Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-22, 16:16   #1171
gosica502
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Fajne te rameczki są tylko że drogie dośc faktycznie... Ale jakbym miała tak 2 stówy na zbyciu to bym kupiła sobie albo TŻtowi
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 16:23   #1172
BlackAngel
Adwokat diabła

Hej!
Ale produkujecie A pochwalę się że idę dziś z tż na koncert -> http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1596...wiadomosc.html

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 16:48   #1173
kaska87
Zakorzenienie

cześć

Tancerka gratuluję remontu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 16:53   #1174
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Hej!
Ale produkujecie A pochwalę się że idę dziś z tż na koncert -> http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1596...wiadomosc.html
uwielbiam Roxette
spadam na to seminarium
trzymajcie kciuki za moje przemówienie
Stary 2009-04-22, 16:55   #1175
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość

Stary 2009-04-22, 16:57   #1176
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej!
o to udanej zabawy życzę Black

Cytat:
uwielbiam Roxette
spadam na to seminarium
DObrze, będziemy trzymac
Stary 2009-04-22, 16:58   #1177
kaska87
Zakorzenienie

a mój TZ-cik dzisiaj idzie na nockę

Stary 2009-04-22, 17:00   #1178
gosica502
Wtajemniczenie

Kasia są i tego plusy... Przynajmniej się porządnie wyśpisz Możesz też na przykład sobie wieczór piękności zrobic
Stary 2009-04-22, 17:02   #1179
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Kasia są i tego plusy... Przynajmniej się porządnie wyśpisz Możesz też na przykład sobie wieczór piękności zrobic
ale mi jego szkoda biedny idzie na 22:00 i jakoś 5 godzin będzie

Stary 2009-04-22, 17:05   #1180
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Kasia to nie jest źle. w końcu to facet więc wytrzyma

jak by szedł na 10 godzin to dopiero masakra (a wiem z autopsji) ale 5 to da radę więc nie masz co się smucić

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 17:06   #1181
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:

no mam nadzieję że się wybawię, bo jak nie to cholerka wyjdę w połowie koncertu

Stary 2009-04-22, 17:12   #1182
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Kasia to nie jest źle. w końcu to facet więc wytrzyma

jak by szedł na 10 godzin to dopiero masakra (a wiem z autopsji) ale 5 to da radę więc nie masz co się smucić
Dokładnie Kasia Nie ma co się rozczulac nad nim, niech się poczuje jak facet i główny żywiciel rodziny zarabiający na nią ciężką pracą Zleci mu to 5 godzin

Cytat:

Nie wychodz, zawsze najlepsza zabawa jest pod koniec
Stary 2009-04-22, 17:20   #1183
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
hello

nie pamietam, która ale któraś z Was pytala o ramkę elektroniczną
ja mam taką i powiem Wam, że w sumie fajne cacko ale u mnie stoi nie włączona i się kurzy

przy kupnie koniecznie trzeba zwrócić uwagę na rozdzielczość bo bardzo często trafiają się kiepskie i potem brzydko zdjęcia na niej widać
najlepiej jak by się dalo sprawdzić w sklepie jak wyglądają zdjęcia

ja mam z tych lepszych (i co za tym idzie niestety sporo droższych) ale jakość zdjęć jest super i jak przeskakują/przesuwają się to nie robią zadnych smóg ani nic, tylko ładnie plynnie "idą"
ja aha to coś czuję, że to nie będzie prezent niespodzianka a prezent wybrany wspólnie z TZ bo jak się okaże, że wydam tyle pieniązkówi na coś co będzie niefajnie wyglądało to nie chce tak

Cytat:
Hej!
o fajnie, ja też lubię roxette

Cytat:
uwielbiam Roxette
spadam na to seminarium
spóźnione, ale trzymam i ja, powal ich na kolana

Cytat:
Kasia mój TZ miał taki okres, że pracował na noc od godziny 18 do 6 rano i dał rade, to Twój 5 godzin spokojnie da rade sama kiedyś pracowałam na noce, jak byłam młoda, ambitna i chciałam w wakacje zarobić swoje własne pieniądze i bardzo lubiłam pracować na noce oj to były czasy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 17:28   #1184
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ale w sprawie wanny to Ci nie ppomogę, wydaje mi się że prysznic zajmuje mniej miejsca niz taka narożna wanna, ale terat tylko teoretyzuję bo nie mam w domu prysznica ani narożnej wanny, a jedynie taką zwykła jak to ujęłaś normalną
prysznic zajmuje na 100% mnie miejsca niz jakakolwiek wanna no chyba ze bylaby to taka wanna do siedzenia z nogami podciagnietymi pod brode albo wielka kabina prysznicowa z sauna, radiem itp

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
czy jak teraz pokupujemy sobie te wszystkie wanny itp to kiedyś będzie je można wymontować i zabrać do wybudowanego domu?? czy to raczej zostaje na miejscu gdzie się je pierwotnie wsadziło?? bo jak mamy się wyprowadzać z naszego mieszkanka do domku to nie ma sensu teraz kupować drogich wanien itp chyba.. ale chciałabym znać bardziej fachową opinię...
raczej rzeczy typu wanna, prysznic czy umywalka to sie juz nie wymontowuje aczkolwiek jakbyscie bardzo chcieli to spokojnie to mozna zrobic - nawet z zabudowana wanna ja mialam remont lazienki w zeszlym roku w sierpniu i teraz wanien juz sie nie zamurowuje tylko te plytki sa zamontowane na takiej jakby sciance z bardzo twardej gabki (nie wiem co to za tworzywo). taka jakby oslonka. tak, ze spokojnie mozna sciagnac cala 'obudowe' wanny. tego tworzywa uzywa sie tez np. jak chce sie miec prysznic za taka fantazyjnie wygieta scianka najczesciej obklejona mozaika bo to mozna wyginac w dowolne ksztalty i spokojnie na tym plyteczki przyklejac
tylko wanny tez sa roznych rozmiarow (dlugosci, szerokosci) - to co wam teraz bedzie pasowalo do lazienki niekoniecznie bedzie pasowalo do lazienki w innymi mieszkaniu

co do dylematu co lepsze do mniejszej lazienki - wanna prosta czy narozna.... zdecydowania prosta narozna robi przy scianie taki waski przesmyk ktory na nic nie da sie wykorzystac - ani tam kosz na pranie postawic ani nic wiec jakby na to nie patrzec - jest to strata cennego miejsca w i tak juz malej lazience

ja juz po uczelni... jutro kolos, a ja dalej niczego nie ruszylam
chyba sie w nocy za to wezme....

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
ee Kaska... jaki biedny... zrobi sie z niego prawdziwy mezczyna
moj TZ kiedys zdarzalo sie, ze pracowal od 18 do 6 rano i zyl nic zlego mu sie nie dzialo
a kiedys chodzil do pracy na 2-3 w nocy... i tez przezyl
bedzie dobrze

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:

o kurcze taka fanka Roxette jestes
drogi ten bilet... prawde mowiac pierwszy raz o gosciu slysze (dlatego bilet wydaje mi sie taki drogi)... Roxette zawsze mi sie kojarzylo z 'gwiazdami' paru przebojow z lat 90.
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 17:33   #1185
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
o kurcze taka fanka Roxette jestes
drogi ten bilet... prawde mowiac pierwszy raz o gosciu slysze (dlatego bilet wydaje mi sie taki drogi)... Roxette zawsze mi sie kojarzylo z 'gwiazdami' paru przebojow z lat 90.
Lain najlepsze jest to, że bilet mamy za free
Ot tak, ma się znajomości.. hihi

Lain czy jestem fanką, nie wiem Ide z czystej nie przymuszonej ciekawości..
Wczoraj Perfekt dziś to..

Stary 2009-04-22, 17:46   #1186
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain najlepsze jest to, że bilet mamy za free
Ot tak, ma się znajomości.. hihi

