|
|
#1111 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
to muszę, którąś z Was na mierzenie zabrać, bo gorzej nakręconych niż my na te śluby to chyba nie ma ![]() Cytat:
![]() np. ja dzisiaj godzinę siedziałam i sprawdzałam takie zestawienia bo mi się tam coś nie zgadzało siedze i siedze jak ten osioł patrze w to i nic, otumanienie zupełne, aż tui nagle 5 minut przed 16 (przed moim wyjsciem) dostałam olśnienia i znalazłam co mi się nie zgadzało, ale miałam satysfakcję, lubię dociekac a w księgowości to jest też ważne, myślę że Ty akurat tez z tym nie będziesz miała problemu
|
|
#1112 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi sie lilie w ogole nie podobaja ![]() Cytat:
zapisuje zdjecie i dolaczam do moich typow ![]() pokazalam TZowi i stwierdzil, ze bylaby dla mnie idealna... malo tego - uznal ze musze miec taki welon... a mialo nie byc welonu ![]() hmmm w sumie mi tez sie taki podoba wlasnie taki hiszpanski styl, ta koronka ![]() Cytat:
Cytat:
widze w lustrze, ze jeszcze troche roboty przede mna zanim wloze jakas suknie wlasnie wrocilam z silki i aero i wcinam serek wiejski z kielkami rzodkiewki ![]() Cytat:
![]() bez sensu ![]() moja mama na szczescie jest normalna i nie ma takich pomyslow ![]() dobra, zabieram sie do konczenia sprawdzania pracy TZa... strasznie to meczace ![]() a on tu mi Szczeki w tv oglada
|
|||||
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co po długim weekendzie zaczynam sesję dobrze że jednak te praktyki w maju nie wypaliły bo wykładowcy z egzaminami mi tu wyjechali i to nie zerówki ale normalne egzaminy!! więc czekam do września na praktyki a potem bym już chciała pójść do pracy ale chyba nie będę szukać roboty bo nie dość że pisanie pracy to jeszcze w styczniu kończę kurs i będę miała masę nauki i jeszcze te śłubne przygotowania się zaczną.. chyba pracę będę musiała odłożyć aż do obrony magisterki w przyszłym roku.. ale taaaak bym chciała już!!!
|
|
#1114 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1115 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już myślałam, ze składanie Ci tak dobrze idzie, że postanowiłaś wejśc na rynek z nowym operatorem komórkowym, zarobiłaś miliony i już do nas nie zaglądasz, bo my za niskie progi )Cytat:
a i zakładanie sukienki na poprawiny też dziwne i trochę beznadziejne jak dla mnie
|
|
#1116 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hello girls
![]() Już chwilkę się nie odzywałam, ale ogólnie jestem na bieżąco ![]() Cytat:
Jakbym miała więcej kasy, to też bym kupiła. Zawsze przyda się na przyszłość do Waszego wspólnego gniazdka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj miałam atak bólu zatok Normalnie nikomu tego nie życzę. Na szczęście jakoś przeszło.Też się obawiam, że jestem uczulona na... kredę, co w mojej sytuacji przekreślałoby "karierę" nauczyciela
|
|||
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe ja to czułam że kiedyś Lain napisze że jej i tżtowi się jakiś welonik marzymi to szybko sprawdzanie tżtowej pracki poszło bo się postarał mój mądrala i tylko parę przecinków dopisałam a dzis tż zebrał pochwałę od promotora więc i tobie szybko powinno pójść bo twój tż to bardzo zdolny chłopak z tego co piszesz a co do zmieniania sukienek przez mamy to tak tylko zapytałam bo właśnie mi się to głupie wydało a widziałam że niektóre mamy tak robią co najlepsze na weselu u kuzynki nawet starsza się przebrała po północy... bez przesady.. jak się baby zaczną tak modnić to panna młoda wyjdzie na jakąś wieśniarę bo ma tylko jedną suknię slubną tej nocy
|
|
#1118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i cieszę się, że się cieszysz ![]() taaa, uderz w klawiature a ONA przybedzie Cytat:
niestety ale moje ukochane starterki się skończyły ale może jeszcze kiedyś będą. oby... ![]() teraz mamy medyczne rzeczy i mapy ![]() aha a jak ktoras z Was znajdzie w którejś z gazet ulotkę heayah to możecie wtedy o mnie pomysleć i teraz już wiem co to znaczy 3, 5 miliona w ilości czegoś ![]() A teraz z nowości: pierwsza i naważniejsza - za MIESIĄC będzie mój Tż dostalam pierwszą polską wypłatę ![]() i postaram się częściej zaglądac do Was, tylko jakoś mało czasu ostatnio, bo a to praca a i mam miesiąc na dokończenie mgr ![]() ale co tam dam rade buziaki dla wszystkich pamietających o mnie....no dobra i dla tych co nie pamiętały też ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
#1119 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już uciekam, bo padam po całym dniu przed komputerem praktycznie
![]() więc mówię ładnie dobranoc
|
#1120 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra idę spac dziewczęta
Dobranoc życzę ![]() ![]()
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
o no to super!!! to masz do czego odliczać czas
akurat skończysz pisać pracę- przyjedzie tż- ogólna radość i szczęście nastanie![]() ja już wykąpana i chyba powoli będę się ku łóżku kierować... mam plan pracowania nad samodyscypliną hehehe normalnie jak miałam na wieczór zajęcia dopiero to spałam do 11 a teraz nastawiam budzik najpóźniej na 9 i ani minuty dłużej nie śpię!! no i wreszcie chodzę spać o normalnej porze a nie o np 1 w nocy.. w ogóle to czytałam że trzeba chodzic spać przed północą bo wtedy organizm najlepiej się regeneruje czy coś takiego więc w ramach dbania o siebie chodzę spać o 23 ale 10 godzin snu to stanowczo za dużo więc całkiem możliwe że niedługo zacznę nastawiać budzik na 8... wiem że dla was to brzmi kosmicznie ale ja jestem typem sowy i mogłabym żyć w nocy a cały poranek przespać więc dla mnie to jest naprawdę poprawa w funkcjonowaniu
|
#1122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to za duze slowo ![]() ale stwierdzilismy, ze do kosciola moglby taki byc... wtedy nie potrzebowalabym bolerka. a po kosciele zaraz by sie go sciagnelo i zostalabym piekna fryzurka z kwiatem we wlosach ![]() Cytat:
![]() ide polezec w wannie i sie zrelaksowac... oczywiscie nic sie dzis nie zdazylam pouczyc na czwartkowego kolosa
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-21 o 23:00 |
||
|
|
|
#1123 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystkie się cieszymy Twoim szczęściem![]() Tancerka a ja Cię doskonale rozumiem Ja też sobie w czasie ferii świątecznych ustawiałam budzik na 9 żeby potem nie miec takiego rozlezionego dnia Bo ja jak się obudzę o takiej wcześniejszej godzinie to porobię sobie wszystko co jest do zrobienia do 12, 13 a potem już popołudnie mam do zaplanowania po swojemu ![]() Cytat:
Ty welon, tancerka ze swoich bez zrezygnowała na rzecz falban póki co My tu będziemy miały prawdziwą ewolucję gustów przez najbliższy rok chyba heheA w wannie ja też bym sobie poleżała.. No ale nie mam tu wanny :/ Ale to nic bo już jutro jadę do domku <jupi> I tam się wyleżakuję
|
||
|
|
|
#1124 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
heloł ![]() Cytat:
Cytat:
muszę się zbierać na uczelnie ![]() : cry:
|
|||||
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj tak mnie zajęło 'maltretowanie' tej kartki ze nie mialam czasu do Was zaglądnąc
![]() Jak na pierwszy raz jest calkiem okey, ale jeszcze sporo musze ich naskrobac aby nabrac wprawy ![]() Bardzo ładna jest ta suknia model Prisma i ten boskiiii welon ![]()
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
na 9:00 idę do pracy, ale musiałam tutaj wejść mimo, że jeszcze śniadania nie jadłam dziś 360 dni
|
#1127 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za 1200 to ja mogę sukienkę uszyć a tu sam welon tyle kosztuje ![]() Cytat:
Ja na 2 ostatnich weselach też sie przebierałam. Była super łazienka gdzie można było się ze spokojem odświeżyć i założyć nową kreację. I dla mnie to jest normalne, że człwoiek się przebiera właśnie z tych dwóch względów ![]() Moja mama myślę, że będzie się przebierała. Ona uwielbia swoje stroje. Uwielbia je szyć u krawcowej, bo zawsze jej uszyje coś orginalnego i nikt nie ma takiej samej kiecki I to jest fajne W zeszłym roku byłam na weselu gdzie było 50 osób i 2 laski miały identyczne kiecki. wiecie mi to wisiało, ale kuzynce tzta to się nie podobało i szybko przebrała się w inną kieckę
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-04-22 o 08:40 |
||
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama też musi sobie jakąś sukienkę kupić
będę musiała z nią iść
|
#1129 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
i to też był był dla mnie jeden z argumentów żeby dojeżdżać,, bo codziennie dojeżdżam bitą godzinę w jedną stronę i jeszcze często tłukę się autobusem do domu i idę pieszo z przystanku 15 minut, ale czestp TŻ rano wozi mnie na pociąg, odbiera jak kończę wczesniej to spotykamy się wieczorem więc nie jest najgorzej.. w końcu jeszcze ponad rok bedę się takmęczyć, Cytat:
![]() tylko raz mnie wkurzyło na weselu kuzynki TŻta że jakieś młode laseczki przebierały się 3 razy
|
||
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
dobra idę do pracy
|
#1131 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
jak któraś będzie miała czas ichęc to pomóżcie ![]() co sądzicie o tych fotkach??? bo my nadal fotografa nie mamy i jakoś nam nie spieszy się wcale, aż w końcu zostaniemy na lodzie ![]() http://www.relax-wesele.ovh.org/
|
#1132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też nam się do fotografa nie spieszy, szczególnie, że przez net, nie zobaczymy fotek na żywo.. ale przyszłam się tylko pochwalić, że dzisiaj 500 dni do naszego ślubu
|
|
#1133 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i te kryształki mmm![]() quote=Samoa;11980957]ta mi sie bardzo podoba [/quote]Cytat:
![]() suknia piekna,ale ciekawe jak wygląda na nie modelce? [quote=onaella;11984672 pierwsza i naważniejsza - za MIESIĄC będzie mój Tż dostalam pierwszą polską wypłatę ![]() [/quote] super a na długo przyjeżdzą Twój TŻ? nacieszysz się nimgratulejszyn wypłaty ![]() Lusmarijko fotki OK mnie się podobają z wielu różnych "pozycji" plenerowych można wybrać dla siebie coś szczególnie podobają mi się te biało czarne tylko jak się cena przedstawia?
|
||
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny jestem zła na siebie bo nastawiłam budzik na 9 a rano wyłączyłam go z myślą że poleżę 5 minut i wstaję i zasnęłam i już 10
ładna mi to samodyscyplina![]() 1200zł za welon??? za kawałek tiulu???? o losie.... ja za 1500zł mogę całą suknię sobie uszyć a w pronovias tyle welon kosztuje normalnie przeżyłam szok jak to przeczytałam.. w życiuuuuuuu bym nie dała takiej kasy za kawałek tiuli który jest tak długi i niewygodny że będę go miała tylko godzinę na mszy... już sama bym prędzej zrobiła sobie welon albo poszła do pracowni sukien ślubnych zobaczyć jakie mają tkaniny i może one mają coś z czego zrobiłyby mi śliczny welon.. na allegro welony są po 50zł hehehe a tu 1200.. no naprawdę jestem w mega szoku...---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Lusmarija obejrzałam jeden plener i jeden reportaż i stwierdzam że zdjęcia są ok i mogłabym mieć takie w swoim albumie ale wiecie co.. co innego takie zdjęcia w necie a co innego w takim pięknym ślubnym jasnym albumie oglądać na wielkich kartach.. to jest to... ![]() ja z siostrą tworzymy ten album i nie wiem czy nie przesadziłysmy z rysunkami- tż to się śmial i bardzo mu się podobało to co sama narysowałam bez zdolności artystycznych bo my wiemy "o co chodzi" przy danych zdjęciach ale nie wiem czy nie będę się wstydziła go rodzince pokazać chyba muszę zaprzestać twórczości w tym albumie bo ja nie mam ręki plastycznej zupełnie i moje cuda są tak smieszne jakby przedszkolak je malował haha aż ja sama się śmieje... najwyżej wszyscy będą się nabijać ale co tam- bardziej osobistego albumu nikt nie pokaże w rodzinie i niech się śmieją
|
#1135 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super, że robisz rysunki. Będzie bardziej osobisty. A to, że tylko wy wiecie o co chodzi jest super Ja niestety nie mam talentu do rysowania ale bardzo lubię scrapbooking i na naszą rocznicę zrobiłam tztowi album tą metodą I bardzo mu się podobał hehehe Ale jemu wszystko się podoba więc zbyt obiektywny nie jest I jak bedziemy starzy to mam nadzieję, że usiądziemy przy kominku i będziemy wspominać stare, dobre czasy i młodość
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
założę się że bardziej osobistego albumu tż od nikogo nigdy nie dostanie sesese
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys wam wklejalam taki filmik z tangiem na pierwszy taniec i tam panna mloda tez miala taki koronkowy welon. piekne sa. tylko takie mi sie podobaja no ale hiszpanska koronka troche kosztuje... ![]() ja sie urwalam z jednych zajec, bo tak mi nijak wypadaly - musialabym na nie czekac godzine, a potem po nich 1,5h na kolejne zajecia a tak to mam 3,5 godziny wolne ![]() moja swiadkowa zaoferowala, ze mi zrobi zelowe tipsy na slub fajnie - odpadnie jakas stowka z kosztorysu
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to ja się może swoim pochwale http://www.justynaortyl.com/
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mamcia nie lubi sukienek
A ma zgrabniejsze, szczuplejsze nóżki od moich ![]() I nie wiem w co sie wystroi na moje weselicho, z pewnością będzie ze mna cosik wybierała jak to zazwyczaj bywa ![]() Ja tez nie wydam na welon ponad tysiaka ojj nie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

wlasnie taki hiszpanski styl, ta koronka 

to też znowu przegięcie ale w drugą stronę... na poprawiny znow kieckę ślubną zakładać...
Ja chyba też jakaś alegię mam, bo i katar łapię i kicham, jak opętana ;/
Normalnie nikomu tego nie życzę. Na szczęście jakoś przeszło.

Dobranoc życzę