|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
tak w ramach jutrzejszych testów na myśl przyszły mi opisy :
- nie wiem po co nam te testy. i tak nie będziemy mądrzejsi od google. ![]() - masakra. :/ testen machen. - zaniżam średnią klasową. egzamin. xo. teraz jeden cytat, gdyż brak weny ;( : "A ten kot, zawsze był do nogi tej kozetki przyczepiony ? Przecież jak tam coś zobaczy, szarpnie, ty wstaniesz, gdzie potem siądziesz ? Ja nie wiem, nie wiem. Antoniusz, powiem Ci, też zbytnio nie jest zadowolony... tylko kolanami świecisz ;o ... No za sucho ma ta palma... no."
|
#3872 |
|
Raczkowanie
|
ja tu tylko na chwilkę. ; )
nasz płomień już dawno zgasł.
dla Ciebie jestem w stanie rzucić każdego ! o sobie nie wiemy nic. zimne dialogi. jestem kobietą .. zmienność mam we krwi. może to nie istotne. ale zawsze będę Cię kochać. jestem Twoim symbolem przeszłości . kim więc dla mnie jesteś , że Cię tak bardzo potrzebuje ? wiem , że dla mnie jesteś w stanie rzucić każdą ! ; ) przepraszam za to że Cię pokochałam. obiecuję , że to się więcej nie powtórzy. ach tak, tak. to wszystko moja wina. rozumiem . taa . wciąż się uczę , wyrażać TO uczucie. ;* ' co było nie wróci ' zapamiętaj to koleś. bo ja zbyt szybko się nudzę .. kocham. i co z tego ? -,- z Tobą będzie mi dużo lżej. bo z Tobą , nawet ciemność nie jest taka ciemna ^^ . i już mnie nie ma. ;d POWODZENIA WSZYYSTKIM 3klasistkom ! ;*
wolę się czasem zastanawiać .. D. Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2009-04-21 o 22:34 |
|
|
|
#3873 |
|
Zadomowienie
|
rozpal uczuć pożar.
to żar, świecącego słońca. pomimo Twego 'NIE'. Chce Cię mieć sam na sam, nie potrzebny mi tłum. oprócz błękitnego nieba .. nic mi dzisiaj nie potrzeba ![]() Me uczucia w tym momencie to ciekawe zagadnienie. leżeć i rozmawiać aż nastanie blady świt. Historia pierwsza, sam oceń czy wesoła. dom, szkoła, szkoła dom i znowu szkoła. to już pozostanie moją inspiracją. Każdy problem ma rozwiązanie - jeśli nie ma, to nie ma problemu. I be your friend I could be your homie. Będę twoją przyjaciółką,mogę być twoim kochaniem. i nie wiedziała jak mu odmówic. "nie, to nie dlatego, że byłeś brzydki. po prostu, miałam dość facetów w wydaniu męskiej dziwki. " teraz ja zamieniam role. bez ciebie więcej tlenu mam w pokoju. Do świadomości docierają fakty w postaci tysiąca myśli. rzeczywistość to mój teatr. nieistotne. Twoja obojętność, jest kompletnie nieludzka. postanowione. Idąc za tropem przemyśleń. tyle obłędnych emocji w nas. te chwile plus VAT . ![]() bez oporów. na przekór całemu światu. |
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam tu zrobie małego offtopa, już przepraszam, ale tu specjalistki od gg siedzą przecież.
![]() Chciałam się Was zapytać, czy istnieje możliwość zablokowania opisów w tym nowym gg, tak, że ktoś go nie widzi? Przy pewnej osobie wyświetla mi się czerwone słoneczko z ,,i" opisowym,ale bez opisu widocznego, robi się dostepna, dalej pozostaje ikonka opisu,ale opisu nie ma. Wiem że po zrobieniu spacji w opisie jest taki efekt ,ale tu jest tylko nazwa kontaktu i nic poniżej. Własnie tak jakby ta osoba blokowała ( ) opis? W starym tak nie było... w tym to nie wiem;/ pierwszy raz sie spotykam z tym. _________________________ ____________________ Chyba że obudzi mnie strach ,że śmierć to nie kolorowy jarmark.
|
|
#3875 |
|
Raczkowanie
|
z racji tego , iż jestem zestresowaną trzecioklasistką bardzo dziękuje i również życze powodzenia ( ; .
Dziewczyny na wizazu takie piękne opisy dodajecie , że według mnie z humanem , to żadnego problemu nie będzie ;* ! trzymać się ! To jest miejscem gdzieś w świecie . Może jest całkiem , jak twój świat . Może całkiem inne . Ale jeśli przyjrzysz się dokładniej ,możesz dostrzec kogoś takiego , jak ty .. Kogoś poszukującego swojej drogi .. Kogoś poszukującego swojego miejsca .. Kogoś poszukującego samego siebie . Czasami łatwo jest czuć ,jakby się było jedynymi na świecie którzy walczą ,tórzy są przygnębieni , niezadowoleni ,albo ledwo dają sobie radę . Ale to złudne uczucie . I jeśli wytrzymasz , znajdziesz odwagę ,żeby stawiać temu czoło przez następny dzień , ktoś albo coś cię odnajdzie i sprawi , że wszystko będzie dobrze . Bo wszyscy potrzebujemy czasami małej pomocy .. Kogoś, kto pomoże nam usłyszeć muzykę na świecie , kto przypomni nam , że nie zawsze musi tak być . Ten ktoś tam jest . I ten ktoś cię odnajdzie . wszystko co mamy , to ta chwila . Zastanawiałeś się kiedyś w jakim czasie, twoje życie może ulec zmianie? Są chwile w życiu, kiedy znajdujemy się na rozdrożach. Przestraszeni, zmieszani, Bez żadnej mapy. Decyzje, jakie podejmujemy w tych chwilach, Mogą wpłynąć na całe nasze życie. Oczywiście, kiedy stajemy naprzeciw nieznanemu... Większość z nas woli odwrócić się i cofnąć. Ale czasami,ludzie dążą do czegoś lepszego... ...czegoś, co znajduje się poza bólem samotności... ...i poza męstwem i odwagą, żeby kogoś do siebie dopuścić... Czegoś poza ciszą trwania w marzeniu. Bo tylko wtedy, gdy zostaniesz poddany próbie Odkryjesz kim naprawdę jesteś. I tylko wtedy, gdy zostaniesz poddany próbie, odkryjesz kim możesz być. Osoba, którą chcesz być istnieje, Gdzieś po drugiej stronie ciężkiej pracy,wiary i zaufania... ...i poza bólem serca i strachem przed tym, co przynoszą kłamstwa _ testy gim : dwie godziny decydują o trzech latach . Testy , human .
|
|
#3876 |
|
Raczkowanie
|
Simply said... I love you...
I'll be CALLING YOU again to tell you I love you Who says that flowers are only for girlfriend? Yesterday I leave love notes around the house. I have a letter in a bottle! Champagne, roses, games and sex. Talk to me sweetly and using your bedroom voice,please! He's like my Gucci shoes. |
|
|
|
#3877 |
|
Raczkowanie
|
nydee- a cóż taakiego myślisz o mnie i moich opisach?
;**TiScatteroUnaFoto- a ja bardzo lubię być okradana przez ciebie^^ wspaniałości me ;** NieZTejBajki- dziękuję, cherry lady, cieszę się, ze mogę się przydać ;** _ hello, i'm your martyr, will you be my gangster? zimno, strasznie mi zimno. mój, nie jesteś mój. fall into my eyes fall into my lies and i don't look like they do! and i don't love like they do! but i don't hate like they do! am i ever in your mind? Zobacz, okna powiększają słońce, gorące powietrze przypieka ci oczy jakbym mogła nie być zachwycona spędzając tutaj wieczność? oh you speak to in in riddles but your words keep me alive moje ciało nie chce powietrza, ono potrzebuje twoich oddechów do życia spacerujące sny jeżeli masz coś przeciwko mnie, napisz zażalenie na kartce, wsadź do koperty i wyślij do Pana Boga. mów co chcesz, ale mi nie brakuje żadnej klepki! może jedna czy druga jest obluzowana, ale wciąż tkwią na tym samym miejscu! chodź, popływajmy po oceanie czasu zuuup-gzuuup zuuup-gzuuup odkurzam swoje myśli mogę wierzyć w to, co mi się żywnie podoba widzisz, boję się na ciebie patrzeć. ale w żaden sposób nie potrafię na ciebie nie patrzeć. oczy wciąż miała pełne łez, więc jej tęczówki tez zdawały się drżeć, jak kamienie na dnie strumienia, kiedy się patrzy na nie przez wodę you better crawl on your knees the next time you say that you love me tell me over and over and over and over again it never was the time for us zobacz, jaki jesteś wściekły, gdy patrzysz na mój złośliwy uśmiech drżysz mi we wspomnieniach w sercu jeszcze mi drżysz hold your hands into the sky podpalasz mi włosy żarem w swoich słowach spadanie z wysokości, na którą mnie wzniosłeś, prawdopodobnie skończy się tragicznie
|
#3878 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
świetne opisy.! pokradłam wszystkie Cytat:
ja czytam i spróbuję pomóc...Kochu . Kochuu .! ![]() nielegalne jest Kochać tak jak ja . ! Cię kocham. Ciebie. Jak nikogo i nikt inny. uwielbiam go kochać <3 dzień dobry, kocham Cię.! hm... nie wiem czy o to chodziło ![]() Ktoś mi wczoraj obiecał miłość od trzynastego wejrzenia. I dzięki Tobie miałam 86 mokrych rzęs ze śmiechu. Bo ja kocham Jego numer telefonu na moim wyświetlaczu. To taki piękny numer. <3 Los może mieć coś wspólnego z moją mała historią. Trzeba niekiedy sięgnąć dna przepaści, by ujrzeć wreszcie promyk nadziei przecinający czerń nieba. To mój punkt oparcia, kiedy rzeczy biorą zły obrót. To mój kieszonkowy absolut... i powodzenia wszystkim 3-klasistkom trzymam kciuki
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
weź mnie za rękę. nie myślmy o jutrze. weźmy winę pół na pół i zacznijmy delikatniej żyć. zaśnij w moich ramionach, nadzieja dłużej trwa. po tamtej stronie marzeń. jestem zwierzę, nic nie czuję - włóczę się i konsumuję. zakochana razy cztery. pragnę cię stale, lecz nie tak bardzo. marzę o tobie, lecz nie tak bardzo. |
|
|
|
#3880 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki potrzebuję opisów o tym że dużo osób mnie nie lubi chociaż tak naprawdę mnie nie znają...i do kogoś kto robi sobie żarty moim kosztem...ehh ostatnio naprawdę ciężko mi zgadnąć o co chodzi tym ludziom...
Nie po to dałam Ci swój świat,byś otruł go... Hej!Czy Ty wiesz że ja się w Tobie kocham?? Miłość Zdziwienie i radość ze spotkania bytu bez którego już być nie potrafisz. Promień obecności ogrzany w sadzie słońca, który jeśli zatrzymasz pot i łzy będzie ci ocierał, zapełniał twoje myśli i bezsenne noce. Dar i podarunek, które bez siebie istnieć nie umieją. Nie zna niewoli, ani przymuszenia. Zawsze pozwala odejść, ale nie opuszcza. Pozostaje przy tobie - myśleniem myślenia. Kawałkiem chleba albo kroplą wody, troską o chwilę ciszy i radość spełniania. Nie zazdrości, gdy inni biją ci pokłony. Cieszy się szczęściem twoim i wspiera ramieniem.-można użyć jakiś wersów na opis... I TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE TRZECIOGIMNAZJALISTKI !!!
|
#3881 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
1. Ta pewność całkiem Cię zgubi, jestem całkiem inna 2. zapomnieć. o kilku ludziach. o tym co się wydarzyło. 3. walczę z nimi.fałsz niszczę... 4. na takie podejście brak mi słów! 5. kto się śmieje ten się śmieje ostatni i chuj! 6. ja zmieniam się tylko wtedy kiedy tylko zechcę! 7. Jedyną moją cechą przewidywalną jest brak przewidywalności. 8. chciałabyś być mną ale nigdy nie będziesz 9. niespełnione marzenia, dobrze znany mi temat. 10. Ci co zasłużyli, zawsze bedą w mej pamięci;* 11... Prawdziwych P R Z Y J A C I Ó Ł na palcach ręki zliczę. 12. ..pamiętaj tylko dobre chwile, złymi się nie przejmuj ^^ __________ <3
Edytowane przez unloved Czas edycji: 2009-04-22 o 16:27 |
||
|
|
|
#3882 |
|
Przyczajenie
|
[quote=Bezwstydnica;119873 48]Dziewczynki potrzebuję opisów o tym że dużo osób mnie nie lubi chociaż tak naprawdę mnie nie znają...i do kogoś kto robi sobie żarty moim kosztem...ehh ostatnio naprawdę ciężko mi zgadnąć o co chodzi tym ludziom...
Moze ja sprobuje pomoc!!! 1. ChCeSz MniE zMiEniĆ? OjJ niE uDa Ci SiĘ DLa NiKoGo SiĘ niE zMiEniĘ PrZeSzKaDzA Ci To? Aaa To PeCh :P Mi Z tYm DoBrZe ... 2. Jeśli mnie nie znasz - nie próbuj oceniać, Przez twoje ploty nie będę się zmieniać, Więc zastanów się, zanim puścisz kolejną z plot Czy da ci to jakiś wzlot? A może dowartościuje? Jak tak - to naprawdę ci gratuluję, Że nie masz wyrzutów sumienia, Z próby niszczenia cudzego imienia. Fakt - pokazuje to twoje prawdziwe oblicze, A iloraz twej inteligencji na palcach jednej ręki wylicze 3. do moich wrogów; Ranię Jak Ostre Szkło By Póżniej Błyszczeć Twoim Bólem Jak Brylant 4. Mówisz: szm.ato. Udowodnij. Mówisz: dziw.ko. Widziałeś żebym kiedyś komuś dała ?! Mówisz: jesteś słodka. Zrobię okropną minę i zapytam się.. a teraz ? Mówisz: idiotka. Zapytam dlaczego ? .. Mówisz: wieśniara. Co masz na myśli. ? Mówisz: udajesz kogoś kim nie jesteś. Skąd możesz to wiedzieć skoro mnie nie znasz.. może chociaz troszke Ci pomogłam.?! a teraqz troszke opisów ode mnie · Chce żeby wiara i emocje brały górę
|
|
|
|
#3883 |
|
Zadomowienie
|
pamięta ktoś mnie
![]() '. Nie liczę, że zobaczę znów w Twoich oczach dla mnie blask.
Nie wierzę, że ustąpisz mi i że pierwszy staniesz w drzwiach. Zacieram ślady po to, by już nie wracać do tych dni Kiedy tylko ja i ty .. Więcej nikt .. .' Bo Sa Tacy Ludzie.. z Którymi Czas Płynie Całkiem Inaczej <3 Być może gwiazdy to małe papierowe strzępki wycięte przez jakieś gigantyczne nożyczki... Życie jest zmianą. Jeśli przestaniesz się zmieniać, przestaniesz żyć." ). Miliardy myśli na sekundę, miliony snów na minutę, tysiące marzeń na godzinę .' na haju własnej wyobraźni. cały mój świat. pieprzę, nie nadążam, wysiadam. koktajlowa - nie pisz pokemonem ;\ wrh ! wie ze chciałam pomoc, wzięłaś opis z neta , luuz! ale mogłaś chociaż przepisać to normalnie ..
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-04-22 o 11:51 |
|
|
|
#3884 |
|
Raczkowanie
|
bananowalska <3 - Ciebie nie idzie nie pamiętać!
;* w tańczących wokół ciemnych lustrach dni
rozbłyska twój złoty śmiech .. daruj sobie te tanie zagrywki. twój każdy ruch, znam już na pamięć. i podobno to ja miałam błagać Cię na kolanach żebyś wrócił. widocznie role zostały rozdane inaczej .. już mi nie zależy tak jak wcześniej. dla mnie równie dobrze możesz nie istnieć. myślami znów, nie ma Cię tu .. jesteś daleko przy niej. miałeś tyle czasu żeby do mnie wrócić. nie szukałam tego ' lepszego ' dając Ci tym samym szanse . wszystkich innych trzymałam na dystansie . widocznie nie dostrzegłeś tego w tamtej chwili. teraz to panu już podziękujemy .. neeext ! a gdy w końcu przyjdziesz, opowiem Ci jak bardzo bolała Twoje nieobecność . i nikt nie dowie się o jej łzach, kiedy odszedł . w pułapce czasu. ona i on.
wolę się czasem zastanawiać .. D. Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2009-04-22 o 12:05 |
|
|
|
#3885 |
|
Rozeznanie
|
1. zbyt dużo ludzi jest którzy w dupie mają to czy pnąc się w górę, czy spać ..
2. tak trudno zauwazyc gdzie.. konczy sie zycie a zaczyna sie sen? 3. Dzięki tobie płacz stał się moją tradycją . 4. To że zamkniesz oczy nie znaczy , że coś zniknie .. 5. Ty lepiej nie licz na mnie mała,prócz miłości nie ma we mnie nic . . 6.I choć nie znam jeszcze siebie,Ty wiesz co kryje się w moich snach... 7. Każdy sen niech się stanie dla nas tym lekarzem,który leczy chore dni.. Totalny brak weny Za to okradam te co zawsze
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-04-22 o 12:17 |
|
|
|
#3886 |
|
Raczkowanie
|
alexandretta kastelle lover2friends dDoll nydee kee TiS 3martyna3 caroline060 diva069 truskawkowa1993 chocapic bananowalaska
<3 najgenialniejsze tu dziewczynki. <3333 rrr ubóstwiaaaaam ! ;** regularnie okradam wasze dzieła, przyznaje się. KSIĘŻNICZKI MOJE ! : * _______ schowaj głeboko klucz, jeszcze chwilę zostań z nami zostańmy sami jeden dzień, bo ja chcę z Tobą dłużej zostać ! o północy spojrzymy za siebie zachowaj twarz nim na zawsze zamkniesz usta Edytowane przez uwierzwsiebie Czas edycji: 2009-04-22 o 12:30 |
|
|
|
#3887 |
|
Zadomowienie
|
Żeby z czymś skończyć to najpierw trzeba wiedzieć po co. A ja nie wiem. Ale on, z tym swoim uśmieszkiem, który ani na chwilę się nie zmieniał, jakoś tak mnie nakłonił, żeby to dalej ciągnąć. Musiałam dotykać też innych rzeczy. Aż do momentu, kiedy już autentycznie nie byłam w stanie ruszyć się z miejsca, rzuciłam sie na podłogę i zaczęłam ryczeć. Leżałam w łóżku i myślałam sobie:'' To był twój pierwszy chłopak. W ziemi.'' Nawet nie potrafiłam się rozpłakać. Nie byłam już zdolna nawet do najzwyklejszych uczuć. Nigdy nie wpadłam na to, że właściwie nienawidzę samej siebie. Jestem niesamowicie dobra jeśli idzie o problemy innych. Tylko z własnymi nie umiem sobie poradzić.
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
świetne opisy.. naprawde..!
![]() słuchajcie... w mojej klasie jest chłopak w ktorym kiedys sie kochałam on we mnie chyba tez.... teraz uwaza mnie za swoja siostre czyli przyjaciolke ![]() szczerze powiem ze on mi sie strasznie podoba.... albo nie podoba a strasznie pociąga.. chcialabym opis zeby zwrocic na niego swoja uwage nie jako ta siostra a dziewczyna..
|
#3889 |
|
Przyczajenie
|
Witam
. Jestem tu nowa, ale dość często do was zaglądałam i dziewczynki me najukochańsze jesteście CU-DO-WNE ! ____________________ Nie masz racji. Wieczorem robi sie pusto i cicho i samotnie. - a oczy, oczy jakie ma ? - oh! są mroczne.. to one mnie do niego ciągną Kiedy życie daje ci cytrynę spytaj: oO' dzięki a masz może więcej? Iść, ciągle iśc w stronę słońca... Przecież w marzeniach miało być lepiej [!] -Po co Ci ten liść? -Jest dla mnie ważny -Jak to? -Pamiętasz ten pierwszy spacer..? On upadł pomiędzy nas. Rozpieszczam się ;] |
|
|
|
#3890 |
|
Rozeznanie
|
Na zardzewiałe uczucie nie pomoże nawet coca-cola.
Rysowałam na piasku dziecinne serca. pisałam "kocham" czekając na miłość. Może moje oczy miały błysk podobny do jej uśmiechu? Nie bawię się tak. teraz już na wieczność. serce posklejam. uśmiech dorysuję. przeżyję. Mogę przejść więcej niż moje buty. Taa, mam 6 lat, jestem blondynką i tańczę w balecie.. Nieźle mi idzie, co? Wiem . Ja też . <3 aby nie zapomnieć. - kochasz mnie? - nigdy nie pokocham Cię tak jak Ty kochasz mnie.
|
|
#3891 |
|
Rozeznanie
|
chocapic, Czarnula4, kee, dontlookdown - najlepsze!
Jak gruszki na wierzbie. on we mnie wierzył. tak jak nie powinno być. ubrana w ciemną sukienkę z ciemno pomalowanymi rzęsami. nie patrz tak. nie dla ciebie. uśmiechnę się do Ciebie, jeśli mnie o to poprosisz ![]() Często patrzyli w chmury. Bieg obłoków uczył ich, że ucieka szczęście. przewidzenia. abstrakcje. zdenerwowanie. ...bo rzęsami zakryte.` nieistotne. ale zapytaj. chce wiedzieć, że cię interesuje. więdnie bez, cichnie ptak. patrzeć, słuchać, czuć. dziwić się. on ją wybrał. dawno temu wymyślił ją sobie. zabierz mnie na spacer, obiad, potem trudny film... niezapominajki na łące. nawet one mi coś sugerują. i nie wiem już kiedy kłamiesz, a kiedy mówisz prawdę. i nie wiem, które obietnice spełnisz, a które mówisz dla świętego spokoju. - boisz się? - nie. choćbyś mnie zabił, ja Ci ufać będę. zastanawiam się dokąd to prowadzi. i nie wiem dlaczego prowadzi do nikąd. - ...i wtedy książe przestał się do niej odzywać. - ojej! i co było później? - nic, księżniczka wróciła do swojej wierzy i czekała na następnego. - i nie tęskniła? - oczywiście, że nie. przynajmniej tak sobie wmawiała. i nie umie się oszukiwać. a kiedyś umiała. |
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
on jest warty więcej niż to wszystko wzięte w kupe.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
unloved mała prośba: pisz opisy jeden pod drugim, to będzie się je łatwiej czytać
![]() koktajlowa nie wiem, czy nie zauważyłaś, ale tutaj nie piszemy PoK3mOn4m! ![]() I tylko spójrz co robimy dla miłości ![]() Nic prócz czerwonych szpilek ![]() Coś, czego nawet nie potrafisz sobie wyobrazić ![]() I jego cudowny zarost kiedy spotykamy się wieczorem ![]() Oh wiem, że jestem najcudowniejszym darem jaki dostałeś od losu ![]() Wiem, że chcesz, aby wszelka przestrzeń między nami zniknęła
|
|
|
|
#3894 |
|
Raczkowanie
|
pamiętamy.
![]() anioł smierci przyjdzie po mnie i zabierze do krainy tysiąca róż
|
|
#3895 |
|
Zadomowienie
|
Twoje manipulacje mogą działac na wybrzeżu, ale tu jesteś nikim.
'nie pytaj co robię, daj mi trochę wolności bo każdy z nas dąży do zwykłej samodzielności...' musisz mnie kochać, bo inaczej nas nie widzę. nie żyj marzeniami. bo jeszcze w nie uwierzysz. hipnotyzujące piękno. to w zasadzie przerażające, jak łatwo jest byc niewidzialnym. Ta sama paczka co zwykle tyle, że przesiąknięta kłótniami, gniewem i zranionymi uczuciami. dostrzegam przebłyski słońca w ogromnej burzowej chmurze. Never judge a book by it’s cover . Nigdy nie oceniaj książki po okładce. cry baby cry cause time`s passing by. płacz kochanie płacz powoduje mijanie czasu. To kwestia obierania celów i ich osiągania |
|
|
|
#3896 |
|
Zadomowienie
|
papergirl, Czarnula4, peculiarity- znakomite!
![]() Paajkaa- te opisy z wczoraj.. jesteś doskonała! świetna, bezbłędna! miłość odciska ślady na chodniku rozfedrowanym przez górników miało być miło i pięknie, a zaraz serce mi pęknie ♥coraz nam słodziej♥ nikt nie będzie wiedział, kim jestem, tylko suknia mnie zdradzi szelestem nawet nie drgnąłeś na mój widok masz takie intrygujące usta <3 Choć był tak wzburzony nie było go stać nawet na wybuch złości, z którym dotąd nie miał najmniejszego problemu. Melisa się sprawdziła- pomyślała ;d twój nieruchomy wzrok zawsze boleśnie wbijał się w moją twarz -Jesteśmy przecież parą.. -Byliśmy- poprawił ją z wyraźną niechęcią.
|
#3897 |
|
Raczkowanie
|
miłość to takie coś czego nie ma.
to takie coś co sprawia, że nie ma litości. to tak jakby budować dom i palić wszystko wokół. miłość to jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach. miłość jest wtedy, kiedy do czterdziestoletniej kobiety wciąż mówisz moja maleńka i kiedy patrzysz jak ona je, a sam nie możesz nic przełknąći i wtedy kiedy nie zaśniesz zanim nie dotkniesz jej brzucha. miłość jest wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty marzysz o tym, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-22 o 14:54 |
|
|
|
#3898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
patrz w gwiazdy i śnij.' .. jestem kobietą, która przeżyła pewne sytuacje, by stać się tym kim jestem dziś.' co za absurd,żeby o życiu decydować za młodu kiedy jest się kretynem.' czytaj mnie ukradkiem.' poprzez milczenie mów mi jak mnie kochasz.' czuję się mniej więcej tak, jak ktoś, kto bujał w obłokach i nagle spadł .'
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Pójdziemy z torbami wypchanymi snami.
Kochaj mnie brutto, nie netto i zapomnij , że jesteś gdy mówisz, że kochasz. balkon świata bo ja się idzie ulicą to wszystkie myśli przychodzą tak łatwo... znalazło w tłumie twe wargi przywarło upadło, znieruchomiało, zamarło a Ty, z wierzchu polukrowany, w środku gorzki Obojętna i Martwa. defetystka, choleryczka, sangwiniczka dla nas coś zawsze wisi w powietrzu raczej siedzimy na dachach, bawimy się powietrzem kawa i Ty zamiast budzika
|
#3900 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ojej i ja tutaj dziekuję kochana Cytat:
są bosskie :Cytat:
i kradnę bezczelnie ![]() i coś ode mnie: Gdybym krzyczała, że spada na ciebie meteor, czy byś raczył mnie wysłuchać?
Jesteś taki piękny gdy śmiejesz się do siebie… Moja dusza jest z papieru. Pewna niepewność. Przeplatanka czułości i pożądania. Działasz na mnie jak czarna kawa o poranku. Na skraju wariacji. Do miłości trzeba dorosnąć. Co najmniej 160 cm. Piękne jest niebo gdy odbija się w JEGO oczach… Kiedy miłość zdenerwujesz, wtedy każdy grzech jest ciężkim…
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

) opis? 

świetne opisy.! pokradłam wszystkie
i spróbuję pomóc...

Za to okradam te co zawsze