Czym dziś pachniesz Wizażanko (XXVII) - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-21, 21:40   #4411
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko (XXVII)

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dziesięciolecie się jeszcze nie skończyło

---

Metal Jeans
się czepiasz Mociumpanie zakładam, ze przez kolejne cztery lata nie wymyślą nic bardziej genialnego Gustaw pachnie w fazie początkowej łopianem - takim z Tatr, nasyconym i z liśćmi wielkości talerza, a przez tę zieleninę dobry na wiosenne słońce boooski jest, wiem, powtarzam się

przyszły próbki czech&speake - o macico perłowapaskudki i fuje, a cuba vel kupabrrr...

Edytowane przez kriss_de_valnor
Czas edycji: 2009-04-21 o 21:46
kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:41   #4412
GothicAristocrat
BAN stały

Pachniałam cały dzień Ouarzazate

mettemarit- nikomu nie podawałam Pani nicku z forum (to dziewczyny akurat informowały mnie o tym), ani jakichkolwiek danych. Proszę mnie nie oczerniać. Nie mam zamiaru już dyskutować bo widzę, że nie ma sensu. po prostu jutro udaje sie na policję.

Przepraszam z Ot
GothicAristocrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:43   #4413
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Wow, ale mi się dostało.
dostałoby Ci sie jeszcze kila fajnych rzeczy, ale nie było odpowiednk emotek
Cytat:
Ale to jest bardzo piękny stos. I wcale nie przygnębiający.
Już żałuję, że mam tylko 40 ml...
Sab! a czy w tym stosie nie czujesz przypadkiem wielkiego kawału metalu nadgryzionego zębem czasu? takiej..powiedzmu starej podkowy? ( przez chwilę czułam i konia)

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Polly
Zamawiałam z katalogu wysyłkowego ( oferta przychodzi pocztą do domu).
Zamówienie można składać na 3 sposoby:
- przez wypełnienie i odesłanie blankietu zamówienia
- telefonicznie (nr tel na infolinię jest na stronie YR)
- nowość,opcja składania zamówienia przez internet z katalogu wysyłkowego.

Ja zamówiłam przez internet z oferty wysyłkowej.

aha......
ale co mozna zrobić żeby przysłali tą ofertę? można się jakoś zaisać na nia? czy trzeba najpierw coś kupic?

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-04-21 o 21:53
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:50   #4414
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
A ja lubię i egzotyczne (Jaisalmer) i europejskie (Zagorsk). Potem w kolejności europejskie (Avignon) i egzotyczne (Kyoto).
Tylko Ouarzazate mi się nie mieści...
O. A mi Ouarzazate jednak najbardziej podeszło. Cudnie herbaciane jest na mnie. Przede wszystkim herbaciane

Jaisalmer i Kyoto uwielbiam chyba jednakowo, natomiast Avignon i Zagorsk są z pewnością ciekawe (na swój sposób ), ale nie do pachnienia (No i ta marchewa w Zagorsku... )
A może powinnam powtórzyć testy?
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:54   #4415
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Jaisalmer i Kyoto uwielbiam chyba jednakowo, natomiast Avignon i Zagorsk są z pewnością ciekawe (na swój sposób ), ale nie do pachnienia (No i ta marchewa w Zagorsku...
Ty się ciesz, że Zagorsk ci się z marchewką tylko kojarzy...

Stella - killer na miarę Boudoir'u, na mnie pachnę od ponad 12 godzin Co mnie oczywiście niebywale cieszy

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 21:57   #4416
Figarro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

/quote]Ale to jest bardzo piękny stos. I wcale nie przygnębiający.
Już żałuję, że mam tylko 40 ml...
Sab! a czy w tym stosie nie czujesz przypadkiem wielkiego kawału metalu nadgryzionego zębem czasu? takiej..powiedzmu starej podkowy? ( przez chwilę czułam i konia)

aha......
ale co mozna zrobić żeby przysłali tą ofertę? można się jakoś zaisać na nia? czy trzeba najpierw coś kupic?[/QUOTE]

Najlepiej zadzwoń na infolinię i powiedz,że jesteś zainteresowana kosmetykami YR i chcesz dostawać oferty sprzedaży wysyłkowej
Pani zapyta Ciebie o dane osobowe i czekasz na pierwszą ofertę w której to będziesz miała nadany nr klienta.
Kupujesz wtedy kiedy jesteś zainteresowana,nie ma przymusu Oferty przychodzą co miesiąc.

Pachnę dalej T4T.

