|
|
#781 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Cytat:
Narazie tylko taki... ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Jak wczoraj zamawiałam zestawy ze Świata Kobiety to już mam balsam zamiast błyszczyku, kurcze jakbym wiedziała to bym dla siebie jeszcze zamówiła bo gazetki jeszcze w sklepach widziałam
Edytowane przez basiaaa Czas edycji: 2009-04-21 o 15:42 |
|
|
|
|
#782 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
ja mam pytanie czy pieniadze za fakture mozna zaplacic tylko na poczcie czy jest mozliwosc w biurze oriflame np?
|
|
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#784 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co...
te zestawy ze ŚK to chyba wielki pic... niby dostępność ograniczona...! A zobaczycie, jak coś w katalogu jest dla pierwszych 25 000 tys klientów... to znika w mgnieniu oka, o 8:00 rano już nie ma... A tu CIĄGLE są dostępne...! Myślę, że taki chwyt, żeby ludzie tylko zamawiali i gazetę kupowali jak najszybciej. |
|
|
|
#785 |
|
Raczkowanie
|
A chyba nie do końca masz rację. W moim mieście jeszcze dużo jest gazet. Ofertę wysłałam do wielu osób - moich klientek i nie tylko. Nikt nie był zainteresowany. Wg mnie reklama nie była dobra. Tylko my, konsultanci uważaliśmy, że to świetna oferta. Znamy tusz, znamy ceny...a obrazek na pudełku nie zachęcał, kody można przeczytać w empiku... jakiś błąd popełnili
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
są jeszcze dostępne dzisiaj te zestawy?? mam klientke która się nad nim zastanawia i chciałabym wiedzieć co jej powiedzieć
|
|
|
|
#787 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zadomowienie
|
Odżywka do rzęs została już wycofana jakiś czas temu
Jak na razie nie ma następcy.Woda Excite przypomina mi jakąś istniejącą już męską wodę z Ori Liczyłam na coś innego, niestety ciągle podobne nuty.Faktury nie można zapłacić w biurze, ale można w oddziale i filii. Można również na poczcie i w banku (wpłata/przelew).
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za informacje
|
|
|
|
#790 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
Biura nie posiadają kas, więc ogólnie w biurach nie można płacić faktur. Chyba że właściciel zbiera pieniądze, dane i płaci ze swojego konta na konto danego konsultanta w banku Ori.
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj z rana zamówiłam i mam błyszczyk to ciekawe...
|
|
|
|
#793 |
|
Zadomowienie
|
Dziwne, moze faktycznie chwyt z ta ograniczona liczba zestawow z ŚK, a moze ludzie nie zamawiaja wcale tak chetnie tych zestawow, choc dla mnie np. - a jestem tylko klientka - to byla bardzo atrakcyjna oferta i chetnie z niej skorzystalam.
|
|
|
|
#794 |
|
Rozeznanie
|
Katalog 7 już zrobiony na PDF , link w wątku zdjęciowym i mojej stopce
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Asgoja
![]()
Edytowane przez basiaaa Czas edycji: 2009-04-22 o 08:33 |
|
|
|
#796 |
|
Raczkowanie
|
Konsultantki z doświadczeniem mam pytanie (sama też jestem konsultantkom ale krótko) jak moge sprawdzic na stronce oriflame które kosmetyki sa niedostepne w biurze regionalnym???
Znalazłam jakoś własnie taka tabelke na stronce oriflame i tam byly daty dostawy tych kosmetyków których jest brak ale jakos teraz nie moge tego znalezc Bardzo prosze o pomoc
|
#797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakoś nie mam do niego przekonania. ![]() Madzia: Strefa klubowa/Biznes/Raporty/Produkty niedostępne
Edytowane przez Monique :) Czas edycji: 2009-04-22 o 09:02 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. czasem jest tak, że aktualizują te tabele z pewnym opoźnieniem, dlatego warto zwyczajnie przechodzic do koszyka i próbowac zamówic dane produkty, jesli będą '1' to znaczy ze mozna je kupic, jesli '0' - oznacza, ze ich nie ma na stanie.
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mam pytanie do konsultantek, a mianowicie: czy woda After Hours jest nadal w ofercie Ori? Miałam w planach jej kupno, ale już od dłuższego czasu nie widzę jej w katalogach. Czyżby została wycofana ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź
|
#800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gazety są dostępne. Owszem. Klientów być może nie zainteresowało lub nie wiedzą o promocji. Ale dla konsultantów jest to atrakcyjna promocja. Więc jeśli dla nas jest to zestawy powinny zniknąć już dawno... Np. taki ręcznik czy torba sportowa dla pierwszych 10000 osób znika w kilka godz. więc wątpię, żeby konsultanci nie kupowali zestawów. Myślę, że w ciągu tygodnia by znikły. Klienci mogą nie wiedzieć, ale konsultanci wiedzą. I myślę, że większość skusiła się choć na jeden zestaw. A konsultantów jest więcej niż 50000. A reklama słaba. W tv widziałam 2 razy od 30 marca. A na gazecie na okładce nie ma nic nawet napisane "Zestaw kosmetyków Oriflame". Myślę, że może by to chociaż zachęciło, a tak jak ktoś kupuje gazetę i nie wie o promocji to nawet nic nie wie. Dopiero otwiera i znajduje kopertę. Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2009-04-22 o 11:02 |
|||
|
|
|
#801 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Byłam konsultantką oriflame jakiś czas temu, teraz chciałabym znowu zacząć działać aktywnie. Problem w tym, że nie wiem czy nadal jestem w bazie ori czy nie. Nie mam pojęcia jak to sprawdzić. A jeśli nie jestem to czy mogę znowy się zapisac? |
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
No i się skończyły zestawy. Ale pecha miałam. Wrzuciłam do koszyka i miałam zamawiać ale jeszcze jedną rzecz usunełam i jak wróciłam do koszyka to już nie było zestawów
|
|
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie, być może trochę głupie
mianowicie, te premie 3%, 6% itd zależą od liczby PP osiągniętych w danym katalogu a nie od ilości konsultantek pod sobą, dobrze myślę? Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że jeśli się jest sponsorką dla większej liczby osób, to szybciej można osiągać pewne pułapy punktowe... Ale generale zależy to od liczby PP tak?
|
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W cenniku jest tabelka. I wg tej tabelki wg tych punktów naliczane są rabaty. |
|
|
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#806 |
|
Przyczajenie
|
Wielkie dzieki Kasiuchetka
|
|
|
|
#807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tez miałam jeszcze kod w zanadrzu, trudno
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
Monique
i Cdz bardzo wam dziękuję za pomoc bo bardzo się przydała
|
#809 |
|
BAN stały
|
dziewczyny gdzie na stronie oriflame znajduje się cennik?
|
|
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
http://www.oriflame.pl/contentTempla...Search+Results
mam nadzieję, że będzie działać link |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

ja mam pytanie czy pieniadze za fakture mozna zaplacic tylko na poczcie czy jest mozliwosc w biurze oriflame np?

Jak na razie nie ma następcy.
Liczyłam na coś innego, niestety ciągle podobne nuty.