Lain czy jestem fanką, nie wiem Ide z czystej nie przymuszonej ciekawości..
Wczoraj Perfekt dziś to..
tak, cos wiem o znajomosciach... a jak ma sie takiego znajomego np. w naglosnieniu, ktory ma dostep do tzw. 'listy' to juz w ogole
Stary 2009-04-22, 17:51   #1187
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
o rajciu jakie ceny za 1200 to ja mogę sukienkę uszyć a tu sam welon tyle kosztuje
U nas jest normalne, ze ludzie przebierają się na weselu. Zwłaszcza latem. Do kościoła przeważnie ubiera się coś skromnego, bo wiadomo kościół i trzeba jakoś wyglądać. Nikt w sukience mini i dekoltem do ziemi czy z gołymi plecami do kościoła nei pójdzie. A po drugie latem człowiek się poci.
Ja na 2 ostatnich weselach też sie przebierałam. Była super łazienka gdzie można było się ze spokojem odświeżyć i założyć nową kreację. I dla mnie to jest normalne, że człwoiek się przebiera właśnie z tych dwóch względów
WOW Cena tego welonu to naprawdę przeginka i to niezła
U nas podobnie z tym przebieraniem. Do kościoła przeważnie zakładają garsonki lub coś w tym stylu, a na weselu to już się w kiecki przebierają

Gratulacje Tancerko tego Twojego domku (Miał być cytat, ale podobno za dużo emotek miał mój post )

Cytat:
Napisane przez blau Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny Jestem nowa na tym wątku, podczytuje Was od kilku dni i pomyślałam że się ujawnie, w końcu jestem Panną Młoda 2010
Ślub biorę 14 sierpnia, zdążyłam już załatwić salę, fotografa i orkiestrę Czyli najważniejsze rzeczy są.
Witamy
Cytat:
a dziewczyny teraz mi powiedzcie jedną rzecz. mamy mikroskopijną łazienkę- to znaczy będziemy mieli- co najlepiej do niej wielkościowo wsadzic??? wannę narożną, kabinę prysznicową czy wannę normalną?? wanna normalna odpada chyba na starcie ale powiedzcie mi jak w porównaniu co do powierzchni zajmuje wanna narożna a ile kabina prysznicowa?? kabina to chyba metr na metr prawda??? ale wanna narożna to pojęcia nie mam??? chcemy wariant jak najmniejszy bo naprawdę łązienka malutka i nie chcę żeby była większa bo wolę mieć przestrzenną kuchnię więc help!!!
Mi się zawsze wydawało, że narożna wanna zajmuje mniej miejsca niż zwykła, ale po wypowiedzi lain to zgłupiałam
Cytat:
Hej!
Dobrej zabawy
Cytat:
uwielbiam Roxette
spadam na to seminarium
Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale

U mnie po staremu. Niestety póki co żadna szkoła się nie odezwała i nadal szukam pracy
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 17:56   #1188
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello
U mnie po staremu. Niestety póki co żadna szkoła się nie odezwała i nadal szukam pracy
spokojnie, na pewno ktoś się odezwie i znajdziesz coś odpowiedniego

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 18:19   #1189
blau
Rozeznanie

Wink Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
witamy cię serdecznie ja jako sierpniowa panna młoda szczególnie serdecznie
oj nawet nie wiesz jak trafiłaś z tym śleczeniem w książkach... wlasnie siedzę i czytam jakieś głupoty a w głowie mam wielką radość i tysiąc pomysłów na urządzenie mieszkanka i jak tu sie uczyc spokojnie?????????
No ja nie mam głowy do nauki, a muszę zacząć pisać pracę na obronę życie studenckie wcale nie jest takie fajne!!

68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57
Ehhh trzeba wziąć się w garść!
blau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 18:26   #1190
centipede
Zadomowienie

Hello
Ale mnie dzisiaj głowa boli Mam nadzieję, że przejdzie.

Gosia jakby tak mieć te 2 stówy na zbyciu przydałoby mi się teraz trochę forsy no ale niestety póki co się nie zanosi na jakiś przypływ gotówki.
Wilczyca trzymam kciuki! Poradzisz sobie! Pokaż im co potrafisz!
BlackAngel udanej zabawy życzę
Aniołku mam nadzieję, że uda Ci się wkrótce znaleźć satysfakcjonującą pracę trzymam kciuki! A myślałaś, żeby jeszcze gdzieś indziej złożyć CV(oprócz szkół)? a jakby się okazało że masz uczulenie na kredę to faktycznie nieciekawie
Tancerko u nas jest wanna. W sumie to trochę brakuje mi prysznica, bo jednak chyba częściej bym z niego korzystała i na pewno prysznic zajmuje mniej miejsca. Najlepiej mieć i to i to albo 2 w 1.
Co do tego "mojego uczulenia" o którym wczoraj pisałam, to cerę mam problematyczną niestety, trądzikową i miałam różnego typu maści i antybiotyki po których faktycznie na początku było gorzej a później już coraz lepiej, ale tutaj mnie wysyfiało po takich zwykłych capivit itd a u mnie każda krostka to porażka, bo goją mi się bardzo długo i później mi ślady zostają porażka
Kasia szkoda TŻ-ta Twojego ale na pewno sobie poradzi, nie będzie tak źle. Mój TŻ kochany pracuje na trzy zmiany podobno da się przyzwyczaić, chociaż wiadomo że lepiej na pierwszej jednak

Tancerka
super, że remont rusza już w wakacje!!!:ju pi: GRATULACJE bardzo miło ze strony rodziców, że zdeklarowali się pomóc Super, naprawdę! to teraz pewnie odłożysz książki do księgowości i będziesz siedzieć nad gazetami w stylu "cztery kąty"
Blau witaj! fajnie, że macie już najważniejsze rzeczy pozałatwiane teraz można na spokojnie zająć się oglądaniem kiecek No i domek też super sprawa dużo musicie w nim zrobić?

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-04-22 o 18:33
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 18:30   #1191
madziulka_
Zakorzenienie

Właśnie się dowiedziałam że moja dobra koleżanka z czasów studiów ślubuje w 2010, fajnie

a co do wanien to mi sie zdecydowanie bardziej podobają narożne i taka też będzie u Nas w domku
Testowałam prostą(mam u siebie w domu) jak i narożną i wolę tą drugą

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 18:37   #1192
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

a co do wanien to mi sie zdecydowanie bardziej podobają narożne i taka też będzie u Nas w domku
Testowałam prostą(mam u siebie w domu) jak i narożną i wolę tą drugą
co innego estetyka a co innego problem malej lazienki
szczegolnie, ze do tej malej lazienki Tancerka pewno bedzie musiala wstawic pralke (jesli nie ma pomieszczenia w ktorym moglaby stac), jakis kosz na pranie, szafke na kosmetyki, a moze nawet sedes (jak nie ma osobnej toalety).
urok malych lazienek...
cos o tym wiem, bo te w blokach do najwiekszych nie naleza naszym najwiekszym problemem w czasie remontu bylo: jak to sie wszystko zmiesci
Stary 2009-04-22, 19:16   #1193
Paaula86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
źle się troszkę wyraziłam, bo u naszego fotografa nie ma pakietów, tylko on nie daje albumów z wywoływanymi zdjęciami, ale jest mozliwość u niego zdjęcia wywołać za niższą cenę..

a ile kosztuje ten fotograf pauli bo przeoczyłam chyba
już odpisuje, byłam na zajęciach i biegałam, właśnie wcinam kolacje

cennik jest na stronie my mamy złoty pakiet, placimy 2200 w cenie mamy przygotowania,
błogosławieństwo, uroczystość w kościele/USC, przyjęcie weselne do oczepin włącznie oraz sesję plenerową
70 odbitek w formacie 24x18 cm na papierze jedwabistym Kodak Porta Y umieszczonych
w stylowym albumie
płyta DVD zawierająca nie mniej niż 400 ( na stronie 300 coś pozmieniali ) zdjęć
sesja plenerowa na drugi dzień po ślubie

większości znajomych podobają się ich zdjęcia, nam też, są inne dlatego ich wybraliśmy, wiadomo każdy ma inne oczekiwania
Stary 2009-04-22, 19:18   #1194
obca7
Wtajemniczenie

Tancerka gratuluje Super wiadomość Bedziecie mieli swoje wymarzone gniazdko My łazienkę też będziemy mieli malutką. Będziemy mieli zwykła wanne, umywalkę z jakąś szafką i sedes. Nic więcej się do niej nie zmieści. Ale pralkę możemy wstawić w kuchni. Jak mieszkaliśmy w tym domu to tak właśnie byłoTrochę pozmieniamy, bo wstawimy wannę w innym miejscu, ale nic więcej nie da sie zrobić Tez już byśmy mogli remontować, moi rodzice by nam pomogli. Ale widzę jak tżta to męczy, że moi rodzice by nam dali większość pieniędzy. U niego jest trudna sytuacja finansowa w domu więc nie oczekuję, że jego rodzice będą wypruwać sobie żyły, żeby tylko nam pomóc. Więc na razie nie poruszam tego tematu. A nie da rady żebysmy ze swoich remontowali. Tż zbiera na wesele i chce samochód kupić. Powiecie, ze mieszkanie ważniejsze, ale jemu bardzo zależy na tym samochodzie i wiem, że to jego marzenie i póki może nieh je spełnia A moja wypłata idzie na studia no i zbieram na weselicho, ale to są marne grosze. Więc z remontem pewnie russzymy po ślubie. Ale i tak widzę jak tż się męczy, że moi rodzice dadzą nam dom i pomogą nam remontować.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 19:23   #1195
onaella
Zakorzenienie

dziewczyny mam pytanie, czy dostala może któraś z Was na NK zaproszenie od profilu "wizażanki wizażanki"

bo ja właśnie tak i zastanawiam sie skąd ktoś wie, że ja na wizażu to ja z imienia i nazwsika na NK
Kuźwa nigdzie na forum nie podawałam linka do NK a tu takie rzeczy

no wkur***** sie na maksa, bo chyba gdybym chciała to bym sama wysłala zaproszenie a skoro tego nie robię to chcę być chociaż trochę anonimowa

ciekawe kto jest taki "mądry"

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 19:27   #1196
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny mam pytanie, czy dostala może któraś z Was na NK zaproszenie od profilu "wizażanki wizażanki"

bo ja właśnie tak i zastanawiam sie skąd ktoś wie, że ja na wizażu to ja z imienia i nazwsika na NK

no wkur***** sie na maksa, bo chyba gdybym chciała to bym sama wysłala zaproszenie a skoro tego nie robię to chcę być chociaż trochę anonimowa

Ja nie dostałam. ale i tak z tej nk takie g...no się zrobiło, że szok. A może ktoś na chybił trafił wysyła zaproszenia ja też czasami różne pierdoły dostaje.
Stary 2009-04-22, 19:35   #1197
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
co innego estetyka a co innego problem malej lazienki
szczegolnie, ze do tej malej lazienki Tancerka pewno bedzie musiala wstawic pralke (jesli nie ma pomieszczenia w ktorym moglaby stac), jakis kosz na pranie, szafke na kosmetyki, a moze nawet sedes (jak nie ma osobnej toalety).
urok malych lazienek...
cos o tym wiem, bo te w blokach do najwiekszych nie naleza naszym najwiekszym problemem w czasie remontu bylo: jak to sie wszystko zmiesci
To jesli łązienka jest taka mała Ja bym wybrała kabine prysznicową zamaist wanny
W Naszym domku na dole jest prysznic a na górze bedzie wanna i prysznic bo palnujemy dużą łązienkę
Cytat:

Ojj
Ja nei dostałam żadnego zaproszenia od w.

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 19:49   #1198
obca7
Wtajemniczenie

A u nas zaraz będzie burza. Wiatr się zerwał, ciemno się zrobiło Pierwsza wiosenna burza Chyba niedługo będzie trzeba wyłączyć komputer Rozwiązuje sobie zadania ze sprawozdawczości finansowej i podczytuje Was Wizaz uzależnia
Stary 2009-04-22, 19:54   #1199
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A u nas zaraz będzie burza. Wiatr się zerwał, ciemno się zrobiło Pierwsza wiosenna burza Chyba niedługo będzie trzeba wyłączyć komputer
uuu fajnie ja lubie burze lubie sobie usiasc na parapecie i patrzec

a my wlasnie wcinamy z TZem szpinakowe tagliatelle z cukinia, czosnkiem i orzechami wloskimi - pyszne nam wyszlo

a ile kalorii
Stary 2009-04-22, 20:00   #1200
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
uuu fajnie ja lubie burze lubie sobie usiasc na parapecie i patrzec

a my wlasnie wcinamy z TZem szpinakowe tagliatelle z cukinia, czosnkiem i orzechami wloskimi - pyszne nam wyszlo

a ile kalorii
Też lubię burze, ale nie lubię jak wiatr wieje. A niestety dzisiaj wieje strasznie.
ale mi smaki narobiłaś. Głodna się zrobiłam. Trzeba iść coś zjeść
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości