość

ja wlasnie mam oczarowanie wodeckiego
mamy zwolnione tempo by sie nie denerwowac z szybkoscia, tz przeoribl no i jutro tancze w halce slubnej, mamy kurs tanca

dziewczyny macie moze pomysl co moglaby zagrac orkiestra kiedy bede wreczac podzieowania rodzenstwu ?

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2009-04-21 o 22:05
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:28   #4822
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja wlasnie mam oczarowanie wodeckiego
mamy zwolnione tempo by sie nie denerwowac z szybkoscia, tz przeoribl no i jutro tancze w halce slubnej, mamy kurs tanca

dziewczyny macie moze pomysl co moglaby zagrac orkiestra kiedy bede wreczac podzieowania rodzenstwu ?

a co dajesz rodzeństwu jeśli moge zapytac. Też bede im dziękowc, ale na prezent nie mam pomysłu
Stary 2009-04-21, 22:38   #4823
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
zlotko my mamy taniec po portugalski wiec wiesz... nas ogolnie tito kto co mysli.. mamy taki kawalek bo jest nasz i tyle a to ze jakas starsza osoba sie zbulwersuje.. to wiesz co.. i tak sie tos zbulwersuje wszytkim niedogodzimy
chyba masz racje...kazdy ma inny gust i wiadomo, ze cos komus moze sie nie spodobac... nie bede sie przejmowac. trzymam kciuki za tance w piatek. my musimy sie umowic. hmmm taniec po portugalski to chyba trzeba ladnie pupcia ruszac?? pytam bo ja sie nie znam, ale pisalas o sambie to to samo? sprawdzalam na youtubie "samba dance" to super tam para tanczy ale ja nie wiem, czy nam cos takiego by wyszlo. fajnie, ze bedziecie miec taki bardziej ruchliwy taniec no ale nauka przed nami, wiec moze sie roztanczymy

Stary 2009-04-21, 23:06   #4824
BEAMI
Raczkowanie

agus87 jak tam dziś twoje samopoczucie, wszytko juz dopiete
Stary 2009-04-22, 06:10   #4825
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kolanka nie przesadzaj, gdyby ludzie się obawiali przedfostania takich zdjec - co nei jest mozliwe, to by nikt aktow nie robil
Niesetty cialo kobiece sie zmienia - wiec ja to traktuje takze jako prezent dla siebie, bo nigdy nie bede miec 25 lat i tylko 6 kilogramow nadwagi

motley
Artystyczną sesję zdjeciową można zrobić sobie w każdym wieku, na takich zdjeciach nie widac ani wieku, ani nadwagi. Nawet nie widac, że się jest tak bardzo rozebranym. A tak na marginesie, to ja spotykałam się z przeciekami od fotografa. Brat moje koleżanki pracował przy wywoływaniu i ... działy się tam różne rzeczy. Profesjonalnemu studiu można zaufac, ale wywołujac samemu zdjecia zrobione własnym aparatem - niekoniecznie :9.

Martucha #4735 bardzo fajne jest pierwsze zdjecie z tej drugiej serii, z pierwszej to samo w kolorze również dobre. Jeśli moge podpowiedziec, to lepiej wyglądałaby gładka koszulka TŻ. Tzn, jeśli ty masz kwiecistą sukienkę, to on na zdjeciach będzie się lepiej prezentował w koszulce bez wzorków. Mam doświdczenie, ponieważ robimy z TŻ zdjęcia. Sesję na naszym ślubie robimy sami.
Śwoja sukienke ślubną musisz chyba bardziej zwiżązać, na zdjeciach z TŻ-em jesteś bardzo szczuplutka, a sukienka ślubna nie oddaje Twojej figury.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2009-04-22 o 06:41
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 06:38   #4826
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Artystyczną sesję zdjeciową można zrobić sobie w każdym wieku, na takich zdjeciach nie widac ani wieku, ani nadwagi. Nawet nie widac, że się jest tak bardzo rozebranym. A tak na marginesie, to ja spotykałam się z przeciekami od fotografa. Brat moje koleżanki pracował przy wywoływaniu i ... działy się tam różne rzeczy.
a ja cały czas sie zastanawiam nad tymi zdjeciami. tak mnie kusi ten fotograf. ale tez i sie wstydze. sama nie wiem co robic

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 06:54   #4827
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam

a ja cały czas sie zastanawiam nad tymi zdjeciami. tak mnie kusi ten fotograf. ale tez i sie wstydze. sama nie wiem co robic
Jeśli nie przełamiesz wstydu, to na zdjęciach będzie to widać. Nie bedziesz w stanie się rozluźnić i sesja wyjdzie sztucznie.
Mi mój TŻ wręcz by zabronił, nie wyobrażam sobie jego miny , gbybym mu powiedziła, ze chce sobie zrobić akty.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 06:55   #4828
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Jeśli nie przełamiesz wstydu, to na zdjęciach będzie to widać. Nie bedziesz w stanie się rozluźnić i sesja wyjdzie sztucznie.
Mi mój TŻ wręcz by zabronił, nie wyobrażam sobie jego miny , gbybym mu powiedziła, ze chce sobie zrobić akty.
No ale to akty w bieliźnie
poza tym jest jeszcze opcja, ze swiadkowa by mi je zrobiła, ale juz tak łądnie bym ich nie obrobiła.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 07:00   #4829
diya1983
Zadomowienie

dziewczynki, co myślicie o tej piosence na 1 TANIEC???

http://sweetines.wrzuta.pl/audio/5lS...iotr_-_ty_i_ja
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 07:03   #4830
kliwia
Zakorzenienie

kolanka no dlatego jak robię u profesjonalisty zdjęcia

złotko ten hamer z dekoracja wygląda wg mnie trochę smiesznie, jak już wzielabym go bez dekoracji Sam w sobie jest krzykliwy

martucha piękna sesja narzeczeńska CZADOWE korale!!
Tyyy moja kuszpyta w rozm. 40 lepiej wygląda w bucie z czubami

anula a okna w tym mieszkanku to na jaki kierunek wychodzą? Ciekawa propozycja. Jednak ja bym się skladaniala na zakup na rynku wtornym, Jesli jednak nie chcecie, tez wzielabym slub cywilny

madzialelnka swiadkowa amat9orka nie zrobi Ci takich zdjec jak profesjonalista w studiu Chodzi o gre swiatla itp
http://plfoto.com/1798607/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1795757/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1717134/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1714508/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1711965/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1675587/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1542254/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1536511/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1528857/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1516094/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1483465/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1400308/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1415809/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1440268/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1356217/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1247703/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1164094/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1024313/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1017440/zdjecie.html
> http://plfoto.com/996507/zdjecie.html
> http://plfoto.com/903957/zdjecie.html
> http://plfoto.com/875953/zdjecie.html
> http://plfoto.com/805528/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1068467/zdjecie.html
> http://plfoto.com/500057/zdjecie.html
> http://plfoto.com/896229/zdjecie.html
> http://plfoto.com/1153744/zdjecie.html
No i jesli sie mocno wstydzisz to chyba lepiej nie robic sesji, bo nie bedziesz umiala sie wyluzowac na niej, no i tez kwestia rozebrania sie przed obcym facetem

edit. Moja teściowa była ze mną na przymierzaniu sukien!!

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-04-22 o 07:07
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości