|
|
#2311 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar VIII
Ciężkie dyzury za mną,jak ja ubolewam,że mój szpital mieści się w centrum Gdańska,a nie gdzieś dalej-wszystkim jest po drodze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2312 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to super, oby jak najwięcej takich było . A mnie właśnie dziś padł ten telefon Albo ja słyszę swojego rozmówcę, albo on mnie a u mnie jest głucha cisza ![]() I właśnie dziś tak sobie gadałam z moim TŻ. Raz ja mówiłam do głuchego telefonu, a potem on oddzwaniał i mi odpowiadał . Dziwaczne uczucie ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, Danaido -
Kurczę, mogłabym codziennie kończyć o 18.00. Jestem ogólnie ranny ptaszek i wyżyny intelektualne, stan skoncentrowania mam największy między 10 a 12 Dziś po raz pierwszy nie jestem zmęczona po pracy, mimo, że do roboty trochę było. Niestety rzadko o tej porze będę kończyć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Winterko! Bądź z nami przez kolejne tysiące postów
|
#2315 |
|
BAN stały
|
Winterko, ja już piłam za Twój post dzisiaj, jeszcze nie wiedząc że za niego, ale piłam!
jakiegoś dziwnego doła mam dzisiaj... potworna pogoda i spadek cisnienia, może dlatego ![]() A tak w ogóle to musze podzielić się z Wami radosna nowiną (nie, nie jestem w ciąży )Ogłaszam wszem i wobec, że... ... ... .... ... ... zeszłam się z Dyziem- dziwakiem! ![]() |
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Gothic - krótko się znamy wirtualnie, ale mam jakieś takie przeczucie, że Dyzio jest ci chyba przeznaczony
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2317 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
dziękuję wszystkim za gratulacje
![]() Teraz jestem zadomowiona ![]() Gothic-Ty to masz ostatnio przygody
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Gothic
![]() A ja znow po solarce, wiesniackiej okolicznej stajacej... lampy, zeby ktos nie tlukl albo nie krald otoczona kulturalnie krata. Czerwona jestem
|
|
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gothic, coś czuję że to dobra wiadomość
|
|
#2320 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Rozumiem, ze na tę okoliczność było dzisiejsze alkoholizowanie się
|
||
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
8 Kończę o 20.00 Wolałabym pracować od rana i kończyć np o 16.00. Trzeba się jakoś przyzwyczaić - ale generalnie - nie lubię pracować popołudniami - muszę się wtedy moooocno "kopać wewnętrznie" w tyłeczek
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2322 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2324 |
|
Zadomowienie
|
Nie dziwie sie, że wariant z pracowaniem do wieczora jest do bani. Wszak rano czas galopuje a w pracy o tej godzinie sie wlecze. A masz chociaż wolne weekendy?
|
|
|
|
#2325 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() powinnaś być z siebie dumna ![]() pamiętam jak się cieszyłam z mojego postu nr 666 oj wiem... ![]() Cytat:
bardzo, bardzo, bardzo! ![]() Cytat:
ależ skąd! to z okazji tysiecznego posta Winterki! ![]() no dobra, rozgryzłaś mnie
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-22 o 21:25 |
||||
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Soboty pracujące ( i to od 15 do 20) Za to mam wolne poniedziałki. Niedziele oczywiście też wolne![]() Winter - jesteś moją hiroł Jak się dowiedziałam, gdzie pracujesz i w jakich godzinach, to przestałam narzekać na moje
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-22 o 21:25 |
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Zupełnie offtopując napiszę, że zrobiłam sobie dziś dzień wspominkowy. Słucham i oglądam teledyski RHCP i ulubione Metalliki. Bosssssko miiiiii
A Anthony
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobał mi się nawet ( a chyba zwłaszcza) w wersji platynowy blond
|
|
|
|
#2329 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2330 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2332 |
|
BAN stały
|
Pierwszy raz w życiu wygrałam Big Milka, już się cieszę, że jestem lodożercą i co?
I w Żabce, w której go kupowałam twierdzą, że u nich nie obowiązuje ta promocja. Jasne ![]() To się pożaliłam Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2009-04-22 o 21:52 |
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
O taka krata
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja platonicznie lubię długie włosy u mężczyzn Tom się odkryła teraz
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko - mnie też jakoś nigdy nie kręcili faceci z długimi piórami. Ewentualnie z półdługimi jak już. Mnie po prostu kręcili i nadal kręcą faceci z dziwnymi twarzami
![]() Kręcą mnie też zamknięci w sobie, informatycy. Ogólnie informatycy - fetysz chyba jakiś
|
|
|
#2337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Wtedy w moim typie byli długowłosi a'la wiking albo indianin . Mniej wiecej w 25 wiośnie życia przeszło mi i od wtedy do teraz tylko krótkowłosi panowie mi sie podobają
|
|
|
|
|
#2338 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
za to moi wszyscy mieli długie ![]() ![]() ![]() no może były jakieś wyjątki...ale nie na tyle intymne aby brak długich mnie uwierał
|
|
|
#2339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co masz na myśli, pisząc z dziwnymi twarzami? Bo to zabrzmiało bardzo interesująco
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
inglish stajl !
Nienawidze tego miejsca, ale nie ma NIC innego w okolicy. Takie fajne (jak na solarium), z nowymi lozkami prowadza chlopcy z PL, ale w centrum. 40 minut w jedna strone mi sie nie chce za bardzo... Co do dlugowlosych - do pewnego czasu TYLKO tacy byli moimi chlopokami. Teraz - nie pogardze. Ale Si ma krotkie ![]() I inni jacy ostatnio zwrocili moja uwage - rowniez. Edytowane przez hecate Czas edycji: 2009-04-22 o 21:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

. Dziwaczne uczucie

ależ skąd! to z okazji tysiecznego posta Winterki!
Za to mam wolne poniedziałki. Niedziele oczywiście też wolne