|
|
#2281 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VIII
|
|
|
|
#2282 |
|
Konto usunięte
|
Gryx - ja Ci dam, nie żadna tragedia
![]() Jasne że tragedia bo oprawki to jakieś 200-300 zł... A do tego już jestem umówiona na odlew szyny relaksacyjnej na nocy, bo się użeram od dawna z bruksizmem... Koszt - kolejne 300 zł |
|
|
|
#2283 | |
|
Raczkowanie
|
A znacie moze jakies przyspieszajace zarost?
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
Zastanawiam sie jak jest z cenami w wiekszych miastach.
|
|
#2284 |
|
Konto usunięte
|
Ani mnie nie denerwuj już!
Biedni rodzice... że takie lewe dziecko mają, co ciągle na nie kasę ładują po lekarzach... |
|
|
|
#2285 | |
|
BAN stały
|
Ha-ha-ha
Dzielimy się po połowie, jak rozumiem? ![]() Cytat:
Kumpel zapłacił ostatnio za fotochromy 2300 ![]() Podobno częste golenie pobudza ![]() Btw - golić się też nie znoszę
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
rozumiem że dlatego że czujesz się zbyt pobudzony?
|
|
|
#2287 |
|
Konto usunięte
|
Gryx - a co "znosisz"?
![]() btw. moje włoski świetnie wyczuły że mam dziś bad day i nie ma co mnie drażnić, więc jak je wysuszyłam to są jak na zawołanie proste, lśniące i w ogóle aż się zastanawiam czy nie mamy dzisiaj "Święta Pięknych Fryzur"
|
|
|
|
#2288 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Z tego co pamietam to ta przyjemnosc ok. 150zl kosztowala.
|
|
#2290 |
|
BAN stały
|
O taaak
No i wyszedłem na marudę Znoszę... weekendy, imprezy, perfumeryjne zakupy, poranną kawę, wizyty w uczelnianej palarni, spanie do 14, pustkę w domu, gdy rodzice wyjadą na parę dni, sprzątanie pokoju co trzy miesiące --- Zakorzeniłem się (
|
|
|
|
#2291 |
|
Konto usunięte
|
Gryx - ach, biedny... uważaj bo uzyskasz status męczennika
Czego Ty się teraz dziecko uczysz?? Sesja dopiero w czerwcu ![]()
|
|
|
|
#2292 | ||
|
Wiedźma
|
TEN Cedre Blanc.
Cytat:
To mi przypomina jedną z naszych sesji RPG. Kumpel został ranny, więc wołam: - Medyka, medyka! Na to mistrz gry: - Umarł. Ja dostosowując się do sytuacji: - Nekromantę, nekromantę! ![]() Cytat:
![]() To chyba jakieś samobieżne i samoczytające być musiały...
|
|
#2293 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o jezu jaka ja jestem głupia-wszystkie drzewa mi sie pomyliły ![]() co do RPG- jedną z niewielu rzeczy których załuję w życiu jest to ze nigdy nie grałam w RPG-naprawde bardzo załuję...no ale jakoś tak wyszło ze nie miałam okazji ![]() edit:- no dobra jesli CB pachnie tak jak wygląda ten obrazek przy nim to ja go chcę
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-21 o 23:08 |
|
|
|
|
#2294 | |||
|
BAN stały
|
Moglabym miec jej cialo, jej ciuchy i jej usta
![]() Cytat:
a ten cud to woda swiecenaCytat:
Cytat:
![]() ![]() To masz ten problem co moj Pan Landrynek. Tylko, ze ja nie znosze gdy mnie tym 2 dniowym zarostem po twarzy szoruje Nie badz glupia. Co tam po polowie, bierz 3/4, bielizna droga jest
|
|||
|
|
|
#2295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
mnie by wystarczyły ciuchy
|
|
|
|
#2297 |
|
BAN stały
|
A co tak wertujesz?
Ja siedzę nad koncepcją pracy magisterskiej... kochani czy ma może ktoś jakieś materiały o terroryzmie w Polsce... chodzi mi o to aby udowodnić, czy występuje czy nie...wiadomo że praktycznie nie, ale bede musiała podać jakieś przypisy itp. Porwałam się chyba z motyką na księżyc ze swoim tematem... a nie bardzo wiem o czym mogłabym pisać
|
|
|
|
#2298 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dziewczyny! mam prośbe! może ktoś kojarzy co to był za film:
-akcja toczy sie w latach 60-70 (chyba) - 2 nastolatki z porządnych rodzin -tzn jedna Z NICH chyba z mniej porządnej -1 brunetka, wlosy do ramion, druga nnie pamietam - przyjaźnią sie bardzo (nawet za bardzo) - no i rodzice chcą je rozdzielić za wszelką cenę -jedną chcą chyba wysłać do wariatkowa - na końcu one zabijają matkę którejś z nich na pikniku'' za cholere nie mogę sobie przypomnieć tytułu, a to znany film jest ![]() pomózcie plis
|
|
#2299 |
|
Rozeznanie
|
"Niebiańskie istoty"
debiut Kate Winslet zreszta kocham ten film |
|
|
|
#2300 | |
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
To nie jest cos z tych historii prawdziwych? |
|
|
|
|
#2301 |
|
Rozeznanie
|
a i nie do wariatkowa ; )
tylko rodzice Winslet sie rozwodza i ona ma wyjechac z matka no i one sobie wymyslily ze jak zginie matka tej drugiej to matka Winslet ja zaadoptuje bo one generalnie nie chca zabijac tej matki, córka ja kocha tylko nie widza innego wyjscia ; ) troche zamieszalam
|
|
|
|
#2302 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
o tak tak! własnie
dzięki! mi sie cos ubzduzyło ze w tytule sa jakieś białe kwiatki białe lilie czy cus..no ale to tak skojarzeniowo podobne-białe lilie-niebiańskie istoty ![]() Cytat:
tak,tak zgadza się, ale wydawało mi sie ze którąś chcą leczyc ![]() dzieki jeszcze raz! pozycze sobie na weekend ![]() ![]()
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, to "Niebiańskie istoty" z Kate Winslet
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2304 |
|
Konto usunięte
|
Polly - co do "białych kwiatków", to pewnie chodziło Ci o "Biały oleander" ?
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zuziu, masz temat, więc jest od czego zacząć. Teraz wyszukaj literaturę (książki, artykuły w czasopismach i necie). Jeżeli okaże się, że nie masz do tego tematu literatury, to nie brnij w to. Zwłaszcza, jeżeli jesteś na początku (a tak wnioskuję z tego co napisałaś) i możesz sobie pozwolić na zmianę tematu. Ratunkiem też może być inne ujęcie tematu. Jeżeli znajdziesz już książkę na ten temat, albo taką, która będzie w jakiś sposób zbieżna, to sprawdź bibliografię i przypisy. W ten sposób znajdziesz kolejne materiały. Warto przejrzeć Beenkę, więc wklejam link: http://mak.bn.org.pl/w10.htm Aha, no i dyskutuj ze swoim promotorem
Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-04-22 o 17:24 |
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Dziś miałam miły dzień nawet, wszyscy wkoło jacyś w dobrych humorach, ja skończyłam dziś wcześniej... jakoś leci
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2307 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wita się wieczornie spracowana Winterka Mój tysięczny post na Wizazu,pijemy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-04-22 o 20:44 |
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też jakoś leci. Ruch w interesie dziś nieduży, bo pierwszy dzień egzaminów gimnazjalnych ![]() A mąż z pracy przyniósł niusa: Jerzy Stuhr kręcił wczoraj jakieś zdjęcia do nowego swojego filmu (z analizy danych pobranych ze stron internetowych wyszło mi, że kręci teraz film "Mistyfikacja" o Witkacym) uwaga uwaga! w Tarnowskich Górach A właściwie to pociąg poruszał się na trasie Tworóg-TG, czyli po szlaku, który widzę z okna kuchni. Będę śledzić ten film uważnie, może rozpoznam jakieś znajome miejsce
|
|
#2309 |
|
Konto usunięte
|
Winterka, co taka spracowana?
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, paskudy wrocławskie, piszę tu bo dobić się do Was na gg nie ma szans !
Jak która chce coś z Asos to pisać mi na gg albo PW, bo jutro zamówienie robię ! Dziękuję za uwagę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

Zastanawiam sie jak jest z cenami w wiekszych miastach.
Kumpel zapłacił ostatnio za fotochromy 2300 

i w ogóle aż się zastanawiam czy nie mamy dzisiaj "Święta Pięknych Fryzur" 

Znoszę...