GothicAristocrat
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:15   #4417
lady_poison
Zakorzenienie

Cytat:
O. A mi Ouarzazate jednak najbardziej podeszło. Cudnie herbaciane jest na mnie. Przede wszystkim herbaciane

Jaisalmer i Kyoto uwielbiam chyba jednakowo, natomiast Avignon i Zagorsk są z pewnością ciekawe (na swój sposób ), ale nie do pachnienia (No i ta marchewa w Zagorsku... )
Avignon boskie, choć na mnie to bliźniak BC. Zagorsk ciekawy i miły dla nosa. Na pewno marchewy nie czuję. Za to ogóry w Kyoto - jak najbardziej
Stary 2009-04-21, 22:23   #4418
edytapa68
Zakorzenienie

Słonik, słoniczek tak mięciutko się na mnie ułożył i o dziwo nie przygniótł mnie
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:29   #4419
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość

Najlepiej zadzwoń na infolinię i powiedz,że jesteś zainteresowana kosmetykami YR i chcesz dostawać oferty sprzedaży wysyłkowej
Pani zapyta Ciebie o dane osobowe i czekasz na pierwszą ofertę w której to będziesz miała nadany nr klienta.
Kupujesz wtedy kiedy jesteś zainteresowana,nie ma przymusu Oferty przychodzą co miesiąc.

Pachnę dalej T4T.

GothicAristocrat
tak zrobię, o ile się zmogę - nie cierpię telefonów- to kolejne moje dziwactwo

Cytat:
Napisane przez lady_poison Pokaż wiadomość
Avignon boskie, choć na mnie to bliźniak BC. Zagorsk ciekawy i miły dla nosa. Na pewno marchewy nie czuję. Za to ogóry w Kyoto - jak najbardziej
kurcze...ja jestem ogórowy detektor, ale ogóry czuję wJaisalmerze, w Kyoto

gothic-
Stary 2009-04-21, 22:38   #4420
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Mitsouko Pokaż wiadomość
A opisałas go już w blogu? Bardzo jestem ciekawa tego zapachu
Własnie wrzuciłam. Tylko z ilustracjami jeszcze kombinuję.

Mam okres manii. Mówię sobie, że nie powinnam tyle tam smarować, bo nikt tego nie przeczyta, ale Gothic Aristocrat napisała, że kiedy szuka jakiegos mniej znanego zapachu to Google wyrzucają Jej mojego bloga i tak strasznie mnie to ucieszyło, takiego mi kopa dało (pozytywnie ), że czuję się zobowiązana nie rozczarować Jej przy następnych wyszukiwaniach.

Cytat:
Przyjedź doręczyć osobiście. Stawiam wikt, opierunek i nocleg na kanapie.

Cytat:
Hihihi!
A przeczytaj. Jest tam coś o koniu z rzędem.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez lady_poison Pokaż wiadomość
Ja czuję marchewkę w Zagorsku.
Ale po pierwsze tylko wtedy, kiedy jej szukam i się na niej koncentruję, a po drugie to bardzo ładna, świeża, chrupiąca marchewka. lubię taką.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:48   #4421
GothicAristocrat
BAN stały

Cytat:

Mam okres manii. Mówię sobie, że nie powinnam tyle tam smarować, bo nikt tego nie przeczyta, ale Gothic Aristocrat napisała, że kiedy szuka jakiegos mniej znanego zapachu to Google wyrzucają Jej mojego bloga i tak strasznie mnie to ucieszyło, takiego mi kopa dało (pozytywnie ), że czuję się zobowiązana nie rozczarować Jej przy następnych wyszukiwaniach.

Ja czuję marchewkę w Zagorsku.
Ale po pierwsze tylko wtedy, kiedy jej szukam i się na niej koncentruję, a po drugie to bardzo ładna, świeża, chrupiąca marchewka. lubię taką.
Marchewka w Zagorsku jest cudowna! taka soczysta i słodziutka. w żuciu bym nie pomyślała, że spodoba mi się warzywo w perfumach Mnie osobiście ciężko jest stwierdzić, którego pięcioraczka lubie najbardziej. ale wiem którego lubie najmniej- Ouarzazate. W tej chwili pragnę desperacjo Zagorska i Jaisalmer. Ale Kyoto też chcę!
Polly, przez Ciebie mam dziwną szmaciana schizę w Avignonie... chyba jestem podatna na sugestie

Co do bloga Sabb,to pozostaje tylko mi jeszcze raz przyklasnąć sobie samej a właśnie zobaczyłam jakiś czas temu, że nastapił wysyp recenzji na blogu. czyżby to była moja zasługa?

Figarro

Edytowane przez GothicAristocrat
Czas edycji: 2009-04-21 o 22:49
Stary 2009-04-21, 22:50   #4422
Mitsouko
Zadomowienie

Cytat:

Jedni diagnozują taki "objaw" jako manię , inni jako kreatywność. Ja optuję, rzecz jasna, za tą drugą wersją. Zresztą jak zwał, tak zwał, jest to miły i pożyteczny stan. Letę czytać.

