|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D
Cytat:
poszedł sobie gdzieś..
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś sekrety mnie omijają.xD
Cytat:
To prawdopodobnie będę musiała chować tatuaż.
|
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wszystko zalezy od pomysłu, czyli siły argumentów a z ta żabą, to ja myslalam, ze ona jest gdzies w środku zdjęcia
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2616 |
|
Rozeznanie
|
ja i tak nie widzę
![]() ![]() ![]() Narek powodzenia a mi się dziś śniły wyniki z matury buu
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
szukajcie a znajdziecie
![]() Narku powodzonka ![]() Ja dzis nie mam humoru
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ale i tak czeka mnie to za rok)
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
też mam nadzieję że się znajdzie.. smutno bez niego Jest opcja że gdzieś randkuje ale on jeszcze 2 lat nie ma
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
dawno znikł?
|
#2622 |
|
Zadomowienie
|
*piękna- bardzo mi przykro, że zniknął piesek
. Znajdzie się Ja tam tej żaby nie widzę Edytowane przez trinee Czas edycji: 2009-04-22 o 11:53 |
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
"teściowa" mnie wkurza
mial byc TZ jutro u mnie, ale wymyslila jakies rzeczy typu malowanie okien itp i raczej bedzie w piatek wieczorem. Dodam ze wiedziala ze ma byc w czwartek to mogla wczesniej powiedziec o tym malowaniu ![]() a ja tak zylam jutrzejszym dniem ![]() zreszta cały weekend mam przerąbany bo musze tam jechac i spac a oni maja zupelnie inne podejscie do wszystkich spraw jak ja i jak na zlosc wtedy jest wystawa ptakow egzotycznych u mnie a ja nie pojde
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Cię rozumiem, mój R. pojechał w poniedziałek rano do Warszawy, a ja już się nie mogę doczekać, aż wróci i się spotkamy dziś wieczorem ![]() A poza tym - to musi być przykre, kiedy nie możemy dojść do porozumienia z rodziną naszych TŻ Z doświadczenia właściwie nie wiem, jak to jest, ale mogę sobie wyobrazić ![]() PS. Przynajmniej w weekend będziesz mogła pospać sobie z TŻ My bardzo rzadko mamy po temu okazję, właściwie tylko podczas wspólnych wyjazdów, albo kiedy rodzice gdzieś wyjadą.
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie nie bede mogła
bo jego rodzina ma zupełnie inne przekonania nie wolno nam spac razem ani sie przytulac na kanapie a nawet nie mozemy byc sami w pokoju ![]() w weekend bede spala w jedym łozku z jego kuzynką (nie przepadamy za soba) w ogole to jest to zwiazek na odleglosc 120km, wiec tylko weekendy zostają. U mnie w domu bezproblemowo spimy razem i w ogole
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
W niedzięlę po południu.. i co noc mi się sni że wraca.. ehh
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
życzę zeby szybko wrócil
|
#2628 | |||
|
Zakorzenienie
|
*piękna, szukałaś go w okolicy? Może popytaj sąsiadów...
Wiem co przeżywasz, w grudniu zaginął mój kot, z tym, że on stary był(nie mniej niż 15 lat) i po prostu to był jego czas. Trzymam kciuki, żeby piesek się znalazł ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pamiętam jak w pierwszej klasie nauczyciele mówili nam, że czeka nas egzamin gimnazjalny, a ja myślałam sobie "Jeszcze trzy lata, mam czas
|
|
#2629 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż za poglądy! ![]() Mnie osobiście denerwują tacy "obrońcy moralności", każdy powinien być strażnikiem własnego sumienia A zabranianie przebywania razem w jednym pokoju dorosłej pary wydaje mi się wręcz śmieszne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Narku, powodzenia jutro i pojutrze!
Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2009-04-22 o 12:34 |
||||
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
tak
dodam tylko ze musze tam jechac bo jest impreza 55lecie ślubu dziakow TZ w sobote do polncy i musze tam nocowac a ze bedzie tam duzo osob nocowac to musze spac z obca kobieta w jednym łozku - osobiscie tego nie widze ale cóz![]() a teraz najlepsze w niedziele rano obowiazkowo kosciol czy ktos chce czy nie trzeba isc w sobote tez musowo idziemy.Tylko jeden raz do tej pory tam nowocowalam to dosłownie bylo sprawdzane czy w nocy spimy w osobnych pokojach ![]() nie lubie tam jezdzic z wielu poworów m.in takich przekonan, zmuszania do kosciola, dyktatury, nie szanowania zwierzat, wciskania we mnie jedzenia bo ogolnie kuchnia inna niz lubie (miesna, tłusta) wiec ja nie mam co tam jesc. Zdarza sie ze zostaje na chlebie z margaryną ![]() pocieszam sie ze do konca roku juz tam nie jade, na impreze zaciskam zęby i modle sie zeby minela szybko ![]() z chęcia, ale nie mamy kasy gadamy o tym, ale niestety to kosztuje. Mowie o slubie bez wesela oczywiscie ![]() Cytat:
dlatego on przyjezdza do mnie spac a do niego jezdze od swieta tylko
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za koszmar jakiś!! Ale jacy to są egoiści. Kurczę, a może tłuste mięso Ci szkodzi? To juz nie chodzi o to czy coś lubisz czy nie. Ale czy im do głowy nie wpadnie, że niektóre rzeczy po prostu mogą Ci szkodzić??Nie do wiary... No i ten kościół... A gdybyś była nie wierząca??? Cos okropnego. Bidulka...
Moja biżuteria z sutaszu i nie tylko, zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774 Edytowane przez Benek23 Czas edycji: 2009-04-22 o 12:52 |
|
|
|
|
#2632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na pewno przeżyjesz ( ), więc spokojnie PS. Weź ze sobą coś do tego chleba z margaryną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że żadna Zapuszczalska nie jest "nawiedzona" i nie nazwie mnie zaraz hipokrytką, co to do kościoła biega, a z TŻ bez ślubu bliskich kontaktów nie unika ![]() BTW, to dziwne - u Twojego TŻ jego rodzice nie pozwalają Wam razem spać, a jak on śpi u Ciebie to jest dobrze? Ciekawe ![]()
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Benku to nie jest kwestia czy mi szkodzi to mieso czy ja, ja po prostu nie lubie...
ja np uwiebliam gotowane warzywa a tam nie ma czegos takiego ![]() przyklad obiadu: ziemniaki, sos, mieso,gołąbki, surówka - NIC z tych rzeczy nie jem u siebie bo nie lubie. WIem wiem ze mam gust wysublimowany, dlatego nie oczekuje zeby mi specjlanie ktos gotował. Koncze obiad 1 suchym ziemniakiem.... kolacja czy sianiadnie: chleb, margaryna, gotowana kiełbasa, kaszanka, cos dziwnego z galaretka (nie galat) jakas kiełbasa ze słoika, jaja z majozenem, CZASAMI POMIDOR : koncze na chlebie z margaryna a a jak jest pomidor to go łapie bo kaszanki itp nie jem. Chyba ze pomidor jest z cebula to tez nie jem....ja naparwde nie jem takich popularnych rzeczy np lubie makaron z warzywami, brokuły, bruskelki, szpinak, sery a w domu TZ to mam nijako weekend głodówkowy, jednak to jestem w stanie przezyc, ale zmuszanie do kosciola czy taki nazdór ze nie mozemy pobyc sami juz nieEDIT: pani-jesien ja musze klamac ze u mnie spimy osobno i co niedziele idziemy do kosciola ![]() wesela nie chcemy, bo nie lubimy, tylko kolacja bedzie w małym gronie. teraz TZ szuka pracy u mnie, zeby wiecie co ![]() EDIT2: narek jakbym byla niewierząca to podejrzewam ze nie bylabym tam mile widziana, tak samo jakbym miala nieslubne dziecko
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2009-04-22 o 13:09 |
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
motylku, to weź ze sobą makaron, weź warzywa i buntowniczo wszamaj, kiedy inni będą zajadać się tłustym mięsem
![]() Mówisz, że kłamiecie w sprawie spania i kościoła? Oj, nieładnie A rodzice TŻ pewnie tylko udają, że wierzą?
Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2009-04-22 o 13:12 |
|
|
|
#2635 |
|
Rozeznanie
|
Oops internetu nie mam, chciałam wpaść podziękować za miłe słowa dotyczące moich kłaków... patrzę a tu tyyyle stron nowych zapisane, macie tempo dziewczyny
W każdym razie dzięki Wam póki co nie tnę, same końcóweczki tylko pójdę ciachnąć
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
to dopiero bylaby obraza
niech to szybko zleci i bedzie niedziela popołudnie co wrócę do domu ![]() jeszcze sie dowiedzialam ze w sobote mamy wyjechac o 9 rano ode mnie impreza zaczyna sie na 16 a jedzie sie samochodem max2h.Nic mnie to nie obchodzi, ja nie pojade tak wczesnie, musialabym wstac po 6 zeby z wlosami sie wyrobic ![]() jak będziemy tam o 14 to wystarczy ![]() coraz bardziej napieta sytuacja przez tą impreze, wiec modle sie zeby to miec juz za sobą ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- nie, oni naprawde wierza w to ze nie spimy razem, zadnego seksu przed slubem itp. Tam jest zuplenie inny swiat niz u mnie i inaczej sie zyje ![]() są swięcie przekonani (szczegolnie mama) ze jestem dziewica i nos poślubna bedzie ta pierwsza a u mnie co niedziele chodze z TZ do kosciola ![]() nawet kazala mi porównac kazanie w kosciele u mnie i u nich
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
jest to mozliwe
dlatego tam nie bedziemy mieszkac za chiny ludowe ![]()
|
#2640 | |||
|
Zadomowienie
|
ojej
a szukacie go jakoś?Cytat:
. Szukaj pracy co by tatuażem świecić Cytat:
. Staroświeckich, przystażałych poglądów, zmuszania do jedzenia niedobrych posiłków (zresztą zawsze takich samych), zmuszania do wiary w jakikolwiek sposób, bawienia się w strażnika moralności, narzucania swoich zasad. A naj bardziej mnie wkurzają ludzie którzy co niedziele drepczą do kościoła, a pies o chlebie na łańcuchu i wychudły kot za oknem.Znam dobrze takich ludzi.... ![]() Nie wiedziałam, że wielbicielką ptaszków jesteś ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że szybko i bezboleśnie minie Ci ta imprezka.
Wiele dziewczyn krępuje pojawiać się na ulicy z nie umalowaną twarzą. Za to z krzywymi nogami chodzą jak gdyby nigdy nic. Edytowane przez doruś Czas edycji: 2009-04-22 o 13:37 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

Panią i ślicznego psiaka w avatarku
Dobranoc wszystkim Zapuszczalskim 
To prawdopodobnie będę musiała chować tatuaż.

też mam nadzieję że się znajdzie.. smutno bez niego 

mial byc TZ jutro u mnie, ale wymyslila jakies rzeczy typu malowanie okien itp i raczej bedzie w piatek wieczorem. Dodam ze wiedziala ze ma byc w czwartek to mogla wczesniej powiedziec o tym malowaniu 
My bardzo rzadko mamy po temu okazję, właściwie tylko podczas wspólnych wyjazdów, albo kiedy rodzice gdzieś wyjadą.

w sobote do polncy i musze tam nocowac
No cóż - zawsze można sobie wcześniej czerwoną farbę przygotować