![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: test gimnazjalny
u mnie przed egzaminem babka mówiła, że nie można wychodzić, chyba że do wc to wtedy jedna osoba z komisji też idzie. a tak to jak się skończy wcześniej to się siedzi i czeka. tak zawsze było, pamiętam na egzaminie 6-tych klas też tak mieliśmy.
wiecie, jakby tego u mnie nie było tylko każdy mógłby wychodzić kiedy chce, i mi by źle poszło, to bym sie nie szczypała tylko zaraz napisała odwołanie do cke, że nie mogłam się skupić bo normy nie były przestrzegane i przez to źle mi poszło, i cke by odwołało egzamin całej szkole,hahahah ;x |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3572 |
Raczkowanie
|
[1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;11992529]swoją drogą, czy u każdego odpwoeidzi sa takie same? w sensie, z mają taka samą literkę? ; d bo slyszałam, że są różne grupy i u każdego jest inaczej? ; o bo kump astwierdziła, ze zaznaczyła 1830, ale u niej to bylo A a nie B[/quote]
pewno tak bo przecież źle by im sie sprawdzało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, są różne zestawy. To znaczy, pytania i odp są oczywiście takie same i w tej samej kolejności, ale odpowiedzi są inaczej oznaczone, np u jednego 1830 to odp A a u drugiego B. Takie zabezpieczenie, już o tym pisałyśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny myślicie, że dostanę jakieś pkt za te rozprawkę, pisałam na poprzedniej str ;(
![]() |
![]() |
#3575 |
Rozeznanie
|
Nawet bardzo.!
![]() Będę wdzięczna do końca życia.! ![]()
![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
Laza coś Ci na pewno odejmą, szczególnie, że poparcie historią i literaturą było w tym najważniejsze
![]() Tak, prosimy o te wzory ![]() Dobra dziewczyny ja lecę z psem, potem coś się pouczę na jutro i mam egzamin do bierzmowania ![]() Także paaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3578 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
Ja już mam wzory, ale jak się ich nauczyć ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3581 |
Rozeznanie
|
aaaaaaaaaa!
wszystkie zamkniete mam dobrze! ![]() z otwartcyh tych którykich to tylko nie wiedziałam tej narracji bo nie mielismy ![]() a mam pytanie. bo w podaniu napisałam adresy wszystkie poprawnie i date, ale nie zrobiłam trzeciego akapitu, że "prosz eo pozytywne rozpatrzenie mojej prosby" i nie dałam nad podpisem "z wyrazami szacunku" no i jeszcze pisałam jako JA bo nie doczytałam, że w imieniu samorządu szkolnego. Myślicie, że ile mogą mi odjąć? ![]()
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny.. a to podanie pisałyście w pierwszej osobie? czy jako - my prosimy? (że jako samorząd)?
![]() bo ja pisałam jako samorząd, a w odpowiedziach jest jako Jan Kowalski ;/ Edytowane przez Sweet :) Czas edycji: 2009-04-22 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3583 |
Raczkowanie
|
Myślałam że podanie mam dobrze... ale zmylili mnie...
To wszystko zalezy od klucza a raczej egzaminatora... (?) 18/20 z zamknietych... z otwartych... mam prawie wszystko to samo wiec powinnam miec dobrze... jedynie co to to podaniew... no i rozprawka zalezy od tych gosci... zaczelam sie denerowac wiecie? Czym? hmm... jestem slaba z mat-przyr więc liczyłam na humana... a tu się okazuje że wszyscy w zamkniętych mają 20/20... coś mi się zdaje że nie będę miała 45 punktów, a co za tym idzie - szóstki z polskiego... szkoda. A co za tym idzie -> nie dostane sie do mojej wymarzonej szkoly bo dla wszystkich ten egzamin byl podkreslam: banalny, a ja juz mam pewne dwa błedy wiec... wiec ide sie uczyc do matprzyr i musze dostac przynajmniej z 40 pkt... buhahaha. dobry żarcik. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3584 |
Rozeznanie
|
Tak, w zamkniętych są wszystkie odp strasznie pomieszane, w tamtym roku tylko 3 czy 4 zadania były przekręcone.
Wiecie co, boję się, że dlatego, ze human był prosty, to nam dowalą jakiś straszny mat-przyr. W tamtym roku był trudniejszy human, a matematyczny banalny, boję się, że teraz będzie odwrotnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3585 |
Rozeznanie
|
Ja pisałam w pierwszej osobie l.poj i podpisałam się jako przewodnicząca samorządu szkolnego.
![]()
![]() |
![]() |
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
Proszę ;*
póki co wklejam zdjęcie a jak pózniej uda mi się to zeskanuje ![]() widzicie coś ?
![]() |
#3588 |
BAN stały
|
za przykłady bedą chyba 3 pkt - 2 za te z literatury lub historii i jeden za przykład z arkusza
![]() Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2009-04-22 o 14:10 Powód: * |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3589 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też bardzo liczyłam na humana, uwielbiam polski i historię, ale biologia to także jeden z moich ulubionych przedmiotów. Dlatego zastanawiałam się nad profilem bio-chem, ale stwierdziłam, że pewnie pójdzie mi lepiej z humana. No a teraz to już nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Rozeznanie
|
Laza, czyli jakie napisałaś argumenty?
Jeśli nie podałaś ani z literatury, ani z historii to bardzo możliwe, że praca będzie uznana jako nie na temat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
Ale powinno być w imieniu samorządu szkolnego podpisane samorząd szkolny, mam nadzieję, że dopuszczą obie wersje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No a do szkoły może się dostaniesz - może ktoś napisał egzamin na 40pkt z polaka, ale z ocen ma czwórkę, słabe zachowanie albo coś :P no a jak masz jakieś konkursy z polaka to możesz dołączyć dyplomy do podania - ja dołączę II m-ce w wojewódzkim dziennikarskim z ubiegłego roku, no i zaświadczenie udziału w regionalnych warsztatach dziennikarskich, i jeszcze w ten wtorek mam wyniki tegorocznego dziennikarskiego, może zajmę jakieś miejsce, to też dołączę dyplom :P i 6 z polaka na koniec, także spokojnie się dostanę do obojętnie jakiej szkoły na humana. szkopuł tkwi w tym, że sama nie wiem, do jakiej chcę iść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3593 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3594 |
BAN stały
|
macie testy z polskiego? jeśli rozprawka jest i napisane, żeby podać przykłady skądśtam, to za podanie są też punkty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3596 |
Rozeznanie
|
Na gazecie jest już przykład podania. I tam jest adres nadawcy
![]() edit: O w d... Nie zrobiłam akapitów w podaniu ![]() Edytowane przez szaramieta Czas edycji: 2009-04-22 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
Ja pisałam w nadawcy - Samorząd szkolny w takiej a takiej szkole w takiej a takiej miejscowośc.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
to konkursy wojewódzkie więc będę mieć to wpisane
![]() zresztą nawet jakby nie był wojewódzki, to mogę dać dyplomy - w systemie rekrutacji do liceum jest napisane: dokumenty wymagane przez szkołę - podanie, blabla, zaświadczenia potwierdzające osiągnięcia edukacyjne, artystyczne Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2009-04-22 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.