Mitsouko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:50   #4423
trigonella
Rozeznanie

Cytat:

Na mnie Ouarzazate pachnie szałwią , Kyoto - identycznie jak Tumulte PH , natomiast Avignon samo kadzidło, Zagorsk na początku marchewka później zmienia się w sosnę . Jaisalmer wciąż trwają testy, na razie żywica i żywica .

Pachnę dziś Esprit du tigre i ubolewam nad swoją głupotą, która sprawiła że wzięłam tylko 10ml .

Where is your God
trigonella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:50   #4424
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Przyjedź doręczyć osobiście. Stawiam wikt, opierunek i nocleg na kanapie.
mam nadzieję ze kiedyś skorzystam

Cytat:
Hihihi!
A przeczytaj. Jest tam coś o koniu z rzędem.

haha!
haha!

więc jednak! i nawet metal sie znalazł..te zbroje...
i koń! tylko czemu on się fajcy?-czyli-jest koń , są i podkowy- osobiście doniuchałam sie jeszcze siodła i bata

geberalnie gajny ten zapach...tylko ten poczatek- no i strasznie przyskórny jest na mnie
Stary 2009-04-21, 22:53   #4425
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

No co wy z tymi Ouarzazate
Stary 2009-04-21, 22:54   #4426
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez GothicAristocrat Pokaż wiadomość
Polly, przez Ciebie mam dziwną szmaciana schizę w Avignonie... chyba jestem podatna na sugestie
hehe..i żeby nie było-ja osobiście szmaty w Avignon nie czuję, ale sie o niej naczytałam poczułam ja jednak wyrażnie w labdanum i myśle ze to może być właśnie ta szmata
Stary 2009-04-21, 22:58   #4427
GothicAristocrat
BAN stały

Cytat:
hehe..i żeby nie było-ja osobiście szmaty w Avignon nie czuję, ale sie o niej naczytałam poczułam ja jednak wyrażnie w labdanum i myśle ze to może być właśnie ta szmata
a Labdanum boje się wąchać po tym co napisałaś Avignon o szmate nie podejrzewałam... mam nadzieje, że to ja tak cuchnęłam, a tak konkretnie to sweterek się zaśmierdnął!

Cytat:
Generalnie bardzo je lubie tylko na tle pozostałych incensów w mojej ocenie dość blado wypada
Stary 2009-04-21, 23:00   #4428
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trigonella Pokaż wiadomość
Pachnę dziś Esprit du tigre i ubolewam nad swoją głupotą, która sprawiła że wzięłam tylko 10ml .
jak to przeczytałam miska mi się cieszy możemy umówić się tak, ze jak Ci się skończy odlewka to do mnie uderzysz ja nie zużywam szybko zapachów, a poza tym Daff też coś wspominała, że mogłaby się podzielić więc wal śmiało - tu sami swoi a tak na marginesie to coś czuję, żeśmy spokrewnione zapachowo

Edytowane przez kriss_de_valnor
Czas edycji: 2009-04-21 o 23:01
Stary 2009-04-21, 23:01   #4429
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

No co wy z tą marchewką w Zagorsku! Tam nie ma marchewki - tam są krowie placki A terazzanim pomidorki i inne takie polecą...

Nadal Stella, jestem tak śpiąca, że nie mam siły podnieść tyłka sprzed kompa i iść do kąpieli

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 23:02   #4430
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Na mnie Ouarzazate pachnie szałwią , Kyoto - identycznie jak Tumulte PH , natomiast Avignon samo kadzidło, Zagorsk na początku marchewka później zmienia się w sosnę . Jaisalmer wciąż trwają testy, na razie żywica i żywica
Na mnie też, więc po co przepłacać - powiedziałam, pachnąc Tumulte
Stary 2009-04-21, 23:04   #4431
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Marchewka w Zagorsku jest cudowna! taka soczysta i słodziutka. w żuciu bym nie pomyślała, że spodoba mi się warzywo w perfumach Mnie osobiście ciężko jest stwierdzić, którego pięcioraczka lubie najbardziej. ale wiem którego lubie najmniej- Ouarzazate. W tej chwili pragnę desperacjo Zagorska i Jaisalmer. Ale Kyoto też chcę!
Jesteśmy zgodnę w każdej z powyższych kwestii.
Marchewka cudna, też się nie spodziewałam, że mi się spodoba, tez naj naj są dla mnie Jaisalmer i Zagorski i też najmniej lubię Ouarzazate.
Cytat:
Co do bloga Sabb,to pozostaje tylko mi jeszcze raz przyklasnąć sobie samej a właśnie zobaczyłam jakiś czas temu, że nastapił wysyp recenzji na blogu. czyżby to była moja zasługa?
Ano
Tylko nie wiem, czy to zasługa.
Cytat:
Napisane przez Mitsouko Pokaż wiadomość
Jedni diagnozują taki "objaw" jako manię , inni jako kreatywność. Ja optuję, rzecz jasna, za tą drugą wersją. Zresztą jak zwał, tak zwał, jest to miły i pożyteczny stan. Letę czytać.
Bardzo dyplomatyczne rozwiązanie. dziękuję.
Cytat:
haha!
haha!

więc jednak! i nawet metal sie znalazł..te zbroje...
i koń! tylko czemu on się fajcy?-czyli-jest koń , są i podkowy- osobiście doniuchałam sie jeszcze siodła i bata

geberalnie gajny ten zapach...tylko ten poczatek- no i strasznie przyskórny jest na mnie

Na mnie jest bardzo ekspansywny. przynajmniej przez pierwszą godzinę.
Cytat:
Nic.
Ależ zupełnie nic z nimi... Słowo.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 23:06   #4432
trigonella
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
jak to przeczytałam miska mi się cieszy możemy umówić się tak, ze jak Ci się skończy odlewka to do mnie uderzysz ja nie zużywam szybko zapachów, a poza tym Daff też coś wspominała, że mogłaby się podzielić więc wal śmiało - tu sami swoi a tak na marginesie to coś czuję, żeśmy spokrewnione zapachowo
Jesteście wspaniałe , dziękuję . To jest drugi (po Gucci PH) zapach, który tak mnie poruszył i oczarował.

Where is your God

Edytowane przez trigonella
Czas edycji: 2009-04-21 o 23:09
trigonella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 23:07   #4433
cbr
never say no to panda

GG do cbr

rano Esprit du Tigre
a podczas naprawiania/konserwacji roweru BC
Stary 2009-04-21, 23:09   #4434
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteście wspaniałe , dziękuję . To jest drugi (po Gucci PH zapach), który tak mnie poruszył i oczarował.
naprawdę serce rośnie jak się czyta takie wypowiedzi
-------------------
pachnę mieszanką czech&shit i idę się wyszorować

Stary 2009-04-21, 23:10   #4435
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Generalnie bardzo je lubie tylko na tle pozostałych incensów w mojej ocenie dość blado wypada
Pod względem oryginalności/sugestywności/unikatowości pewnie tak, ale jakoś.. najbardziej lubię nimi pachnieć po prostu Nie wąchać, tylko pachnieć
Stary 2009-04-21, 23:16   #4436
Nola_
Zakorzenienie

Amour le Parfum, a w słuchawkach pattonowe Lovage () na kolejną, zapewne długą i bezsenną noc.
Stary 2009-04-22, 01:33   #4437
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Nie czujesz Vibovitu?
nawet grama tylko czekolada z pomaranczowa skorka, ktora potem ewoluuje w moje ukochane praliny. Jest mega mleczna, mega tuczaca, slodka do granic a do tego bardzo lepka. Moje wyobrazenie jest bardzo proste. Mianowicie to taki maly trzylatek, ktory pod nieobecnosch rodzicow dostal sie do calego asortymentu czekolady ktory jest w domu i pochlanal to wszystko, brudzac sie i zaklejajac usta Mniam

Cytat:
Pachniałam cały dzień Ouarzazate

mettemarit- nikomu nie podawałam Pani nicku z forum (to dziewczyny akurat informowały mnie o tym), ani jakichkolwiek danych. Proszę mnie nie oczerniać. Nie mam zamiaru już dyskutować bo widzę, że nie ma sensu. po prostu jutro udaje sie na policję.

Przepraszam z Ot
reszta na priv.

u mnie zadnych nocnych testow nie ma bo wysmarowalam sie balsamem brazujacym i pachne w tej fujowy sposob
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 01:35   #4438
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość

u mnie zadnych nocnych testow nie ma bo wysmarowalam sie balsamem brazujacym i pachne w tej fujowy sposob
Zdradz co to za balsam;-) Bo wlasnie mam zamiar jakis kupic i wole uniknac fujowych zapachow;-)
na noc pachne Sensuous Estee Lauder

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 01:54   #4439
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Zdradz co to za balsam;-) Bo wlasnie mam zamiar jakis kupic i wole uniknac fujowych zapachow;-)
na noc pachne Sensuous Estee Lauder
Na mnie wszystkie tak pachna, jedne mniej inne bardziej ale tak pachna. Ja uzywam wiernie Sopotu Ziaji bo wszelkie inne ktore do tej pory stosowalam, zapychaly mi chyba pory i na dekolcie mialam wysyp czerwonyck krostek po okolo 3 dniach. Zreszta z tego co wiem Ziaja nie testuje na zwierzakach wiec to tez powod dla ktorego wybralam ten wlasnie. Mam balsam plus samoopalacz do twarzy. Samoopalacz tak nie smierdzi
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 05:22   #4440
tharoon
Zakorzenienie

Guerlain Coriolan.

Miłej środy.
tharoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości